Dodaj do ulubionych

Sushi - katering

15.06.10, 12:09
Pierwszy raz będę robiła imprezę domowa z kateringiem - fakt, że będzie ok 40
osób więc jest mi to bardzo potrzebne a tematyka ma być japońska.... więc
wpadłam na pomysł suchi! Jak wam się podoba.... Znalazłam Sensi Sushi, która
ma się tym, zająć - czy myślicie, że to dobry pomysł na imprezę tematyczna?
Obserwuj wątek
    • janefonda Re: Sushi - katering 15.06.10, 14:00
      Super pomysł! Ja robiłam imprezę hawajską i właśnie żałuję, że nie skorzystałam
      z jakiegoś kateringu. Chyba ze 4 dni gotowałam, a później musiałam jeszcze
      wszystko podać. Szczerze powiedziawszy trochę się namęczyłam przy 30 osobach, a
      co dopiero przy 40. Jeśli chodzi o dobre sushi w Warszawie, to śmiało mogę Ci
      ten lokal polecić, co prawda nie korzystałam z kateringu u nich, ale czasami
      wpadamy tam ze znajomymi. Dają pyszne i świeże jedzonko. :)
      • yavorius Re: Sushi - katering 15.06.10, 14:40
        A cen są niziusie?:]
        • yavorius cenki się znaczy /nt 15.06.10, 14:40
          • Gość: gruby $ Re: cenki się znaczy /nt IP: 212.180.160.* 15.06.10, 17:48
            Ceniunie.
        • janefonda Re: Sushi - katering 17.06.10, 09:30
          Nie wiem ile chciałbyś wydać na dobre sushi, ale moim zdaniem ich oferta jest
          przystępna. I będziesz miał pewność, że dostaniesz świeże jedzenie, co w tym
          przypadku jest kluczowe. Oni działają już długo na rynku i z tego co się
          orientuję cieszą się bardzo dobrą opinią. Ja mogę Ci śmiało polecić. :)
          • josoy Re: Sushi - katering 17.06.10, 10:34
            Jeżeli chodzi o ceny to wiem ile kosztuje taka impreza więc to mnie zdecydowanie
            nie powstrzymuje, jak bym miała zrobić sushi, kilka rodzajów sama w domu to by
            mnie wtedy koszty i nerwy zjadły - ale Sensi Sushi ma na prawdę dobrą ofertę
            jeżeli o to chodzi.
            P.S. Jak bym chciała żeby było tanio to bym kanapki zrobiła :) albo imprezy nie
            robiła w ogóle - a tak będzie pysznie i przyjemnie :)
            • Gość: x Re: Sushi - katering IP: 217.33.154.* 17.06.10, 12:27
              ty nas PYTASZ o coś, czy REKLAMUJESZ tę suszarnię? Zdecyduj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka