Dodaj do ulubionych

NIE GŁOSUJCIE

24.11.06, 22:59
JEŻELI NIE CHCECIE BURDELU I NIE PORZĄDKU W GMINIE BRUDNYCH CHODNIKÓW BRUDNYCH
PODŁÓG W URZĘDZIE OBNIŻENIA KOSZTÓW NA URZĄD I OBIECANEK CACANEK.

NIE GŁOSUJCIE NA UKŁAD DO 2002 ROKU KTÓRY CHCE WRÓCIĆ I WPROWADZIĆ MOTŁOCH W
GMINIE.
Obserwuj wątek
    • raszyniak1 Re: NIE GŁOSUJCIE 24.11.06, 23:10
      Koleś, coś ty taki nawiedzony. Weź sobie coś na wstrzymanie. Jak nie chcesz to
      nie głosuj. Możesz przecież np. iść do kina i z głowy. Nikt cię nie zmusza do
      oddania głosu. Możliwość wyboru to przywilej a nie kara. Dla mnie ważne aby
      każdy zagłosował w zgodzie z własnym sumieniem i nie istotne na kogo. Niech
      wygra lepszy.
      • syrena21 Re: NIE GŁOSUJCIE 29.11.06, 00:39
        no i wygral ten twoj ... "lepszy". pytanie w czym? chyba w oszustwie. ciekawa
        jestem ilu osobom zaplacono, zeby glosowaly na rajkowskiego. z liczby oddanych
        na niego glosow wynika, ze duuuzo. nie o takie panstwo walczy PiS!
        • raszyniak1 Re: NIE GŁOSUJCIE 29.11.06, 06:07
          Może masz rację, ale o tym będziemy mogli się przekonać za jakoś czas. Trzeba
          dać Rajkowskiemu trochę czasu. Myślę, że około roku potrzeba, aby zmiany na
          lepsze były widoczne. Dopiero po tym okresie można będzie wystawiać oceny. A
          tak a propos PiS. Znam wielu członków tej partii, którzy twierdzą, używając
          twoich słów, że również nie o takie państwo jak mieliśmy w Raszynie przez
          ostatnie 4 lata walczy PiS. To naprawdę jest trudny temat.
          • patrzacy.z.boku Re: NIE GŁOSUJCIE 29.11.06, 13:00
            a dla mnie temat jest prosty...zycie toczy sie dalej...
    • kabaniarz Re: NIE GŁOSUJCIE 24.11.06, 23:20
      nie pisz dużymi literkami, myślisz że mi i nam zaimponujesz.......
      zagłosuję na ten właśnie układ, bo nie chcę burdelu, jaki jest i burdelmamy na
      czele......
      takiej osóbce mówię won iwana.... sory za przejęzyczenie, won i wara..
      • mad-nomad Re: NIE GŁOSUJCIE 24.11.06, 23:26
        TO JUZ NIE JEST ŚMIESZNE Z TYM WARA WRĘCZ KARYGODNE.
        A TWÓJ POPRZEDNIK PISZE NA POCZĄTKU ŻEBYM NIE POSZEDŁ DO URN A DALEJ PISZE ŻE
        KAZDY TO POWINIEN ZROBIC CHYBA JESTEŚCIE PO KILKU GŁĘBSZYCH.
        CO ZA IWICKIEGO BURDEL CHYBA DUŻY PORZĄDEK A NAWET WIELKI POJEMNIKI WIELKO
        GABARYTOWE CO KILKA MIESIĘCY SPRZĄTANIE ULIC NIE PAMIETACIE TEGO COS KRUTKA TA
        WASZA PAMIĘĆ JA SOBIE TEGO ZA RAJKOWSKIEGO NIE PRZYPOMINAM A MOZĘ PRZEOCZYŁEM
        TO...WĄTPIE
        NIE GŁOSUJCIE NA UKŁAD WYBIERZCIE WŁASNEGO A NIE WYBIERANEGO PRZEZ FIRMA DiO i
        AIG LINCOLN WÓJTA. PISZCIE MOZE PRZEMÓWIĘ WAM DO ROZUMU DO 24 POTEM NIESTETY CISZA.
        • raszyniak Re: NIE GŁOSUJCIE 24.11.06, 23:29
          Jeśli chodzi o pojemniki wielkogabarytowe to dopiero po ich policzeniu i
          interpelacji w Radzie Gminy pojawiło się kilka które "zaginęły", a zostały już
          przez gmine opłacone.
          Jak myślisz. Bez prowizji?
      • syrena21 Re: NIE GŁOSUJCIE 29.11.06, 00:40
        won kabaniarzowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • kabaniarz Re: NIE GŁOSUJCIE 01.12.06, 12:49
          słuchaj syrenko, nie będę podatny na ten twój "syreni śpiew" nie odejdę, bo
          dzie miałbym odejść?? i niby dlaczego?

PS>
          za mało faktów z twojej strony "morska dziewico" xD przeczytałem.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka