Dodaj do ulubionych

Zobacz spot promujący Warszawę [WIDEO]

• Gość: Art Zobacz spot promujący Warszawę [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 23:40
      Spot pokazuje nudne miasto, a takie nie jest, mam wrazenie ze zrobil go ktos
      kto nie zna tego miasta wcale. Zabraklo Pragi choc sam nie przepadam za ta
      strona wisly to uwazam ze warta byla pokazania, Warszawa to nie teatry uliczne
      i starowka, na pewno nie bary mleczne ktorych jak na lekarstwo. Mozna bylo
      pokazac to miasto jako nowoczesne i z elementami dzikiej natury, ktorych nie
      brak a w innych miastach juz nie ma takich miejsc. Zielone, jak parki i lasy
      oraz biznesowe z gigantycznym ruchem i korkami ktore tworza klimat tego
      miasta. Spodziewalem sie innego obrazu bo z tym jakos sie moge zidentyfikowac
      a jestem Warszawiakiem i kocham to miasto.
      Naprawde zabraklo klimatow przedwojennej Warszawy ktore sa juz tylko na Pradze.
    • kozaryn Zobacz spot promujący Warszawę [WIDEO] 30.09.09, 23:45
      Mi się podoba ten spot. Ale zawsze można zrobić lepszy film o Warszawie i Chopinie, i wygrać nagrody, w konkursie na film promujący Warszawę na MillionYou. Tylko jest mało czasu... Termin nadsyłania filmów to 9 października.
      • Gość: icelandic Re: Zobacz spot promujący Warszawę [WIDEO] IP: 188.33.47.* 01.10.09, 01:02
        przepraszam, ale dla mnie to dwie nudne starsze panie zrobiły sobie nudny filmik
        o czymś, o czym nie mają zielonego pojęcia. skąd one mogą wiedzieć o "młodszym"
        klimacie warszawy? spot dobry do puszczania w sanatoriach i domach spokojnej
        starości.

a przecież tyle zdolnej młodzieży, którzy bez budżetu na pół miliona zrobili by
        ciekawszy filmik, i to za darmo.

krótki spot - za krótki, nieczytelny, bez pomysłu i chaotyczny (czy ktoś
        pilnował operatora? przecież te zdjecia nie są nawet p o p r a w n e - brak
        ciągłości przejść, same ciasne i wysokie plany, etc, etc.)
        długi spot - za długi, nudny - od połowy już tylko przewijałam...

i ja też myślałam, że to Możdżer w niemodnych ciemnych okularach (wygląda jak
        niewidomy...)

NIC oryginalnego.

czy p. Holland naprawdę uległa idei - im szybszy i bardziej dynamiczny montaż
        tym wydaje się, że widz nie zauważy braku treści? to nie teledysk, który jest
        tylko tłem do muzyki, tu powinny grać dwie główne role i muzyka i obraz. no i
        może jakiś pomysł by nie zawadził?

nie chciałabym pokazać tego filmiku nikomu z moich zagranicznych znajomych. dla
        porównania - aż 10 minutowy, ale wciągający, film promujący Hong Kong -
        www.youtube.com/watch?v=OH7X5imBrrU

szkoda, że nie mamy czegoś tej klasy... a przecież Warszawa jest fascynująca!
    • Gość: pl Zobacz spot promujący Warszawę [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 01:08
      Rzeczywiście, głównym problemem spotu jest to, że Drzewiecki wygląda jak
      Możdżer. To nic, że od razu słychać, że gra Drzewiecki, a na pewno nie
      Możdżer, i że gra kapitalnie - w końcu artystę się ocenia po wyglądzie, musi
      być szoł, a nie jakaś smętne brzdąkanie bez bitu. Kto by się na tym wyznawał.
      • Gość: lego Pianiści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 03:59
        W długim spocie jest przemont z nagrań ok. 2007 i +-1993. Może być np Olejniczak kontra Blechacz.
        Ciekawe, swoją drogą, jak jest naprawdę? :-)
    • Gość: emma Zobacz spot promujący Warszawę [WIDEO] IP: *.acn.waw.pl 01.10.09, 07:39
      spot jest nudny.
      nie ma w filmie pomysłu,całość wydaje się być zupełnie
      przypadkowa. montaż jest okropny!!! Kto to montował??

no i ta stylizacja na możdżera....po co?

szkoda, bo była szansa na coś kreatywnego a wyszedł
      pasztet.
    • Gość: Gaga Reżyser, piosenkarka, aktor... żadnego pisarza. IP: *.toya.net.pl 01.10.09, 20:53
      Co kultura to kultura.
    • Gość: iza szkła - okulary Drzewieckiego reagują na światło - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 11:57
      Obejrzałem dokładnie ten film i okulary Drzewieckiego sa raz
      ciemniejze a innym razem jasniejsze zależnie od natężenia światła -
      sam mam takie. Jak mozna pomylić Drzewieckigo z Możdżeem to tak samo
      jak Madonnę z Kayą. Jakiś dzinikarz z PAP napisał kilka błędów w
      tekście a inni jak te bezmyślne papugi powtarzają. Film doby chcocią
      brakuje Pragi, ale ile mozna zmieścic w tak krótkim czasie. zawsze
      ktoś będzie niezadowolony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka