Dodaj do ulubionych

Używka Naked Bike - 500-650cm3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:12
Jak w temacie ..
co warto wybrac z zakresie pojemności? Jakie modele?
za jakies 5000-7000 tyś.
Cel: troche jazda po mniescie, troche pozamiastem, do pracy (jak Pogoda
pozwoli) i co najważniejsze to mam kobietke którą też bym powozil czasami ...

Wczesniej ( jak chodzilem do liceum i czasami na studiach) jezdzielem na
skuterze Simson 50cm3, wiec nie wiem czy mam doświadczenie czy nie ... teraz
mam troszke kaski wiec chce sobie kupic cos fajnego i zeby był fun

piszcie Panowie i Panie :) czekam na wasze opinie

Obserwuj wątek
    • Gość: GSX Re: Używka Naked Bike - 500-650cm3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:47
      Najlepszym rozwiazaniem to Honda CB500 ma najlepszy silnik z klasy 500. Jest
      wygodna szybka i fajnie sie prowadzi lecz jedno jest pewne - 500 szybko sie
      nudzi dlatego do 7tys zł szukalbym co co jest szescsetką np ZZR600 z 92 93 rok.
      Jest to duzy wygodny moto i ma zajebiste osiagi.
      • Gość: Penetrator Re: Używka Naked Bike - 500-650cm3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:30
        Dzisiaj widzialem Horneta na drodze .... stanąl kolo mnie na światłach a mi
        szczena opadła .. wchodze na neta i patrze ile urzywka .. i też mi szcze na
        opadła....
        a wracając do tematu .. .to siedziałem na necie dziś w robocie .. i patrzylem
        na motorki, na opinie .. modele... etc .. i zainteresowalem sie suzuki 600
        Banditem i suzuki SV 650 ... tylko troszke kaski to kosztuje
        • egipcjanin.shinue Re: Używka Naked Bike - 500-650cm3 12.06.06, 21:50
          A może Yamaha XJ 600 N ? To ładny i uniwersalny motocykl, a i osiągi ma
          zupełnie przyzwoite - jeśli ktoś nie ma aspiracji do jazdy ekstremalnej. Do
          tego wygodny i mało awaryjny, trwały silnik. Ja od roku jestem użytkownikiem,
          zrobiłem ok 12 tys km na niej i jestem baaaardzo zadowolony. Za 7 tys
          powinieneś wyhaczyć model z połowy lat '90 a może nawet troszkę nowszy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka