Dodaj do ulubionych

Boniek prezesem Legii?

• Gość: Wiślak Re: Boniek prezesem Legii? IP: *.um.krakow.pl 19.02.04, 13:23
      Jestem kibicem Wisełki co już określa moj stosunek do ekipy z Łazienkowskiej.
      Niemniej jednak najgorszemu wrogowi nie życzyłbym takiego Prezesa, spotkania
      wisły z Legią to jednak szlagiery polskiej mizernej ligowej szarzyzny, więc
      trochę szkoda, żeby Was Prezes spuścił...
    • Gość: Karaluch Ani Boniek, ani Engel IP: *.philo.ulg.ac.be 19.02.04, 14:17
      Walter nie kombinuj za bardzo. Po co ci do szczescia jest potrzebny Boniek.
      Przyjdzie, bardachu narobi i wroci do Wloch jak cos bedzie nie tak, i pozniej
      ITI bedzie w gownie babrac. I tylko kibice cierpia.
    • Gość: ex-Legionista Re: Boniek prezesem Legii? Ten polglowek???????? IP: 195.28.224.* 19.02.04, 15:10
      Na mysl o takiej perspektywie robi mi sie niedobrze (kiedys dlugo w tym klubie
      trenowalem). Ma ten polglowek chociaz ukonczona podstawowke ?!
    • Gość: Powerek Wdowczyk??? IP: *.energopomiar.com.pl 19.02.04, 15:35
      Wdowczyk??? Czy ITI nie stać na nikogo lepszego?
      Nie jestem kibicem Legii, wręcz okresami jej nie cierpię za marowanie pieniędzy
      i piłkarzy - zresztą wielu z nich w Legii przewraca się w głowie no i niewiele
      osiągają (bo 2, czy 3 miejsce w lidze to dla Legii żadna rewelacja).
      Wdowczyk nie wniesie do Legii żadnych rewelacji - będzie to znowu zabawa we
      własnym polskim sosie.
    • Gość: worldfootball.w.pl Re: Boniek prezesem Legii? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 19:28
      ITI chce sobie zapewnić najbardziej rozpoznawalne twarze: Bońka i Wdowczyka,
      dodatkowo obytego w środowisku piłkarskim Sochę. Jestem bardzo ciekawy, jak
      Boniek poradziłby sobie na tym stanowisku.

www.worldfootball.w.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka