Gość: kutac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:24 chciałem sie dowiedziec czy ktoś spotkał się z taką sytuacją ze podczas przebywania w serwisie w czasie naprawy swojego motocykla trzeba dopłacić 50% kosztuw naprawy motocykla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba_zanetti Re: serwis yamaha IP: *.subscribers.sferia.net 20.02.09, 20:09 Słyszałem te historie, ale osobiście się z nią nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutac Re: serwis yamaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:21 ja spotkałem osobiście w płocku w moto-kom Odpowiedz Link Zgłoś
shadow1977 Re: serwis yamaha 23.02.09, 00:04 A ja u nich serwisuję swojego midnightstar'a bo jeszcze na gwarancji i jakoś nikt mi nic nie doliczył za to że przy nim stoję podczas pracy, a zostawić go samego jakoś mi się nie uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dingo Re: serwis yamaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 10:41 nie uwierzę, że to jest możliwe. To znaczy czytam i wierzyć mi się nie chcę że to mozliwe. Rozumiem zakaz wstępu, ale żeby płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: serwis yamaha IP: *.subscribers.sferia.net 23.02.09, 11:08 logika jest taka: patrząc na pracę mechanika można się wiele nauczyć, co bardziej kumaci właściciele następnym razem pewne rzeczy zrobią sobie sami. Bardzo mnie to nie dziwi, też bym chciał widzieć co sie dzieje z moim motocyklem, ale stanie obok mechanika to chyba przesada. To tak jakby stać koło lekarza podczas operacji. No i przede wszystkim to zależy od tego co jest przy motocyklu robione. Odpowiedz Link Zgłoś