Dodaj do ulubionych

Godny Polecenia Serwis Komputerowy

• Gość: Karaś szkoda że wcześniej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 18:13
      Zadzwoniłem a tu zonk, mają tyle klientów że muszę poczekać... szkoda że wcześniej się nie dowiedziałem. Z serwisów, które ogarniają temat, mogę polecić stołeczne pogotowie komputerowe, przy ulicy Prałatowskiej 4. Dwóch znajomych robiło już tam laptopy i byli zadowoleni. Z tego tytułu opuścili mi 30 dyszki.
      • krisuwwa Re: szkoda że wcześniej... 28.10.15, 15:22
        Sprawdź Ratuj Laptopa www.ratujlaptopa.pl/ tez maja duzo zlecen ale nigdy nie musialem dugo czegac. naprawy sa fachowe i rzetelne a co najwarzeniejsze w dobrych pieniadzach - polecam sprawdzic.
      • Gość: MAK222 Re: szkoda że wcześniej... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.17, 22:11
        Ja ze swojej strony mogę polecić serwis laptopów pogotowie-it.pl

Diagnoza darmowa, tego samego dnia naprawa w Brwinowie a co ważne szybko i nie drogo.

Pozdrawiam
      • polagawron Re: szkoda że wcześniej... 14.06.17, 12:59
        www.it-repair.pl. ul.Górczewska 24 tel. 791-160-301
    • Gość: jagoda Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 17:35
      a co myślicie o ludziach, którzy sami próbują naprawić na zasadzie zrób to sam, a instrukcja w internecie. Będzie przecież najtaniej.
      • Gość: Marcin Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 18:28
        Wydaje mi się, że to nie najlepszy pomysł. Chyba, że zna się kogoś, kto ogarnia temat. Można źle dobrać części, albo zepsuć jeszcze bardziej. Ja tak zrobiłem dobierając źle płytę główną do laptopa. Czasami nawet serwisy komputerowe są kiepskie i trzeba wracać i naprawiać po kilka razy. Ja do takiego trafiłem na Włochach. Trzeba uważać na nieuczciwych informatyków. Najlepiej podzwonić i od razu zapytać o szczegóły. Rozmowa jest najważniejsza. Wtedy dowiesz się wszystkiego co trzeba. Są różni ludzie.
        • Gość: jagoda Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.13, 11:52
          Fajna rada.
          Boję się nieoczekiwanych kosztów w różnych serwisach. Kiedyś za czasów studenckich, musiałam zapłacić za ekspertyzę i mi nie powiedzieli o tym i dodatkowo nie uprzedzili o kosztach naprawy. Zapłaciłam za to słono. Na szczęście było to w Krakowie i już ten serwis nie istnieje - na szczęście
      • polagawron Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 14.06.17, 12:59
        www.it-repair.pl ul.Górczewska 24 tel. 791-160-301
    • 1-buc Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 17.04.13, 23:50
      Gdyby robili dobrze, po jednej usłudze miałbyś problem z głowy.
      • polagawron Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 14.06.17, 13:00
        ul.Górczewska 24 tel. 791-160-301 www.it-repair.pl.
    • 1-buc Wszyscy korzystaja z tego samego serwisu? 22.04.13, 17:04
      Dlatego trzeba zapłacić 50 zł za "ekspertyzę"? Informują o tym dopiero, kiedy się przyjeżdża odebrać laptopa? Jest tylu klientów, że serwis nie daje razy z dotrzymaniem terminu albo rezygnuje z naprawy? I wtedy informują o opłacie? No, to teraz rozumiem, skąd tylu zachwyconych.
      • Gość: jagoda Re: Wszyscy korzystaja z tego samego serwisu? IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 12:31
        Czyli morał z tego taki aby uważać i nie bać się rozmowy. Dzięki za rady. Fajnie, że jest wybór na rynku i z tylu powyższych firm na pewno znajdzie się kilka fajnych opcji.
      • Gość: gość Re: Wszyscy korzystaja z tego samego serwisu? IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 10:55
        Ja korzystam z Serwisu Omega w Pasażu Muranów. Jeśli chcesz mieć naprawiony komputer szybko i tanio, to próbuj tam. Z pewnością się nie zawiedziesz.
    • Gość: warszawa komputery Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 15:22
      Ja w 100% polece serwis IT Plus - naprawdę niskie stawki, dojazd do klienta i fachowa obsługa z gwarancją satysfakcji. Ich strona internetowa to www.itplus.waw.pl
      Telefon z tego co pamiętam to 530 917 883
      • Gość: Lizard Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.17, 17:33
        Dobry co mogę powiedzieć z doświadczenia jest serwis komputerowy Pogotowie-it
        Naprawili mi sprzęt na miejscu za małe pieniądze.
        Strona do nich dla Warszawy Włochy gdzie mieszkam to www.Pogotowie-it.pl
        Polecam
      • polagawron Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 14.06.17, 13:01
        www.it-repair.pl.ul.Górczewska 24 tel. 791-160-301
    • Gość: Refes Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 09:50
      Ja osobiście korzystam z usług Serwisu Omega. Jak dla mnie to najlepszy wybór.
      • pando-lina Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 10.09.13, 11:39
        Hej,
        ja już gdzieś o tym pisałam, ale i tak podkreślę, ze polecam flr Tech. Dobra robota i faktycznie przystępne ceny, a nie tylko slogan reklamowy
      • polagawron Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 14.06.17, 13:02
    • Gość: Gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 19:04
      W pasażu Muranów jest Serwis Omega. Również go polecam. Nie wiedziałam, co dzieję się z moim komputerem. Jako że to stacjonarka, to wchodziła w grę tylko wizyta w domu. Panowie dojeżdżają do klienta (wielki plus!!!!). Komputer został przeinstalowany i oczyszczony z wirusów. A wszystko to w niskiej cenie, dlatego polecam Warszawiakom!
      • Gość: Aśka Ce Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.09.13, 17:48
        a ja jestem ciekawa, czy ten wątek na forum to jeszcze forum czy już tylko ulotka reklamowa serwisu omega? :)
      • polagawron Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 14.06.17, 13:02
    • Gość: gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 12:36
      Polecam serwis Omega w pasażu Muranów. Dobre ceny, szybko i praktycznie wszystkie potrzebne usługi.
      • Gość: gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 10:49
        Też polecam! Załatwiają naprawę bardzo szybko i cena dostosowana jest do jakości usług. Bardzo polecam, zapłaciłam niewiele za zalany komputer, a teraz śmiga. Polecam Serwis Omega.
    • Gość: marolos22 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: 212.160.172.* 01.10.13, 12:22
      Zależy co jest do zrobienia. Serwis robiący wszystko to słaby serwis. Najlepsze są serwisy specjalizujące się w danej dziedzinie.
    • 5minutka Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 01.10.13, 15:05
      Oj widzę, że ktoś ostro reklamuje ;-) Ale ja mogę z doświadczenia polecić Serwis na złotej w Warszawie oczywiście. Naprawa laptopów czy jakakolwiek z nimi praca, to chyba dla obsługi żaden problem, w przeciwieństwie do mnie. Bo jestem totalnym laikiem w tych sprawach. Ale nawet takiego nieznajomka jak ja potraktowali poważnie. Bo tak naprawde, to poszła mi taka mała pierdołka ;-) A i przez telefon pomogą. Serio, w porząsiu są.
      • Gość: gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 13:38
        Polecam serwis Omega w Pasażu Muranów. Szybko i tanio. Profesjonalna pomoc nawet w soboty. Korzystałam z ich usług już kilka razy i za każdym razem jestem bardzo zadowolona.
        • Gość: gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 13:41
          Też korzystałem z Omegi. Szukałem serwisu na już w dodatku w weekend. Mają czynne w soboty, więc zaradzili. Nie policzyli dużo.
      • pogotowie_komputerowe_warszawa Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 01.07.15, 11:01
        www.pogotowie.komputerowe.warszawa.pl - są tam również prawdziwe opinie moich klientów, bez naganiaczy. Polecam się.
        • 1-buc SPAM 01.07.15, 11:15

• Gość: gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 13:40
      Godnym uwagi z pewnością będzie serwis Omega. Jest w centrum (pasaż Muranów). I jak dla mnei to dobra opcja. Robią drobne jak i skomplikowane naprawy. Polecam wszystkim.
      • Gość: gość Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 10:57
        Ja z nich korzystałem! Ekstra usługi, bo szybko i widać, że fachowcy. Jeśli zależy Wam na szybkiej naprawie (mi zależało na bardzo szybkiej), to serio próbujcie tam.
    • 1-buc Jakis debil na Muranowie sie nie polapal... 25.10.13, 17:23
      ze zmiana nicka to ciut za malo. Komputery? Chyba nosic w hurtowni...
      • Gość: Łukasz Re: Jakis debil na Muranowie sie nie polapal... IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.10.13, 17:29
        Dokładnie, obserwuję ten wątek już od jakiegoś czasu i chyba od początku do końca dla własnej reklamy prowadzi go kółko wzajemnej adoracji pod nazwą serwis omega. Dobry serwis utrzyma się z reputacji, nie trzeba w godzinach pracy kazać pracownikom pisać komentarzy na forach ;) Pozdrawiam, Łukasz.
    • Gość: WĄTEK REKLAMOWY SPAM z jednego serwisu, który nie ma klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 16:59
      Tu się nia ma z czego śmiać. Głód zagląda im do garnków, więc robią co się da.
    • Gość: serwis łamaga Re: Najlepszy serwis IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.10.13, 09:44
      wszystkie wpisy z i[ IP: *.dynamic.chello.pl , hahaahahahahaha.

no, a teraz najlepsze:

IP: 193.239.62.*
      Gość: Arturz 25.10.13, 16:55

... a 2 minuty później:

IP: 193.239.62.*
      Gość: Marcin 25.10.13, 17:00

haahhahahahhaah, żałośni jesteście :D
      • Gość: maro Re: Najlepszy serwis IP: 212.160.172.* 30.10.13, 09:54
        Reklama dźwignią handlu, ale bez przesady :)
    • Gość: OMEGASERWIS OSZUST Wątek Spamowo-Reklamowy IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.11.13, 20:46
      dobrze, koledzy przestańcie już :D pakujcie rzeczy, idźcie do domu, ja wiem, że wymaga reklamy ale już wszyscy wiedzą, że jesteście pozerami :D
    • Gość: Jola_84 jola IP: *.dynamic.mm.pl 17.12.13, 16:16
      Zostałam obsłużona w Stołecznym Pogotowiu Komputerowym w bardzo sympatycznej atmosferze. Szybko określono przyczynę popsucia się laptopa i zaproponowano rozsądną cenę za naprawę. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim w serwisie, że jest pisemna półroczna gwarancja na wykonaną usługę. Serwis godny polecenia ze względu na miłą i fachową obsługę. Na pewno będę kierowała tutaj wszystkich swoich znajomych w razie problemów natury technicznej.
    • 1-buc bycie debilem musi byc fascynujące-jest ich pełno 18.12.13, 08:41
      SPAM ze Szczecina
      SPAM z Wrocławia
      SPAM z Krakowa
    • Gość: Marek Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 17:30
      Godny serwis komputerowy polecam sam korzystam :)
    • fotoach.pl Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 03.03.14, 14:45
      AMPIT na Dworcu Wileńskim, polecam.
    • Gość: maro Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 14:46
      Nie ma takich
      • Gość: anna1968 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.play-internet.pl 29.05.15, 23:58
        Ja polecam serwis komputerowy na Warszawskim bazarku Wolumen Pan który tam pracuje jest bardzo miły i fajnie podchodzi do klienta można negocjować cenę nie ma sztywnych stawek on jest tam właścicielem więc można z nim pogadać o cenie :) chyba każdy wie gdzie jest wolumen a serwis znajduje się w nowych pawilomach obok fryzjera i bajan
        W razie coś to jeszcze ają stronę www.naprawiamykomputery.com
        A mój laptop był do odebrania tego samego dnia
    • Gość: Wkurzony Ostrzegam przez GC SYSTEM na Mokotowie IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 15:38
      Żenujący niski poziom kultury obsługi klienta, bezczelność podczas zgłaszania reklamacji oraz oszustwa podatkowe ( nie ma możliwości otrzymania jakiegokolwiek rachunku/paragonu/faktury ) za dokonaną naprawę każe mi ostrzegać przed tą firmą. Oddając do naprawy sprzęt musimy liczyć się, że otrzymamy totalnie zdewastowany rzęch dokonany przez niekompetentną obsługę z powymienianymi częściami na starocie. Ostrzegam przed firmą GC SYSTEM. Co więcej firmy, które są podane na ich stronie podczas korespondencji e-mail całkowicie odżegnują się, od jakiejkolwiek współpracy z nimi.
      Sprawę zgłosiłem do Urzędu Skarbowego oraz na Policję.
      • 1-buc Re: Ostrzegam przez GC SYSTEM na Mokotowie 08.03.14, 17:52
        "Oszustwa podatkowe" oczywiście zgłosiłeś do Izby Skarbowej...
        • Gość: Prawomocny Re: Ostrzegam przez GC SYSTEM na Mokotowie IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 19:10
          Jako buc powinieneś wiedzieć że istnieje coś takiego jak Ordynacja Podatkowa i Dz.U. 2004 nr 54 poz. 535. Ustawa z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług.
      • Gość: marta Re: Ostrzegam przez GC SYSTEM na Mokotowie IP: *.gvt.pl 18.07.14, 16:06
        a mnie dobrze wyliczyli koszt naprawy, zapytali czy się zgadzam i dobrali właściwe komponenty sprzętowe. dziwne może raczej przez nieuwagę nie dostałeś paragonu bo przy mnie obsługa wszystko nabiła na kasę.
      • kenjiro1 Re: Ostrzegam przez GC SYSTEM na Mokotowie 12.06.15, 09:24
        Pracownik który Pana obsługiwał już nie pracuje w firmie GC-System. Nowy adres strony to www.skuplaptop.pl
    • Gość: Harandil Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.elk.mm.pl 19.03.14, 17:54
      dogry.pl/r/393888 polecam duża różnorodność
      • Gość: Maniekj8908 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.ip.netia.com.pl 29.05.14, 10:47
        Centrum Napraw Laptopów
        Ul. Kazimierzowska 22

centrumnaprawlaptopow kropeczka PL
        • bogus112 Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy 28.02.15, 14:31
          Korzystam z usług sstudio.pl i jestem bardzo zadowolony. Dobry serwis godny polecenia.
    • Gość: marekcz Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.14, 15:08
      Witam Polecam serwis FoxyPc Bardzo profesjonalna i szybka obsługa jeszcze tego samego dnia po telefonie miałem sprawny komputer , świetne ceny i pełen profesionalizm
      tel. kontaktowy 697-743-759 adres strony www.foxypc.pl/

Pozdrawiam
    • Gość: pikomp Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.14, 11:40
      Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów, Naprawa Laptopów Pruszków
      Firma PIKOMP istnieje na rynku od 1994 r. Od początku swojej działalności nastawiona jest na długofalową współpracę z klientem, na realizowanie ich potrzeb. Przez 19 lat nabyliśmy doświadczenie w naprawach sprzętu komputerowego, laptopów, notebooków, komputerów stacjonarnych, drukarek i monitorów, oraz w zakresie tradycyjnego zaopatrywania i obsługi naszych Partnerów Biznesowych w artykuły niezbędne do prowadzenia działalności i profesjonalną obsługę serwisową firm i instytucji.
      Oferujemy również serwis oraz naprawę drukaerk, telewizorów lcd, monitorów, przerabianie i serwisowanie konsol xbox, playstation oraz serwis i naprawę tabletów.
      pikomp.com/
      Serwis laptopów oraz komputerów PIKOMP, działa na terenie województwa Mazowieckiego: Warszawa, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki, Błonie, Pruszków, Podkowa Leśna, Brwinów, Piastów, Piaseczno, Garwolin, Żyrardów, Jaktorów, Sochaczew, Mszczonów, Ząbki, Wyszków

SERWIS KOMPUTERÓW:

- naprawa komputerów stacjonarnych oraz laptopów.
      - instalujemy systemy Windows: XP, VISTA, Windows 7, 8, LINUX, MAC OS
      - modernizacja i rozbudowa komputerów.
      - diagnostyka i ocena sprzętu.
      - odzyskiwanie utraconych danych z dysków twardych, pendrive itp.
      - usuwanie wirusów i zabezpieczenie systemu przed wirusami.
      - instalacja programów antywirusowych, anty-trojan, firewall.
      - instalacje / deinstalacja oprogramowania.
      - aktualizacje sterowników i konfiguracje bios.
      - konfiguracje Internetu i poczty.
      - konfiguracja drukarki bezprzewodowo i przewodowo.
      - naprawa innych usterek.

SERWIS LAPTOPÓW:

- osuszanie-naprawa zalanych laptopów
      - naprawa przegrzewającego się laptopa
      - wymiana matryc, świetlówek, zawiasów, inwerterów.
      - wymiana klawiatur (również pojedyncze klawisze).
      - wymiana obudowy matrycy oraz całe obudowy laptopów.
      - wymiana podzespołów dyski twarde, pamięć, napędy CD, DvD.
      - naprawa gniazd zasilania, audio, USB,
      - naprawa i wymiana zawiasów
      - wymiana płyt głównych, kart wi-fi, kart sieciowych.
      - instalacje: Windows XP, VISTA, Windows 7, 8, LINUX, MAC OS
      - usuwanie wirusów, usuwanie haseł
      - naprawa zasilaczy do laptopów
      - naprawa innych usterek.

W przypadku ponownej instalacji systemu Windows, zachowamy Państwa dane takie jak: dokumenty, zdjęcia, filmy, muzyka i inne ważne dla Państwa pliki.

Zapewniamy solidność i uczciwość wykonywanych przez nas usług a także przyjazną atmosferę - zapraszamy do zgłaszania problemów z komputerem.

pikomp.com/
      Serwis i Naprawa Laptopów i Komputerów.

Tel: 227558111

Więcej informacji na stronie:

pikomp.com/

serwis laptopów Pruszków ,naprawa laptopów Pruszków, naprawa bga Pruszków, serwis komputerów Pruszków, naprawa komputerów Pruszków, naprawa komputera Pruszków, naprawa laptopa Pruszków, naprawienie laptopa Pruszków, tusze Pruszków, tonery Pruszków, tusze do drukarek Pruszków, tonery do drukarek Pruszków, naprawa drukarek Pruszków, naprawa tabletów Pruszków, naprawa telefonów Pruszków

• Gość: ASTREN Re: Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów IP: *.147.190.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.14, 13:13
        Witam zachęcam do zapoznania się z naszymi referencjami i opiniami klientów.

www.astren.pl/
        www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=87058
        Dziękujemy i zapraszamy !
      • Gość: MagdalenkaB Re: Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.14, 15:24
        To ja słyszałam ze ten serwis laptopów www.laptoprepaircenter.pl/ jest bardzo dobry. Na miejscu wyceniają Ci bezpłatnie usterke. I szybko wykonują naprawy wiec warto do nich zajrzeć w razie usterki
        • pogotowie_komputerowe_warszawa Re: Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów 01.07.15, 12:09
          www.pogotowie.komputerowe.warszawa.pl - są tam również prawdziwe opinie moich klientów, bez naganiaczy. Polecam się.
      • Gość: GabryśkaE Re: Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.14, 21:57
        Jak szukasz dobrego serwisu to ja sporo słyszałam o tym www.laptoprepaircenter.pl/ jest w Warszawie i ja słyszalam o nich sporo dobrych rzecz. Tam znają się na tym co robią i bardzo szybko naprawiają laptopy
      • Gość: maciej Re: Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów IP: *.icpnet.pl 20.01.15, 11:50
        Jeżeli ktoś z Was szuka dobrego serwisu komputerowego w Bydgoszczy to polecam serwis Lapart, który znajduje się na ulicy Morskiej. Od razu na miejscu wstępnie diagnozują i wyceniają naprawę. Mają dobre ceny i szybki czas naprawy.
        • Gość: sylwek Re: Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów IP: *.icpnet.pl 22.01.15, 11:12
          Byłem w tym serwisie Lapart, kiedy mój laptop został potraktowany piwem. Udało im się go naprawić (choć muszę przyznać że nastawiałem się już na zakup nowego laptopa) bez utraty żadnych danych. Jak dal mnie super serwis. W razie kolejnych problemów z komputerem na pewno do nich wrócę.
          • Gość: michał Re: Naprawa Komputerów, Serwis Laptopów IP: *.icpnet.pl 10.07.15, 11:58
            Też mam dobre doświadczenia z bydgoskim Lapartem. I chociaż mieszkam kilkanaście kilometrów poza Bydgoszczą, to jestem wierny tej firmie. Moja siostra zrzuciła mi kompa i obudowa była w tragicznym stanie. Chłopaki wszystko ogarnęli i komputer śmiga jak nowy.
    • Gość: penyu Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.tvk.torun.pl 18.07.14, 08:22
      Polecam Megaserwis www.megaserwis.com.pl/serwis-komputerowy-warszawa
      • Gość: Miłka SPAMerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 18:10
        Nawet prawidłowego linku wkleić nie potraficie więc nic dziwnego, że nie macie klientów
        O tej firmie dawno już wszyscy wiedzą
      • Gość: emin Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.play-internet.pl 29.09.22, 21:48
        Naprawa laptopów
        • Gość: Michał Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy IP: *.play-internet.pl 29.09.22, 21:50
          www.pr-serwis.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka