Gość: autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:11 Zapraszam na nową stronę www.dwakola.com.pl , duży zapas wiadomości , systematycznie umieszczany na stronie . Akurat teraz mały urlopik , ale zarejestrować, zobaczyć można, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeszua Re: Nowa strona 15.07.09, 11:06 "duży zapas wiadomości" to trzy newsy? z tego jeden to powklejane z innego portalu grafiki? kpina zapraszaj jak coś będzie, a nie pustki :/ jsz Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Nowa strona 15.07.09, 11:37 Wygląd tej strony poraża... coś jakby z początków Internetu. Zawartość zerowa. Na forum dokładnie jeden wątek. Oj popracuje jeszcze trochę zanim zaczniesz zapraszać bo inaczej tylko zrazisz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliz Re: Nowa strona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:49 a to wszystkie strony byly od razu gotowe z setkami watkow i tysiacami artykulow ? co za ludzie ktos cos probuje zrobic i od razu dostaje z plaskacza sami kozacy ktorzy od razu mieli na gotowo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Nowa strona 15.07.09, 13:39 No cóż... takie czasy w internecie, że nie wystarczy PRÓBOWAĆ tylko trzeba robić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojkop Re: Nowa strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:39 Skoro się tak zapraszamy, to ja zapraszam do siebie: www.rockers.webd.pl/news.php Ok. 100 artykułów i wywiadów (wlasnych), w galerii ok. 1500 zdjęć, niusów wolę nie liczyć... Szata graficzna skromna, ale zależy mi raczej na wizytach "czytaczy" niż "oglądaczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADMINISTRATOR DK Re: Nowa strona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.09, 22:47 Panowie nie rozumiem Was. Wszystko na gotowe byście chcieli mieć, na forum nie ma dokładnie jednego wątku, tylko dokładnie trzeba czytać, co jest napisane. Forum jest tylko dla zarejestrowanych, więc tak to sobie można oglądać... Strona dynamicznie się rozwija, tylko brakuje właśnie użytkowników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Nowa strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 23:19 no racja, jesli strona ma powiedzmy miesiac to trudno wiecej oczekiwac. Jak ruszy bardziej to moze bedzie co poogladac, ja tam bede wpadal co jakis czas i ogladal,jak strona stanie to ja tez juz nie bede zagladal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strona Re: Nowa strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 12:53 No stronka troszkę widać ruszyła , dobrze ,ze się chce komuś robić coś dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysa Re: Nowa strona IP: *.centertel.pl 05.09.09, 18:57 "autor" ma poważną schizofrenie, powinien udać sie do lekarza a nie na urlop. Jak juz wyzdrowieje, to niech działa ze stroną ;) Odpowiedz Link Zgłoś