Gość: MARYS IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 09:31 ile płacisz za internet i tv.kablową od jakiego masz operatora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Internet i kablówka chyba za drogo ??? 03.02.04, 09:38 tutaj wszystkie informacje o jedym z największych kablooperatorów i dostawcy internetu w Warszawie znajdziesz. www.aster.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jangcy aster - z pewnoscia za drogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 11:00 place 280 miesiecznie po odjeciu HBO 30PLN; dodatkowego transferu "od" +64kbit 15PLN; podlaczenia dodatkowego komputera 15PLN wychodzi mi 220 PLN miesieczni (kablowka + internet 256/kbit). Fakt ze maja jaks promocje ktora polega na transferze w nocy do 1Mbit, ale sam nie wiem jak dlugo to bedzie trwalo (i czy jeszcze trwa - nie sciagam swiadomie w nocy). Marze zeby przyszli jacys kolesie z kablem i dali mi to samo z polowe ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Internet i kablówka chyba za drogo ??? IP: *.chello.pl 03.02.04, 12:14 Chello + kablówka (pakiet pełny bez dodatkowo płatnych kanałów) kosztuje 159 miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś