Gość: Andrzej Rokosz IP: *.chello.pl 20.02.10, 11:42 Podejrzewam, że lip duby z drugiej strony oceanu to odreagowanie na stres związany z codzienną pracą, natomiast nasze są zamiast. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milka Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.acn.waw.pl 20.02.10, 11:58 Aż zatęskniło mi się na moje studia. Skończyłam je ledwie 2 lata temu a już widzę, że obecne roczniki (Ci mieszani z błotem "pogimnazjali") mają więcej pomysłów na siebie, na studia i potrafią zrobić coś fajnego i... dużego (ot chociażby Ursynalia). Gratuluje!! A Lip Duby - jestem zachwycona!! Studenci SGGW mogliby się zebrać... mają śmieszne sprzęty, szklarnie itd. a wszystko obok siebie, mogliby pokazać, że potrafią z przymrużeniem oka potraktować nazwę uczelni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: 77.222.240.* 20.02.10, 12:12 inicjatywa super ale ten akurat jest suaby. Występujący mogliby się chociaż słów nauczyć. w porównaniu z filmikiem UAM - sztywny. Oto przewaga humanistów nad przyszłymi bankowcami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.icpnet.pl 20.02.10, 12:19 > inicjatywa super ale ten akurat jest suaby. Występujący mogliby się chociaż "moja przedwojenna matura warta jest więcej niż wasze studia" naucz się pisać poprawnie bo suaby to nie to samo co słaby studentko od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: 77.222.240.* 20.02.10, 16:47 zgadzam się, że suaby to nie to samo co słaby, dlatego celowo napisałam to tak, jak napisałam. p.s. nawet zakładając, że nie umiem pisać, zawsze jest spell check, dlatego nie wiem jak można zakładać, że ktoś popełnia takie błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 21:24 Niektorzy nie umieja z niego korzystac, a zeby cos podkreslic to mozna korzystac z wielu juz istniejacych slow a nie tworzyc nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruder Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.chello.pl 20.02.10, 12:12 temat trochę już przebrzmiały... a kiedy gazeta zrobi swojego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irls wybrali złą piosenkę .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:05 do SGH bardzie by pasowało coś takiego: vimeo.com/2335600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskan Re: wybrali złą piosenkę .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 21:20 Faktycznie pasuje jak ulal. Chyba do tego sa uczeni zeby obracac kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba 20.02.10, 13:52 Niby fajna inicjatywa, tym bardziej że sporo osób jest zaangażowanych. Ale razi mnie, że te wszystkie lip duby (nie wiem czy tak się odmienia) są kręcone "na jedno kopyto" - tak na niskim poziomie współczesnych kursów zwanych studiami. Chyba że to taka konwencja, że chodzi o miotanie się po swojej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktor Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:54 fajne dupeczki maja na SGH Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Zgadzam się:niezłe laseczki.:) 20.02.10, 15:59 Ten filmik skłania mnie do odwiedzenia tej uczelni, tym bardziej, że mam niedaleko.;) Ciekawe gdzie one chodzą się zabawić.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pierwszego LipDuba nagrał UEK! IP: *.efekt.net.pl 20.02.10, 14:50 Pierwszego LipDupa w Polsce nagrał Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bapik Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.10, 18:12 i tak uamowski jest lepszy. uam! uam! uam! najstarszy jest jagielonski, najwiekszy warszawski a najlepszy poznanski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Maśniak Re: Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 19:04 poczekaj do kwietnia :) Swoją drogą ani razu nie użyłem w wywiadzie słów "fun" czy "spontan"... Tak czy inaczej zapraszam wszystkich studentów UW do pomocy przy naszym LD. grono.net/forum/2488409/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cefek Dwie kwestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 20:14 Pierwsza to estetyczna, niektórzy słabo ruszają ustami. Ale druga jest dużo ważniejsza, i studenci sgh powinni o tym wiedzieć - kto zapłaci tantiemy za utwór, czy artysta lub wytwórnia wyraziły zgodę na jego publikację? Pewnie wszystko na nielegalu zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
linha eee, lipa. 20.02.10, 22:22 To może byłaby dobra reklama gimnazjum albo liceum. Ale sgh? Takie to bardzo dziecinne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Elvis w SGH, czyli kręcimy lip duba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:11 Rewelka, dawno się tak nie uśmiałem. Ale trzeba przyznać, że lip dub z UAM jest lepszy. I co za wydział, normalnie jak w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Elvis w SGH, czyli ludzka głupota!!! IP: *.chello.pl 21.02.10, 12:04 Wszystko pięknie. Mnóstwo ludzi poświęca swój czasi niemałe pieniądz, by wstawić filmik na Youtube, podczas gdy dzieci w Afryce umierają. Zamiast kręcić te filmiki wzięlibyście się do pracy, a pieniądze przeznaczyli na PAH, ćwoki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Elvis w SGH, czyli ludzka głupota!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 08:47 i tak to jest lepsze www.youtube.com/watch?v=QEkYqL9n7vo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nizki Lipny dubbing IP: *.chello.pl 19.10.10, 16:10 I co komu po filmiku jeśli naruszono prawa autorskie SONY MUSIC i YouTube posłusznie filmik zablokował. Proponuję bojkot płyt CD/DVD wydawanych z SONY MUSIC, jeśli przeszkadza im użycie dla celów niekomercyjnych jakiegoś odgrzewanego kotleta z ich magazynów. Odpowiedz Link Zgłoś