dragon600 17.07.07, 08:19 Pozwolę sobie wkleic tutaj tego linka ;-) forum.motocykle.slask.pl/index.php?showtopic=14352&st=0entry227123 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jw23 Re: MY kontra ONI IP: 195.111.133.* 17.07.07, 08:58 Nic dodać, nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: MY kontra ONI IP: *.c240.petrotel.pl 17.07.07, 14:27 Podpisuje się wszystkimi pięcioma kończynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtexc Re: MY kontra ONI IP: 165.72.200.* 17.07.07, 15:37 bicie piany, jak 3/4 watkow na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anchois_anszua Re: MY kontra ONI 17.07.07, 16:46 szczerze mówiąc nie mogę się zgodzić z takimi podziałami... jeżdże wiele lat samochodem i kilka lat motocyklem i dlaczego miałbym dzielić ludzi wg kryterium użytkowanego właśnie pojazdu... im bardziej będziemy dzielić się na motocyklistów i katamaraniarzy tym dłużej będzie trwał bezsensowny spór i rywalizacja... ja bym podzielił użytkowników dród na normalnych, czyli takich którzy jeżdzą z głową i szanują innych na drodze, oraz na kretynów, którzy z przeróżnych powodów są zagrożeniem dlatego, pomimo, że jestem motocyklistą nie czuje najmniejego sentymentu do kretynów na motocyklach, tak samo jak nigdy nie broniłem i nie będę bronił kretynów w samochodach, kapeluszników i innych... jeździjmy tak aby było miło, ale pamiętajmy o innych - przecież do cholery to też inny człowiek, niezależnie czy jedzie na moto, ciężarówką, samochodem osobowym, rowerem czy też pieszo. spotkałem się nawet wsród znajomych z bezsensownymi stierdzeniami typu "nie cierpie motocyklistów bo...", "nie cierpię rowerzystów bo..", "katamaniarze to idioci" "nienawidzę pieszych" nienawidzmy kretynów drogowych i tępmy takie zachowania, nie pozwólmy jednak aby czlowiek czlowieka nienawidził z zasady.. bo ktoś porusza się innym srodkiem lokomocji... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewko Re: MY kontra ONI IP: *.chomiczowka.waw.pl 17.07.07, 18:01 O i to są mądre słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: MY kontra ONI IP: *.lublin.mm.pl 17.07.07, 22:58 W końcu ktoś napisał kilka obiektywnych słów... Zauważyłem, że wielu z nas "wywyższa sie". Motocykliści to jakaś elita? Raczej nie... to po prostu uczestnicy ruchu drogowego... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jdn1 Re: MY kontra ONI 17.07.07, 23:18 popieram ...mam takie samo zdanie - mam jedno i drugie i nietety drażnią mnie tylko GUPKI niezależnie od tego czym się poruszają, .............. a wszystkich na 2oo przepuszczam ..... jednak mają mniej blachy .... a może nie mam na lakiernika ?? ....czasu ........a może chciałbym żeby mnie też przepuszczali jak jadę z żonką Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miglanc Re: MY kontra ONI IP: 212.106.166.* 18.07.07, 15:22 Mam pecha mieszkac przy glownej drodze, gdzie jest 2 km prostej drogi i w miare dobry asfalt. To powoduje ze rozni pozal sie Boze motocyklisci robia tu sobie poligon cwiczeniowy. Wczoraj o 3 w nocy jakis -nie_bede_sie_wyrazal- cwiczyl stawanie na jednym kole na sraczkowato zielonym kawasaki. Wydech oczywiscie wybaluszony tak ze jakies 150 decybeli po oknem w srodku nocy - po takim upale chcialoby sie miec okno otwarte. Musicie zrozumiec ze po czyms takiem, to czlowiek ma ochote wziac wiatrowke i kolesia na tym motocyklu ustrzelic. Czesto slysze narzekania jak to kierowcy samochodow zajezdzaja droge, ale po takich ekscesach ludzie naprawde maja dosc motocykli i spirala agresji sie nakreca. Trzeba sie liczyc z tym ze inni tez maja swoje potrzeby i nie mozna ich tak dreczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miglanc Re: MY kontra ONI IP: 212.106.166.* 18.07.07, 15:38 Oczywiscie to sa czarne owce w stadzie, zreszta podobnie wneriwjacy sa kierowcy stuningowanych aut-gratow ktore robia tyle samo halasu. Na moje oko tak z 60% motocyklow (wliczajac choppery, nie liczac skuterow) jest w porzadku - nie maja przerobionych wydechow i nie jeda 200 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h. Niestety 40% kretynow to duzy odsetek, duzo wiekszy niz w przypadku samochodow. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiSeK Motocykl kontra Lancia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:07 Poczytajcie: wiadomosci.onet.pl/1574275,11,item.html www.tvn24.pl/0,1514819,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś