Gość: Żywioł Re: WYDRA IP: *.aster.pl 22.02.08, 13:04 [*] odszedł jeden z nas. Człowiek przez wielkie C !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunius [*] IP: *.cable.ubr10.stav.blueyonder.co.uk 22.02.08, 13:10 Ten czlowiek byl wspanialy ..jego wiedza i umiejetnosci byly wielkie do tego byl bardzo pomocny mimio tak odpowiedzialnel funkcji i tylu zajec mial czas aby odpisac czytelnikowi na maila ... poprostu nie moge w to uwierzyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CeBetka Re: WYDRA IP: *.agora.pl 22.02.08, 13:26 Brak mi słow... Może nie byłam specjalnie blisko z Krzysztofem, jednak często Go spotykałam w pracy oraz na imprezach. Byl dla mnie ich nieodłączną częścią. Zawsze odwzajemniał się uśmiechem i uściskiem dłoni. Najszczersze wyrazy współczucia dla Rodziny i bliskich. Jest mi szalenie, szalenie przykro. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Mikietyński Re: WYDRA IP: *.106.192.213.cable.satra.pl 22.02.08, 13:33 [*] Bardzo smutna wiadomość. Wielka szkoda dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
indirectus Re: WYDRA 22.02.08, 14:09 [*] smutek dla śm definitywny koniec pewnego rozdziału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raq Re: WYDRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 15:44 WIELU NIE MOżE W TO UWIERZYć..... ŻEGANJ ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Szatan Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 15:47 Tragedia w którą ciężko uwierzyć , sam jeżdże już ponad 20 lat na motocyklu i powoli myślałem , że udało się przeżyć już młodzieńczą głupotę i wyższe ryzyko......ale po takim zdarzeniu ciężko powiedzieć co komu pisane. Znałem i podziwiałem spokój , zainteresownie i wiedzę tego Zacnego Człowieka - Zal sciska Serce - Żyj w POKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacus v11 Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 15:47 O smutna godzino.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 16:25 Cieszę się, że miałam przyjemność znać Ciebie Krzysiu. Spoczywaj w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 16:45 Zawsze choć przypadkiem zamieniliśmy kilka zdań na Moto-Expo.W tym roku nie byłem.Już nie wymienimy się opiniami,nowinkami motocyklowymi i planami na zblizający sie sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodi Re: WYDRA IP: *.bb.online.no 22.02.08, 16:52 Zawsze gdy odchodza motocyklisci a szczególnie Ci wielcy .... pozostaje smutek , pamiec i .... Wyrazy glebokiego wspólczucia dla RODZINY i znajomych . motocyklista Kodi . Odpowiedz Link Zgłoś
fat_ankon Re: WYDRA 24.02.08, 12:24 Niestety nie mialem nigdy okazji Pana poznac. Za kazdym razem jak wchodze na strone Swiata Motocykli i widze Pana czarno-biale zdjecie zaluje ze nie bede mial juz okazji. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlsztynKołobrzeska Re: WYDRA IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.08, 17:04 [*] Świeć Panie nad Jego duszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnome Rhone AX2 Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 17:06 Ze smutkiem odebralem dziś wiadomość. Super kolega. Żeby wszyscy motocykliści, co ja piszę - wszyscy ludzie, reprezentowali taki poziom to Świat by zupełnie inaczej wyglądał. Wydra, Będziesz żył wiecznie w naszych duszach. Zbych, vel Młody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walduss Re: WYDRA [*] IP: *.wincor-nixdorf.com 22.02.08, 17:10 Wielka strata... [*] :( Odpowiedz Link Zgłoś