Gość: basia29g Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.15, 23:44 Ja znam przytulna restauracje ale na Kabatach, swietna wloska restauracja. Nazywa sie Antich Caffe. W sam raz na wspolne i romantyczne kolacje bo klimat naprawde rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Siedzi i wkleja ten przygłupi SPAM 21.05.15, 09:57 Antich Cafe? To musi być straszna nora, skoro wszędzie spamują Odpowiedz Link Zgłoś
janekfris Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 22.02.17, 12:22 Hm.. moze troche lokalizacyjnie odbiegam, ale polecam bardzo Nałęczów i Łubinowe Wzgórze, na jakiś weekend czy urlop. Świetne klimatyczne miejsce, pyszna kuchnia, plus SPA. Na odpoczynek polecam ich wyjątkowo. Tylko z terminami może byc problem, w tym momencie juz mają ostatanie terminy na wakacje. to ich strona lubinowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 22.02.17, 15:29 SPAMER jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 434dd Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.play-internet.pl 31.05.17, 22:09 tez chetnie poslucham propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
karolchojniak5 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 21.06.17, 10:14 Hej Ray :) najłatwiej będzie Ci wybrać taką restaurację z tych które są właśnie pod wyjście z drugą połówką :) masz też inne kategorie wyjść jak rodzinne, biznesowo czy bardziej na imprezy okolicznościowe jak urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolchojniak5 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 07.08.17, 14:19 Cześć, polecam sprawdzic kategorie "We Dwoje" na www.lokalowo.pl/ - randki, spotkania we dwoje i inne przyjęcia okolicznościowe :) Mam nadzieję że pomogłem, Karol Odpowiedz Link Zgłoś
erhuu Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 13.12.17, 23:09 eleganckie restauracje w warszawie to tylko Papu. idealna na randkę ;) Mieści się przy Al. Niepodległości. Polecam, moja dziewczyna była zachwycona ;) Link do restauracji masz tutaj restauracjapapu.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 14.12.17, 11:28 erhuu - spamerze - Papu - restauracja przyjazna dzieciom? Czy na spotkania biznesowe? Zajebiste romantyczne spotkania? Kącik dla dzieci? Świetne miejsce na spotkania biznesowe. I takie kur.. romantycnze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.17, 22:34 Ja z dziewczyną ostatnio byłem w knajpie w samym centrum Warszawki , na Starym Mieście. Restauracja nazywa się Romantyczna i naprawde jest mega. Na randke idealna, ma klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiqueen Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 07.01.18, 19:52 Zaproponowałbym Ci pójście do nowej chińskiej restauracji na Pańskiej 85. Bardzo przyjemny lokal, dobrze urządzony, styl nowoczesny. Do tego potrawy są jakby z całkiem innej planety, a smaki pozostaną na długo w Twojej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 07.01.18, 22:06 Znowu spam z knajpy, do której nikt nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorsmok Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 18.01.18, 16:57 Wiejska 9 - Bistro Wiejska. Spokojnie zmieścisz sięw tych cenach, a dziewczyna, wierz mi, będzie zachwycona ;) Polecam Wam Aglio e Olio! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina_88 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 28.01.18, 12:13 Świetne miejsce na randkę to restauracja "Latem" Kuchnia głównie polska i włoska, ceny takie jakie są przyjęte na starówce. Restauracja jest kameralna i klimatyczna. Jakość dań bardzo wysoka, robią tam wyśmienitą kuchnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpatrykx Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.18, 11:04 Jak szukasz w tej okolicy to może kuchnia hiszpańska, a nie włoska w LaIberica? Byłem ostatnio i naprawdę dobre jedzenie, a czasem warto spróbować czegos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekszroman Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 11.02.18, 20:05 Ja polecam Zachodni Brzeg przy Wioślarskiej. Jest bardzo przytulnie, więc myślę, że na romantyczną kolację idealnie. Oczywiście to co najważniejsze - jedzenie przepyszne. Dania kuchni bliskowchodniej pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiqueen Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 08.04.18, 20:52 Na Wiejskiej 9 masz fajne bistro, jest smacznie i na spokojnie zmieścisz się w Twoich podanych widełkach cenowych :) a no i samo miejsce jest bardzo klimatyczne. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
moniaaleks Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 03.08.18, 14:24 co prawda nie włoska, ale chińska i bardzo pyszna restauracja - Pańska 85, polecam spróbować kaczki po pekińsku, jest genialna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajago13 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.play-internet.pl 28.01.19, 13:25 Zachodni Brzeg - kuchnia izraelska, przytulne miejsce z dobrą muzyka i drinkami a kolejnym fajnym atutem jest lokalizacja tego miejsca nad samą Wisłą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ju.drzazga Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 28.01.19, 14:12 Jeżeli stawiacie na kuchnię włoską to spokojnie w Warszawie można znaleźć coś fajnego. Z restauracji typu fine dining możesz sprawdzić menu w Focaccia Ristorante (blisko teatru) albo Chianti, z kolei jeżeli stawiacie na casulal to warto sprawdzić Sypką Mąkę i Masło na Żoliborzu albo Fatto a mano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturex Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.centertel.pl 30.01.19, 14:39 bez sensu jak wszyscy na miasto wyjdą to nie dość że ciasno będzie to i korki. ja tam mam zamiar ze swoją spędzić wieczór w domu. zamówimy jedzenie przez roomservice z dowozem. świeczki postawię żeby romantyczniej było później film się obejrzy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marge88 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.187.145.197.coolhousing.net 17.05.19, 08:56 Literatka - bardzo romantyczna restauracja z przepysznym jedzeniem <3 Odpowiedz Link Zgłoś