Gość: tak sobie pytam IP: *.chello.pl 07.01.10, 09:26 Polska pokrywa się muzeami . Fabryki równamy z ziemią . Kto w końcu będzie płacił na utrzymanie muzeów , jeżeli kilka milionów Polaków jest już na bezrobociu ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp. i.diocie Re: ty misiu o bardzo małym tym tym IP: *.147.84.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.01.10, 09:58 masz może jeszcze jakieś pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schemen Wstyd w Muzeum Katyńskim IP: *.cplus.com.pl 07.01.10, 12:35 Wiecie co a mi pasowało to muzeum... pogmatwało mnie dogłębnie na długo - atmosfera niebywała. Mam nadzieję, że nowe muzeum będzie oddawało ten ścisk, prowizorkę... przecież te obozy dla naszych Oficerów też były taką przechodnią prowizorką. Podobne wrażenie miałem po kanałach w Muzeum Powstania. Mimo tego, że czyściutkie pobudzały wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Wstyd w Muzeum Katyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 12:46 NIECH KATYŃ ZMARTWYCHWSTANIE!!! VIDE: wwwiercioch.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Też jestem w szoku. 07.01.10, 14:14 Jestem w głębokim szoku - nie krył emocji robot_humano - taki ważny przybytek, a pan architekt Wolski pierwszy raz się pofatygował? Odpowiedz Link Zgłoś