Dodaj do ulubionych

Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do h...

15.06.10, 10:29
Mogę z całym przekonaniem powiedzieć, że najlepszy show da raczej Megadeth :).
Megadeth i Anthrax są w najlepszej formie i wydają ostatnio najlepsze albumy w
tym gatunku. Slayer również trzyma poziom, niestety Metallice się on bardzo
obniżył.

Podczas gdy Megadeth właśnie kończy trasę, na które grali swój najtrudniejszy
album w całości (klasyk "Rust in Peace") z chirurgiczną dokładnością i
mnóstwem energii, Lars Ulrich niestety ma problemy z równą grą. Dokładniej jak
amatorzy, co jest zatrważające.
Miło by było, gdyby dziennikarze mieli odwagę o tym pisać. Fani metalu,
zwolennicy szczerości i tak dają sobie wciskać kitu. I tak zostanie, więc
bardzo proszę o więcej odwagi i dziennikarską rzetelność. Prosiłbym również o
unikanie powielania obiegowych plotek (Metro powtarza przekłamania o D.
Mustaine, pod kurczącą się bardzo publiczkę fanatyków Metalliki).

Ja również byłem ogromnym fanem Metalliki, dalej chcę ich zobaczyć i cenię za
dorobek. Ale ich forma jest żenująca, nie okłamujmy się. Popatrzcie na youtube
- jeśli grasz w kapeli, umiesz równo grać, albo chociaż masz słuch, to wiesz o
czym piszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: wawiak Anthrax to już dawno nic nowego nie wydał, ciągle IP: 81.219.13.* 15.06.10, 10:32
      zmianią wokalistów i zero nowych kawałków od lat, a szkoda.
      • Gość: jan Re: Anthrax to już dawno nic nowego nie wydał, ci IP: 79.110.200.* 15.06.10, 23:06
        heh wydawało mi się że oni już nie żyją
        • Gość: pindollika Metallica skończyła się na Kill'em, All IP: *.chello.pl 15.06.10, 23:26
          musiałem to napisać
          • Gość: ubawiony Re: Metallica skończyła się na Kill'em, All IP: *.054.c64.petrotel.pl 16.06.10, 00:00
            Niestety w Warszawie i to na klepisku dla bydła.

Szkoda, że Śląski w remoncie, tam są najlepsze koncerty.
          • Gość: tytus Re: Metallica skończyła się na Kill'em, All IP: 84.13.42.* 16.06.10, 00:19
            Gość portalu: pindollika napisał(a):

> musiałem to napisać

Wielu jest takich, ktorzy musza z siebie zrobic cwoka i glupka. ;)
    • jurek7 Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do 15.06.10, 10:36
      sarr77 napisał:

> Mogę z całym przekonaniem powiedzieć, że najlepszy show da raczej Megadeth :).
      > Megadeth i Anthrax są w najlepszej formie i wydają ostatnio najlepsze albumy w
      > tym gatunku. Slayer również trzyma poziom, niestety Metallice się on bardzo
      > obniżył.
      >
      > Podczas gdy Megadeth właśnie kończy trasę, na które grali swój najtrudniejszy
      > album w całości (klasyk "Rust in Peace") z chirurgiczną dokładnością i
      > mnóstwem energii, Lars Ulrich niestety ma problemy z równą grą. Dokładniej jak
      > amatorzy, co jest zatrważające.

A jak wypada ostatnio Mustaine na koncertach? Bo tak jak generalnie dla mnie
      Megadeth jest najlepsza z tej czwórki, a Rust in Peace czy Countdown to
      Extinction to albumy genialne, to jakoś próbki koncertów jakie widziałem na
      youtube (na koncercie Megadeth nigdy nie byłem) jakoś nie do końca mnie przekonują.
    • Gość: mieszkaniec bielan Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do h... IP: *.kathrein.pl 15.06.10, 10:46
      Switnia sprawa... szczegolnie jaks ie ma dwoje malych dzieci i mieszka
      blisko lotniska. Gratuluje pomyslu na miesjce na koncert. !!!!Szkoda ze w
      naszym kraju nie mozna zrobic super koncertu poza granicami miasta a nie w
      srodku blokowisk!! Grtauluje wyobrazni.
      • zdzisiek66 Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do 15.06.10, 12:52
        To sprzedaj mieszkanie blisko lotniska i kup domek w cichej okolicy poza
        granicami miasta. Przestaniesz się stresować.
        • Gość: mieszkaniec bielan Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.kathrein.pl 15.06.10, 14:31
          sam sobie zdzisiu kup i na dzilace sasiada zrob koncert muzyki chodnikowej!
          • Gość: mieszkanka bielan Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: 83.238.13.* 15.06.10, 15:20
            a ja sie ciesze hehe:D ze swojego 11 piętra bede lepiej slyszec niz
            jakbym byla na koncercie:D zajebiscie!a tatusiek z dziecmi moze
            wytrzyma raptem jeden wieczor metalu. mnie np wkurzaja odbywajace
            sie non stop festyny dla bachorow, tez na blokowiskach, tez
            naglosnione. i jakos nie protestuje. choc te ****** festyny sa
            prawie co tydzien.
            • Gość: hmm Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.chello.pl 15.06.10, 15:38
              O tak - w zeszłym roku w pobliskiej szkole mieli miły zwyczaj robić mnóstwo
              imprez na boisku, nagłośnionych lepiej niż niejeden koncert. W mieszkaniu
              własnych myśli nie było słychać. Dopiero jak ktoś tam się przeszedł, to co nieco
              przyciszali. Teraz (odpukać) na szczęście póki co nie ma takich atrakcji.
      • Gość: Gość Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: 217.153.207.* 15.06.10, 16:06
        Idź czasem na koncert, albo książkę poczytaj zamiast robić kolejne dziecko.
      • Gość: rte Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: 217.17.40.* 15.06.10, 23:25
        Kupiłeś mieszkanie przy lotnisku, bo taniej, to teraz cierp.

Może jeszcze załapałeś się na "trepowską ulgę...?
      • Gość: bemowiak Wczoraj na próbach dali już popis bydła IP: *.ipgum.pl 16.06.10, 07:09
        takie dziadostwa - bezsensowne brzękanie, tłuczenie w beben i co tam jeszcze
        będące jednym wielkim hukiem nie da nazwać się sztuką to kompletne zdziczenie.
        Mieszkam dosyć daleko od lotniska i przy zamkniętych oknach lepiej słyszałem huk
        prób z lotniska niż mecz z własnego telewizora

BURMISTRZU dziękuję Ci bardzo , MÓJ GŁOS JUŻ STRACIŁEŚ
        • Gość: o.o Re: Wczoraj na próbach dali już popis bydła IP: 195.149.64.* 16.06.10, 09:17
          Gość portalu: bemowiak napisał(a):

> BURMISTRZU dziękuję Ci bardzo , MÓJ GŁOS JUŻ STRACIŁEŚ

A głos mój zyskał.
        • Gość: dr Re: Wczoraj na próbach dali już popis bydła IP: *.tpnet.pl 16.06.10, 09:59
          mój głos też straciłeś Panie Burmistrzu
          imprezy takiego huku róbcie sobie poza miastem
    • Gość: qwerty Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.chello.pl 15.06.10, 11:00
      Akurat Urlich to nigdy wybitny nie był, nawet w ich najlepszych latach.
      Natomiast, że "publiczka fanów" Metalliki się kurczy to bym nie powiedziała,
      skoro nawet wyjątkowo denny St. Anger zdobył multum złotych płyt i wyróżnień, u
      nas zdaje się również. Inna rzecz, że to w dużej mierze jechanie na marce, mimo
      że ostatnia płyta była już lepsza (ale o to nie było trudno).

Szkoda tylko, że Megadeth i Slayer będą mieć tak mało czasu. Zamiast wtryniać
      Behemota mogliby wydłużyć czas innym kapelom.
      • Gość: hmm... Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.centertel.pl 15.06.10, 12:07
        Osobiscie St Anger bardzo mi sie podoba - cenie ten album za
        bezkompromisowosc i ostre, surowe brzmienie, inne niz na poprzednich
        albumach.
        Anthrax dla mnie nie istnieje, Slayera nie sluchalem juz lata - ile
        mozna grac to samo? Byc moze cos przeoczylem i cos sie jednak w S
        zmienilo ;)
        • zdzisiek66 Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do 15.06.10, 12:50
          Bezkompromisowy, ostry, surowy i ... nudny. A i tak najlepszy od 20 lat. Już
          lepiej tak jak Slayer, nagrać to samo na przyzwoitym poziomie.
      • Gość: Real deal Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.06.10, 15:36
        St. Anger nie był denny tylko beznadziejnie wyprodukowany. Kawałki były naprawdę
        bardzo dobre, ale przy tej produkcji padły na ryj. Dziwię się, że Meta
        zaakceptowała taki miks. Po Death Magnetic powinni iść na całość i zrobić płytę
        z Andym Sneapem. Kto słyszał Endgame czy ostatnie Exodusy, ten wie, OCB. Mimo że
        kiedyś byłem wielkim fanem Ricka Rubina, to teraz słychać, że kolo niestety za
        dużo w rap się wkręcił i już nie czuje tek muzy. Poza tym tych iluś tam
        asystentów, żeby guru mógł się wylegiwać na kanapie i co 2 godziny podbić którąś
        ścieżkę... To śmieszne.
    • Gość: lol Czemu kiep darski? IP: *.chello.pl 15.06.10, 11:47
      Czemu ten wieśniaki behemut a nie Vader?
      • Gość: Olsztyn Re: Czemu kiep darski? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.06.10, 15:38
        Czemu nazywasz Behemoth wieśniakami? Pochwal się tym, co ty osiągnąłeś w swoim
        zawodzie. Vader już grał przed Metą, poza tym są w trasie w Rosji, tru metalowcu.
      • Gość: Jaro z Bemowa bo burak z bechamota posuwa dode IP: *.spray.net.pl 15.06.10, 23:28
        wsiur nazwał się negralem czy jakos tak, zbajerował największa blacharę w naszym
        pokurczonym kraju i jest gościem!!!
    • tocqueville Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do 15.06.10, 12:04
      trzy albumy TM na bezludna wyspę?
      1. Metallica - RtL
      2. Exodus - TotD
      3. Kreator - CoS

:)
    • three-gun-max Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu 15.06.10, 12:18
      Będą musieli mimo woli słuchać tej rynsztokowej muzyki.
      • Gość: ta Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: 217.33.154.* 15.06.10, 12:38
        sądząc po twoich szczeniackich wypowiedziach wolałbyś pewnie dodę
      • Gość: NeizD Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.emea.ibm.com 15.06.10, 12:41
        Nie zazdroszcze Twoim sasiadom - miec kogos takiego w poblizu to kleska
        polaczona z katastrofa.
      • Gość: K. Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: 195.42.249.* 15.06.10, 13:14
        nie wiesz o czym piszesz.
        idz dzieciaku do domu i posluchaj sobie dody to jest dopiero rynsztok
        • three-gun-max Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu 15.06.10, 15:21
          Wiem, wiem. To nie muzyka tylko hałas. I podejrzewam, że kiedy ja byłem dzieciakiem to ty dopiero byłeś w sferze dalekich planów :-)
          • Gość: Spoxman Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: 194.114.62.* 15.06.10, 15:34
            Ty za to nawet w planach jeszcze nie byleś.
          • abalys Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu 16.06.10, 07:16
            zawsze możesz posłuchać zawodzenia koscielnego
          • Gość: g Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: 212.109.135.* 16.06.10, 08:17
            Hehe brawo trollu z licznymi postami, znowu zebrałeś wokół siebie liczną rzeszę
            fanów swojej twórczości, bluzgających, prostackich.
            • three-gun-max Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu 16.06.10, 10:17
              Dzięki temu taki malutki wątek sporo się rozrósł. Koszerna powinna mi odpalić jakis procent z reklam :D
      • Gość: jarek30 Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.06.10, 13:22
        ...haha...lepiej sluchac techniawki..to jest dopiero inteligentna
        muzyka...hahaha...zalosni sa ci co mysla tak samo jak ty
      • Gość: kubuku Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.retsat1.com.pl 15.06.10, 14:07
        i dobrze, niech im wszystkim poodpadają dupska od decybeli. pozdrowienia z piekła.
      • Gość: Thor Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 14:26
        Podciągnij obwismajty i leć wyżalić się ziomalom na osiedlowym murku...
      • Gość: !@#$%^&*!!!! Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 19:47
        Ty ..... metallica to rynsztok?
        To jest wielki zespół który ma na świecie wielu fanów!
        A skąd to się wzięło?
        Bo są królami metalu!
        P.S. Rynsztok to np Michael Jackson,Madonna,Feel itp.
        • Gość: qwerty Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.chello.pl 15.06.10, 19:54
          Ej, bez przesady. Gdzie Feelowi do MJ czy Madonny? Nie obrażaj artystów takimi
          porównaniami. Można nie lubić popu, ale i Jackson, i Madonna swoje zasługi dla
          muzyki mają i parę niezłych kawałków nagrali.
        • three-gun-max Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu 16.06.10, 10:18
          Shazza też miała wielu fanów ale co z tego :)
      • Gość: SOWA Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.80-203-135.nextgentel.com 15.06.10, 21:20
        Z RYNSZTOKA WYPEŁZŁEŚ CHYBA SAM KRETYNIE SKORO TAK OKREŚLASZ CZYJĄŚ
        TWÓRCZOŚĆ....NIE WAŻNE ,CZY METAL,HIP-HOP,COUNTRY,CZY J.S.BACHA!
      • Gość: Apo Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 22:26
        Rynsztokowej? Posłuchaj sobie Rapu, Hip-Hop'u. Przecież to muzyka ulicy. Mówisz rynsztok? Zauważ. Jazz->Rock->Hard Rock->Metal. Nie wiem czy Jazz jest rynsztokowy.
      • Gość: z bielan Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.acn.waw.pl 15.06.10, 23:29
        muzyka może być, gorsi są Ci słuchacze, tylko czaszki i kościotrupy mają na
        koszulkach.
        Zupełnie jak tu
        www.smellthegrave.pl/
      • Gość: pan Twoja stara jest rynsztokowa :D IP: *.net.euron.pl 15.06.10, 23:48
        więc się tak nie chwal, bo nie ma czym:D
      • Gość: kamil Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.centertel.pl 16.06.10, 00:01
        Żałosny jesteś...
      • Gość: cog Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.4web.pl 16.06.10, 00:08
        A Ty co? Fan wyrafinowanej muzyki sympatii Nergala? :))))
      • Gość: boruta Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.bb.online.no 16.06.10, 00:20
        hej kolego czy kolezanko to zaden rynsztok tylko muzyka ktorej
        ktos slucha i to lubi pozatym to gwiazdy i legedy a ze jest glosno
        to mysle ze jak jest live to o to chodzi
        • Gość: klik Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 05:52
          nie karmić Trolla :\
        • Gość: bemowiak jakby tobie pie...u ktoś pod oknem IP: *.ipgum.pl 16.06.10, 07:13
          bacha dał na pierdyliony watów też pewnie byłbyś szczęśliwy ?
          • three-gun-max Re: jakby tobie pie...u ktoś pod oknem 16.06.10, 10:21
            Bacha nie słucha się na płycie lotniska razem z tysiacem naćpanych brudasów naokoło :) No ale co o tym może wiedzieć fan takiej pseudomuzyki :)
            • Gość: asdasd Re: jakby tobie pie...u ktoś pod oknem IP: *.multi-play.net.pl 16.06.10, 10:46
              Głupi jesteś. Nie karmić Trolla.
      • Gość: ttere Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.ists.pl 16.06.10, 05:56
        three-gun-max, gratuluję. Udało ci się wydobyć z niektórych fanów trash metalu
        ich prawdziwe oblicze. Jakże ciepłe i spokojne, pełne poszanowania drugiego
        człowieka :-))))))))))
        • Gość: tHrash Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 08:12
          Nawet nie potrafisz napisać poprawnie gatunku o którym piszesz, więc
          może nie rób z siebie durnia?
        • three-gun-max Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu 16.06.10, 10:22
          Dzisiaj rano przejeżdzając przez Bemowo miałem okazje zaobserwować fanów tego łomotu - jedna ekipa tankowała browary w krzakach, druga odlewała się za kioskiem ;-))
        • Gość: qwerty Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.chello.pl 16.06.10, 11:21
          Szczególnie three-gun-max jest miły, ciepły i pełen rozumienia dla innych :)
      • jesusatan dzwony koscielne 16.06.10, 06:45
        podobnoie jak ci, ktorzy zmuszeni sa sluchac napierd***nia dzwonami od rana
        przez chrzescijanskich szamanow.
      • Gość: Jelonek Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: 194.11.24.* 16.06.10, 22:53
        Mieszkam obok Hali Wola na Jelonkach i niestety muszę wysłuchiwać tego
        popiardywania pseudo "muzyki" a jutro rano wstaję do pracy!
        Przegięli z nagłośnieniem! Głuchy chyba je robił.
        Współczuję ludziom mieszkającym w okolicach lotniska.
        Tam musi być masakra :(
      • Gość: klix Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.10, 07:09
        rynsztokiem to ty jesteś jak używasz takich wyrazów
      • Gość: Tomek888 Re: Nie zazdroszcze mieszkającym w pobliżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 17:21
        ja tez ale mając na uwadze, że ich uszy mogą być narażone na chłam od Górniak
        po disco polo lub inne polskie świństwo, to chyba dla ich dobra ten koncert
        będzie jak miód.
    • Gość: fragrate Sobie wczoraj wrocilem z festiwalu download IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 15.06.10, 12:43
      Sorry czym wy sie redaktorzy podniecacie trzema kapelami??
      Grajacymi Metal?
      Jazda na na prawdziwy koncert festiwal jak ten a potem sie podniecajcie
      www.downloadfestival.co.uk/lineup/index.aspx
      Nara kto byl ten wie co sie dzialo !!!!!!!
      • Gość: Spoxman Sobie wczoraj wrocilem z festiwalu download i cyna IP: 194.114.62.* 15.06.10, 13:19
        Z czym do ludzi?
        Chcesz prawdziwego festiwalu? To jedź na HellFest albo Wacken. Twój download to
        jest piknik.
        Na-ra.
        • Gość: fragrate Re: Sobie wczoraj wrocilem z festiwalu download i IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 15.06.10, 14:03
          Bylem na jednym i na drugim a ty co widziales ?
          • Gość: Spoxman Re: Sobie wczoraj wrocilem z festiwalu download i IP: 194.114.62.* 15.06.10, 14:32
            Gość portalu: fragrate napisał(a):

> Bylem na jednym i na drugim

Ta, jasne. Kozak.
            • Gość: Sucksman Re: Sobie wczoraj wrocilem z festiwalu download i IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.06.10, 15:41
              No a czemu nie mógł być? Bo ci to się w głowie nie mieści? Śmieszne. PS. Wacken
              w tym roku jest słabe. Ale za to Hellfest i Graspop, mmmmmmiodzio....
              • Gość: Olsztyńskićwok Re: Sobie wczoraj wrocilem z festiwalu download i IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.10, 07:25
                Napisałem "jedź" więc chodziło o tegoroczne. Hellfest jest od jutra, a Wacken w
                sierpniu. Jakim cudem był na jednym i drugim?
                Słabe - to Wacken było rok temu.
    • zdzisiek66 Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do 15.06.10, 12:47
      Megadeth będzie grał niewiele ponad godzinę. Anthrax niecałą godzinę. Oba w
      pełnym słońcu i pewnie jeszcze nie będą na 100% nagłośnieni. Jak mają w takich
      warunkach dać najlepsze show? Ja tam dziękuję, poczekam, aż znów przyjadą osobno
      do Stodoły.
      BTW ostatnia płyta Anthrax, rzeczywiście świetna, wyszła chyba z 6 lat temu ;)
      • Gość: aaassssas Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.06.10, 21:16
        Bo oczywiście koncerty zaczynają się zawsze o ustalonych porach, hehe. Typuję
        obsuwę co najmniej 2-godzinną.
    • Gość: vj Slayer IP: *.srv.volvo.com 15.06.10, 12:49
      Hmm, ja tam jadę dla Slayera przede wszystkim
      • bendek666 Re: Slayer 15.06.10, 14:24
        Na Slayera to już lepiej 03/07/2010 do Berlina. Dojazd lepszy niż do W-wy no i koncert będzie dłuższy. Bilety 42 euro. A koncert na Bemowie to porażka - nic nie widać, nic nie słychać.
        • Gość: Gość Re: Slayer IP: 217.153.207.* 15.06.10, 16:04
          e tam, ace piorun dece fajnie grało na bemowie, nagłośnienie było OK.
          • sokolasty Re: Slayer 15.06.10, 22:31
            Pierwsze przody, te bliżej sceny, były za głośne, poza tym nie zgrywały się z
            telebimem, a drugie przody, te przy bufetach, siały strasznie górą (wiem,
            pleonazm, no bo czym miałby niby siać?), więc zwiałem stamtąd bliżej sceny od
            razu. Słabe było nagłośnienie na AC/DC.
    • Gość: Ja Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.akademiki.uni.torun.pl 15.06.10, 13:13
      Jak najlepiej dojechać od strony Łomianek?

Plan: dojechać do stacji Młociny, zostawić tam auto, a potem tramwajem nr 5 jest OK?
      • Gość: Zorientowany Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.06.10, 15:42
        W Łomiankach w Wiślaną i prujesz cały czas prosto. Po 20-30 min wypadasz na
        Bemowie bez korków itp. :-)
    • Gość: Spoxman Bemowo. LOL IP: 194.114.62.* 15.06.10, 13:27
      Kto był mądry, ten kupił bilet na Sonisphere w Czechach. Dwie sceny, trzy razy
      więcej kapel, z dala od miasta (czytaj bez cholernych warszawskich korków), z
      pełnym zaopatrzeniem (bez getta z piwem) i co najlepsze w sobotę. Na Bemowie,
      zamiast Alice In Chains, Fear Factory czy Rise Against, będzie Owsiak i
      segregacja śmieci. Bieda i porażka.
      • Gość: tradoss Re: Bemowo. LOL IP: *.centertel.pl 15.06.10, 13:57
        Wsiadam na Ursynowie w metro, wysiadam na Wawrzyszewie, kilka przystanków
        autobusem i jestem:-) To proste i przyjemne. A wyprawa do Pragi przez
        polskie drogi, korki, potem Czechy itp. Paranoja. To wolę sobie odpuścić
        dwie kapelę, których u nas nie będzie. No ale gdybym mieszkał w Bielksu
        albo Cieszynie, na pewno Praga byłaby alternatywą:-)
        • Gość: Spoxman Re: Bemowo. LOL IP: 194.114.62.* 15.06.10, 14:30
          Oczywiście nie napisałem, że warszawiaków to nie dotyczy, Ale Śląsk, zagłębie,
          opolskie, dolnośląskie, lubuskie czy wielkopolskie - owszem. Ba! Nawet ze
          Szczecina jest bliżej do Milovic niż do Warszawy.
        • gulcia77 Re: Bemowo. LOL 15.06.10, 14:31
          Jestem z Bytomia. W moim przypadku tylko Praga. Jak mi przypadnie
          czasem wylądować w Warszawce, to mnie od razu szlag trafia!
          • three-gun-max Re: Bemowo. LOL 15.06.10, 15:22
            No tak... asfaltowe drogi, metro, samochody - w Bytomiu oglądasz je tylko w TV :)
            • Gość: Do 3-dong-ass Re: Bemowo. LOL IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.06.10, 15:45
              Ty się urodziłeś taki głupi czy tak ci się stało na ławce pod blokiem? Nie mam
              nic do ludzi, którzy wolą inną muzę, bo ta albo jest dobra, albo zła, ale ty się
              tu tak pucujesz, że k... trochę poluzuj zwieracze. Walisz do metali, walisz do
              Ślązaków. Ja jestem Warmiak, jedziesz, ćwolu...
              • Gość: Gość Re: Bemowo. LOL IP: 217.153.207.* 15.06.10, 16:01
                Olej go, to jakiś debil, szkoda czasu na dyskusje.
              • three-gun-max Re: Bemowo. LOL 16.06.10, 10:16
                Sądząc po języku musiałeś długo garować :)
    • Gość: vuvuzela Metale do huty! IP: 213.77.28.* 15.06.10, 15:01
      Znowu szatany pół miasta zablokują.

Niezłe koreczki będą!
      • Gość: Gość Re: Metale do huty! IP: 217.153.207.* 15.06.10, 16:02
        Korki i tak są, niezależnie od Szatana :)
    • Gość: baburiba Deaf 'em 'all IP: 80.51.132.* 15.06.10, 15:46
    • Gość: Jutrzejszy gość Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do h... IP: 188.33.62.* 15.06.10, 16:57
      Kogo żal? Niech warsza-f-scy lamerzy posłuchają czym jest dobra muzyka, wyrastająca z korzeni hard-rocka - to już tradycja. Chromolę ich - to największe wydarzenie w historii muzyki od czasu Woodstock, a Warszafka niech się cieszy, że to u nich. Osobiście obiecuję nigdy więcej nie przyjechać do tej wiochy - jutro pierwszy i ostatni raz.
      • Gość: voulcan Re: Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do IP: *.chomiczowka.waw.pl 15.06.10, 19:10
        To zaproś ich do swojej wiochy, do remizy. A w stolicy wtedy przynajmniej spokój
        będzie. A tak na marginesie, to kogoś nieźle po....ło, żeby w środę koncert robić
    • Gość: pp07 Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do h... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 19:21
      trzeba mieć coś nie tak z uszami i tym do czego są przytwierdzone aby słuchać tego chorego skowytu. pozdr:)
    • Gość: zenek Nergal, Nergal, wystaw rogi IP: 95.108.45.* 15.06.10, 20:04
      Dam ci sera na pierogi
      • Gość: ble Re: Nergal, Nergal, wystaw rogi IP: *.aster.pl 15.06.10, 23:10
        Geniusz. :) śmiałem się z 30 sekund :)))
        • Gość: Ca(r)melo Re: Nergal, Nergal, wystaw rogi IP: *.171.122.222.static.crowley.pl 15.06.10, 23:23
          O cholera, ale pompe złapałem... też się coś koło 30, może 40 brechtałem :)
          Gościu - jesteś genialny! :D Trzeba to zapamiętać :)
        • zed-111 Re: Nergal, Nergal, wystaw rogi 15.06.10, 23:25
          Raczej. Dam Ci kapusty na nowe balony!
        • Gość: oj ela Re: Nergal, Nergal, wystaw rogi IP: *.chello.pl 16.06.10, 00:52
          Po co te narzekania, że mało kapel. Będzie dobrze :)
          W sumie gdybym miał kupować bilet nie poszedłbym, ale jak już Bemowo dawało za free, trzeba korzystać!
      • wyksztalciuch_z_zomo Re: Nergal, Nergal, wystaw rogi 16.06.10, 00:16
        Gość portalu: zenek napisał(a):

> Dam ci sera na pierogi

,masz pojecie o czym piszesz poznanski matolku xianski????????
        • e.i.t.h.e.l Re: Nergal, Nergal, wystaw rogi 16.06.10, 01:06
          Nie podniecaj się tak niezdrowo, przecież to żart, a Ty tu strasznie wojująco do wszystkich podchodzisz.
    • Gość: fef To nie muzyka, to zwykle show IP: *.elk.mm.pl 15.06.10, 23:20

tak to traktuje. taki behemoth...nie wiem, co porywajacego jest w
      tej "muzyce". wiadomo, rzecz gustu, albo "bezguscia"....szkoda tych,
      co mieszkaja w poblizu, bo beda zmuszeniu do sluchanie ryczenia i
      beczenia kilku pajacow.
      • Gość: z bemowa Re: To nie muzyka, to zwykle show IP: *.ipgum.pl 16.06.10, 07:17
        show dla idiotów
    • errdos113 Wielka Trójka 15.06.10, 23:21
      Fajnie, Slayer, Anthrax, Megadeth i ten czwarty zespół, który skończył
      się na Kill'em All
      • Gość: Ca(r)melo Re: Wielka Trójka IP: *.171.122.222.static.crowley.pl 15.06.10, 23:25
        Mocne słowa, może trochę za ostre, co?

• Gość: tbk Re: Wielka Trójka IP: *.acn.waw.pl 16.06.10, 14:56
          buehehe

Metallica skończyła się na "Hit the Lights" hahahaha
      • Gość: Ola Re: Wielka Trójka IP: *.chello.pl 15.06.10, 23:38
        > skończył się na Kill'em All
        Czekałam na ten tekst.
        • errdos113 Re: Wielka Trójka 15.06.10, 23:57
          > > skończył się na Kill'em All
          > Czekałam na ten tekst.

To było nieuniknione :)
      • wyksztalciuch_z_zomo [...] 16.06.10, 00:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gośc Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do h... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 23:28
      a w Rzeszowie nie zagrają???? Szkoda, tam też kilku fanów by się znalazło
    • Gość: Jaro z Bemowa Metal zatrzęsie stolicą. Koncert przejdzie do h... IP: *.spray.net.pl 15.06.10, 23:30
      Oby już przeszedł do historii....
      Nie moge sie doczekać, kiedy wreszcie sie odbedzie skończy i przejdzie do
      historii.
    • Gość: Kanaris Metallica chowa się przy AC/DC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 23:35
      a o koncercie tego zespołu jakos ten portal nie pisał...
      • wyksztalciuch_z_zomo Re: Metallica chowa się przy AC/DC 16.06.10, 00:05
        Gość portalu: Kanaris napisał(a):

> a o koncercie tego zespołu jakos ten portal nie pisał...

wystarczy emerytka staniszkis na pisanie o trupach ktore robactwo toczy...ac/dc
        to kila dla plebsu!!!!!
        • 4litery Re: Metallica chowa się przy AC/DC 17.06.10, 00:20
          prawda, nawet Behemot się na łamach Gazety wypowiadał że prawdziwie szatańską
          muzykę robi Metalicca a nie jakiś ACDC.
    • kozaczek3 Proszę w toitojach powiesić biblie!!! 15.06.10, 23:40
      Przecież czymś trzeba się zafrasować w trakcie rozmowy z własną doopą.
      Amen.
    • Gość: PsssSs A bedzie DODA ? IP: 81.219.230.* 15.06.10, 23:46
      No wiecie, ta z Behemotha ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka