Dodaj do ulubionych

Super deszczówki- czas już ją mieć

23.01.06, 17:12
opracowałem deszczówke ze specjalnej tkaniny zawierającej techniczny
suplement "SPEED-G"- wyjątkowo wytrzymała na rozdarcia,ścieranie i
zabrudzenia.Wysokie parametry ochronne -wiatr,deszcz,zimno.Po złożeniu
malutka torebeczka i znikoma waga.Idealna propozycja (nie dla niedzielnych
motocyklistów) ale dla tych co wyruszają w trase wszędzie kiedy chcą
niezaleznie od pogody.Szukam odbiorców w całej Polsce myśle że ponad tysiąc
sztuk jestem wstanie zaproponować za połowe ceny produkcji-w ramach
promocji.Za każdy kontakt lub zamówienie dziekuje i obiecuję gratis-ochronne
rękawice z tej samej tkaniny.Jestem przekonany że będziecie bardzo zadowoleni
czekam kontakt mail szymon651@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: fanmoto Re: Super deszczówki- czas już ją mieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:44
      już ją mam jest super
      • Gość: czapla Re: Super deszczówki- czas już ją mieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:11
        czy mogą być z napisami dla naszej grupy ...konkrety prześle pózniej na
        maila????
        • saracen1608 Re: Super deszczówki- czas już ją mieć 24.01.06, 10:13
          he he - promocja , promocja :P
          • szymon651 Re: dobra promocja 24.01.06, 10:24
            witam Cie-saracen strzeliłeś w dziesiątke ale jeżeli zaczynam produkować
            deszczówke w całości -kombinezon naprawde z super materiału i estetyczną . I
            jestem w stanie tysiąc sztuk sprzedać za powiedzmy 80.00zł z rękawicami i
            ochraniczami na buty a potrzebne jest cztery metry materiału "SPEED-G"po 23,zł
            metr to chyba dobra okazja dla motocyklistów mieć coś takiego pod
            siedzeniem ...dobrze zgaduje??
            • saracen1608 Re: dobra promocja 24.01.06, 10:29
              hmm, dobrze zgadujesz -
              proponuje trzasnac pare fotek i zamiescic wszytkona allegro, a pozniej wkleic
              linke tutaj - tak sie wiekszosc manufaktur ogłasza
              pozdrawiam i zycze powodzenia :]
              • szymon651 Re:saracen 24.01.06, 10:34
                dziekuje za otuche tak też zrobie..jeszcze raz dziekuje a ty już masz???? ...hi
                • saracen1608 Re:saracen 24.01.06, 10:40
                  mam deszczuffke ;]
                  ale coraz czesciej moja młoda chce ze mna jeźdic wiec bede potrzebował drugiej
                  na wiosne . Jak rozkrecisz interes to podeslij jakies foty i oferte cenową to
                  sie zastanowie
              • szymon651 Re: aha cytat jeszcze 24.01.06, 10:36
                ....nawet to czego nie mamy komu dać
                ...jest komuś bardzo potrzebne"
                ks.Twardowski
      • Gość: czapla wystarczy wpisać deszczówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:33
        bo ztym adresem to cośnie tak!!
      • motomix a będziesz na moto w warszawie 30.01.06, 17:42
        chce to zobaczyć
    • Gość: pierwszy Re: a czy są trwałe i jaka kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:14
      ok ale nie chce na deszczówke wyda ć nawet stówy choćby była ze złota koleś
      • szymon651 Re: a czy są trwałe i jaka kasa 24.01.06, 15:14
        wyprodukowane na bazie suplementu technicznego"SPEED-G" wymyślonego dla
        amerykańskich wojsk desantowych ,ta tkanina sprawdza sie w himalizmie,i innych
        sportach ekstremalnych koszt startowy w Polsce to 80.00 zł dla tysiąca sztuk
        kontakt :szymon651@gazeta.pl
        • Gość: wojtekk1000 Re: a czy są trwałe i jaka kasa IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.06, 15:42
          Stary kur.wa - nic nie rozumiesz. Kolega pyta ile chcesz za coś takiego w
          detalu - za jedną sztukę np i czy w ogóle cie taka sprzedaż interesuje.
          • Gość: szymon651 sprzedaż też w detalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:34
            wojtku zainteresowany jestem kazdym zadowolonym motocyklistą i dlatego te
            tysiąc sztuk jestem gotowy prawie rozdać za te 80,00 bo wiem ze jak TY kupisz
            to polecisz swoim i tak dalej...
            • Gość: Potas Re: sprzedaż też w detalu IP: 195.128.228.* 25.01.06, 10:10
              No tak, ale na mojego wczorajszego maila w sprawie hurtu jeszcze nie
              odpowiedziałeś! Daj jakiś znak życia!
    • michalvet Re: Super deszczówki- czas już ją mieć 25.01.06, 11:04
      Ja bym Ci proponował udać sie na najblizszy motobajzel w wawie, na wyscigach i
      tam sprobowac, jezeli nawet duzo nie sprzedasz, to nawiazesz kontakty, w zeszlym
      sezonie koszt wynajmu miejsca byl 80 cos zeta, no i zawsze jest dobra zabawa.
    • Gość: Tombi Re: Super deszczówki- czas już ją mieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:28
      Witam! Wlaśnie znalazłem tą deszczówke na allegro. Wygląda bardzo ciekawie.
      Sprzwdźcie i dajcie znać co o tym myślicie
      www.allegro.pl/show_item.php?item=83461273
      Pozdro
      • wojtekk1000 Re: Super deszczówki- czas już ją mieć 25.01.06, 13:37
        Wygląda jak deszczówka - nic więcej powiedzieć nie można - w tej kwestii nie
        jest ważny wygląd, ale to czy to coś "działa" jak należy. Podoba mi się opcja
        nadruku.
        • szymon651 Wojtku dzieki 25.01.06, 13:42
          sprawdzone przez wojska desantowe stanów zjednoczonych zdjęcia na alelgro.ale
          oczywiście kontakt z TOba jest bardzo cenny jutro napisze maila
      • Gość: tombi kupiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:59
        nikt mi nic nie napisął wieć skontaktowąłwem sie z producentem i kupiłem
        sprawdze to napisze
    • Gość: szybki...zbite <a href="http://moto.alegro.pl/show_item" target="_blank">moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:02
      tam są
      • Gość: szybki zbite <a href="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83461273" target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:10
        sorry za pomylke...
    • motomix ja zapraszam 30 takich gratis 01.02.06, 19:04
      zapraszam do przeczytania postu 30 gratis
    • Gość: juras b Re: Super deszczówki- czas już ją mieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:44
      poco komu teraz deszczowki to zapesz lato bedzie ok
    • Gość: 30 gratis??? Re: Super deszczówki- czas już ją mieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:51
      a gdzie jest ten post bo jakos go nie widze!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka