Dodaj do ulubionych

Death Valley_relacja jednej laski

IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 24.11.06, 20:14
Podsylam relacje z wypadu do Death Valley. Co prawda nie moja, ale warto
poczytac. www.bluepoof.com/motorcycles/trips/death_valley_2005/
To znaczy - relacja nie moja. Laska zreszta tez nie.

Przeziebienie uziemilo moj plan wypadu. Kolejna mozliwosc bedzie w marcu.
Tylko, ze na wyjazd przeznacze nie mniej niz 4-5 dni. Wiekszy lu, dluzsza trasa...

Przy okazji - czy ktos korzysta z GPS? Warte inwestycji?
NYorker: Na jednej z fotek adv - zdaje sie, ze widac GPS zamontowany do
Twojego mota.
Obserwuj wątek
    • Gość: spiwor. Re: Death Valley_relacja jednej laski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.06, 09:37
      waps rób zdjęcia z wypraw i wrzucaj je, pokaż troszkę ameryki.
      • Gość: Dzakas hihi gps to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:46
        giertych pije soki czy to znaczy, ze Ny porwal giertych i przywiazal go do
        otoru a moze to dlatego, ze nalewa mu do baku jak pijde soki i wychodzi taniej
        a moze hmm ciekawe ciekawe hihi
    • Gość: qunio Re: Death Valley_relacja jednej laski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:06
      Smiganie po Stanach to dla mnie spełnienie marzeń, studiowałem amnglistyke i duzo musiałem sie uczyc o Stanach, takze geografii ale uczyłem sie tego z radościa liczac ze kiedys mi sie to sprzyda do wyppraw moto. Kiedy zniosa te wizy do cholery.
      • ireo spełnienie marzeń 26.11.06, 00:30
        Gość portalu: qunio napisał(a):

...Kiedy zniosa te wizy do c
        > holery.

wtedy może się okazać, że w Stanach już nie mówią po amngielsku
        • Gość: qunio Re: spełnienie marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 09:45
          hehehehe no tu masz pełna racje, ale moze degeneracja amerykańskich dróg nie nastapi równie szybko
    • Gość: waps Re: Death Valley_relacja jednej laski IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 26.11.06, 21:39
      Yep, kiedys podesle foty.
      A jak z GPS-em?
      Jakies opinie uzytkownikow?
      Da sie z tego korzystac podczas jazdy?
    • dzidek42 Re: Death Valley_relacja jednej laski 06.12.06, 21:42
      WAPS - gdzie bazujesz? Bo ja w Chicagowie. Chwilowo bez moto ale...

GPS juz mam. Tomcio RIDER. Chwilowo testuje go w puszce. Jak sie przyzwyczaisz
      to mozna skorzystać. W mieście pokazuje kolejne ulice, a zaplanowana trasa jak
      na dłoni.
      Pozdro
      Zdzisiek
      • Gość: waps Re: Death Valley_relacja jednej laski IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 07.12.06, 08:39
        Grabula z San Francisco.
        Rozwazam zakup GPSa. Szkoda, ze nikt sie nie kwapi do skomentowania uzytecznosci
        takiego sprzetu podczas jazdy. Ktos tu chyba zaglada, kto jezdzi z GPSem na
        dluzsze wypady. Podeslijcie kilka rad/opinii na temat mocowan, obslugi w
        rekawicach, drgan podczas jazdy... Planuje kilka tras na tak zwane zadupia i
        wolalbym sie nie zgubic. Jeszcze gorszym scenariuszem byloby wypalenie ostatniej
        kropli paliwa gdzies, gdzie nie zagladaja nawet brzydkie kobiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka