Dodaj do ulubionych

Motocyklowa Wystawa Fotografii

20.10.06, 17:32
Chciałbym wszystkich zaprosić na swoją wystawę, któa odbędzie się 18.11.06 w
Warszawie w Restauracji/Galerii "Migawka" przy ulicy Nowogrodzkiej 22 (na
tyłach hotelu novotel). Wystawa będzie poświęcona Motocyklom Suzuki, choć
trochę innych także się znajdzie:) Na wernisaż przyjedzie specjalnie
zaproszony Dj SB z trójmiasta. Po wystawie mam nadzieje, że będziemy bawili
się do białego rana:) Dlatego mam nadzieje, że pojawi się wielu sympatyków
fotografi oraz motocyklistów.
Zapraszam
18.11.06
Restauracja Migawka
Nowogrodzka 22
Warszawa
Obserwuj wątek
    • Gość: drzewko Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: 195.136.169.* 20.10.06, 23:16
      Szkoda, że to dopiero w listopadzie. Mysle, że wielu by przyjechało na swojej kasztance. Pozdr.
      • Gość: Pawel 27 Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: 217.153.180.* 21.10.06, 08:00
        Witam . z pewnością sie pojawie, bardzo lubie fotografie, i cieszy mnie ze zobacze jak ktoś połączył dwie pasje. pozdrawiam .
    • shipp Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii 21.10.06, 11:46
      pomysł ciekawy. podoba mi się :) jeszcze tak nieśmiało zasugerował bym może
      jakieś próbki foto zamieścić w necie? z pewnością zaineresują większe grono
      fanów fotografii motocyklowej :)
    • rostwor Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii 22.10.06, 16:37
      Termin listopad uważam za dobry, ponieważ jak jest pogoda, to trzeba jeździć:) a
      w zimie nie ma co do roboty, dlatego można przyjść na wystawę i powspominać
      sobie cały sezon:)
      Jeśłi chodzi o zdjęcia do wglądu, to jestem przeciwnikiem:) po co oglądać
      zdjęcia, na wernisażu, skoro się już gdzieś je widziało??:) Dlatego nie będę
      umieszczał jak na razie ich w sieci.
      • Gość: megi Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 20:05
        ja popieram pomysl kolegi z tym wernisażem,tez bardzo lubie chodzic na wystawy
        fotograficzne i z pewnoscia przybęde jak tylko czas pozwoli,bo to w sobote,wiec
        wieksze prawdopodobienstwo.Pozdr.
      • Gość: 3cityONA Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 20:07
        to moze potem je gdzies tu zamiesc,bo raczej nie wybieram sie do warszawy w
        listopadzie,a chetnie bym sobie popatrzyła na te fotki...
        • rostwor Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii 23.10.06, 09:03
          Po wernisażu pewnie kilka zamieszczę:) ale najpierw wernisaż:)
          • Gość: Pszczoła.1 Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: 213.25.198.* 24.10.06, 09:31
            Swietny pomysł, jeśli chodzi o wernisaż. Sama troszkę fotografuję, a tym
            bardziej zobaczę motocykle w "akcji";-) O której planujesz otwarcie wernisażu?
            Pozdro* Pszczoła
            • Gość: ona Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: 81.210.83.* 24.10.06, 17:10
              jakie godziny otwarcia tej wystawy?
              • rostwor Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii 24.10.06, 19:18
                otwarcie wernisażu planuję na godzinę 19, zapraszam
    • Gość: mak Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:59
      też mam nadzieję że wpadnę:) bawić sie wśród motocykli to fajna zabawa, gdzy za
      oknem już zimno:)
      • Gość: Pawel 27 Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: 217.153.180.* 31.10.06, 12:15
        Witam.
        tak suma sumarum to dobra okazja do spotkania dla forumowiczów. moze wczesniej w sympatycznej knajpce nielichej prewiniencji sie spotkamy, a pozniej juz razem na wystawe.
        pozdrawiam .
        • Gość: megi Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:46
          witam.dobry pomysl z tym spotkaniem forumowiczów w knajpce,proponuje Bikers
          Places Club na Racławickiej 99 ( albo rakowieckiej) zawsze mi sie
          mylą...Sprawdze...Bądź Rock Club przy metrze Politechnika...godz.18 co Wy na to?
          • Gość: pawel 27 Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: 217.153.180.* 02.11.06, 16:14
            Witam .

jestem za. sczególy jeszcze dogramy. pozdrawiam .

pawel 27
            • Gość: megi Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:51
              to fajnie...bedziemy w kontakcie na forum.mam nadzieje,ze nic mi nie popsuje
              planów i przybede.Pozdro
              • rostwor Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii 06.11.06, 10:52
                mam nadzieję, że przyjdziecie nie tylko na wystawę, ale zostaniecie dłużej by
                się pobawić:) liczę na zaj... imprezę:)
                • Gość: Pathy Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:08
                  Rostwor, tu tutaj... :D
                  bedziemy, bo czemu mielibysmy nie byc ;)
                • Gość: marider Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.elpos.net 06.11.06, 16:43
                  Pytanie w Pl nr 1. Ile wjazd i gdzie mozna kupic bilety? :P

Pzdr
                  marider
                • kasia.jos Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii 06.11.06, 16:58
                  Rostwor BS Brother :), z checia przybylabym na Twoja wystawe, ale niestety
                  wtedy bedzie Torun Blues Meeting... Bede duchem z Wami. Mam nadzieje, ze
                  wszystko super wypali i bedzie fajny afterek do bialego rana. Gratuluje
                  swietnego pomyslu! :)

Pzdr,
                  Kasia / Jos.
                  • Gość: megi są jakies nowosci>???? IP: 212.160.131.* 09.11.06, 17:43
                    hej.no i co z odpowiedzią na powyzsze pytania naszych kolegów???czy są jakies
                    wejściówki ,bileciki...opłaty?ile i gdzie? Bardzo bym chciala dotrzec na
                    godzine...ale akurat odrabiam zajecia w sobote(na AWFie) i musze(częściowo) byc
                    do 17.30,postaram sie zwolnic troche...i ruszyc w trase...dlatego pytam moze
                    czy ktos jedzie w sobote18.11 ok 16-17 do Wawy z Bialej Podlaskiej?chetnie sie
                    zabiore...
                    • rostwor Re: są jakies nowosci>???? 11.11.06, 13:34
                      img295.imageshack.us/img295/7796/zaproszeniedrukpoprawionewc0.jpg
                      to już za tydzień, zapraszam:)

biletów ani wejściówek nie ma. po prostu trzeba dobrze się zachowywać i bawić:)
                      wernisaż zaczyna się o 19, ale ok 21-22 zaczniemy grać głośniej muzę i
                      zaczniemy się bawić:) dlatego, jak ktoś przyjdzie o 22 lub 24, to nic się nie
                      stanie i będzie mógł bawić się z nami. Dj SB zapewni nam najlepszą i najnowszą
                      muzę, więc czekam na Was:)

p.s. zgadza się Rostwór BS Brother:)
                      • Gość: rostwór Re: są jakies nowosci>???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:02
                        przy wejściu będziecie tylko musieli powiedzieć, że na wernisaż rostwora i
                        ewentualnie, że jesteście z forum ŚM.
                        • rostwor Re: są jakies nowosci>???? 12.11.06, 16:58
                          by była fajniejsza zabawa, proponuję się przebrać:) mówię poważnie. Ostatnio
                          zauważyłem, że w wawie ludzie jednak są sztywniejsi niż w kraku lub sopocie i
                          jakoś wstydzą się bawić po całości, więc udowodnijmy, ze tak nie jest:)
                          • Gość: megi Re: są jakies nowosci>???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:11
                            hahah.no to fajnie...ale co proponujesz do tego przebrania? kazdy we wlasnej
                            inwencji?i mamy zrobic niespodzianke?w sumie fajny pomysl ale proponujesz jakis
                            konkretny motyw przebrania? coraz wieksza mam ochote na ta impreze...Pewnie
                            oczywiscie dotre stopem znając moje mozliwosci...z tego "dalekiego wschodu" z
                            Bialej Podlaskiej...:) pOzdrawiam.
                            • shipp Re: są jakies nowosci>???? 12.11.06, 19:07
                              wow!megi to Ty z Siedlec czy Białej?kilka razy w roku bywam w Białej i
                              Międzyrzecu Podl. :)
                              pozdr
                              • rostwor Re: są jakies nowosci>???? 13.11.06, 15:04
                                nie ważne jak, fajnie, jeśłi się jakoś przebierzecie:) od razu impreza będzie
                                ciekawsza:)
                              • Gość: megi Re: są jakies nowosci>???? IP: 212.160.131.* 15.11.06, 19:04
                                haha,no widzisz Shipp,ja to jestem dziewczyna światowa...i miastowa....:)
                                Urodzilam sie w Łodzi...,wychowałam i mieszkam w Siedlcach,studiuje w Białej
                                Podlaskiej(ale juz ost.rok,bo na uzupełnijące ide do Wawy) no i pracuje od
                                czasu w Wawie.Pozdr.Bedziesz teraz na tej wystawie?to moze sie spotkamy?POzd
                                • shipp Re: są jakies nowosci>???? 16.11.06, 00:31
                                  pięknie!skąd ja to znam...?ostatnio jednak usiadłem na tyłku i nie ruszam się
                                  prawie z miejsca,może tylko mały wypad w karkonosze od czasu do czasu.nie było
                                  mnie w kraju przez ostatnie 1,5 roku i teraz nacieszam się rodziną :) na
                                  wystawę pewnie nie wpadnę...i piszę to z żalem,bo chciałbym,ale będę chyba
                                  gdzieś w północnej części Litwy w tym czasie :)
                                  pozdrawiam
                                  • Gość: rostwór Re: są jakies nowosci>???? IP: *.aster.pl 17.11.06, 15:22
                                    to już jutro:D
                                    • Gość: megi Re: są jakies nowosci>???? IP: 212.160.131.* 17.11.06, 18:24
                                      super.ja specjalnie jutro poświecam sie i po zajeciach ruszam stopem do Wawy,na
                                      otwarcie wernisazu zapewne dotre sama,ale pozniej dołaczy jescze kumpela (ktora
                                      niestety ma akurat zjazd na SGGW) Mam nadzieje ze bedzie fajnie,do zobaczenia
                                      jutro,pozdrawiam,
                                      • Gość: marider Re: są jakies nowosci>???? IP: *.centertel.pl 18.11.06, 02:23
                                        Spoko, tez bede. Do zobaczenia tylko nie wiem jak Was poznam ;)

Pzdr
                                        marider
                                        R1
                                        • oz_ktm Re: są jakies nowosci>???? 18.11.06, 13:33
                                          tez bede :D

pozdr. oz
                                        • Gość: marider Re: są jakies nowosci>???? IP: *.centertel.pl 19.11.06, 00:43
                                          Bylem z paroma znajomymi (ale nie na moto, te juz zimuje), calkiem wesolo, latwo
                                          trafic, browar dobry (mniam), dalo sie zauwazyc ze wiekszosc to znajomi ze
                                          swojego wlasnego grona :). Zdjecia niezle- zwlaszcza te foty z palenia gumy na
                                          schodach, lokalik ciut przymaly (na zabawy taneczne, chyba zescie zmienili
                                          pozniej miejscowe) i kolejki do WC :P. Ogolnie mi sie podobalo bo klimat byl
                                          choc wyszedlem ok 21 ;). Tak z ciekawosci czy mozecie mi wyjasnic co to i kto
                                          jest to cale magiczne bractwo suzuki? Bo jak zyje i jezdze na 2oo, to o czyms
                                          takim nie slyszalem ;)

PS: Aaaaa, sporo fajnych bylo dziewczyn/plecaczkow/kierowniczek ;]
                                          PPS: nie ma to jak poimprezowac w Stolicy.

Pzdr
                                          marider (USA, jak ktos cos skojarzy ;))
                                          R1
                                          • maddriver Bractwo 19.11.06, 23:12
                                            www.bractwo-suzuki.com.pl/fotorelacje.php?theme=fotorelacje/2006/1118-migawka-figer
                                            pozdrawiam
    • Gość: pszczola35 Re: Motocyklowa Wystawa Fotografii IP: *.chello.pl 19.11.06, 11:05
      Ha,też byłam, piwko dobre wypiłam:) Fajny klimacik, zdjęcia dobrze wyeksponowane:) Świetna sekwencja zdjęć Suzi ( surowe piękno ).Ciekawe ujęcia - chyba je wykonałeś w Gean na Woli - podziemia? Ujęła mnie seria zdjęć na piętrze, przedstawiających uśmiechnięte twarze w kaskach:) Od rozkwitającej młodości, do cudownej pary , osób dojrzałych wiekiem, ale szczęśliwych:D To potwierdza regułę, że można mieć swoje marzenia i je realizować w każdym wieku:D Dzięki tej wystawie mogłam poznać osobiście jedną z forumowiczek - Elutek pozdrawiam Cię serdecznie :D

Dzięki Pawełku, gratuluję :D Oby tak dalej:D

Pozdrawiam serdecznie;) pszczoła35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka