kriis.borowski 27.06.10, 23:45 Amatorów grzybów zapraszam do klatki C na Wiosenną 5 poziom -2 :) picasaweb.google.pl/wiosennazabki/20100624Grzybek# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbietan1 Re: grzybobranie 28.06.10, 11:21 widziałam :(( To chyba jakieś halunny, bo jak spojrzałam to aż mi się w głowie zakręciło :(( kriis.borowski napisał: > Amatorów grzybów zapraszam do klatki C na Wiosenną 5 poziom -2 :) > > picasaweb.google.pl/wiosennazabki/20100624Grzybek# Odpowiedz Link Zgłoś
rafalfloyd1 Re: grzybobranie 28.06.10, 11:44 Czy ktoś się orientuje, kiedy nam to wreszcie odmalują?? Inną kwestią jest konieczność uszczelnienia grarażu na -2. Kiedyś otrzymałem info od Developera, że usterka ta powinna być zgłoszona na piśmie do jakiegoś P. Czesława. Nie wiem kto to taki :) Bo administratorem jest P. Rafał Cz... i do niego, usterkę już zgłaszałem. Nie wiem natomiast jak to jest z tym drugim Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: grzybobranie 29.06.10, 23:46 Dziś (tj. 29 cze) dzwoniłem do biura Anłuk, podobno czekają na rzeczoznawcę który ma wycenić szkody... ma się zjawić lada moment. Nie wiem czy jest to dobre wyjście czekać łaskawie na 1,2,3 i kolejną wycenę rzeczoznawcy (bo podejrzewam że na jednej się nie skończy) a budynek w tym czasie niszczeje. Odpowiedz Link Zgłoś
gharde Re: grzybobranie 28.06.10, 11:54 najprostszym sposobem uniknięcia takich sytuacji jest otwarcie drzwi na klatce i ewentualnie bramy do garażu i umożliwienie wymiany powietrza, co zmniejszyłoby wilgotność, a powietrze na -2 po prostu "stoi". Dzwoniłem w tej sprawie już do administratora tuż po tych ulewach i mieli się tym zająć, tyle, że tłumaczyli to też tak, że oni otwierają, a ktoś z mieszkańców notorycznie te drzwi zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: grzybobranie 28.06.10, 15:08 Z moich obserwacji to drzwi w klatce 5C przeważnie są otwarte, ale przeciągu raczej się tam nie wywoła :( Odpowiedz Link Zgłoś
k.czarna84 Re: grzybobranie 01.07.10, 11:32 no własnie ludzie nie zamykajcie bramy do garażu zwłaszcza ze mamy takie upały wiec może ta wilgoć by wyszła bo to pożywka dla grzybków a w gorszym wypadku możemy mieć male towarzystwo chyba nie chcecie mieć robaków. Dlatego może ktoś napisze kartkę na wjeździe do garażu o niezamykanie go Odpowiedz Link Zgłoś