Gość: jacek IP: *.range81-155.btcentralplus.com 08.01.06, 21:12 czesc co lepsze nowa kawa kle 500 czy uzywany transalp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagiel500 Re: co polecacie~? 08.01.06, 21:42 był juz podobny post poszukaj na forum w skrocie: osobiscie mam nowego KLE500 rocznik 2004 nie wiem jak te nowsze ale ten jest spox, za te pieniadze naprawde przyzwoity co do transalpa to pewnie zaraz kolega Brembo ci napisze... tak wiec poczekajmy:D ps: Brembo i jak tam naprawiles honde?? co z tym amorkiem?? pozrdo jagiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: co polecacie~? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:12 ;)) amorek nie wiadomo narazie. zero wycieków. motocykl ma kręcony licznik wiec HGW jaki ma przebieg tak naprawde. ja nim zrobiłem 70 000km i od poczatku on cos słabo tłumił. bedziem chyba regenerować...;) co do kle500 VS xl600v to co nowy to nowy. jak ktos mial kiedys nowe moto albo fure zna to uczucie. nic nie puka, nic nie stuka...poprostu nóweczka!! ale do nowego moto dochodzą obowiązkowe przeglądy gwarancyjne, jezeli kredyt to trza doliczyc pakiet OC AC NW. zalezy ile kosztuje taki kle i jakiego transalpa mozna miec w takiej cenie. moim subiektyneym zdaniem jako użytkownika africa twin i translpa wybrał bym honde. Odpowiedz Link Zgłoś
jagiel500 Re: co polecacie~? 08.01.06, 22:46 hehe no wlasnie caly Brembo-hooondaaa:D a wlasnie jak africa?? ile nakreciles juz?? z checia tez bym sobie kupil Africe zajebista maszyna.... tylko czemu zaprzestali produkcje? Nowa Africa marzenie:D ale niestety nierealne... no ale co do tematu to Jacek to juz zalezy od ciebie bo nowy KLE bedzie napewno sprawowal sie super a Transalp za 26tys. tez jak nowa... tak wiec wybór nalezy do ciebie:) ps: osobiscie odpowiadal mi bardziej wyglad KLE...tak wiec go kupilem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: co polecacie~? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:01 africa twin to najlepszy motocykl pod słońcem! chyba ze ktos tylko sport albo czoper i ma klapki na oczach. super wyglad, szczególnie w malowaniu HRC(paris dakar). super hamulce, prowadzenie, zawiecha niby twarda ale komfort nawet na ponad 1000km. duzy bak, ładowność.... tylko dwie wady. twarda kanapa i cena zabija. to chyba najdroższa 750ccm na rynku motocykli używanych. PS co do kle i TA, to moj kolega mówi ze moj transalp 91r. wyglada jak disco lata 80te:) hyhyhyhyhyyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk bremboła TYLKO HONDA!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 06:29 na tym forum istnieje tylko jedna prtawidłowa odpowiedx: HONDA AFRICA TWIN zapamietajcie to wreszcie zakute lby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: TYLKO HONDA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:50 to w końcu AT czy TA>>?? Odpowiedz Link Zgłoś