Gość: fast_eddy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 00:09 a konkretnie, żeby je odżółcić (choc wątpię, czy się da) lub nie dopuścić do większego zżółcenia? fe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speedone Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy 22.08.06, 03:52 ja zawsze plulem :) hehe powaznie pozniej ladny niebieski sie robil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: *.dyn.optonline.net 22.08.06, 06:58 kup sobie chromy i bedziesz mial niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 22.08.06, 09:27 Nie strzelaj z tlumika, nie pal gumy, nie wkrecaj na obroty na postoju... Jak widzisz nie da sie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarskismyk Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy 25.08.06, 08:56 teraz wszystko obkłada sie moherem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: 195.128.228.* 25.08.06, 11:32 Jest tylko jedna metoda - podwójny płaszcz rury wydechowej. Tak tobi japonia, tak robiło BMW w cruiserach. Wszystkie inne żółkną, albo niebiescieja natychmiast i nie ma na to rady. Odpowiedz Link Zgłoś
rzawy Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy 26.08.06, 13:10 Spróbój to wyczyścić wiertarką z filcem i pastą polerską metal jest kolorowy tylko z zewnątrz powinno pomóc .nara Odpowiedz Link Zgłoś
rzawy Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy 26.08.06, 13:12 poprawka "Spróbuj" Odpowiedz Link Zgłoś
ireo spróbuj 27.08.06, 13:01 spróbuj na nie nie sikać w ostrych zakrętach, ewentualnie pokonuj je z mniejszą prędkością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: *.elpos.net 30.08.06, 15:53 Kup paste "Tempo" albo "Automax" i wypoleruj, jesttych specyfikow calkiem sporo na rynku. Moze pomoze :) PS: rzeczowe te wasze komentarze jak cholera. Motocykle znacie z obrazkow tylko czy jak czy was zazdrosc zzera? Pzdr marider (ex) Flamed R1'03 & ... R1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: 70.19.14.* 30.08.06, 16:21 i zazdrosc nas zzera i znamy motocykle tylko z obrazkow. te na obrazkach nie maja wydechow ani zoltych, ani niebieskich. z tego wniosek, ze najlepszym sposobem na zolte wydechy jest odlaczenie akumulatora, nie jezdzenie albo motocykla sprzedaz. na szczescie nie jestem posiadaczem 950, bo po przeczytaniu takiego pytania, omdlalbym ze smiechu. moze kolega marider odpowie mi rzeczowo, co jest najlepszym sposobem na zapobiezenie scieraniu gum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: *.elpos.net 30.08.06, 18:52 Pewnie wszyscy od razy wszystko wiedzieli (catalogue boys hehe) i nikt nie zadawal pytan (BTW na ktore sa tylko glupie odpowiedzi - jak widac na tym forum). Co do gum, to zmien hobby na tansze, bedziesz mial problem scieralnosci z glowy lub zmien prace i zacznij lepiej zarabiac wtedy sam zniknie ;) EOT. Pzdr marider (ex) Flamed R1'03 & ... R1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: 70.19.14.* 30.08.06, 19:18 "(catalogue boys hehe)" to sa ci, ktorzy nie moga patrzec na przebarwienia i pucuja, a nie jezdza. reszte ulomnej logiki pomine, bo polubilem stan, w ktorym nad nikim sie nie musze pastwic. (planuje zmiane pracy; zamienie zmywanie naczyn na parterze an zmywanie naczyn na pierwszym pietrze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy IP: 62.29.253.* 31.08.06, 16:13 Czesc. szybkie pytanie: Chce kupic r6 jade na ogledziny w sobote. co jest typowe dla tych maszyn? Wiem o skrzyni biegow, jak to sprawdzic?? Podobno tez cos przy dwojce slychac... Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy 30.08.06, 21:00 Tak na poważnie. Ja znam tylko dwa sposoby. 1. Podwójna rura wydechowa - bardzo drogie 2. osłony chromowane na rurki mocowane na metalowe zaciski. Tak jest robione np. w HD LOVE TO RIDE, RIDE TO LOVE Odpowiedz Link Zgłoś
casper1003 Re: Czy znacie jakiś sposób na zółknące wydechy 31.08.06, 00:03 z pastą polerską do niklowanych cygar wole nie wyskakiwać, bo zniszcze totalnie ( takie już te pasty za marne grosze ), a jeśli osłone mają tylko H-D, to co ja moge poradzić mojemu Marauderowi, albo kupić nowe orurowanie, albo zaniklować (ale gdzie??) Odpowiedz Link Zgłoś