Gość: baba_zanetti IP: *.itpp.pl 14.07.06, 22:40 Mam pytanie, i liczę na życzliwość forumowiczów, czy jest gdziś określony- np przez producenta minimalny wzrost na Hondę CBR 1100?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:01 a ile masz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.itpp.pl 15.07.06, 00:52 Ja mam wystarczająco, ale osoba, która ma takie wątpliwości, ma 160cm. Wiem że to nie wiele. Być może powinna zapomnieć, chodzi właśńie o to czy być może producent określił minimalny wzrost na ten motocykl. Mam zamiar napisać jeszcze do dealera hondy, ale najpierw chciałbym posłuchać bardziej praktycznych opinni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.dyn.optonline.net 15.07.06, 01:37 lepiej pytaj uzytkownikow o rozmiar spodni. generalnie scigacze dla kurdupli sa i miedzy innymi dla tej przyczyny nigdy wiertarki mnie nie ciagnely. co innego 640adv... Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: Minimalny wzrost na Blackbirda 15.07.06, 11:04 wysokosc siedzenia 810mm i masa moto 254kg, przy tym wzroscie to jest raczej niewykonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek187 Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:39 no chyba ze kolo bedzie szeroki na 1,6m i bedzie bral na klate 160kg to wtedy byc moze przy dobrych wiatrach da rade... Benek187 Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:56 a jak mam 166 cm i waze 65 kg to tez sobie nie poradze? Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: Minimalny wzrost na Blackbirda 15.07.06, 13:21 dla Ciebie CG125. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: Minimalny wzrost na Blackbirda 15.07.06, 13:21 no tak, ale zalozy sytuacje, ze musi sie podeprzec a droga jest nierowna :) albo stope wstawi w zaglebienie/koleine :) bedzie glebic az milo, ja to chociaz swoja zx636 sam podnosze, ale xx-a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek187 Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:14 no to bedziesz musial dzwig wzywac jak nic...a wlasnie jak oddaja moc zx636?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.itpp.pl 15.07.06, 21:46 Dzięki, moje zdanie jest takie że raczej ten motocykl przy takim wzrosćie można sobie odpuścić, żal mi trochę kumpla, bo kasę by miał, i pojęcie też, ale wzrost go raczej dyskfalifikuje, chociaż pamietam w kwietniu spotkałem na tym potworze na światłach kobietę!!! rónież ledwo sięgała do ziemi. No więc skoro kobieta daje radę, to może warto próbować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Słyszalem o tkaim wynalazku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:44 Już w starożytności niejakiej grecji zanim jeszcze najstarszy blackbirdy odleciały na południe do słonecznej italli by delektować się i wylegiwać ciepłymi promieniami słonecznymi i morskim powiewem ciepłego wiatru to w tym samym czasie niejaki Johny Wizir tworzył w piekarni u swojego wójka Edmunda coś co miało wywołać prawdziwą rewelacje w przemyśle obówniczym coś co nie śniło się nawet najwybitniejsyzm filozofom greckim Archimedes, Tales coś co przyszło równie prędko jak i prędko wzbudziło zachwyt miejscowych szewców. Johny jeszcze nie wiedział, że dzięki jemu zapoczątkowany był etap nowej rewolucji ewolucji ktora trwa, aż do dziś dzień. Stary frygał nie przepuszczał takiego obrotu spraw obrotu który zakręci światem niczym diabelski młyn, a spanie szybciej niż niejaki sokół wędrowny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=508&w=36014743 . Jednak Johny wiedział, że przyszlośc leży w nim i jego wynalazku dlatego ani chwili nie zawachał się by ukazać światu nowe buciki na koturnie idg.allegro.pl/show_item.php?item=114748082 dzięki którym każda osoba mogła się poczóć niczym afrykańska surykatka wyszukiwająca swym wzrokiem drapieżnych lwów. I dzięki owemu wynalazkowi myśle, że przyjemność prowadzania jak i podpierania sięgnie apogeum jego podniecenie no i w ten sposob myśle, że wzrost nie będzie żadnym problemem więc niehc twój kolega kupuje bez zastanowienia blackiego i owe botki.pzdr yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Słyszalem o tkaim wynalazku IP: *.itpp.pl 17.07.06, 19:34 Hehe, wynalazek dobry, ale trochę taki obciachowy:/ Czekam na odpowiedź z Hodny Plaza. A nóż odpiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazer600 Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:57 Czesc! To jak sie danej osobie bedzie jezdzilo na konkretnym motocyklu jest wypadkowa kilku czynnikow - takich jak wzrost i waga jezdzca oraz wysokosc i waga moto. Najlepiej przed kupnem przymierzyc sie do roznych maszyn, wiele zalezy do czego motocykl ma sluzyc - maszyny pokroju Blackbird sa malo przyjemne w miescie a na teasie to przyjemnosc. Ja mam 170cm/70kg i CBR1000 wstawialem na podstawke centralna i podnosilem z gleby bez pomocy ale majlepiej jezdzi mi sie maszynami klasy 600cm/okolo 200kg motocykla. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzony Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:57 hmm dzakas dobrze to ujoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Minimalny wzrost na Blackbirda IP: *.itpp.pl 19.07.06, 18:26 Odpowiedź od dealera: nie ma formalnie określonego minimalnego wzrostu na motocykle honda. Dla kolegi to mogą być słowa otuchy. Niech po prostu jedzie i sie przymierzy do BB. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś