sselrats 26.05.10, 19:06 He he he - dobre. Nosil wilk razy kilka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabriela Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.chello.pl 26.05.10, 19:38 Szkoda mi ludzi o tak niskiej inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:20 Z kompleksem niższości to do psychologa proszę. Gabrielo, nie łam się, to się da leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Patriota Świetna robota! Więcej takich Antypośpieszalskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:27 dzieł prosimy! Trzeba wreszcie ukręcić łeb całej tej rydzomoherowej hołocie żebyśmy mogli normalnie żyć w Rzeczypospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Przepraszam, gdzie tu ODWAGA? 27.05.10, 08:55 Autor jest anonimowy, plakat żeruje na nieszczęściu. "Odwaga staniała". Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Re: Przepraszam, gdzie tu ODWAGA? 27.05.10, 11:26 To jest ostre i kontrowersyjne, ale nie chamskie moim zdaniem. Tuż po śmierci zainteresowanych byłoby naruszeniem pewnego tabu, które nazwałbym po prostu elementarną przyzwoitością - ale po dwóch miesiącach od katastrofy i stopniowym wyjaśnianiu jej okoliczności, jeszcze tak inteligentnie i estetycznie opracowane - czemu nie... Polityków można i trzeba ostro krytykować. W sensie: da się to robić nie zamieniając debaty publicznej w rynsztok (hasełka typu: kartofle, ciemnogród, mohery, kurduple, PiSiory, nekrofilia, POpaprańcy, szukanie dziadków z Wehrmachtu i kotów pod pierzyną, etc. itp.) lub infantylizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Wan Ty jesteś nie polski a sowiecki patriota IP: 195.245.213.* 27.05.10, 09:48 idź na drzewo łuskać banana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwszy patrio Re: Świetna robota! Więcej takich Antypośpieszals IP: 188.33.66.* 28.05.10, 23:01 mi tu zyje sie normalnie.trzeba ukrecic leb tuskowo-michnikowo-liberalnej(czyt klamcom) holocie a bedziemy zyc jeszcze normalniej w Rzeczypospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery "Wybiórcza" jak zwykle wybiórcza 26.05.10, 19:47 Tutaj mamy "odważny" plakat (a w rzeczywistości skandaliczny wybryk dzikich ludzi), a tutaj: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7937850,Warszawa__plakaty_Jaroslawa_Kaczynskiego_na_tablicy.html Mamy "skandal", który po interwencji "Wybiórczej" został natychmiast usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozterka Re: "Wybiórcza" jak zwykle wybiórcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:28 Tutaj mamy "odważny" plakat (a w rzeczywistości skandaliczny wybryk dzikich > ludzi), a tutaj: > rel="nofollow">warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7937850,Warszawa__ plakaty_Jaroslawa_Kaczynskiego_na_tablicy.html > Mamy "skandal", który po interwencji "Wybiórczej" został natychmiast usunięty. Bo niewatpliwie jest skadalem paskudzenie plakatami wyborczymi pomników. Platat przeciwko wysyłaniu naszych zółnieży do afganistanu i Iraku wisi sobie na tablicy reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WJAZ Re: "Wybiórcza" jak zwykle wybiórcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 02:06 "Paweł Poncyljusz, rzecznik prasowy sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego stwierdza, że powieszenie plakatu na pomniku jest naganne" - akurat Poncyljusz jest jednym z trzezwiej myślących ludzi w tej stajni Augiasza... Powiedział też, że zadba, aby plakaty zniknęły z pomnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: "Wybiórcza" jak zwykle wybiórcza IP: *.elartnet.pl 26.05.10, 20:34 dziedzicznacytadelafinansjery napisał parę głupot [...] szkoda, że nie umiesz odróżnić tych dwóćh spraw. ale to dla pisuarów typowe Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande plakat jak plakat 27.06.11, 20:12 ale ten wpis (jedyny zreszta) pod tekstem niejakiej katariny222_2 - dzisiaj czyta sie z rozbawieniem, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrończyni Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.48.115.33.ltv.pl 26.05.10, 20:06 NA PLAKACIE NIE MA Gen. Błasika, chyba że jestem słabowidząca i nie rozróżniam osób. Najpierw proponuję zapoznać się ze zdjęciami osób, a potem dopiero ewentualnie wykorzystywać ich nazwisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziagun Re: Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na t IP: *.multimo.pl 26.05.10, 20:21 Chyba za dużo wymagasz od redaktorków gazety. ;) Ostatnio jest głośno o gen. Błasiku to redaktorek uznał, że na plakacie jest wizerunek tego generała. Nazwisk innych generałów którzy zginęli w katastrofie po prostu nie pamięta. A tak dla porządku to na plakacie najprawdopodobniej jest podobizna gen. Gągora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamski Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.ztpnet.pl 26.05.10, 20:21 To na pewno jest śp.Gen.Gągor - a nie Gen.Błasik. Z daleka tak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd [...] 26.05.10, 20:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: "Odwazny"? Raczej idiotyczny i chamski. IP: *.net.stream.pl 27.05.10, 01:22 kurcze, nie rozumiem - niby nie lubisz, a czytasz i masz nawet konto. Muahahahahahhaa, jakies masochistyczne sklonnosci czy jak? Ja nie czytam onetu - nie lubie go to i nie czytam, proste ;). A moze po prostu trzeba gdzies odreagowac czy jak? A takich ludzi jest tutaj pelno, muahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: "Odwazny"? Raczej idiotyczny i chamski. IP: 77.79.230.* 27.05.10, 06:39 Nie rozumiesz? Można czytać i się nie zgadzać, dyskutować itd. Ja też nie podzielam poglądów GW, a mam tu konto, bo gdy zakładam wiele lat temu- wówczas dyskusje również były zażarte ale mądrzejsze bez takich śmieci, chamstwa i prymitywizmu. Poza tym żeby brać udział w tutejszych dyskusjach należy byc zalogowanym- w większości! Odpowiedz Link Zgłoś
absurd.goni.absurd Re: "Odwazny"? Raczej idiotyczny i chamski. 27.05.10, 11:22 Można jak najbardziej brać udział w dyskusjach o ile zachowuje się jakikolwiek poziom swojej wypowiedzi, ale rzucanie błotem, wyzwiska i rażące błędy. Wykluczają jakąkolwiek polemikę pomiędzy poglądami rożnych osób. Niestety pamejudd nie potrafi w jakikolwiek sposób używać zasad netyki w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Mozesz mi rybko wyjasnic... 27.05.10, 19:51 ...w jakisposob moj post, w odpowiedzi na zwyczajnie chamski i prostacki wybryk, "naruszal zasady netykiety"? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.bejach Re: "Odwazny"? Raczej idiotyczny i chamski. 27.05.10, 08:50 A czym się różni ten plakat od twojego głosu na forum. Jeden i drugi jest anonimowy. Przekazuje jedynie stanowisko autora. Odpowiedz Link Zgłoś
volim Re: "Odwazny"? Raczej idiotyczny i chamski. 27.05.10, 12:57 Nie mam nic przeciwko „Gazecie”, ale zgadzam się z opisem plakatu przez pamejudd: biorąc pod uwagę okoliczności, plakat jest bardziej idiotyczny i chamski, niż odważny. Jeśli jest tu jakaś odwaga, to w promowaniu złego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Powtarzam: plakat jest idiotyczny i chamski! 27.05.10, 19:56 Lewacki polglowek ktory jest jego autorem, pewnie nie zmiescil w swojej posranej lepetynie, ze wiekszosc ofiar cywilnych w Iraku to dzielo muzulmanskich bandytow. W tym kontekscie "billboard" jest klamliwym i plugawym atakiem na osoby niezyjace i jak wiekszosc lewackich "myslorzygowin" zasluguje w najlepszym razie na umieszczenie w smietniku. Odpowiedz Link Zgłoś
volim Re: Powtarzam: plakat jest idiotyczny i chamski! 27.05.10, 22:18 No dobrze, dobrze, wiemy już co o nim myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Powtorzylem, bo poprzedniego posta skasowano IP: 188.33.218.* 28.05.10, 01:26 a ja myśle, że pame jest posranym, obrzyganym prawackim półgłówkiem. ;) a co?! może to nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
volim Re: Powtorzylem, bo poprzedniego posta skasowano 28.05.10, 13:08 Aaa. Nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: 188.33.159.* 26.05.10, 21:26 Nie Błasik tylko Gągor, a w tle także Maria K. Trochę bardziej uważnie przglądaj się światu, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechpastor nie płakałem po Kaczyńskim! 26.05.10, 21:30 rodziny ofiar owego wypadku dostały po 40000 pln. powodzianie dostaną po 6000. to jest skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: nie płakałem po Kaczyńskim! IP: *.globalconnect.pl 26.05.10, 22:34 Nie, to zycie. Pasztetony, ktore zniszczyly ten kraj jak zwykle kradna ile sie da. Pomijam juz ten monitoring PiSu. 6000pln dla powodzian i pewnie 6000pln dla kazdego czlonka tej zasranej "komisji monitorujacej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzb nie płakałem po "elitach" IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 27.05.10, 04:46 ten kraj to folwark polityków. Odszkodowania i renty, a raczej ich wysokość, przyznane rodzinom ofiar katastrofy uważam za skandal. Na tym przykładzie widać jak różnymi kategoriami klasa polityczna ocenia życie zwykłego człowieka, od życia osób ze swojego grona. Ale my to wszystko zapamiętamy. Czas gdy do głosu dojdzie społeczeństwo, już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: nie płakałem po "elitach" IP: 77.79.230.* 27.05.10, 06:46 A czym się tu tak ekscytować? To inna historia stracić dom w czasie powodzi, inna stracić życie w czasie katastrofy lotniczej. Poza tym - z punktu widzenia finansowego rachunek jest prosty: gdyby tak- jak tu krzyczycie-pomnożyć owe 40 tys. przez liczbę osób dotkniętych powodzią-zabrakłoby pewnie na pensje dla pogotowia ratunkowego i nauczycieli. Gdy ostatnio pojawił się pomysł o tzw. podatek solidarnościowy (pobierany od osó osób zamozniejszych) - na tejże samej stronie internetowej- szanowni forumowicze strasznie się burzyli, że nie dadzą ani złotówki na "idiotów, ktorzy budowali się przy rzece",, a teraz takie współczucie i żal że ci "od domów nad rzeką" nie dostaną 40 tys. Umysły zatrute macie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soren To nie jest skandal IP: *.computerland.pl 27.05.10, 07:52 Powodzianom nikt nie kazał budować się tuż przy wale. W żadnym normalnym kraju nie płacą 6 tysi za bezmózgowie. A za katastrofę w Smoleńsku bezpośrednią winę ponosi polskie państwo (brak porządnych samolotów, brak wyszkolenia pilotów, nieprzygotowanie wizyty itd.). 40 tyś. za śmierć człowieka to raczej niewiele. Tym bardziej, że lot był nieubezpieczony. I to jest dopiero skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Wan A ja po tobie tłuku nie będę płakał IP: 195.245.213.* 27.05.10, 09:47 Jak na przykład wpadniesz pod tramwaj, poziom IQ narodowego automatycznie wzrośnie o 200% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Jaki znowu Błasik ??? Gdzie tu niby jest Błasik??? IP: 212.180.168.* 26.05.10, 21:50 wezcie sie za pisanie gazetki szkolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.pia.abpl.pl 26.05.10, 21:51 Nie ma podobizny gen. Błasika. Jest twarz gen. Gągora - to tak odnośnie faktów. A do samego pomysłu - szkoda sensu się odnosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadziuoniunio Rzygać się chce ja sie tą waszą szmatę czyta!!! IP: *.chello.pl 26.05.10, 22:05 "Odważny plakat" - dla każdego normalnego człowieka to jest odrażający i obrzydliwy plakat. Odważne to bedzie jak za waszą wszeteczność ktoś w końcu spali wam Czerską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzioniunio Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.chello.pl 26.05.10, 22:13 Ciekaw jestem panie adminie dlaczego zdjął pan moj post? Co znim jest nie tak? Mozna tu pisać tylko peany na temat niecodziennego intelektu waszych redaktorów. Czy może moja wypowiedx była zbyt ostra? Prowokujecie, to musicie sie liczyć z tym, że ktoś sie da sprowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.chello.pl 26.05.10, 22:14 Jak widac jest sprawiedliwosc. Zbrodniarze usmazyli sie za to co czynili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszcz To nie Błasik tylko Gągor IP: 85.222.87.* 26.05.10, 22:31 Boże kto to pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhfjf Re: To nie Błasik tylko Gągor, idioci z GW IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 05:58 Gość portalu: Miszcz napisał(a): > Boże kto to pisał... Jak to kto? Idiota!!! Dziwisz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ua Re: To nie Błasik tylko Gągor, idioci z GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:04 >>! Dziwisz sie? Dziwisz sie szarogesi i zbeszczescil wawel Odpowiedz Link Zgłoś
grzegi25 Racja! I nie tylko Lech Kaczyński, ale też Maria 27.05.10, 10:09 Kaczyńska, która z Irakiem miała wyjątkowo dużo wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Odważny billboard czyli bezstronność Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:37 Obiektywizm Wyborczej: Jakby Kaczyński przejchał na czerwonym świetle staruszkę to byłaby zbrodnia przeciw narodowi a jakby zrobił to Donek Tusk to byłoby uwolnienie społeczeństwa od ciężaru łożenia na emeryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Odważny billboard czyli bezstronność Wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:53 musiaby miec prawojazdy :] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palipies A gdyby w tym samolocie leciała wasza matka? IP: *.chello.pl 26.05.10, 22:38 Tez byście klaskali przy "lądowaniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzb Re: A gdyby w tym samolocie leciała wasza matka? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 27.05.10, 04:49 każdy kto jest uczciwy trzyma się z dala od tzw. "elit" politycznych. Smoleńską katastrofę uważam za pewien akt sprawiedliwości dziejowej. Szkoda mi zwykłych ludzi, którzy tam zginęli, urzędników, generałów i polityków nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: A gdyby w tym samolocie leciała wasza matka? IP: 77.79.230.* 27.05.10, 06:53 Ileż trzeba mieć w sobie pychy i trocin zamiast serac i rozumu by wypisywać takie rzeczy. Czy ci generalowie, którzy zginęli więzili cię i torturowakli, czy politycey odebrali ci wolność, czy urzędnicy zamordowli ci rodzinę, co oni ci takiego zrobili, ze ich śmierć uważasz za sprawiedliwość? Człowiek uczciwy, który trzyma się z dala od elit... Hm... Nie bradzo rozumiem tego typu rozumowania. Ja jestem dumna, ze w tym kraju Niemcy i Czerwoni nie wymordowali na szczęście całej elity. A Ty ich zabijasz... Boże, nie takiej wolnej Polski chciałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student To by miała przyzwoity pochówek a ja wysoką rentę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:31 cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha :-D Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: A gdyby w tym samolocie leciała wasza matka? 27.05.10, 10:37 Ten palant po prostu niczego w życiu nie osiągnął, więc głęboko zazdrości ludziom, którzy do czegoś doszli. To nie pycha, to kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Др Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: 168.140.181.* 27.05.10, 06:00 Уважаемые братья поляки Я пишу вам это письмо, чтобы вы внимательно рассмотрели и проверили мою версию по поводу организации крушения самолета вашего президента Качинсского. В письме есть технические детали, и если журналисты не поймут их, передайте мое письмо специалистам по радиотехнике и радиоэлектронной борьбе для ознакомления. Мне не нравится, что виноватыми во всем сделали пилотов самолета. Но пилоты поступили так, потому что им могли создать условия для такого поведения. Главное при посадке самолета- это глиссада, то есть прямая, следуя которой самолет выходит в начало полосы приземления. Глиссада создается с момощью наземных посадочных радиотехнических станций, которые излучают радиосигналы с помощью двух антенн, формирующих верхнюю и нижнюю диаграммы направленности. Аппаратура на борту принимает эти два сигнала, вычитает их, и выводит на приботы летчику. Если разность этих сигналов равна нулю, значит самолет точно идет по глиссаде (равносигнальному направлению) на посадку. Если разностный сигнал не равен нулю, например он положительный, это значит, что самолет отклонился от глиссады (равносигнального направления) вверх, и значит самолету надо снизть высоту. Если разностный сигнал отрицательный, то самолету надо увеличить высоту, чтобы выйти на глиссадку посадки. Это принцип работы посадоч Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Др Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: 168.140.181.* 27.05.10, 06:01 Это принцип работы посадочной аппаратуры на борту и на земле. А теперь представьте, что сигнал, излучаемый верхней наземной антеной, был искусственно увеличен. Это значит, что тем самым глиссада (равносигнальное напрвление) искусственно смещается вниз, и тогда самолет идет по искусственно заниженной глиссаде в опасной близости к земле. При этом бортовая посадочная аппаратура говорит летчику, что все нормально, что он идет по глиссаде. Только бортовой высотомер будет сигнализировать летчику, что самолет находится в опсной близости к земле. Но для летчика в условиях слепой посадки (при отсутствии визуальной видимости, тумане например) приоритетной является бортовая посадочная аппаратура, которая ведет самолет по глиссаде. Это случилось с вашими пилотами, которые при посадек не обращали внимания на звуковой сигнал высотомера, предупреждащий об опасном сближении с землей. Самолет шел по «опущенной» вниз глиссаде, и поэтому столкнулся с землей, не долетев до полосы. «Опустить» глиссаду можно с помощью специальной станции помех, размещенной в районе аэродрома, например в пригороде Смоленска. После катастрофы станция уезжает незаметно, так как она замаскировано под обычный автомобиль. Более того, глиссаду можно «опустить» с помощь второго комплекта наземной посадочной аппаратуры, у которой будет излучат Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Др Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: 168.140.181.* 27.05.10, 06:02 Более того, глиссаду можно «опустить» с помощь второго комплекта наземной посадочной аппаратуры, у которой будет излучать только верхняя антена, а нижняя будет отключена. Теперь остается только создать туман в районе аэродрома, чтобы лишить пилотов возможности визуально контролировать посадку и полет по глиссаде. Создать туман в районе аэропорта не представляет труда. Для этого достаточно за час до прилета ожидемого борта распылить химические реагенты над аэдромом, что может сделать неизвестный самолет, прилетевший из другого города , и незаметно улетеший назад после выполнения задачи. Такой искусственный туман может неожиданно возникать, быть очень плотным в течении одного- двух часов, и потом быстро исчезать. Я не утверждаю, что так было сделано. Я только хочу сказать, что так можно легко сделать. Но это ваша задача проверить эту версию. Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na t 27.05.10, 10:42 Kolejny zwolennik sztucznej mgły, i chyba prawdziwy Rosjanin. Chciałoby się komuś z Polski wypisać taki elaborat po rosyjsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.mgsp.pl 27.05.10, 07:03 A ja jakieś 2 tyg. temu widziałam kilka plakatów w metrze Wilanowska w tonacji biało czerwonej z czarnymi elementami. I wielki napis Katynń 10.04.2010 będziemy pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Za ten plakat IP: *.ilot.edu.pl 27.05.10, 07:20 Salon dostanie Wiktora 2010 w kategorii "sugestywność przekazu". Statuetkę wręczy Profesor rehabilitowany, na dodatek docent doktor weterynarii W.Bartoszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnapolka1 Szkoda, że zapomniano o prawdziwych inspiratorach 27.05.10, 07:43 Nad nimi powinno unosić się widmo FAŁSZU, który skierował lufy karabinów na arabskie narody. Fabrykowane dowody na broń biologiczną i inne bzdety! Kto za tym stoi? Pokażcie ICH twarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: 82.177.37.* 27.05.10, 08:43 Droga Gazeto to nie twarz gen. Blasika a twarz s.p. Szefa Sztabu Generalnego gen. Piatasa.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na t 27.05.10, 09:11 ciekawe, ciekawe... czy taką partyzantkę można nazwać głosem ludu? Odpowiedz Link Zgłoś
absurd.goni.absurd Re: Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na t 27.05.10, 10:15 Jestem raczej na tak. Naród zaczyna przemawiać, przemawiał już wcześniej, jednak podnosiły się okrzyki "ciszej nad trumnami", teraz kiedy żałobne szaleństwo powoli się kończy ludzie pokazują co tak na prawdę myślą o niektórych zmarłych osobach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Jaki generał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:17 Marny pismaku, nawet nie wiesz co piszesz. Nie Błasik tylko Gągor. Kogo wy zatrudniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolek Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na tle... IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:20 A co byscie powiedzieli na taki plakat. Piec krematoryjny z gestym czarnym dymem, a przed nim kolejka jakichś przygarbionych obdartych postaci z których jedna trzyma w recę gazetę wyborczą. Przy czym cały plakat jest czarno biały a napis wyborcza czerwony. Byłby to skandal? Tak się pytam i zaznaczam, ze nie chciałem nikogo obrazić> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeuszASG Re: Odważny plakat: ofiary katastrofy TU-154 na t IP: 195.47.201.* 27.05.10, 10:19 co byscie powiedzieli na taki plakat. Piec krematoryjny z gestym czarnym dymem, a przed nim kolejka jakichś przygarbionych obdartych postaci z których jedna trzyma w recę gazetę polska . Przy czym cały plakat jest czarno biały a napis gazeta polska czerwony. Byłby to skandal? Tak się pytam i zaznaczam, ze nie chciałem nikogo obrazić Odpowiedz Link Zgłoś