alfajet-777 03.04.10, 18:25 Media Mark reklamuje się w Płocku "Warszawę mam w gdzieś" . To ja proponuje bojkotować zjebańców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Bojkot Media Mark za reklamę w Płocku ? 03.04.10, 19:33 wyborcza.pl/1,76842,7730008,Kampania_reklamowa_w_Plocku___Warszawe_mamy_gdzies_.html A to PASZTECIARZE Grają na tanich emocjach,moja noga już więcej tam nie postanie,... to co wzniecamy powstanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek spoko spoko - to o ekipie Struzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 19:40 oni Warszawe maja gdzies ... Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Media Mark dla idiotów 03.04.10, 19:45 alfajet-777 napisał: > Media Mark reklamuje się w Płocku "Warszawę mam w gdzieś" . Reklamy tego sklepu zawsze były na poziomie debila podobnie jak sprzęt przez nich oferowany :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Media Mark dla idiotów IP: *.net.stream.pl 04.04.10, 11:55 pewnie dlatego cały czas tam siedzisz Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Media Mark dla idiotów 05.04.10, 18:35 Gość portalu: x napisał(a): > pewnie dlatego cały czas tam siedzisz auto projekcję robi debilowaty anonim Odpowiedz Link Zgłoś
zibi3001 Re: Media Mark dla idiotów 22.04.15, 18:45 Telewizor OK. OLE 321 b-d4 pół roku po gwarancji się zepsuł, jedyny serwis w Kaliszu, koszt ekspertyzy 50 pln jeżeli zlecisz naprawę i 120 pln jeżeli się nie zdecydujesz na naprawę. Nie ma żadnego serwisu w innych miastach FACK. Ciekawe że nie wykupując dodatkowej gwarancji w ocenie elektronika do którego zawiozłem sprzęt zginęły sterowniki w urządzeniu. Według mnie to specjalne działanie producenta ew. Media Markt. Pisałem opinie na stronie Media ale moderator ich nie udostępnia jednym słowem nic nie kupujcie w Media Markt pod ich marką. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Bardzo mi sie podoba reklama MM 03.04.10, 20:03 Im wiecej Plocczan bedzie mialo Warszawe gdzies, tym mniej bedzie tutaj przyjezdzac za chlebem. Z korzyscia dla mieszkancow Warszawy oczywiscie. Proponuje cala ogolnopolska kampanie MM Koniecznie w Lublinie, Piasecznie, Pruszkowie, Wolominie, Wyszkowie, Nowym Dworze Mazowieckim, Radomiu i wszystkim co tutaj w godzinach pracy przyjezdzaja. Miejcie wszyscy mieszkancy w/w miasteczek Warszawe gdzies, a nie w centrum swojego zycia zawodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
plocczanin_piastowski Płock&Mazovia 08.04.10, 22:41 Tiaaaa to raczej twoi ziomkowie przyjeżdżają do Płocka po prawdziwą kasę do Orlenu, PERN-u zakompleksiony ruski cudaku :)). A tak swoją drogą z warszawki wszyscy robią sobie jaja to powinniście się przyzwyczaić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Bojkot Media Mark za reklamę w Płocku ? IP: *.fbx.proxad.net 05.04.10, 19:36 Od dawna bojkotuje ten sklep dla idiotow za obrazliwe reklamy z Polakami w roli glownej. Odpowiedz Link Zgłoś