Dodaj do ulubionych

Potrzeba kogos z Lodzi

IP: *.telia.com 17.12.06, 11:47
Witam!

Jestem z Lodzi i nie mam kumpli (tylko tych od moto ;) ) ktorzy jezdza i maja
doswiadczenie. Chce sobie moto kupic i tu mala prosba, chetny ktos na "male"
piwko w zamian za pomoc w obejrzeniu moto?
Wiem ze motonici to hermetyczna grupa, ale jakos "nowi" dochodza bo inaczej
bysmy wymarli.

THX.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzakas hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:18
      jestem 50km od łodzi hihi mieszkam w łowiczu ^^ ale bartek_exc jest z łodzi
      hiih:D ale jak co w lowiczu moge pogadac ale ty stawiasz^^
      • Gość: Miller Re: hihi IP: *.015-2011-6f73641.cust.bredbandsbolaget.se 17.12.06, 16:40
        Oczywiscie ze tak, w koncu pisalem ze "male" stawiam ;)
        jak na razie chodzilo mi o wielun, ale spoko lowicz tez moze byc :)
        • Gość: Dzakas to jak cos to nie ma sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:18
          ogolnie w tym tygodniu bede robil a zaraz beda swieta to jak cos to po swietach
          a dokladniej co chcesz wiedziec ogolnei tka o motorach pogadac cyz cos
          doradzic.pzdr
          • Gość: Miller Re: to jak cos to nie ma sprawy IP: *.015-2011-6f73641.cust.bredbandsbolaget.se 17.12.06, 22:06
            Doradzic, pogadac, pojezdzic, takie meskie rozmowy o zyciu i smierci, ale nie
            robie jajecznicy ;)
            • Gość: Lysout Re: to jak cos to nie ma sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:30
              będę w Łodzi 13 stycznia, a potem od końca stycznia do końca marca, nie ma
              problemu, mogę ci pomóc kupic motocykl, ale to małe piwo to ma być HEINEKEN :P
              Pozdrawiam
              PS. GG 3379335
    • Gość: madfalcon Re: Potrzeba kogos z Lodzi IP: *.toya.net.pl 20.12.06, 10:36
      Ja jestem z łodzi. A co chcesz wiedzieć?? kupujesz sprzęta, szukasz mechanika...???
      • Gość: Miller Re: Potrzeba kogos z Lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:23
        Jak na razie mechanika nie szukam, ale namiary na powaznych mechanikow tez sie
        przydadza.

Szukam kogos, kto ma sprzeta juz jakis czas i potrafi na zimno obejrzec,
        doradzic (lub odradzic) zakup maszynki.
    • Gość: Dzakas hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:54
      Wiec w sumei mam trzeci motor simsona mialem pozniej cb 450 obecnie cbr 600
      wiec chyba cos wiem wiec zawsze cos bym doradzil:D

www.bikepics.com/members/blady86
      • Gość: taju swój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 11:55
        Ja mieszkam w Ozorkowie,mam CBR600F2.Ostatecznie mogę ci pomóc jak potrzebujesz
        coś.Mój meil
        • Gość: Miller Re: swój IP: 80.50.191.* 29.12.06, 14:07
          Jak tylko wybiore sobie sprzet marzenie (waham sie ciagle) to sie zglosze po
          pomoc :)
    • Gość: madfalcon Re: Potrzeba kogos z Lodzi IP: *.toya.net.pl 30.12.06, 23:03
      witam. jak cos bedziesz potrzebowal to napisz na gg - 1768455 - jak bede
      potrafil to pomoge. i powodzenia.

Szczęśliwego roku nowego!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka