Dodaj do ulubionych

śniło mi się, że...

IP: *.crowley.pl 24.04.06, 14:11
...ciełam ze dwie paki swoją nową R1 po bezdrożach Trzebiatowa. Full risk,
normalnie bez kamizelki odblaskowej i w dżinsach, sznurówki moich Nike'ów
trzepotaly miedzy podnóżkami, jak zwykle nie miałam kasku tylko włosy rozwiane
na wietrze. ujrzałam nadjeżdżający z naprzeciwka motocykl, a na nim ON.
Od razu przyszła mi do glowy mysl, ze to musi byc Wielki Motocyklista Mariusz.
Wyciągnął rękę w pozdrowieniu. Zablokowałam tylne koło i położyłam nowego
sprzęta - tylko tak mogłam wyhamowac na czas, aby osobiście przywitac sie z
Idolem. zdjął kask, przyklęknęłam i spuściłam wzrok:
- witaj Okrutny_Mariuszu
- pojebało Cie bzdziągwo? Okrutny jak dobił z wagą ciała (w kg) do ilości
nawiniętych km motocyklem, sprzedał sprzeta, zeby starczyło na kiełbase i
kartofle, bo przepastne cielsko musi przeciez cos żreć. Nie jestem
mariuszkiem!! Jestem...
no i sie obudziłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: brembo Re: śniło mi się, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:17
      hahahaahahahahahaahahaah! carina II 2.0D = odlot :D
    • mariusz-ef Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 14:43
      Gość portalu: carina79 napisał:
      > (...)Wyciągnął rękę w pozdrowieniu.(...)

zaiste mogl to byc tylko i wylacznie twoj sen
      • Gość: mrmisquamacus Re: śniło mi się, że... IP: *.scansafe.net 24.04.06, 15:09
        hehe
    • irish76 Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 15:14
      ... o priekrasnaja Brunhilda... glos jakby zza swiatow. jakies rozmazane
      cienie. O ja pierd... to chyba nie jest ten tunel i to swiatlo...
      puszka piwa wypadla z reki i pies uciekl sploszony. Doktor Lubicz robil wlasnie
      transplantacje nerek. Dawca sie znalazl. Jakis motocyklista z wypadku pod
      Trzebiatowem. Podzeszwy Nike'ow sie stopily i oparzyly stope oparta na rurze.
      Glowy nie znaleziono ale nerki byly ok.
      OO... zaraz Teleexpress.
      • miitch Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 16:25
        ow mlody motocyklista byl cyganskim emigrantem z izraela, cale zycie sprzedawal
        skarpetki na straganie by moc kupic sobie wymarzone adidasy, dres i stary motor,
        jezdzil nim po wsiach siejac spustoszenie na odpustach. Nie pil i nie palil
        tylko klubowe czasem, ale ogolnie nie, wlosy zawsze blyszczaly czy to od
        tygodniowego postu od mycia czy tez od wcieranej margaryny,smalcu i zelu, byl
        naprawde kims, tego dnia mialas szczescie ze go spotkalas i zatrzymal sie aby z
        toba porozmawiac, ja chcialem aby porozmawial ze mna zatrzymalem motor i
        machajac reka wykonalem gest zachety, aby podjechal i porozmawial, on jednak
        przemknal obok, szeleszczac swoim dresem, za soba pozostawiajac won dezodorantu
        z tesco, jednak i tak jestem szczesliwy ze go widzialem, teraz wiem ze to nie
        legendy tylko ze on istnieje naprawde
    • Gość: carina79 Re: śniło mi się, że... IP: *.crowley.pl 24.04.06, 16:21
      teraz juz wiem jak wyglada Mariuszek, musiał sporo dostać za moto, bo widze, ze
      na sporą dawke kartofli i smalcu starczyło:
      img150.imageshack.us/my.php?image=moto2ap.jpg
      • Gość: carina79 serdeczna rada dla Mariuszka IP: *.crowley.pl 24.04.06, 16:24
        na przetarte dziury w spodniach w okolicach wnetrza ud wystepujace w przypadku
        ocierania sie cielska o cielsko polecam zwykle skorzane łaty, tzw. patchwork.
        • Gość: NYorker Re: serdeczna rada dla Mariuszka IP: 70.19.14.* 24.04.06, 16:45
          ale rekawiczki ma fajne. kolorowe.
          • Gość: carina79 rada odnośnie rekawiczek Mariuszka IP: *.crowley.pl 24.04.06, 16:49
            ale pewnie szybko śmierdzą od tych tłustych łap. na zabicie brzydkiego zapachu
            słoninowych łapek polecam zawsze do ostatniego płukania dodać zamiast Lenora sok
            z cytryny, tzw. lemonade wash. Kolor pozostanie piękny, a zapach powali świeżoscią.
            • Gość: NYorker Re: rada odnośnie rekawiczek Mariuszka IP: 70.19.14.* 24.04.06, 17:08
              carina, co masz na mysli piszac, ze 'szybko smierdza'? przeciez on stoi na tym
              zdjeciu.
              swoja droga, postac o psedonimie miitch sprawia wrazenie zakochanej. nie wiem
              jeszcze w kim, ale ciesze sie, ze nie we mnie. skoro moja osoba miitcha
              zdegustowala, to te peany musza byc o kolekcjonerze rekawiczkowych 'linek'.
              • miitch Re: rada odnośnie rekawiczek Mariuszka 24.04.06, 18:19
                nie no gdzie pisalem ze zdegustowalem sie twoja osoba, ten opis dotyczyl
                niejakiego zbigniewa G. pewnego znanego motocykliste w kregach disco trash speed
                znany i lubiany
                • miitch Re: rada odnośnie rekawiczek Mariuszka 24.04.06, 18:20
                  chyba ze dotknal cie ten post moze cos niechcacy z twojej biografi umiescilem
                  jesli tak to nie chcialem
      • jazz-use1 Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 19:38
        o w mordę, kto wam fotki brembo pozwolił sadzać?
        • Gość: yamasz Re: śniło mi się, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:31
          ku.., cały czas się zastanawiam czy ja ciebie przypadkiem karinka gdzieś nie
          spotkałem... ;)
          :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
          • Gość: jazz Re: śniło mi się, że... IP: *.localnetwork.pl 24.04.06, 20:49
            a ha, to kariny fotka???
            no popaatrz popatrz...faktycznie!!!
            • Gość: yamasz wydaje mi się, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:54
              Co Ty Dżezi? Karinka taka ładna ma być? nie przesadzajmy ;p
    • Gość: nightmare Re: śniło mi się, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:52
      i13.photobucket.com/albums/a265/Crystal__Method/FatManMoto.jpg
      • Gość: jazz Re: śniło mi się, że... IP: *.localnetwork.pl 24.04.06, 20:56
        fotomontaż
    • Gość: waps Re: śniło mi się, że... IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 24.04.06, 21:55
      Nigdy nie poznacie jego prawdziwej twarzy!
      www.tegneseriemuseet.dk/emner/fantom95.jpg
    • cien1100 Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 22:22
      A mi się śniło,że carina nie pojawił się więcej na forum.Kur*wa,dlaczego to
      tylko sen???
      • Gość: mrmisquamacus Re: śniło mi się, że... IP: *.popl.cable.ntl.com 24.04.06, 22:25
        Cieniu, a nie wiesz, ze jest taka zasada, ze jak masz marzenie a Ci sie przysni
        to juz sie nie spelni?? :)

tak mi przynajmniej moja kobieta zawsze mowi heh
        • cien1100 Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 22:30
          Nie musiałeś tego pisać! Miałem cały czas nadzieję.
          • Gość: yamasz Re: śniło mi się, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:37
            hehe.. tak waps, to fantom, nigdy się nie dowiemy jak wygląda :D
            Jak ktoś przeczytał Twierdze szyfrów Wołoszańskiego to wie co to tajność ;)
            polecam książke.
            apropos kariny, zgłoś sie do mnie jak będziesz chciała pojeździć na czymś
            ostrzejszym od R1 ;p
            • Gość: mrmisquamacus Re: śniło mi się, że... IP: *.popl.cable.ntl.com 24.04.06, 22:39
              yamasz, czarownice nie lataja na widlach
            • cien1100 Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 22:43
              "Księga szyfrów" kończy się tak:
              "A Anna Maria? No właśnie..."
              NIe mogę się doczekać co będzie po tych trzech kropkach.Yamasz ,nie wiesz czy
              przypadkiem Boguś już nie wydał dalszej historii?
              • yamasz Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 22:45
                yy, musze sprawdzić, ale jak czytałem to dopiero ma wyjść, jakby co to
                powiadomie. ej a co się stało z Anną Marią jak ją z zamku wywozili, bo jestem
                jakieś 20str. przed końcem a czytam dziś od rana :)
                • cien1100 Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 22:49
                  Dawno czytałem,.nie bardzo pamiętam, no i na dodatek jestem pod
                  wpływem...Zresztą i tak bym Ci nie powiedział:)
                  • yamasz Re: śniło mi się, że... 24.04.06, 22:52
                    wiesz... to ja ide czytać.
                    Do jutra. trzeba wstać rano i przewietrzyć składaka... heh że też mi się
                    zachciało laczka spalić :D
                    PZDR Yamasz
                    • Gość: jazz Re: śniło mi się, że... IP: *.localnetwork.pl 25.04.06, 00:03
                      he he...było palone?
                      • yamasz Re: śniło mi się, że... 25.04.06, 08:27
                        no jak nie jak tak ;p
        • irish76 Re: śniło mi się, że... 25.04.06, 10:01
          g... prawda. mi sie snilo ze zdalem wszystkie egzaminy na studiach i sie
          obronilem i tak sie stalo!! ;))
          • Gość: carina79 Re: śniło mi się, że... IP: *.crowley.pl 25.04.06, 10:10
            zgadzam sie z przedmowca, mnie sie sniło, ze byłam kobietą...
            • irish76 Re: śniło mi się, że... 25.04.06, 11:52
              a mi ze poznam jakas fajna dupeczke ;)
              • Gość: carina79 Re: śniło mi się, że... IP: *.crowley.pl 25.04.06, 11:55
                nie przypominam sobie, zebysmy sie poznali...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka