Gość: dingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 10:44 Wszystkim motocyklistkom, motocyklistom, użytkownikom tego forum oraz redakcji ŚM życzę pięknych i obfitych w prezenty Świąt. Pozdrawiam, Dingo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lech Potyński Re: Święta, święta IP: *.stacje.agora.pl 24.12.08, 11:14 W takim razie bardzo dziękuję w imieniu całej redakcji, A Tobie równiez zasyłam życzenia spokojnych i wesołych świąt, stosu prezentów od Sw. Mikołaja (jezeli byłes grzeczny) i udanego kolejnego sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Święta, święta IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.08, 11:40 Niech ciepły sezon trwa 12 miesięcy, nawiń na koło 100 tysiecy, niech ci paliwo w baku chlupie, jazdy tyle aż ci sie zrobią odciski na dupie. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo Re: Święta, święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 18:41 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia , Życzę całej rodzince braci motocyklowej , Szczęścia, zdrowia, pomyślności, przyczepności, Hojnego Mikołaja z górą prezentów, I abyśmy za rok wszyscy mogli się spotkać w swoim gronie i rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
motormann Re: Święta, święta 24.12.08, 20:41 Ja również życzę wszystkim motocyklistom wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_8 Re: Święta, święta 25.12.08, 10:37 Ja również wszystkim motocyklistom życzę wszystkiego co najlepsze, zdróweczka ,pomyślności, pogody na cały rok...z okazji Świat Bożego Narodzenia i oczywiście Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś