Dodaj do ulubionych

"Dobry" catering!?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 22:20
Catering??!!! Nie chce pisać o jaką firmę chodzi, ale naprawdę 3 razy
zastanówcie się zanim skorzystacie z super oferty cateringu! Miało być tanio i
było! Ale takiego żarcia to jeszcze nie zamówiłem. Szef mi zlecił zamówienie
cateringu na naszą imprezę z klientami. Mało z roboty nie wyleciałem! I niby
wszystko jakoś tam wyglądało, ale po pierwszym kęsie aż człowiekowi apetyt
znikał. Rozgotowane, przypalone i wrażenie jakby wrzucili nam na talerze
resztki z poprzedniej imprezy. Ostrożnie przy wyborze cateringu, bo naciągaczy
jest wielu!
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: "Dobry" catering!? IP: 94.254.213.* 19.07.10, 22:40
      No niestety masz racje. To jest duży problem zarówno w jedzeniu na miejscu jak i
      na wynos. Na kuchni różne rzeczy się dzieją, wiem bo sam tam pracowałem.
      • 7-paniwiosna Re: "Dobry" catering!? 20.07.10, 14:37
        Kochani trzeba mieć oczy otwarte i pytać, słuchać, omijać miejsca o złej
        renomie. No i nie warto za nadto oszczędzać na jedzeniu. Moja firma od kilku
        dobrych lat zamawia jedzenie w Grafmarinie. Bardzo dobry kontakt, bogate menu,
        duży wybór i konkurencyjne ceny. Organizuję 3-4 eventy miesięcznie na którym
        zawsze jest catering. Moim zdaniem obsługa Grafmariny jest bezkonkurencyjna. No
        ale to tylko moje zdanie :)
        • radiomis Re: "Dobra" reklama 20.07.10, 15:56
          7-paniwiosnaw ciagu 25 minut 2 posty wychwalajace ten sam lokal. Nie
          macie ruchu i klepiecie w klawiatury?
          • Gość: gosc Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 20:27
            ty klepiesz niemca w kask do tedgo obnazasz sie na przystankach bezrobotny
            onanisto
            • yavorius Re: 21.07.10, 09:35
              nudzisz anonimku
          • Gość: don king Re: "Dobra" reklama IP: *.centertel.pl 24.07.10, 14:44
            A radiosryś we wszystkich postach widzi ukrytą reklame,to już chyba
            jego obsesja:-(((
            • Gość: ja Re: "Dobra" reklama IP: *.cust.tele2.lt 28.07.10, 09:13
              Skoro coś jest dobre, to nie rozumiem, dlaczego nie można o tym napisać. Sama
              kiedyś byłam w tej knajpie pod Lublinem, nie wiem, jaki mają katering, ale
              jedzenie na miejscu było rewelacyjne. Jeżeli chcecie jadać w niesprawdzonych
              lokalach, bo boicie się "dobrej" reklamy, to powodzenia.
              • 7-paniwiosna Re: "Dobra" reklama 28.07.10, 13:50
                Dzięki za ten komentarz. Trafiłam na dyskusje o jedzeniu, to piszę, co sama
                sprawdziłam. Pewnie że jest mnóstwo firm krzaków, ale ta akurat nigdy mnie nie
                zawiodła, jeśli o katering chodzi. To czemu miałabym nie polecać innym? Zresztą
                sami zajrzyjcie nad Zalew Zemborzycki, to się przekonacie.
        • Gość: pepitka Re: "Dobry" catering!? IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.08.10, 11:40
          Właśnie muszę poszukać jakiejś dobrej firmy cateringowej bo organizujemy w
          firmie integrę. Mówiąc o bogatym menu jaką konkretnie kuchnię masz na myśli?
          tradycyjna? fusion?
    • neral_0 Re: "Dobry" catering!? 22.07.10, 14:49
      To prawda,że na firmy, które zajmują się cateringiem trzeba bardzo uważać.
      Najlepiej wybierać te, które oprócz cateringu mają "normalną" restaurację. Wtedy
      ma się pewność,że ma się do czynienia z profesjonalna firmą. Tak jak Sensi
      Sushi, oni co prawda specjalizują się, jak nazwa wskazuje, w sushi a przy okazji
      świadczą też usługi cateringowe. Swoją drogą to dosyc oryginalne, prawda?
      • Gość: Gość portalu Re: "Dobry" catering!? IP: *.acn.waw.pl 06.08.10, 11:15
        Zgadzam się z Tobą i akurat w przypadku Graf Mariny, o której tutaj toczyła się
        dyskusja, tak własnie jest. bardzo mi się podoba ich restauracja, tam jedzenie
        jest takie samo smaczne i świeże jak na cateringach. Wiem, bo na niejednym już
        byłem. Ale w sumie o cateringu sushi nie słyszałem - chyba, że próbuje je zrobić
        moj kumpel w domu :D
        • Gość: Sławek Re: "Dobry" catering!? IP: *.acn.waw.pl 10.08.10, 12:06
          Wszystko fajnie, ale na jakim terenie ten katering działa? Bo sie jakoś doczytać
          nie mogę...Warszawa?
          • piktavovere Re: "Dobry" catering!? 11.08.10, 21:10
            Wiem, że są z Lublina, ale ofertą cateringowa obejmują większy obszar. Z tzw.
            Mobilną Karczmą mogą dojechać do klientów nawet w innym województwie. Dla jednej
            osoby obiadu raczej do Warszawy nie dowiozą, ale na większą imprezę idealni. Do
            tego bardzo elastyczni pod względem układania menu.
            • Gość: Sławek Re: "Dobry" catering!? IP: *.acn.waw.pl 12.08.10, 14:27
              Spoko, obiad dla siebie samego sobie ugotuję ;) Ale z większą imprezą mogłoby
              być gorzej, a ja organizuję różne imprezy na Mazowszu, dlatego pytam. Fajny
              temat z tą Karczmą Mobilną :)
              • mala_czarna83 Re: "Dobry" catering!? 13.08.10, 14:29
                Na Mazowszu organizujesz? Też coś podobnego? Bo taka jeżdżąca kuchnia to świetny
                pomysł jak dla mnie. Wszystko podane od razu po przygotowaniu, prosto z patelni.
                Do tego dobry pomysł na popularyzację lokalnej kuchni. Może się kiedyś przejadę
                do ich restauracji:)
                • Gość: S Re: "Dobry" catering!? IP: *.chello.pl 20.08.10, 12:33
                  Tak, na Mazowszu. Tzn organizuję imprezy, pikniki itp. i catering zawsze się
                  przydaje. Ale wolę pracować z jednym dostawcą a wszechstronnym niż z kilkoma
                  małymi, bo tylko problemy mnożą. A Graf Marina nie.
                • Gość: Latte Re: "Dobry" catering!? IP: 109.243.71.* 25.08.10, 15:24
                  Nie każdy nadaje się do prowadzenia cateringu. Trzeba być solidnym i uczciwym,
                  bo różnych naciągaczy jest pełno, tylko sanepid na nich nasłać ;D
                  Jeżeli znaleźliście taki sprawdzony catering, to tylko pogratulować. Możecie
                  podesłać jakiś kontakt?
                  • piktavovere Re: "Dobry" catering!? 25.08.10, 17:27
                    www.grafmarina.pl Na stronie znajdziesz wszystkie potrzebne informacje a także
                    wiele ciekawostek :)
                    • Gość: Mikogo Re: "Dobry" catering!? IP: *.acn.waw.pl 27.08.10, 11:55
                      Własnie przeczytałam, że można sobie u nich zamówić obiad na telefon :D
                      www.grafmarina.pl/perowy-catering
                      Dzwonię, dziś ryba po kapitańsku! :)
                      • Gość: Latte Re: "Dobry" catering!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 17:17
                        Jak smakowała rybka? Do Warszawy zamawiałeś?
                        • Gość: adonis Re: "Dobry" catering!? IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.08.10, 07:43
                          Organizowaliśmy z nimi jedną imprezę w te wakacje, piknik w Nadarzynie. Szczerze
                          mówiąc większych zastrzeżeń nie mam. Rzeczywiście organizacyjnie było ok. i
                          jedzeniowo też. zależy kto jaką kuchnię preferuje. Oni specjalizują się raczej w
                          tradycyjnej, ale te potrawy są na prawdę oryginalne i w sumie smaczne i świeże.
                          Nie ma mowy o odgrzewanych starociach.
                        • Gość: Mikogo Re: "Dobry" catering!? IP: *.chello.pl 31.08.10, 15:00
                          Rybka palce lizać! Dawno nie widziałem tak ładnie podanego żarcia na wynos :D
                          Zamawiałem w Lublinie. DO Warszawy to chyba by wystygło :P
                          • Gość: Bank Re: "Dobry" catering!? IP: 212.180.160.* 31.08.10, 16:59
                            Znaczy się pyszne jedzonko i niskie ceny?

To zamawiam!
    • Gość: Romeo Re: "Dobry" catering!? IP: 188.33.133.* 29.09.10, 15:53
      Znam ten ból, ma być wszystko gotowe na cacy a ty klops.
      • Gość: Koszon Re: "Dobry" catering!? IP: 46.112.134.* 27.10.10, 22:29
        Też miałem do czynienia z "pseudo-cateringiem". Jednak potem zacząłem sugerować się co piszą inni o danej firmie, szukać informacji w internecie i tym sposobem jakoś sobie radzę. Nawet w tym temacie znajdziesz kilka dobrych usługodawców, czy to z Warszawy, czy z Lublina. Jak widać można.
        • radiomis Re: "Dobry" catering!? 28.10.10, 14:56
          "...kilka dobrych usługodawców"
          widzimy jak sobie radzisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka