Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:48 bikepics.com/members/vitorportuga/99gsxr600/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nyorker Re: przestroga IP: *.dyn.optonline.net 18.03.07, 19:22 niech zgadne, aaa to niegdysiejsze trzy kropeczki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=54456129&a=54456129 przed czym niby jestesmy przestrzegani? przed drastycznymi obrazkami? przed imbecylizmem? przed portalem bikepics? koles, jesli nie stac cie na slowo pisane, a tylko na wycinanki/wklejanki, to daruj sobie zakladanie watkow na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: przestroga 18.03.07, 20:40 kask uciska, czy moze forum Narty padło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo-SE Re: przestroga IP: *.18.185.213.se-ld.res.dyn.perspektivbredband.net 18.03.07, 20:54 Znam bardziej durne posty jakie ukazały się na tym forum! Takie obrazki powinny czasami pojawiać się a awłaszcza teraz kiedy jest początek nowego sezonu aby coniektórym pokazać (wylać kubeł zimnej wody na łeb) że motocykl to nie zabawa a raczej coś co może okaleczyć albo pozbawić życia. Wiem z doświadczenia że najbardziej atakuja tego typu tematy ci którzy sami mają tyle oleju w głowie co ci przed wypadkiem. Oby los był dla was bardziej wyrozumiały i wybaczał waszą ignorancję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: przestroga IP: *.dyn.optonline.net 18.03.07, 21:05 napisz mi madralo, przed czym aaa przestrzega, jaki temat zostal zaatakowany i naczym polega moja ignorancja. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: przestroga 18.03.07, 21:28 uuuu...nie milo oglada sie takie widoki.zawsze po takich filmach czy zdjeciach gdzie ogladam zmasakrowane twarze po wypadkach zastanawiam sie czy jest sens...czasami chwila nieuwagi szczegolnie kierowcow samochodow ktorzy nie patrza w lusterka i ignoruja motocyklistow stwarzaja takie tragedie.szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: przestroga IP: 77.209.35.* 18.03.07, 22:59 myszka600 napisała: > uuuu...nie milo oglada sie takie widoki.zawsze po takich filmach czy zdjeciach > gdzie ogladam zmasakrowane twarze po wypadkach zastanawiam sie czy jest > sens...czasami chwila nieuwagi szczegolnie kierowcow samochodow ktorzy nie > patrza w lusterka i ignoruja motocyklistow stwarzaja takie tragedie.szkoda > slow... sorki, ale chwila nieuwagi to mojej, Twojej czy ... czyjejs. glownie to Ty musisz myslec jak sie nie dac zabic. inni mysla za siebie. wracalem dzisiaj z Walencji do BCN i takie dwa obrazki: - dochodze suv-a a on sie zbliza do tira za ktorym sie cos wlecze od dawna. ale ten suv tak za wolno troche. zwolnilem (z tylu klakson) i slusznie bo to cos co sie wloklo to w ostatniej chwili przed suv-a on cheble w podloge, a ja se spoko zwolnilem. to byl przyklad pozytywny, a ze ze mna to tylko dlatego, ze tylko swoje doswiadczenia znam. - przyklad negatywny. Bogu dzieki bez efektow. korek turla sie tak ze 30 - 40. ja sie turlam z nim bo pobocze remontuja i z lewej zzziiiuuum takie jakies 250ccm miedzy samochody. a mial tak z 90 moze. no i pozniej masz obrazki jak na zdjeciu. a teraz do brata zalozyciela. p...le takie obrazki. tak to sie i na rolkach mozna zalatwic. jak napiszesz jak i dlaczego to moze to cos wniesie, a tak jak teraz to se stworz nick: "uwazaj na gzymsy". bo czasami tynk i sople z nich spadaja. pzdr 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: przestroga IP: *.aster.pl 19.03.07, 00:36 Gość portalu: tatajacek napisał(a): a teraz do brata zalozyciela. p...le takie obrazki. tak to sie i na rolkach > mozna zalatwic. jak napiszesz jak i dlaczego to moze to cos wniesie, a tak jak > teraz to se stworz nick: "uwazaj na gzymsy". bo czasami tynk i sople z nich > spadaja. albo hanibal_lekter :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transplant Re: przestroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:09 Zgadzam sie w 100%. Motocykl to niebezpieczna zabawka. W czasie jazdy sie o tym nie mysli ale czasmi warto jest to sobie uswiadomic. Odrobina pokory jeszcze nikomu nie zaszkodzila. Szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker przestro(ll)ga IP: *.dyn.optonline.net 21.03.07, 03:53 wcale mnie nie dziwi, ze aaa wbil szpileczke i go\jej nie ma. trollizm w klasycznej formie. nie dowiemy sie, czy aaa przestrzega przed nieoswietlonymi furmankami (zdaje sie, ze watek powinien pojawic sie wowczas na forum "furmanki"), przed uzytkowaniem gumowych rekawic (forum "weterynaria"), czy przed wkladaniem lap w szprychy (forum "debile i siekiery"). najwyrazniej autor/ka zywi w sobie niemaly negatywny ladunek emocjonalny nie tyle do motocykli, co do motocyklistow, bo zamieszczanie linkow do drastycznych zdjec bez slowa wyjasnienia okolicznosci nie niesie zadnej nauki, ani przestrogi, a tylko sluzyc ma zastraszeniu, zniecheceniu albo nawet zobrzydzeniu. jezeli pojawia sie ktos, kto nigdy nie zalozyl motocyklowego watku, a tylko neguje istote jazdy motocyklem i zaklada przy tym, ze ma do czynienia z nieswiadomymi niczego, bezrozumnymi gowniarzami, to nie moze byc traktowany powaznie. www.youtube.com/watch?v=9z8l9d2ogqc (charakterologiczne podobienstwo do osoby analnego mariuszka-ef przypadkowe) a to dla pabla: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=30787396&a=30787396 (poczytaj uwaznie chlopcze, nim cos pochopnie napiszesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera Re: przestro(ll)ga IP: *.aster.pl 21.03.07, 04:24 jokier ty koo.wo mentalna kiedy znajdziesz, czy tam szczurzym sposobem wyszperasz, zdjęcie oponki z mniejszym marginesem niz ta z mojej buzki? cioto jedyne cio potrafisz to strzyknąć jadem cipo, i nie mow że nie czytasz... :-) www.youtube.com/watch?v=KI7dkEOLuH0 nie sprawdzalem ale niedlugo powinno stuknąć 22 000 :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: przestro(ll)ga 21.03.07, 10:27 norker, a napisz jak to jest byc 35 letnim prawiczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: przestro(ll)ga IP: 70.19.14.* 21.03.07, 15:09 tak patrze na ciebie i mysle, ze to musi byc frustrujace: chciec i nie moc. nie jestes w stanie mnie obrazic. rownie dobrze mozesz mnie pytac, jak to jest miec nadwage. nonsens, analny mariuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
primo555 Re: przestro(ll)ga 21.03.07, 17:42 kolego z NewYork zal mi Ciebie, wracaj lepiej juz do tego swojego azbestu hehe Wiem jak to jest , bo bylem w USA na rocznej praktyce i widzialem takich jak ty poganianych przez murzynow , wiec co ? wchodzisz na to forum zeby sie odgryzc , zalosny jestes www.youtube.com/watch?v=jZMEE7tlq6A&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: przestro(ll)ga IP: 70.19.14.* 21.03.07, 18:13 stawiasz przecinki jak michal. wstyd. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=59222551&a=59456453 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo-SE Re: przestro(ll)ga IP: *.18.185.213.se-ld.res.dyn.perspektivbredband.net 21.03.07, 18:39 Nyorker ja nie jestem od tego, aby komuś tworzyć historyjkę do zdjęć a myślę że jesteś na tyle inteligentny, aby samemu to zrobić lub domyśleć, co stało się temu gościowi i dlaczego. Uważam, że zamieszczanie tego typu zdjęć lub filmów przedstawiających kolizje lub jej następstwa są jak najbardziej uzasadnione gdyż jak kiedyś wspomniałem może to wpłynąć na pohamowanie "ułańskiej fantazji" i uratuje komuś dupsko. Wiem, że to nie robi wrażenia na poniektórych "twardogłowych”, którzy uważają, że pozjadali wszystkie rozumy a mnie i innych uważają za nudziarzy ale ktoś, kto zaczyna przygodę z motocyklem może wiele zyskać dzięki nam. To forum nie jest tylko po to, aby chwalić się łamaniem przepisów drogowych, ale służy również do dzielenia się wiadomościami związanymi z motocyklami. W uzasadnieniu mojej postawy do tego tematu powiem, że byłem na paru pogrzebach moich kumpli i mnie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: przestro(ll)ga IP: 70.19.14.* 21.03.07, 19:36 > To forum nie jest tylko po to, aby chwalić > się łamaniem przepisów drogowych, ale > służy również do dzielenia się wiadomościami > związanymi z motocyklami. skoro silisz sie na nauki wobec mnie, to zakladam, ze podtekst dotyczy mojej osoby i prosze o odnosnik do mojego postu, w ktorym zachwalam lamanie przepisow. good luck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: przestroga IP: *.elektron.ds.polsl.pl 21.03.07, 18:16 Witam Widzę że się tu mała burza rozpętała więc wyjaśnię że zamieściłem ten link po to tylko by pokazać skutki szalenia na motocyklu, ew. nieuwagi lub nie jeżdżenia w odpowiednim stroju a tym samym ostudzić trochę temperament niektórych motocyklistów na przyszły sezon, a co do mojego nicku to nic nie oznacza, po prostu chciałem szybko coś wpisać w pole autora. Tak przy okazji to wybiera się ktoś na rozpoczęcie sezonu na Jasna Górę ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: przestroga IP: *.aster.pl 21.03.07, 19:05 no sie rozpętała bo tu jedna zaoceaniczna ciota wzorem swojego zhandikapowanego prezydęta usiluje wprowadzić swoje porządki. Pytia jedna roztwiera ciągle te puszki z Pandorą i smród :-( a ja tymczasem: www.youtube.com/watch?v=ui7x1bY1Y9g i gitara ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 do Pabla IP: *.aster.pl 21.03.07, 19:33 a gdzie wyczytales te pochwały i to w takich ilościach że sklonily cie do uzycia słówka "tylko"? "To forum nie jest tylko po to, aby chwalić się łamaniem przepisów drogowych"...-PabloSE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: przestroga IP: 70.19.14.* 21.03.07, 19:22 wobec tego zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś