opoint 13.02.02, 15:41 Denerwuje mnie to ciągłe ubieranie grubej kapoty, ciężkich butów, szalika, rękawiczek. Mam dosyć wiatru, zimna, krótkiego dnia. Chyba jakaś depresja mnie napada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinc Re: A ja chcę lata !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:43 chcesz iść w piątek z forumowiczami na wycieczke do nowej siedziby Agory, ma miejsce do odstąpienia, tylko szybko potweirdź Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 15:44 Gość portalu: vinc napisał(a): > chcesz iść w piątek z forumowiczami na wycieczke do nowej siedziby Agory, ma > miejsce do odstąpienia, tylko szybko potweirdź Ja już zostałam wyróżniona, ale dzięki. Sama nie mogę iść, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 15:55 Podobno solarium dobrze pomaga (ale za to ma skutki uboczne, chyba). Ja chodzę regularnie na basen i potem do sauny. Do połowy poniedziałku starcza mi poweru, a potem żyję oczekiwaniem następnej soboty. Polecam. Aaa no i oczywiście ogladaj dzisiaj Adasia, to też dobrze robi na psyche i depresję Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 15:58 Niestety ja zaczynam niedługo pracę i Adama nie mam szans oglądać. A z tym basenem to muszę spróbować. Tylko o takiej porze kiedy jest mało ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: A ja chcę lata !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 16:01 a propo otwrto nowy basen, więcej info na forum Mokotowa, na jednym z ostatnich postów tego wątku jest link do strony z cenami Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 16:04 Mokotów za daleko. Obok mnie jest piękny basen "Wodnik". Tylko brakuje mi odwagi i chętnej do pójścia razem ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 16:11 Aaa to sorry, bo w Grodzisku też tak się nazywa basen i ja tam czasem chodzę a ostatnio chodzę do nowootwartego basenu w Raszynie (obok Janek, przed wizytą w IKEI, może być super). Tam godzina kosztuje 8 PLN, chyba nie ma taniej nigdzie, a jest czysto, i na razie nietłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: A ja chcę lata !!!! IP: *.chello.pl 13.02.02, 16:11 opoint napisał(a): > Tylko brakuje mi > odwagi i chętnej do pójścia razem ze mną. Mam taką koleżankę z którą zawsze chodzę na basen.Dziś zresztą też.Tylko że ona jest z Bródna,ja z Jelonek .A chodzimy na Wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 16:13 Gość portalu: Zocha napisał(a): > opoint napisał(a): > > > Tylko brakuje mi > > odwagi i chętnej do pójścia razem ze mną. > > Mam taką koleżankę z którą zawsze chodzę na basen.Dziś zresztą też.Tylko że ona > > jest z Bródna,ja z Jelonek .A chodzimy na Wolę. To dopiero kombinacja. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 16:21 Ja mam fajowo bo chodzę z synkiem, i się wzajemnie dopingujemy. Zyczę odwagi, najgorszy jest pierwszy raz a potem się załapuje bakcyla Aaaa dodam, że ja nie za bardzo umiem pływać ale te nowe baseny mają takie fajne miejsca dla takich sierotowatych jak ja. Naprawde polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 16:25 Ile lat ma twój synek? Bo ja mam córcię, ale raczej jest za mała chociaż nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 16:32 No i tu się napewno mylisz i żdziwisz. Tam gdzie ja chodzę są dzieciaczki jeszcze w pampersach, nie koniecznie poruszające się na swoich nóżkach. Jest tam brodzik z cieplutka wodą, zjeżdzalnia i basenik z bąbelkami. Mój syn to już facet w sile wieku, 18 marca kończy 7. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: A ja chcę lata !!!! 13.02.02, 16:54 Chyba żartujesz! Taka piękna, skandynawska pogoda, w lutym typowa i u nas. Mogłabym cały dzień obserwowac niebo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opoint Re: A ja chcę lata !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 17:21 Każdy lubi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: A ja chcę lata !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:39 a ja lubie maj, jak sie wszystko zieleni Odpowiedz Link Zgłoś