Gość: mracin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:48 Czy moze byc dla poczatkujacego czy za mocny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekk1000 Re: Suzuki Bandit 600 23.02.06, 12:53 Jak najbardziej TAK - wystarczający motocykl dla początkującego - uważam, że właśnie od takiego motocykla powinno się zaczynać - jeśli ktoś lubi nakedy oczywiście. Dobry wybór. Nie za mocny, nie za słaby - dość szybki i w miarę poręczny motocykl. Szybko się nie znudzi i śmiało można wybrać się nim na dłuższą wycieczkę, zarówno samemu - jak i z dziewczyną na tylnym siedzeniu! Polecam - konstrukcja spradzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Suzuki Bandit 600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:04 Dzieki taka motywacja do kupna była mi potrzebna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Suzuki Bandit 600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:33 z tymi dłuższymi wycieczkami wojtka tysiąc to bym sie wstrzymał. jazda nakedem powyżej 110kmh przez dłuzej niż godzina powoduje spore zmeczenie. jak do tego dojda opady atmosferyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanin.shinue Lepiej Yamaha XJ 600N 23.02.06, 17:09 Moim zdaniem za mocny i przede wszystkim za ciężki dla początkującego. Polecam Yamahę XJ 600N - to również bardzo ładny, trwały i wygodny motocykl, a przy tym poręczniejszy i lżejszy od Bandita. Sam posiadam i jestem b. zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SV Re: Lepiej Yamaha XJ 600N IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 23.02.06, 20:27 A ja mysle ze SV650N bedzie rowniez dobre i trwale a mozna kupic taniej niz Bandita:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Lepiej Yamaha XJ 600N 23.02.06, 23:00 a ja w niemczech robilem prawojazdy na bandicie i nikt tam nie twierdzil ze jest za mocny albo za ciezki tylko polecam wersje "s" jednak na golasie niezle dmucha Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanin.shinue Re: Lepiej Yamaha XJ 600N 23.02.06, 23:19 mlody1285 napisał: > a ja w niemczech robilem prawojazdy na bandicie i nikt tam nie twierdzil ze > jest za mocny albo za ciezki tylko polecam wersje "s" jednak na golasie niezle > dmucha Ortodoksyjny golasista (sam się do takich zaliczam) nigdy nie kupi motocykla w wersji ze sportową owiewką. Są maniacy, dla których motor musi mieć okrągłą lampę z przodu... Poza tym, dla początkującego naked jest lepszy z dwóch powodów. Po pierwsze, reflektor skręca razem z kierownicą, co daje o wiele bardziej naturalne odczucia prowadzenia motocykla (szczególnie po ciemku). Po drugie, w razie wywrotki albo nawet zwykłego upadku sprzętu, nie wydaje się kasy na połamane plastiki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: Lepiej Yamaha XJ 600N IP: *.server.ntli.net 23.02.06, 23:22 hehe, co do walorow estetycznych to moja kobieta zawsze mi mowila, ze te z jednym "okiem" to brzydkie sa, ze jak to wyglada? cyklopy sa be i tyle :)tak mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Lepiej Yamaha XJ 600N 24.02.06, 08:28 hm... "ortodoksyjny golasista" to troche jak asceta ale nic mi do tego; a jesli chodzi o swiatlo "skrecane" to wydaje mi sie to bez znaczenia- moim pierwszym moto byla "jaskolka" ktora tez swieci tylko prosto i nigdy nie mialem problemow z jazda w ciemnosciach pomimo tego ze z tym motocyklem zaczynalewm kariere majac 13 lat i jezdzac w wiekszosci po polnych drogach i zazwyczaj o zmroku (samochody tez swieca prosto); co do plastikow-troche racji w tym jest- jednak zawsze mozna zalozyc gmole i krasch pady Odpowiedz Link Zgłoś