Dodaj do ulubionych

LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1051

IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 00:49
Pięknie wam dziękuję za cierpliwość wielką,
drugi tysiąc pewnie stuknie przed niedzielką
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1052 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 00:57
      za dwa miesiące, bedziemy swiętować cztery tysiące
      nic sie nie boimy i w gacie nie robimy
    • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1053 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 00:59
      Zegnam Was moi drodzy !!! do jutra, nara
      ps. jutro porymujemy i Mickiewicza zażyjemy
      • Gość: uff Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1054 IP: 192.168.252.* 09.08.01, 01:02
        co? ledwie się podłączyłam a tu koniec party? Leniuchy!
        • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1055 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 11:38
          Zeby bylo ladnie w watku
          to zacznijmy od poczatku.
          • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1056 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 11:41
            witam wszystkich !!!
            Z rana Was dziś wszystkich witam
            i o zdrowie sie Was pytam
            • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1057 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 11:51
              Sie tysiaczkow wiecej zbierze
              nawalimy sie jak zwierze.
              Przegonimy tych z Wroclawia
              juz nie beda tu rozrabiac.
              Zdzicha co ma talent wielki
              jak wypije 3 butelki
              wsiadzie w autko swe na gazie
              i odwiezie Was. Na razie!
              • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1058 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 11:57
                do rychłego zobaczenia
                i do forum odwiedzenia
                • Gość: MFC Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1059 IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 12:19
                  Witam !!!
                  Słonko pięknie dzisiaj świeci
                  A tysiączek drugi sobie leci.
                  Pozdrawiam
                  • jankorusj-23 Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1060 09.08.01, 14:40
                    1060-PALATQW WASZAWKICH-TYLKO TYLE UMIECIE WASZAWIACY-SIC????
                    • Gość: MFC Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1061 IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 14:49
                      Proponuje żebyś odwiedził forum SPORT.
                      Tam znajdziesz kolegów z którymi bedziesz mógł wymieniać tego typu UPRZEJMOŚCI.
                      • jankorusj-23 Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1061 09.08.01, 14:52
                        Gość portalu: MFC napisał(a):

> Proponuje żebyś odwiedził forum SPORT.
                        > Tam znajdziesz kolegów z którymi bedziesz mógł wymieniać tego typu UPRZEJMOŚCI.
                        1.LICZENIE CZY CO A GZIE PRACA DLA UNII EUROPEJSKIEJ,I SOCJALIZMU EUPOSKIEGO-CO???
                        • jankorusj-23 Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1061(1!!!) 09.08.01, 14:53
                          jankorusj-23 napisał(a):

> Gość portalu: MFC napisał(a):
                          >
                          > > Proponuje żebyś odwiedził forum SPORT.
                          > > Tam znajdziesz kolegów z którymi bedziesz mógł wymieniać tego typu UPRZEJM
                          > OŚCI.
                          > 1.LICZENIE CZY CO A GZIE PRACA DLA UNII EUROPEJSKIEJ,I SOCJALIZMU EUPOSKIEGO-CO
                          > ???

• Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1064 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 14:56
                            dla porządku, kolega chyba kiepski z matmy
                          • Gość: MFC Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1062 IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 14:58
                            Niestety nie rozumiem ,co chciałeś przekazać w swojej wypowiedzi.
                            Może z powodu błedów gramatycznych i fatalnej składni.
                            • Gość: MFC Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1065 IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 15:20
                              Już myślałem że będę musiał samotnie stawać w szranki w obronie licznika !!!!
                              • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1066 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 16:06
                                jestem na posterunku
                                • Gość: MFC Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1066 IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 16:24
                                  We dwóch zawsze raźniej !!!!
                                  • Gość: MFC Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1067 +1068 IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 16:25
                                    Jedno mi uciekło !!!
                                    To z nerw.
                                    • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1071 IP: *.chello.pl 09.08.01, 17:39
                                      1051+19=1070
                                      Cześć ! Czuję się onieśmielona po przeczytaniu Waszej poezji. Ja rymować w
                                      ogóle nie umiem :(((
                                      • Gość: MFC Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1072 IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 17:46
                                        Cześć !!!
                                        Ja też nie ,ale z okazji przekroczenia 1000 ,nawet mnie natchnęło.
                                        Tak ,Tak wiem że to było dawno temu ....... ale .....
                                        • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1073 IP: *.chello.pl 09.08.01, 17:52
                                          Ja przy tym byłam, ale nic mnie nie natchnęło :(( Piszę prozą.
              • Gość: palker Re: Zdzicha! Poetka z ciebie nie licha! (specjalny numerek dla Zdzichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:14
                Zdzicha! Rany! Aż mnie czknęło,
                gdy czytałem twe cud-dzieło
                Te trzy flaszki – to jest pecha!
                Pięć obalim! Skrzynkę Lecha!
                Zachęceni wątku rangą,
                z całym forum ruszym w tango
                Max odtańczy nam latyno,
                z jedną Gramą, cud dziewczyną
                Uff zakrzyknie: ODBIJANY!
                I z ochotą ruszy w tany.
                A Beatka, z Tarchomina,
                co wciąż robi za admina,
                wszem ogłosi: Dziś nie liczę!
                Dziś wyłącznie biodra ćwiczę!
                Palker zrobi minę słodką,
                ciągle słysząc: Palker, złotko,
                czy pięknieje twój Targówek?
                Jest w porządku – szkoda słówek.
                No, a Otwock? – Nie ma sprawy!
                Otwock włączym do Warszawy.
                A gdy ścichną zabaw krzyki,
                zabierzemy ci ... kluczyki:
                Zdzicha! Sorry! Nie tym razem!
                Jeździj z gazem, nie pod gazem.
                Po czym zgodnie, wierzę święcie,
                zakończymy to przyjęcie.
                • Gość: zdzicha Re: Zdzicha! Poetka z ciebie nie licha! (specjalny numerek dla Zdzichy IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:24
                  No no, palker...
                  Tos mnie zabil poematem :)
                  Duzo piwa pijem latem
                  i zapewne z tej przyczyny
                  z glowy ida same rymy.
                  Czestochowskie rymy ladne
                  watek nam ozdobia snadnie.
                  Jak sie spijem jak barany
                  to taksowke zawolamy.

• Gość: palker Re: Zdzicha! Poetka z ciebie nie licha! (specjalny numerek dla Zdzichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:32
                    A taksówkarz, gdy cwaniaczek
                    wnet wyciagnie pare paczek
                    Na liczniku? Nie z portfela
                    Niechaj weźmie go cholera!
                    • Gość: zdzicha Re: Zdzicha! Poetka z ciebie nie licha! (specjalny numerek dla Zdzichy IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:41
                      Z tej przyczyny, powiem szczerze
                      wole jezdzic na rowerze.
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1074 IP: *.ipartners.pl 09.08.01, 18:12
      witam wszystkich!
      grama jesteś?
      • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1075 IP: *.chello.pl 09.08.01, 19:15
        Niestety Beatko, nie ma mnie, bo muszę zaraz wyjść i nie wiem kiedy wrócę ...
        Ale widzę, że okolice pólnocy są najlepsze do forumowania :)
        • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1076_DO GRAMY IP: *.ipartners.pl 09.08.01, 19:25
          nie wiem czy na siebie trafimy, ale chciałaś wiedzieć za co Cię przepraszam.
          ja Cię przepraszam za literówke w tytule poprzedniej częśći naszego wątku, bo
          to Ciebie nim wołałam i taka wpadka:-))
          • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1077_DO GRAMY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 20:59
            wystarczy troche pokombinować
            i juz mozna rapować

ps.pozdrawiam !
            • Gość: polo70 Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1077_DO GRAMY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 21:37
              czy tą nocą też mnie zaskoczą?
              • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1079 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 21:57
                Siekiera, motyka, pilka, Gienia
                gdzie jest banda do liczenia?
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1080 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:10
      tą sierpniową, wieczorową porą
      wraz wszyscy liczący na forum się zbiorą
      • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1081 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:13
        Wieczor juz gleboki i gwiazdy na niebie
        kazdy moze liczyc tylko na siebie...
        • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1082 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:17
          smutne to podejście dozycia pięknego,
          lepiej już policzyć jeden na drugiego
          • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1083 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:20
            To było oczywiste! Jeżeli zjawie się na forumie i bzyknę pierwszego pościka, to
            tylko w tym samym momencie, co Beatka!
            • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1086 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:25
              Gość portalu: palker napisał(a):

> To było oczywiste! Jeżeli zjawie się na forumie i bzyknę pierwszego pościka, to
              >
              > tylko w tym samym momencie, co Beatka!

bo Ty po prostu żyć beze mnie nie możesz:_))))
        • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1082 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:17
          Witam miłe Panie! Wierszyk zamieściłem powyżej, więc witam się prozaicznie,
          choc serdecznie.
          • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1083 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:22
            jeatem pod wrażeniem, ty to potrafisz rymować!
            (chociaz tećwiczenia mogłeś mi odpuścić:-))
            to ja już więcej nawet nie próbuję rymowanek
            • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1085 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:25
              Kto rymuje
              ten się świetnie czuje

PS
              Obśmiałem się, jak norka przy wierszyku Zdzichy i za nic nie mogłem pozostać
              wobec niego obojetny :-)))
            • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1085 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:26
              > to ja już więcej nawet nie próbuję rymowanek

A czemuz to? Poezja wieczorowa pora jest piekna ;)
              A Palker mnie ubawil do lez.
              • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_108? IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:29
                Gość portalu: zdzicha napisał(a):

> > to ja już więcej nawet nie próbuję rymowanek
                >
                > A czemuz to? Poezja wieczorowa pora jest piekna ;)
                > A Palker mnie ubawil do lez.

mnie doprowadził do łez z rozpaczy, że tak nie potrafię

ps, Twój wierzyk był cudo!

• Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1088 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:33
                  Oj, Beata, praktyka czyni mistrza. Mielismy swego czasu taka zabawe ze
                  znajomymi: siedzac wieczorem przy kompach, komunikujac sie przez Gadu-Gadu,
                  zauwazywszy nieobecnosc kogos z paczki, wysylalismy do tej osoby rymowanego SMS-
                  a, ktorego tresc ustalalismy wspolnie. To byla swietna zabawa, dopoki nie padla
                  nam strona, z ktorej wysylalismy SMS-y.
                • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1089 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:36
                  > ps, Twój wierzyk był cudo!

Dziekuje za uznanie, bo mi sie raczej wydaje, ze jest to rodzaj grafomanii :-)

• Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1097 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:38

> > ps, Twój wierzyk był cudo!
                    >
                    > Dziekuje za uznanie, bo mi sie raczej wydaje, ze jest to rodzaj grafomanii :-)
                    >
                    >

no wiesz, Max może przesadził z tym Mickiewiczem, ale nie powinnas popadać w
                    skrajności
                    • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1101 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:47

> > Dziekuje za uznanie, bo mi sie raczej wydaje, ze jest to rodzaj grafomanii
                      > :-)

> no wiesz, Max może przesadził z tym Mickiewiczem, ale nie powinnas popadać w
                      > skrajności

Na 13-zgloskowce w moim wykonaniu lepiej nie liczyc... (oj, znowu z tym liczeniem)

• Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_108? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:36
                  Po co robisz minę chudą?
                  Sama jesteś istne cudo!
                  PS
                  No i doszło do tego, ze dziewczyny przeze mnie płaczą :-(
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1091 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:30
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1092 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:31
      za szybko enterknęłam
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1093 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:36
      zaagitowałaś mnie, będę próbować w takim razie
      • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1100 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:44
        Z moic wyliczen wynika, ze 1100 terz powinno byc, ale lepiej sprawdzcie.
      • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1101 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:48
        Poprzegladałem sobie forum, aby sprawdzić, czy czegoś nie przegapiłem
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1100 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:45
      1000 i 100 dla porządku,
      by klarowniej było w wątku.
      Jeśli skakać wciąż będziemy,
      nigdzie dalej nie dojdziemy.
      Będą śmiac się wszyscy wkoło,
      że Warszawa nie podoło
      • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1101 IP: *.chello.pl 09.08.01, 22:47
        Puk, puk... Czy można zabrać głos nie rymując ? :)
        • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1103 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:51
          Gość portalu: grama napisał(a):

> Puk, puk... Czy można zabrać głos nie rymując ? :)

Witaj wieczorową porą. Co za wyszukana i nieprozaiczna uprzejmość jest w twym
          subtelnym pytaniu. Zapraszam (ta cała reszta pewnie też):-))
      • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1102 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:50
        No widzisz! Jak chcesz, to potrafisz :-)
        • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1106 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:51

> No widzisz! Jak chcesz, to potrafisz :-)

ale jakie to wyczerpujące i numerki sie gubią:-)
          • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1107 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:53
            Gość portalu: beata napisał(a):

> Gość portalu: zdzicha napisał(a):
            >
            > > No widzisz! Jak chcesz, to potrafisz :-)
            >
            > ale jakie to wyczerpujące i numerki sie gubią:-)

I ty mi sie później dziwisz! :-))
            • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_110icoś IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:58
              Gość portalu: palker napisał(a):

> Gość portalu: beata napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: zdzicha napisał(a):
              > >
              > > > No widzisz! Jak chcesz, to potrafisz :-)
              > >
              > > ale jakie to wyczerpujące i numerki sie gubią:-)
              >
              > I ty mi sie później dziwisz! :-))

teraz będę się dziwić wcześniej, może być?:-)

• Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1102 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 23:00
        No widzisz! Jak chcesz, to potrafisz :-)
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1105 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:50
      jasne, wal
      • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1110 IP: *.chello.pl 09.08.01, 22:55
        Pięknie piszecie! Ja teraz będę tylko czytać. I liczyć, bo ja jestem z mat-
        fizu :)
        1051+58=1109
        • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1111 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:58

> Pięknie piszecie! Ja teraz będę tylko czytać. I liczyć, bo ja jestem z mat-
          > fizu :)
          > 1051+58=1109

Bardzo mnie cieszy, ze ktos bedzie ksiegowym naszej mafii, bo wedlug mnie 2+2 to
          5, w tym 1 to podatek VAT.
          Bede mogla spokojnie zajac sie poezja.

• Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1112 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:03

> Pięknie piszecie! Ja teraz będę tylko czytać. I liczyć, bo ja jestem z mat-
          > fizu :)
          > 1051+58=1109

Będziemy pisać równięż prozą, bo za chwilę ktoś ponury nas pouczy że
          prowadzimy "ćwierćwątek dla półinteligentów całkowicie ogrnietych grafomańskim
          szałem rymowania"
          • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1113 IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 23:06

> Będziemy pisać równięż prozą, bo za chwilę ktoś ponury nas pouczy że
            > prowadzimy "ćwierćwątek dla półinteligentów całkowicie ogrnietych grafomańskim
            > szałem rymowania"

A zatem elokwentnie zainicjujmy te inteligentna konwersacje.

• Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1114 IP: *.chello.pl 09.08.01, 23:11
              Och, proszę , rymujcie ! Prozy za dużo w prozie :)
              • Gość: uff Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1115 IP: 192.168.252.* 09.08.01, 23:54
                z początkowych postów wnioskuję, że to kącik poezji. Czy prozą też można?
                • zawad Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1116 10.08.01, 02:46
                  Nie wiem o co tu chodzi ale pomysl mi sie podoba.1116
                  • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1117 IP: *.ipartners.pl 10.08.01, 09:48
                    pobudka, śpiochy!!!!
                    nie mam czasu rymować, bo muszę pracować
                    kto zaś urlopuje niech dalej rymuje
                    • Gość: uff Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1118 IP: 10.1.127.* 10.08.01, 12:42
                      Ja też pracuję, ale nie tylko dlatego zamierzam pisać prozą. Po prostu uważam, że czas skończyć z
                      mitem, że poezja jest do celów wzniosłych i pięknych, a proza to wiadomo, proza życia. Niwch żyje
                      piękna, natchniona, uskrzydlona proza!
                      • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1119 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:09
                        witam przodowników pracy :)
                        chyba teraz nikogo nie ma bo każdy chce wykonać plan dwutygodniowy w dwa dni :)
                        • Gość: jankorus Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1120 IP: 10.30.133.* 10.08.01, 14:19
                          NO WŁANIE PRZYPOMIANOCIE """""""PSTROWKIEGO""""">>
                          • Gość: uff Re: do maxa !_1121 IP: 10.1.127.* 10.08.01, 15:50
                            ty sie nie podśmiewaj z kobiec pracujących, bo kiedyś jesczez zamarzysz żeby jakaś pracująca kobitka
                            zapewniła ci wikt i opierunek. A ty będziesz klikał, klikał, klikał.... :))
                            • Gość: max Re: do Uff !_1121 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:12
                              Gość portalu: uff napisał(a):

> ty sie nie podśmiewaj z kobiec pracujących, bo kiedyś jesczez zamarzysz żeby ja
                              > kaś pracująca kobitka
                              > zapewniła ci wikt i opierunek. A ty będziesz klikał, klikał, klikał.... :))

aż tak dużo to ja nie klikam, klikam, klikam..... :))

• Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1128 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 20:26
                          A propos przodownikow pracy - taki wierszyk autorstwa Leopolda Lewina "Piesn
                          Zjednoczonych Partii":

Każdy, kto serce ma nieulękłe,
                          zdolne do wielkiej ofiary,
                          wszystko, co w Polsce młode i piękne
                          idzie pod nasze sztandary.

• Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1125 IP: *.chello.pl 10.08.01, 18:29
      jak to miło w piątek popołudniu...
      • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1126 IP: *.ipartners.pl 10.08.01, 20:08
        a ja jeszcze w pracy:-((
        • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1127 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 20:20
          No to przynajmniej korki ominiesz.
          • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1128 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 22:01
            a pewnie, ominęłam i jestem w domku wreszcie.
            witam wszystkich
            • Gość: jajacek Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1129 IP: *.kabel.telenet.be 10.08.01, 22:07
              Doliczam sie! :)))
              • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1130 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 22:09
                i bardzo dobrze, witaj
            • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1131 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 22:27
              Na 1,5 etatu pracujesz czy jak?
              • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1132 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 22:37
                nie bardzo, ale od poniedziałku mam urlop i mi dowalili. niewykluczone, że
                jeszcze w niedzielę będę musiała popracować
                • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1133 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 22:55
                  Ranyyyyyyyy boskieeeeeeeee
                  co tu sie dzieje
                  ale fajowo
                  znowu sobie wrocilem z kolejnego wyjazdu urlopowego i cooooo
                  jezus maria
                  malo z fotela nie spadlem jak to zobaczylem 1132 !!!
                  Oby tak dalej ludziska moje
                  pozdrowienka dla wszystkich
                  PS kiedy milion stuknie :))
                  • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1134 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:07
                    Hej, Pasjo - a co ty tyle tego urlopu masz?
                    • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1135 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:10
                      Pasjo -
                      • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1138 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:13
                        Pasjo poznał, co to pasja :-))
                    • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1136 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:11
                      Tradycji stało się zadość (prawie)
                    • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1135 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:12
                      Witaj Beata sie te znajomosci :P
                      bylo milo ale sie skonczylo :((
                  • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1134 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:10
                    Gość portalu: Pasjo napisał(a):

> Ranyyyyyyyy boskieeeeeeeee
                    > co tu sie dzieje
                    > ale fajowo
                    > znowu sobie wrocilem z kolejnego wyjazdu urlopowego i cooooo
                    > jezus maria
                    > malo z fotela nie spadlem jak to zobaczylem 1132 !!!
                    > Oby tak dalej ludziska moje
                    > pozdrowienka dla wszystkich
                    > PS kiedy milion stuknie :))

Jako osobnik odpowiedzialny za założenie tego wątku, musisz koniecznie przeczytać
                    wszystkie posty, które zostały w nim napisane. Jak już przeczytasz, to będziesz
                    tak zmęczony, że spokojnie będziesz mógł wyjechac na nstepny urlop :-))
                    • Gość: funio Re: 1135 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:15
                      1135 i dalej
                    • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1137 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:15
                      Wiesz , ze jest to kuszaca propozycja ale...... chyba zwatpie.
                      Strasznie slonce mnie oslepia i nie moge czytac :)))))
                      • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1138 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:18
                        ok, to jesienią jak juz nie będzie słońca poczytasz :)))
                        • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1139 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:19
                          Max
                          zastanow sie co mowisz
                          jwsienia to mi moniotor liscie zasypia i tez nie bede mogl :))))
                          • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1140 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:21
                            wiesz, chyba jednak nie da rady żebyś przeczytał z kompa, to już sie poświęcimy
                            i napiszemy Ci to 1140 listach a Ty to nam odpiszesz
                            • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1141 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:23
                              wyszłam na chwilę, a tu taki ruch w interesie:-)))
                              • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1142 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:24
                                to Ty nadal w pracy ??? ;)))
                      • Gość: noc Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1137 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:27
                        Gość portalu: Pasjo2 napisał(a):

> Strasznie słońce mnie oślepia i nie mogę czytac :)))))

No dobra, już gaszę
                        • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1144 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:37
                          Max, nie widzisz po adresie, że jestem w domku?
                          • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1145 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:42
                            żartowałem..... zreszta prawie jak zawsze :)
                            • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1146 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:44
                              już myślałam, że Cię bystre oko zawiodło
                              • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1147 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:46
                                Leon Zawodowiec nigdy niczego nie przegapia :))
                                • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1153 IP: *.acn.waw.pl 10.08.01, 23:50
                                  ano właśnie - przypomniałeś mi o obowiązkach:-)
                                  poprawiam
                                  • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1154 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:57
                                    a może nowy wątek, ten już ma 100 na karku
                                    • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1155 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 00:11
                                      Niedoczekawszy się założenia nowego wątku, udaję się na zasłużony odpoczynek.
                                      Dobranoc wszystkim wytrwałym.
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1056 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 00:18
      to jak, mam zakładać?
      • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1057 IP: *.chello.pl 11.08.01, 00:27
        papatki wszystkim :)
        • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1058 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 00:29
          jak wszyscy idą, to ja nie zakładam!
          • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1059 IP: *.chello.pl 11.08.01, 02:08
            Nie pozwolę , żeby nasz wątek pozostawał w tyle
            • Gość: palker Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1060 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 02:40

> Nie pozwolę , żeby nasz wątek pozostawał w tyle

...więc i ja solidarnie dopisuję się na końcu, choć głowy nie dam za to, co się
              tu może wydarzyć do rana...
              • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1061 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 09:24
                Witam serdecznie ze slonecznego ursynowskiego poranka :)))))
                • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1062 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 10:34
                  wszyscy wstali - to do roboty
                  • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1063 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 10:36
                    witam z zalanego Słońcem Otwocka !! :)
                    • Gość: beta Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1064 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 11:14
                      na Tarchominie się chowa, cześć Max
                      • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1065 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 11:18
                        to oczywiście byłam ja, a nie żadna beta - zjadłam "a" razem z kanapka
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1066 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 11:21
      teraz muszę wyjść, będę później
      • Gość: max Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1067 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 11:32
        cześć Beta, tu Alfa, ja też musze wyjść, do zobaczenia później !!!
        • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1068 IP: *.chello.pl 11.08.01, 12:04
          skonsumowałam śniadanie, więc teraz muszę iść po zakupy
          • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1070 IP: *.chello.pl 11.08.01, 12:19
            ...ale przed wyjściem podliczę : 1051+118=1169
            • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1071 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 13:06
              a ja już wróciłam i nie wychodzę więcej, chyba ze ktoś mnie namówi...:))
              • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1072 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 15:58
                Kozystajaac z tego ze mam dobry humor spodziewajcie sie kolejnego bardzo madrego
                postu....
                zycze milej zabawy
                :)))))
                • Gość: grysia Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1073 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 16:23
                  Uhhh tak tak liczymyy!!! :)))
                  • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1074 IP: *.chello.pl 11.08.01, 17:32
                    Oj, dzisiaj chyba nie uda mi się liczyć - forum za wolno chodzi
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1175 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 19:10
      to otwieramy nowy, czy nie? okropnie wolno już chodzi
      • Gość: grama Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1176 IP: *.chello.pl 11.08.01, 19:34
        Nie tylko nasz wątek wolno chodzi, ale cała www.gazeta.pl, przynajmniej u mnie
        • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1177 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 19:41
          fakt, wydawało mi się, że tylko liczonko - oczywiście najpierw zajrzałam tutaj
          to co robimy???
    • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1077 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 21:19
      co jest, jeszcze tu nikogo nie ma?
      balujecie czy śpicie? :-)))
      • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1078 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 21:51
        Otworzmy nowy.
        • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1079 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 21:57
          moge jak zwykle ja??????
          • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1080 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 22:01
            Wrocilem !!!! :))
            Oj beata beata
            astera masz i nazekasz :))
            u mnie chodzi idealnie
            • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1081 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 22:02
              u mnie teraz też, ale jak tamto pisałam, to się wlókł
              jak leniwa krowa
              • Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1082 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 22:04
                Jak zwykle wyolbzymiasz :P
                :))))

• Gość: Pasjo Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1083 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 22:05
                  rz
                  :P
                  • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1085 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 22:09
                    z z kropką
                    B
                    • Gość: zdzicha Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1086 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 22:18
                      No, Beata, zakladaj nowy!
                • Gość: beata Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1083 IP: *.acn.waw.pl 11.08.01, 22:07
                  coś ty, nie znoszę zadnej przesady:))
                  • zawad Re: LICZYMY, LICZYMY_NIC SIĘ NIE BOIMY!!!!!!_1083 12.08.01, 02:22
                    1087
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka