• Gość: krzys121171 plastiki eurostar IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 04:16
      krzys12witam pozukuje czesci obudowy skuterka eurostargdie szukac plastikuw rozbiłem synowi a zaraz sezon on mnie zabijemozliwie prosze o sygnał telefoniczny oddzwonielub emaill-krzys121171@wp.pl
    • Gość: krzys121171 Pomocy eurostar IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 04:32
      Witampoczułem ezon jazdy na skuterku i znowu kierowcy nic poza kierownicą nie widzą sam jezdze osobowo terenowym..opel frontera/oraz fordem busem i wiem jak traktowałem motocyklistuw dopóki sam nie siadłem zeszłego roku na skuter syna..az wstyd ie przyznac wiem jak sie czuli ci na dwuch kolach...ostatnio tj.luty 2014 nazła mnie ochota przygotowania skutra synowi do sezonu i madra kobieta wymusiła mi...była wywrotka i popekane plasiki.obudowa swiateł.platiki od schowkuw itd.Pomocy gdzie moge cos z plastikow znalezć yn mnie zabije narazie sie tłumacze ze stoji na działce .....a jak on tam pojedzie....POMOCY prosze o sygnał oddzwonie 506-216-634 lub emaill ..krzys121171@wp.pl. Dzieki za pomoc
    • Gość: krzys121171 kingway eurostar OK IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 04:35
      Zalezy jak te maszynki sie uzytkuje ma syn go od 2-ch lat i jest spoko
    • Gość: kondrad kingway naked IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.14, 17:59
      mam kingway naked 3 lat przejechałem nim ponad 20 000 km oprucz linki od sprzęgła nic nie wymieniałem i nie narzekam
      • Gość: zbyszek Re: kingway naked IP: *.edata.net.pl 17.11.14, 14:55
        mam skutera kingwaj jak go odpalam to sie odzywa a niechce wejsc na obroty
    • Gość: marek Re: Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 19:29
      skuter Kingway 50 ccm - wymień cylinder na80 ccm
    • Gość: Wiesław prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.15, 23:35
      Witam wszystkich chce kupic Keeway Maximus 150 i chciałbym jakiś opini na jego temat czy warto dziękuję i pozdrawiam wszystkich Wieslaw
    • Gość: DR4GON Re: Kingway IP: *.silesnet.pl 14.05.16, 16:10
      Witam , ja mam problem z odpaleniem skutera kingway COLIBER jak chce odpalic to cyka przekaznik chyba i nic a wszystko normalnie działa . Pomozcie :)
      • langer Re: Kingway 14.05.16, 22:00
        Do wymiany przekaźnik lub rozrusznik.
    • Gość: Telak Re: Kingway IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.16, 12:34
      Zdecydowanie lepiej dołożyć do czegoś sensownego - np. skutery peugeot. Są naprawdę dobre, łądne, trochę kosztują, ale są takie znacznie droższe. A jak się wie gdzie kupować - importer (firma scooter) - to na pewno będzie taniej niż normalnie
      • Gość: Elwin Re: Kingway IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.16, 20:59
        Racja, sam mam już któryś skuter peugeot i w salonach scooter jest trochę taniej niż normalnie, do tego sprzęt ogólnie wary (zawsze!) swojej ceny
    • Gość: dzek Re: Kingway IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.21, 17:10
      Posiadam minikoparkę Kingway z Popowa , która kupiłem pół roku temu. Ta minikoparka po przepracowaniu zaledwie 17 moto godzin już się rozsypała , najpierw pompa hydrauliczna , potem cały silnik . Przedmiotowa pseudo firma Kingway z Popowa nie chce naprawić w ramach gwarancji ;
      - po pierwsze , to nie ma kim , a ich serwisanci od boleści nie mają pojęcia, np. jak wymienić zepsuta pompę hydrauliczna
      - po drugie , przedmiotowa firma dobrze wie , ze tak naprawdę nie ma co naprawiać głównie w ramach gwarancji , bo i tak zaraz się zepsuje , więc po prostu nie naprawiają , nie odpowiadają na maile , nie odbierają tel. itd..
      - po trzecie , nie mają pojęcia co i jaki badziewie oferują.
      Po zasięgnięciu informacji od serwisantów / owszem z nie z tej firmy/usłyszałem , ze najczęściej psują się chińskie maszyny - Kingway , Gunter , itp. , a ich naprawa często jest bezskuteczna i nie opłacalna . Jest to sprzęt nie dopracowany i bardzo awaryjny, przeznaczony do bardzo małych prac , np. do sadzenia drzewek, do kopania na bardzo małe głębokości , NA PEWNO NIE NADAJE się do PRAC CIĘŻKICH , DO PRACY ZAROBKOWEJ , w FIRMIE , itp. .

Z ręka na sercu NIE POLECAM , szkoda pieniędzy , nerwów, i czasu na naprawy.

UWAGA !!! TA PSEUDO FIRMA OFERUJE SPRZĘT NAJGORSZEJ JAKOŚCI typowa CHIŃSZCZYZNA ! A NA DODATEK NIE WYKONUJE NAPRAW W RAMACH GWARANCJI ! do czego JEST ZOBOWIĄZANA !!

KLIENCI tej PSEUDO FIRMY sami na WŁASNY KOSZT MUSZA NAPRAWIAC SPRZET . Po zakupie urywa się kontakt NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW , NIE ODPOWIADAJA NA maile . Znaczna część jak np. moja przedmiotowych spraw kończy się w Sądzie do czego ZACHĘCAM I NAMAWIAM .
      Wszelkie porady prawne i reprezentowanie w Sadzie ZA DARMO , ale tylko dla osob majace podobne problemy i z przedmiotowa pseudo firme.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka