Gość: Marek IP: *.pol.akademiki.lublin.pl 25.05.06, 01:02 Cze mam pytanie chcę kupić motocykl enduro ale jakiej marki i jaki model? poradźcie mam do wykorzystania kwotę ok 4 tys. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szynszyll Re: Enduro ale jaki? IP: *.prz.rzeszow.pl 25.05.06, 08:39 yo! DR 350 - ale bedziesz musial jeszcze z 1000 PLN doszperac. ewnetualnie XL--XR 250 Hondy. pzdr szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Enduro ale jaki? 25.05.06, 10:38 najlepiej za granica poszukac modele o ktorych pisal szynszyl chodza mniej wiecej w tej kasie chociaz xl-e troche tansze jak dr-y sa od siebie dorzuce jeszcze kawe klr 250 Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Enduro ale jaki? 26.05.06, 09:16 a wczoraj wyrwalem xr 250- parametry zblizone dr 350 predkosc max. nawet wyzsza przy wadze ( ksiazkowej) o 10kg mniejeszej- jestem ciekaw jak bedzie sprawowala sie w blocie- gaznik z pompa przyspieszajaca powinien dac cos wiecej- przynaj niej teoretycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidler Re: Enduro ale jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:05 za taką kwotę to najlepszym wyborem bedzie Yamaha xt 600. Silnik bardzo wytrzymały, jeśli sprzęt jest w dobrym stanie to jeszcze długo posłuży. Sprzęt nadaje się super ale tylko w lekki teren, koszty eksploatacji niewielkie i pełno części na rynku wtórnym.Poszukaj na allegro tego modelu,myślę że coś wybierzesz z tej oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Enduro ale jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 08:53 yamaha xt600 dla początkującego(prawdopodobnie) będzie za ciężka,jazda nią bedzie zbyt trudna, duża waga i moc nie do opanowania.Proponuje jeśli to jest początek jakąś 350-kę.Łatwość prowadzenia da Ci dużo frajdy. Ja tak zaczynałem.Nie raz szejsety zostawiałem w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Enduro ale jaki? IP: *.sanok.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:24 ja mam honde xl 600 polecil bym ci ten motor jest moze stary ale ssolidnie zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Re: Enduro ale jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:07 enduro ale do czego ?? jak szosa i teren to szukaj dowolnej 600 - 650 (firma malo ma tu do gadania, wazny jest stan)jak bardziej teren to szukaj 250 - 350 w 4T firmy dowolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok:vfr Re: Enduro ale jaki? IP: *.invenio.de 15.07.06, 09:09 Rycho ma racje. Moto w teren nie moze byc za ciezkie, bo to jednak od czasu do czasu trzeba podniesc. Jak dla mnie 130 kg max. Za to na szose nie nadaja sie terenowe opony Odpowiedz Link Zgłoś