zannil 20.12.08, 16:29 motocyklistki.pl/artykuly-reportaze-wywiady/69-kasia-kedzior-szkoda-jej-kazdej-minuty Ta babka jest naprawdę niesamowita. Słaba płeć?? Dobre sobie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: farrokh Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.toya.net.pl 20.12.08, 17:46 zannil , ta cała Kasia Kędzior , to kolejna babka na motorze uslnie promowana w różnych periodykach motocyklowych . Przoduje w tym oczywiście Włodek Kwas . W relacjach o wyścigach jest fotka i pdpis "...a nasza kasia ...blebleble ...to" , inna fota "nasza kasia.... tamto . Fotka z wyścigów i "nasza kasia" na pierwszym planie . kiedy indziej wywiad z "naszą kasią" Było już kilka pań których cały potencjał tkwi w tym że ...jażdżą na motocyklu . Była Mrtyna W. Wieeelka motocyklistka która we wszystkich artykułach zapewniała jak bardzo kocha motocykle . Pojechała za pieniądze TVNu w dakarze i....dojechała na zaszczytnym przedostatnim miejscu . Ogłosiła to oczywiście jako wielki sukces :)."Nasza Kasia" oczywiście i tak jest więcej warta bo chociaż się ściga na torze w Poznaniu. Daj spokój , jest wiele kobiet na motocyklach i nie robią wokół siebie szumu, robią to bo lubią jeździć . Wystarczy wejść na forum MiD by o takich "Naszych Kasiach" poczytać . Wszystkie są wyjątkowe . I Jos o tym wie , i Ty też . Takie jest moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik-kodem Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.piotrkow.pilicka.pl 20.12.08, 23:48 Gość portalu: farrokh napisał(a): > Takie jest moje zdanie . Ciekawe co na to Siekiera? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: Wywiad z "naszą Kasią" 21.12.08, 13:46 Gość portalu: nik-kodem napisał(a): > Gość portalu: farrokh napisał(a): > > Takie jest moje zdanie . > > Ciekawe co na to Siekiera? ;) a co to ma wspólnego z w/w tematem? Siekiera to jakaś wyrocznia??? Chociaż tutaj zachowajcie resztkę klasy! A wracając do wątku-osobiście nic nie mam do wywiadów z Kasią Kędzior. Jeśli ma coś ciekawego do powiedzenia niech ich udziela. Sporo dziewczyn (tym również i ja), ale i mężczyzn chętnie przeczyta, aby dowiedzieć się czegoś więcej, ale są też i tacy którzy pomyślą sobie, że to tzw. "lans medialny". Ot, nie ma o co piany bić. Takie właśnie jest moje zdanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 14:07 >a co to ma wspólnego z w/w tematem? Siekiera to jakaś wyrocznia??? Chociaż tutaj zachowajcie resztkę klasy! Ciekawe co na to Siekiera? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.subscribers.sferia.net 21.12.08, 20:30 Siekiera nie bierze jeńców... Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Wywiad z "naszą Kasią" 22.12.08, 21:52 Gość portalu: baba_zanetti napisał(a): > Siekiera nie bierze jeńców... interesujące. a co bierze i do czego? co zaś się tyczy laski, to jakoś nie wciąga mnie dziewczyńska prasa i nie wybrnąłem z pierwszego akapitu. ale wam życze uniesień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 pryler, lisie IP: 212.76.37.* 23.12.08, 02:29 znowu tu przylazłaś koorwo męska? napisz coś o siusiakach i braniu w chłopczyńskiej prasie to ci "uniesie"... Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: pryler, lisie 27.12.08, 20:07 czy to oznacza, że ważysz się wychylić z norki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: pryler, lisie IP: 212.76.37.* 28.12.08, 01:44 nie dam ci possać. buduj dalej swoje domki z kart. Odpowiedz Link Zgłoś
priller feniks z popiołu 29.12.08, 16:17 a raczej penis z papieru. już nigdy nie zostaniesz pomylony z mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 buciologu, siusiaczkowy IP: 212.76.37.* 29.12.08, 22:12 opony szukaj zamkniętej ty, który "niczego nie szukasz" :-D a pomyłke masz jak w banku wszystko w swoim czasie już nie raz się pomyliłeś... koneserze męskich pupek w obcisłych kombinezonach. jednym słowem x 3 wal się cioto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: 212.76.37.* 23.12.08, 19:31 Gość portalu: nik-kodem napisał(a): > Ciekawe co na to Siekiera? ;) bardzo lubie i pozdrawiam Panią Kasię, z powodu tego, że ma b zdolnego męża,niezłego zapie...cza motocylkowego i co się jeszcze do tego zna na mojej busie... ;-) s77 ps Wesołych Ś wszystkim! (z nielicznymi wyjątkami co som na mojej krótkiej liście;) Odpowiedz Link Zgłoś
zannil Re: Wywiad z "naszą Kasią" 22.12.08, 13:56 Rzeczywiście, dużo o Kasi wszędzie, może dlatego, że tak niewiele kobiet ściga się na torach? Często powtarza się to samo nazwisko, w dodatku na zmianę z "Jaworska" ;) Marzę o czasach, gdy będzie większy wybór w damskich przedstawicielkach w tym sporcie, ale póki co... ;) O Wojciechowskiej było zdaje się głośno, bo ona jeździła w czasach, gdy ogólnie zjawisko "baba na motorze" równało się "wybryk natury" :)) Co do rajdu - o ile wiem, to chyba rzeczywiście samo ukończenie go (zwłaszcza dla kogoś, kto w międzyczasie prowadził Big Brothera, czy co to tam było i raczej zawodowo nie jeździł po rajdach) to wielki sukces :) Samo dojechanie do mety to sukces również dla kogoś takiego, jak Czachor? Tyle w kwestii mojego prywatnego zdania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.stacje.agora.pl 22.12.08, 15:47 No tak, tylko jest jeszcze ważne, czy się jedzie jako pasażer, czy jako kierowca :))))) Bo w TV to wyglądało, jakby Martyna prowadziła autko cały czas, a nie same końcóweczki etapów. Ale na tym własnie polega magia TV.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Wywiad z "naszą Kasią" [OT] IP: *.elpos.net 28.12.08, 12:59 Masz racje. Ale o tym to najlpiej juz pogadac z kierowca. Ja sie usmialem jak slyszalem historie calej tej "wyprawy" lacznie z filmem ;))) Od jakiegos czasu Martyna zostala podroznikiem-survivalowcem wiec zyczymy dalszych "sukcesow", nie tylko Mount Everestu. Grunt to szerokie zainteresowania i mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 17:48 Jest wiele kobiet w Polsce które w rajdzie P.D. pojechałyby o coś zawalczyć , a nie się polansować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad max Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.broker.com.pl 22.12.08, 18:18 kobiety na traktory !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.elpos.net 28.12.08, 12:52 Kiedys byla jeszcze Monika Marin ale zniknela z toru... Ktos wie gdzie? :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 19:26 Monika Marin zniknęła z toru i zajęła się podróżami. Cenię ją bo objechała świat tam i z powrotem, mogłaby napisać o tym tony książek ale udowodniła, że może żyć bez splendoru, a przy okazji, że motocykle są jej pasją, a nie windą do sławy. Chociaż z tego co wiem napisała pod pseudonimem parę artykułów z podróży. Zaznaczam, że pod pseudonimem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 16:44 Proszę o jakieś info o Monice Marin. Uwielbiałem ją kiedyś. Podobała mi się i nawet jakby nie jeździła na motorze. To była świetna dziewczyna miała duży dystans do blichtru telewizyjno prasowego. Chciałbym wiedzieć co się z nią stało. Bo jeździła super (wyprzedzała mnie prowadząc jedną ręką) i była bardzo ładna. I nie zadzierała nosa a to najważniejsze. Zapytałem się jej kiedyś o coś dla niej nieistotnego, a ona poświęciła mi z uśmiechem czas i powiedziała, żebym słuchał tylko swojej duszy. Pamiętam to do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 19:31 Zapomniałem napisać, że po zakończeniu kariery sportowej Monika Marin zjechała na motorze Stany Zjednoczone, Kanadę, z tego co słyszałem Meksyk i kawał Ameryki Południowej. Sam nie wiem, czemu się tym nie dzieli z ludźmi, bo świetnie pisała, a ostatnio wygląda piękniej niż kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 11:39 Z dużą przyjemnością czytałem artykuły Moniki Marin . Były o czymś , o motocyklach .... Monika ścigała się TLem w poznaniu i nie była tam tylko maskotką . Szkoda że nie słychać nic o niej . "przyjaciel" pod jakim psełdo i gdzie pisuje obecnie Monika Marin ? Jak wiesz, napisz . Dodam jeszcze że zamieszanie wokół tego że wogóle jeżdżą motocyklami robiły oprócz pani Martyny, panie Zajfert i Frendl . Wszystkie na zbliżonym poziomie . Ta ostatnia nawt "testowała" motocykle . Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać jak je czytałem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manfred Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 20:22 Znam dziennikarzy piszących pod pseudonimem. Monika chyba nie była z gatunku latających po salonikach, więc wcale się nie dziwię, że robi swoje z dala od tego medialnego syfu. Mi też się podobała, może i dobrze, bo by ją zeżarli napaleni samce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 23:48 specjalnie dzwoniłem do Moniki czy moge ujawnić ludziom jej pseudo. Od siebie mogę dodać tylko, że od 8 lat ona pisze w gazetach ogólnopolskich o podróżach, miastach i kontynentach ale pod innym nazwiskiem. Ma swój powód, czemu tak, trzeba to uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manfred Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 10:47 słaby z ciebie przyjaciel, niemożliwe ze od 8 lat pisze pod innym nazwiskiem bo nie tak dawno widzialem jej wywiad w waznej gazecie z kims tam waznym. fakt ze bez jej zdjec. chyba ze pisze pod pseudo a czasem tylko jako ona co jest mozliwe. A swoja droga moglaby przestac sie wyglupiac. taka dziewczyna jak ona nie powinna chodzic caly czas w kasku)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: 81.168.185.* 06.01.09, 11:21 "Przyjaciel" to chociaż niech tu zajrzy , zobaczy co o niej się myśli .... Ja pamiętam jak pisała by "trzymać kilka srok za ogon ale wszystkie mocno i pewniwe" - kurcze miała rację :) Albo o tym jak widziała motocyklistów na starej CZcie i jak bardzo szanuje ich pasję , bo kiedyś też była taka jak oni . Po prostu we mnie wzbudza pozytywne emocje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 14:05 O ja też pamiętam ten text o trzymaniu kilku srok. Najpierw kiedyś mnie to wpieniło, ale po latach wiem że ona miała rację. W sensie, że jak coś już zacznę robić to trzeba bez lipy. I fajnie, bo teraz jeżdżę motorem, nie zaniedbuje dzieci i staram się w pracy. A stado moich kumpli, jak jeździ motorem to nie stać ich na rodzinę, lub inne bzdury. Kilka srok za ogon w sumie każdy z nas trzyma przez całe życie. Tylko zawsze coś po łepkach się robi, a potem ma się pretensje, że coś nie wychodzi. Jak poznałem Monikę to zaczaiłem, że ona jak się na coś decyduje to ma maxa, a jak nie na maxa to nie robi wcale. Podoba mi się jeszcze, że jej syn jeździ już mini motorem na torze kartingowym pod jej okiem. Może to być niezłe motocyklowe ziółko za parę latek))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 16:18 jak ma syna, to pewnie i faceta ma. Ale jakby nie miała, to powiedz jej że biorę ją razem z synem)))) a tak poważka, to niech skończy się wygłupiać i wraca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stabi Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: 195.94.214.* 10.03.09, 14:30 Drogi "Przyjacielu", Nie wiem czy ta wiadomość do Ciebie dotrze ale kiedyś nie tyle przyjaźniłem ile bardzo dobrze kolegowałem się z Moniką Marin. Ponieważ jednak była ze Szczecina a ja z Warszawy, jakoś nasz kontakt się rozjechał. Chętnie ponownie nawiążę z nią kontakt ponownie. Jeśli masz więc namiar do niej, to chciałbym Cię prosić o sygnał na mój mail (stabi_lizator@poczta.onet.pl). Podałbym Ci swoje imię i nazwisko, byś mógł Monice przekazać je wraz z moim adresem mailowym. Oczywiście nawiąże ze mną kontakt tylko jeśli chce. Szanuję jej prywatność a minęło prawie 10 lat więc wszystkiego można się spodziewać :) Z nazwiska na pewno mnie skojarzy. Pozdrawiam, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaz. Wyborcza Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: 77.252.231.* 25.01.10, 15:30 Zamiast toczyc DELIBERARE nt Moniki Marin po prostu zajrzyjcie na jej stronke www.monikamarin.eu Niektorzy podpisuja sie jak przyjaciele, a ja nie naleze do najblizszego Moniki grona a ten adres znam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 17:33 Spotkałem rok temu Monikę Marin na targach w Berlinie. Wygląda bosko. Wszyscy się za nią oglądali jak za jakąś Monicą Bellucci. Myśleli, że to jakaś modelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.elpos.net 05.01.09, 18:32 Jakas fotke MM bys choc pokazal, duzo sie zmienila? ;) Milo slyszec ze daje dziewczyna rade i nie odpuscila moto, a artykuly z checia sam bym poczytal. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 19:14 Powiedziałem, że widziałem Monikę Marin na targach. Nie mam jej zdjęć. Sam bym chciał je mieć swoją drogą ale niezręcznie było mi latać za nią jak głupi z aparatem. Czy nazwisko Marin nie jest po jakiś przodkach z Hiszpanii, czy Wenezueli, bo ona rzeczywiście ostatnio ślicznie wygląda i sto razy lepiej niż kiedyś, choć kiedyś też było ładnie. Po tylu latach wciąż o niej myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 19:26 Myślę jednak, że ważniejsze jak Monika Marin wygląda jest to, że po tylu latach to ją wspominamy jako tą, co miała klasę i dużo oleju w głowie. Do tego do dziś znam kolesi, co palą się ze wstydu, bo Monika ich sromotnie wyprzedziła na torze. Po niej parę lasek jeździło, czy jeździ, ale chyba żadna nie miała tyle uroku. Ale też się zastanawiam, czemu się kryje. Podobno pisze pod męskim pseudo. Nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 20:22 Tak zachwalacie Monikę Marin, że trzeba było zapytać się google, może coś o niej wie. No i proszę - MM ratuje dziecko: tiny.pl/6b23 Bardzo dobrze, że dziewczyny się ścigają trzeba jeszcze dodać Agatę Augustyn startującą w cbr 125 oraz w motocrossie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manfred Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 20:28 Przeczytałem. To chyba akurat dobrze o niej świadczy, że ratuje dziecko (ciekawe ilu z nas przeszłoby obojętnie obok samochodu gdzie w upale jest zamknięte dziecko) i nawet mi do niej pasuje. Raz w życiu z nią rozmawiałem i nawet odniosłem wrażenie, że kulawego psa z domu nie wyrzuci. Zbyt fajna na ten cały syf lansiarsko wyścigowy, może dlatego pisze artykuły pod pseudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia!!! Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 23:27 Gdzie Monia? Od tylu lat jeżdżą różne dup...tylko jakoś o Moni pamiętam. Czytałem jej felietony w Motocyklu. ZAJEBISTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 21:27 Kasia jest ok. Dziwię się, że nie umie się przebić medialnie. Pod tym względem mistrzynią była Wojciechowska, która na torze czyściła asfalt bo jeździć nie umiała, a pół Polski myślało, że się ściga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 15:32 Miałem kiedyś niechlubny rekord, bo a było to chyba w 1997 roku w klasie dla amatorów przyjechalem....ostatni. Nie załamałem się jednak bo podczas treningów wyprzedziłem (!!!) Martynę Wojciechowską. Ona nawet nie zakwalifikowała się do wyścigów, bo amatorzy by ją zmuchnęli z toru. Ale potem w wywiadzie telewizyjnym powiedziała, że ścigała się na wyścigach. Od tamtej pory przestałem płacić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 17:06 Co sie stalo z Moniką??? Kochałem ją kiedyś na zabój. Nie zdążyłem jej o tym powiedzieć bo zawsze jakiś facio się koło niej kręcił. Zajebiście jeżdziła. Jakby nie przerwała jeżdzenia to dzisiaj złoiłaby Jaworską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Chicago Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 22:37 A ja wiem co z Marin. Jechałem z nią w rajdzie po Stanach. Świetna laska. Duże poczucie humoru i super prowadzi dwa koła. Potem była w Meksyku słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Chicago Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 12:09 jestem miesiąc w kraju na święta i tylko z jedna osobą o motorach mogłem gadać. A laski to już nie jeźdźą jak w usa tam to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.acn.waw.pl 10.01.09, 13:12 Fajnie jeździła Marin. I ładna. Widziałem ją kiedyś, fajnie wygląda, szkoda, że nie jeżdzi już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.09, 19:28 radzi sobie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.09, 19:34 Monika Marin radzi sobie super. wiem, że jeździ po świecie, nie odpuściła moto, była w usa, mexyk,prawie cały świat, ma tam kupe kontaktów motorowych, zwiedzila kupe torów widziałem zdjecia. Jakby chciala to by wszystkie polskie lansiary zmiotła z powierzchni ziemi. Szczęśliwa do tego zajebisciascie.. fajna dup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 10:35 Radzę przyjrzeć się dokładnie tabelkom z rajdu Dakar. Wojciechowska tylko dlatego ukończyła ten rajd bo zlamała przepisy. Obowiązkiem kierowców jest stawianie się do punktów kontrolnych. Wojciechowska pewnego dnia nie wyruszyła z punktu A do B. Tylko z A do A. Po prostu nie dawała rady. Dostała za karę masę punktów karnych, a i tak dojechała jako przedostatnia. Łamiąc wcześniej przepisy. Nic tylko gratulować!!!! Opinia publiczna została za to nakarmiona papką pt. Sukces. Sukces, dzięki przekrętom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojechanie? Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 22:51 Martyna nie ukończyłaby rajdu Dakar, gdyby nie zrobiła manewru z omijaniem punktów kontrolnych. A ominęła je, bo wiedziała, że nie ukończy i to jest jedyne wyjście. Więc, zrobiła przewał, aby chociaż ukończyć i nakarmić publiczkę papką. Żałosne. Jak ktoś nie wierzy, proszę się skontaktować z biurem rajdu. Złamała przepisy na maxa o czym cicho sza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 10:11 A ja mam trzech kumpli, z krórymi od lat wałkujemy motory i ten temat w Polsce. Dla dowodu, raz w tygodniu siadamy u mnie na chacie i gadamy o tym, sprawdzamy co słychać o tym w sieci gazetach. Czasem wrzucimy trzy grosze własnego zdania, bo wydaje nam się że wiedzę jakąś mamy. I nasze zdanie (a podpiszę się też za nich, bo się ggodzili), że Kaśka Kędzior jeżdzi świetnie i na dzień dzisiejszy z takim mężem ma najlepszy potencjał. I niech sobie Kwas ją lansuje, bo jak nie to się trafi jakaś na wzór paru innych co jeździć nigdy nie jeździły tylko się lansowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Wal29 Re: Wywiad z "naszą Kasią" IP: *.stmi.stat.salzburg-online.at 03.03.09, 18:05 No i co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Wywiad z Kasią Kędzior IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 17:51 Ona jest fajna, ale ma małą siłę przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Wywiad z Kasią Kędzior IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 17:53 Oczywiście chodzi o Kasię Kędzior, że jest fajna ale bez siły przebicia. Taki mezalians na tym forum, że sam swych myśli nie usłyszałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wywiad z Kasią Kędzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 01:48 Powiem wam tak, nie ma co sie przyczepiac do lansu, bo zeby sie scigac nawet w mistrzostwach polski trzeba miec mase pieniedzy. Każdy trening fajnie by było miec nowe opony na ktore trzeba miec kase, wszystko kosztuje, wiec jak ktos widnieje w gazetach, w telewizji, to sponsorzy o ktorych ciezko chętniej dają na to pieniądze, każdy kto nie ma kasy boi sie ryzykowac w zakrętach zeby nie zgruzowac motocykla, bo nie bedzie mial na czym jezdzic, z tąd takie wynikia nie inne, a jesli chodzi o wojciechowską to nie wyrobila chyba nawet licencji zawodnika bo nie mogla zrobic jakiegos smiesznego czasu wymaganego na takową licencje, a Kasia Kędzior jeździl po torze poznań jeszcze przed wojciechowską swoim zzr-em. Odpowiedz Link Zgłoś