blumm 02.01.10, 23:18 Mam dzis problemy z platnoscia karta Visa . Sa srodki na koncie a zaden bankomat nie chce wyplacic kasy i nie mozna zaplacic karta . Ktos jeszcze ma taki problem ??? Karta w GetinBank Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Karta Visa - problemy 02.01.10, 23:49 Może pomyliłeś PIN? Karty VISA działają. Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Re: Karta Visa - problemy 03.01.10, 00:14 Wyskakuje jakis komunikat o problemach z polaczeniem z bankiem albo brak srodkow Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Z takim problemem to na infolinię banku, 03.01.10, 00:44 a nie na forum internetowe. Jeśli ktoś powie "tak miałem taki problem", to pomoże jakoś w rozwiązaniu twojego, hmm...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Z takim problemem to na infolinię banku, IP: *.prenet.pl 03.01.10, 09:30 dorsai68 napisał: > Jeśli ktoś powie "tak miałem taki problem", to pomoże jakoś w rozwiązaniu twojego, hmm...? Niestety w dni wolne infolinia banku nie dziala , visa nie ma infolinii wiec kto moze potwierdzic ze jest problem jak nie inni uzytkownicy , hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Z takim problemem to na infolinię banku, 03.01.10, 10:01 Mafia wyczyściła konto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snot Re: Z takim problemem to na infolinię banku, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 11:51 Ja też nie mogę płacić kartą od 1 stycznia, nie wiem o co kaman, w bankomacie nie próbowałem, kasa na koncie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Karcie VISA juz dziekujemy IP: *.prenet.pl 03.01.10, 11:55 Gość portalu: snot napisał(a): > Ja też nie mogę płacić kartą od 1 stycznia, nie wiem o co kaman Czyli jednak . Jutro zmieniam bank i karte . VISA pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Karcie VISA juz dziekujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 12:12 Od 1 stycznia 2010 postawiono nowe wymogi dla elektronicznej obslugi kont VISA. Od tego dnia wymagane jest zgromadzenia na koncie minimalnej kwoty 4000 pln. Konta o nizszym wkladzie nie beda obslugiwane Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Karcie VISA juz dziekujemy 03.01.10, 18:16 Gość portalu: r napisał(a): > Czyli jednak . Jutro zmieniam bank i karte . VISA pa pa Następna będzie Mastercard pa, pa (bo zamokły łącza) czyli - karto kredytowa pa, pa. Amex, JCB, Dinners Club itp są w Polsce w zaniku. Nie ma to jak szybkie decyzje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Jaki bank, taka infolinia. 03.01.10, 12:21 Widziały gały co brały, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Gettin Bank w upadlosci IP: *.acn.waw.pl 03.01.10, 13:07 srodki na kontach beda dzielone miedzy wierzycieli wg prawa bankowego. Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Karta Visa - problemy 03.01.10, 17:33 Jeżeli w tym banku infolinia czy inszy numer alarmowy nie działa 24 h na dobę - zmień bank. Może być np. tak, że wykryto nietypową transakcję na koncie, próbowano się z Tobą skontaktować, nie odebrałeś i zablokowano Ci kartę dla Twojego własnego dobra. Tak robi np. Citibank, do tej pory 2 czy 3 razy i za każdym razem miałam ich ochotę zamordować. Raz 'nietypową transakcją' był dla nich zakup książki przez Internet za 40 zł (nie odebrałam telefonu, bo zapomniałam powiadomić o zmianie nr komórki), innym razem owszem transakcja była nietypowa, ale spodziewałam się telefonu od razu, a nie po pół godziny, kiedy siedząc w gwarnej restauracji nie usłyszałam sygnału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snot Re: Karta Visa - problemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:12 Karta już działa, właśnie zrobiłem nią zakup. Mam nadzieje, że to tylko chwilowe problemy, które się nie powtórzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blumm Re: Karta Visa - problemy IP: *.prenet.pl 04.01.10, 19:24 Gość portalu: snot napisał(a): > Karta już działa, właśnie zrobiłem nią zakup. No to sie ciesze ze Ci dziala , bo moja o ktorej tu pisalem rowniez ;) To nic ze prawdopodobnie byla to wina GB , ktory przeprowadzal fuzje sie z innym bankiem , to nic ze 4 dni nie mialem gotowki , to nic ze nikt nie uprzedzil o klopotach . Jak napisal ktos wczesniej - jaki bank , taka infolinia . Ja dodam ze na nazwe bank trzeba sobie zasluzyc . dla mnie to najwyzej zenujaca instytucja finansowa . Pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Karta Visa - problemy 06.01.10, 09:44 Może to niemiecki bankomat był? Mieszkańcy Niemiec posiadających karty płatnicze i kredytowe mają problemy z wypłatą gotówki i dokonywaniem płatności – podaje Forsal.pl za PAP. Powodem jest błąd w oprogramowaniu mikrochipów, które nie rozpoznają roku 2010. prnews.pl/przeglad-prasy/bankomaty-i-terminale-przegraly-z-nowym-rokiem-47483.html Odpowiedz Link Zgłoś