karolmoto1 22.10.08, 23:33 Luknijcie tutaj: www.motormax.pl/?news=1148_Bestia_juz_poluje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goguś Re: BESTIA atakuje IP: *.204.c86.petrotel.pl 23.10.08, 19:30 Noooooooo,fura niezła !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasz Re: BESTIA atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:00 Na mnie niestety nie zrobiła wrażenia. Za dużo użyli kalki. Sylwetką przypomina Super Duke'a, lapma przednia wyląda jak od jakegoś KTM'a enduro, a felgi jakby je ktoś od MV Agusty przełożył. Widać chłopaki sie jeszcze sporo muszą nauczyć, chociażby od kolesi z Bimoty. Zobacz jak wygląda Tesi 2D albo Tesi 3D to zrozumiesz o czym pisze. :D Pozdrawiam Yamasz Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_8 Re: BESTIA atakuje 24.10.08, 12:21 :) rzecz gustu-mnie jakoś cosik w niej brakuje-albo taka strasznie wybredna jestem :) -sama nie wiem ....tylko bardzo proszę bez komentarzy ach te baby :)))))Napewno zgodzę się też z tym , że nie jednemu wpadnie moto w oko,ale jak na mój gust, to nie ma śliczniejszej sylwetki od Hajeczki ....nie wspominając o jej bajecznych zegarach które mają swój jedyny w soim rodzaju i nie powtarzalny urok:)-dodac tylko mogę że również podobuje mi sie ZZR- 1400....ale jak juz napisałam rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś