tdm9001 25.05.06, 16:01 szukam wydechu który nie jest b.głosny ale ma niskie basowe brzmienie,czy może mi ktos doradzic jaki wybrac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdm900 Re: wydech mig czy yoshimura a moze inny? 25.05.06, 16:13 Witam,ja w swojej tdm900 zalozylem tlumiki wloskiej firmy Leo Vince co tu duzo gadac sa za...ste ten niski dzwiek calkiem inny motor i to nie jest tylko moja opinia ale moi kumple tez sa tego zdania.Polecam i pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: wydech mig czy yoshimura a moze inny? IP: 70.19.14.* 25.05.06, 16:28 zgadzam sie. lv wyraznie poprawiaja tez charakterystyke momentu w srodkowej partii obrotow. (vince to najstarsza po yoshimurze wytwornia wydechow). poza oczywistymi (akrapovic), zawsze ekscytowaly mnie gpr i fmf. two brothers i white brothers tez. zostaw yoshimury tym chlopcom na wiertarkach z chromowanymi felgami. tym w wypucowanych bialych butach i polyskujacych kaskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedyrr Re: wydech mig czy yoshimura a moze inny? IP: *.ghnet.pl 25.05.06, 16:40 a akaproviv ?? to nie laska... numer 1 na swiecie :) zdecydowanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: wydech mig czy yoshimura a moze inny? 25.05.06, 16:47 mam układ LeoVincea i białe buty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker chimera IP: 70.19.14.* 25.05.06, 16:55 nauka zna takie przypadki. zapomnialem dodac, ze lv (stright-through) zwykle nie wymaga zmiany map, a tylko korekte CO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: wydech mig czy yoshimura a moze inny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:25 do twina polecam MASAHUKU:) Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: wydech mig czy yoshimura a moze inny? 28.05.06, 01:51 jak zalozysz leovince to wielebny motocykiela nie pokropi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś