Gość: lukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:23 HEJ BRACIA JAK TYM IDA PRZYGOTOWANIA DO NOWEGO SEZONU MOTOCYKLOWEGO?GOTOWE BRYKI?JEST KTOS Z OKOLIC SANDOMIERZA KTO JUZ JEZDZI MOTOCYKLEM ?POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gsxfkatana Re: Pora zaczac sezony 19.02.07, 09:42 U mnie juz sezon rozpoczety :) Kozystajac z bezchmurnej pogody w niedziele wyskoczylem z moim kumplem na przejazdzke Wroclaw-Jesenik (CZ) i z powrotem. Ja na GSX 1100 F on na GSXR 1000 K4. Pogoda piekna, drogi dopiero w czechach dobre. A piwo wysmienite i tanie :)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Pora zaczac sezony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:28 hej gsxfkatana ja tez juz zaczalem sezon tylko ja mam mniejszy motocykl honde mb 80.jezdzilem kiedys na suzuki gsx 1100 i fajnie sie jezdzilo bym to najszybszy motocykl jakim do tego czasu jezdilem.orientujecie sie o jakis zlotach motocyklowych?pozdrawiam i zycze udanego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
gsxfkatana Re: Pora zaczac sezony 21.02.07, 13:32 Żeby mowic o zlotach jeszcze troche za szybko. Napewno w lipcu jest zlot w Habinie w Czechach. Tyle jestem pewien, a pozatym to tylko orientacyjnie. Poslij maila do mnie to bedziemy w kontakcie. Niewazne czym jezdzisz, wazne co czujesz. Moj adres to gsxfkatana@op.pl. Wal smialo to sie zgadamy na jakis wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Re: Pora zaczac sezony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.07, 12:11 Którędy pomykacie na Jesenik? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Pora zaczac sezony 21.02.07, 19:19 heh... wczoraj poszedłem do garażu.. przekręciłem kluczyk, włączyłem ssanie, zakręciłem rozrusznikiem i trampek zagadał :))) Kilka minut go pogrzałem.. pojeździłem po garażu i tak sobie myślę, że własciwie to niedługo trza będzie wyjechać ---------------------- Ideał piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Pora zaczac sezony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:28 simon co to masz za trampka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Pora zaczac sezony IP: *.chello.pl 21.02.07, 21:27 jest to TA rocznik 95... a co??? Odpowiedz Link Zgłoś