baalsaack Ortografia! 13.08.10, 11:47 Przecież to jest żałosne! Proszę włączyć jakąś korektę ortografii podczas pisania, może wtedy nie pojawiałyby się w tekście takie innowacje jak "acha". Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Krzyż przed domem Kaczynskiego...!!! 13.08.10, 11:49 upamiętniający zamordowania B.Blidy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.3-85.cust.bluewin.ch 13.08.10, 11:48 potrzeba aby przemowil ojciec Rydzyk, tylko On powstrzyma szatana... blagajmy jego laski aby zechcial poprowadzic swe owce do zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ico ... Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.pl 13.08.10, 11:48 1493 r. – Bulla papieska uprawomocniła deklarację wojny przeciwko wszystkim narodom w Ameryce Południowej, które odmówiły przyjęcia chrześcijaństwa. W praktyce kobiety i mężczyzn szczuto psami karmionymi ludzkim mięsem i ćwiartowanymi żywcem indiańskimi niemowlętami. Wbijano ciężarne kobiety na pale, przywiązywano ofiary do luf armatnich i puszczano je z dymem. Mordowano, gwałcono, okaleczano i rabowano. Gdy katoliccy „misjonarze” zawitali do Meksyku, żyło tam około 11 milionów Indian, a po stu latach już tylko półtora miliona. Szacuje się, że w ciągu 150 lat zabito co najmniej 30 milionów ludzi. Podczas pobytu w tamtych stronach, papież JPII nazwał ta zbrodnie przeciwko ludzkości „dziełem ewangelizacji i pokoju”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.08.10, 11:49 budzet i tak ma dziurę, łatwo można ją załatać mandatami dla oszołomów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
urs.zula ludziom spod krzyża potrzebna jest pomoc psychiatr 13.08.10, 11:49 ja się dziwię dziennikarzom,że podstawiają mikrofony osobom wymagającym natychmiastowej opieki w szpitalu zamkniętym i ich wypowiedzi ogląda cały świat.W niedługim czasie cały świat nas odseparuje bo ta garstka psychicznie chorych takie nam wystawia świadectwio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBULWERSOWANY Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: 89.174.38.* 13.08.10, 11:51 CZY KTOŚ JEST W STANIE ODPOWIEDZIEĆ NA NASUWAJĄCE SIE PYTANIE . DLACZEGO NIKT NIE POSTAWIŁ KRZYŻA POD MIESZKANIEM GDZIE PRZEZ WIĘKSZOŚĆ CZASU lECH KACZYŃSKI BYŁ ZAMELDOWANY NA TERENIE WARSZAWY ,PRZECIEŻ MIESZKAŁ W JAKIMŚ MIESZKANIU DLACZEGO NIKT NIE OKUPUJE KLATKI SCHODOWEJ , I CZY PRZEZ TO ZE BYŁA TRAGEDIA W SMOLEŃSKU NALEŻY WYKREŚLIĆ Z POLSKIEGO SŁOWNIKA SŁOWA KTÓRE MOGĄ KOJARZYĆ SIE Z IMIONAMI CZY SAMĄ KATASTROFĄ , PRZECIEŻ NIKT NIE ZMIENI ZAZW NP. DRINKÓW CZY HASEŁ REKLAMOWYCH KTÓRE ISTNANIAŁY JESZCZE PRZED OBJĘCIEM PREZYDENTURY PRZEZ lECHA KACZYŃSKIEGO , A JESLI TAK TO PROSZĘ O PODANIE PROPOZYCJI NOWYCH NAZW NP. KRWAWEJ MERY LUB ZIMNEGO LECHA Odpowiedz Link Zgłoś
jagaml przestrzegajmy przepisów prawa 13.08.10, 11:52 a może odpowiednie służby zaczęłyby egzekwować przepisy prawne: 1. Meldunek - cześć osób jest spoza Warszawy - gdzie są zameldowani w Warszawie przez te miesiące (nigdy bym nie przypuszczał, że przepisy PRL-skie na coś się przydadzą) 2.Ktoś wynajął mieszkanie - oczywiście zgodnie z przepisami jest w nim zameldowany, a osoba wynajmująca płaci podatki. 3. osoby śpiące w miejscach publicznych są zazwyczaj usuwane przez Straż Miejską - żądam żeby także w stosunku do osób zaśmiecających reprezentacyjne Krakowskie ( żeby było śmiesznej odrestaurowanie zainaugurował L. Kaczyński) stosowane to samo prawo 4. I oczywiście zaśmiecanie ulicy oraz niszczenie mienia publicznego, jeszcze niedawno była dyskusja, że budki z kebabami niszczą drogą kostkę, którą są wyłożone chodniki - stearyna ze świec tego nie robi 5. Zakłócanie ciszy - chóralne śpiewy Myślę że to nie wyczerpało przepisów łamanych przez grupkę uzurpatorów reprezentowania społeczeństwa, ale na początek to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik 1945 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.10, 11:52 Rodzi się nazizm Odpowiedz Link Zgłoś
firstkaktus Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 11:52 Wesołe jest życie staruszka ....... No cóż ! Komuna nie żyje , więc skończyły się czasy czynu społecznego , wychodzenia przed szereg w imię umacniania socjalizmu . Dziadkowie i babcie znaleźli sobie ersatz - obronę krzyża . Taki nowoczesny czyn społeczny . Pocieszę ! Oni i tak wkrótce wymrą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski To nie jest "nielegalne zgromadzenie" IP: *.statoil.com 13.08.10, 11:55 A propos tematu o chetnych by zebrac sie pod domem Kaczynskich z krzyzami, Ratusz wypowiedzial sie ze bylo by to nielegalne zgromadzenie i mozna by ich rozgonic i zpalowas. A czy Ci pod krzyzem to legalnie tam siedza? Przeciez to tez nielegalne zgromadzenie, i do tego w godzinach nocnych. DLaczego tu Ratusz i Policja nie zadzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: To nie jest "nielegalne zgromadzenie" 13.08.10, 12:10 Bo Bufetowa i Policja mają pełne gacie. Co innego spałować zwykłego obywatela a co innego aktywistę Rydzyka, to może odbić się na całej karierze. Są ludzie ponad prawem. Ukarać to można Palikota za hepening z małpkami. Chamstwa przed Pałacem nie ruszą. Boja się gniewu Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechpastor Odi Profanum Vulgus 13.08.10, 11:56 www.youtube.com/watch?v=2zQbyifVY-U Dzięki Panie! Za cudowny show, święte wojny, chytry kler. Ty? No, chyba że nie ty? Dzięki Panie! Za rozbieżny zez, HIV-a, raka i za świerzb. ALLELUJA Ja nie skamlę. Nie. Ja pluję w twarz. Jestem śmieszny Czort, wiec śmieję się. Dzięki za ból, dzięki za trąd, dzięki za wszy i wielki garb. Dzięki za śmierć Bądź wielbiony, bądź chwalony. Rzekł, fanatyk rzekł. Rzekł i bosko zdechł. Dzięki Panie! Za cudowny show... ALLELUJA Ja nie skamlę. Nie. Ja pluję w twarz. Jestem śmieszny Czort, więc śmieję się. Dzięki Panie! Za cudowny show, święte wojny, chytry kler. Ty? No, chyba że nie ty? Dzięki Panie! Za rozbieżny zez, HIV-a, raka i za świerzb. ALLELUJA Ja nie skamlę. Nie. Ja pluję w twarz. Jestem śmieszny Czort, wiec śmieję się. Dzięki za ból, dzięki za trąd, dzięki za wszy i wielki garb. Dzięki za śmierć Bądź wielbiony, bądź chwalony. Rzekł, fanatyk rzekł. Rzekł i bosko zdechł. Dzięki Panie! Za cudowny show... ALLELUJA Ja nie skamlę. Nie. Ja pluję w twarz. Jestem śmieszny Czort, więc śmieję się. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Ochotnicza straż krzyżowa rusza na Pałac Prez 13.08.10, 11:57 Nie zgadzam sie z tymi sposrod Was, ktorzy mowia by olać. Prosze wybaczyc, ale prezydent przyjmuje w tym palacu delegacje zagraniczne. Nie wyobrazam sobie, ze ten motloch bedzie zaklocal porzadek publiczny wiecznie. Trzeba ich usunac i ten porzadek przywrocic. Nalozyc wysokie mandaty, nie mniejsze niz mandaty wlepiane biednym kobietom handlujacym pietrzuszka na ulicy. Czesc tych fanatykow nalezaloby tez przebadac psychiatrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 11:59 Jeżeli teraz rząd nie zareaguje i nie sprzątnie do aresztu tej hordy ( bydło to dla nich zbyt szacowna nazwa), to anarchia zwycięży! Załadowac towarzystwo do suki i wywieźć conajmniej 200 km od Warszawy do lasów. Będą sie czuli męczennikami - o to im przeciez chodziło. A Kaczyńskiego jako głównego spiskowca pozbawic imunitetu i ukarać za wszystko złe, które wyrządził Polsce i Polakom. Dość juz tej zabawy w grzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala_z_po My wnusie stalinowców jesteśmy wszędzie. 13.08.10, 11:59 Mamy najlepszych konfidentów bo za pół litra denaturatu albo działkę heroiny dla elity kontrwywiadu. Kiedyś zajmowaliśmy się nielegalnym handlem pumeksem , którym to procederem trudniły się babcie - emerytki. Potem byli podziemni solidarnościowcy a teraz zajmujemy się przeciwnikami PO. za każdym razem są to samozwańczy patrioci. Nieważne że okazują się przez chwilę prawdziwymi patriotami tzn.do momentu kiedy znów przejmujemy żłób. Ważne że w mętnej wodzie łowimy ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
pijpijrusku Re: My wnusie stalinowców jesteśmy wszędzie. 13.08.10, 12:38 anafabeto,synu prostytutki ktora niewatpliwie byla twoja matka,pisz na berdyczow psycholu,lub do swojego ojca-ksiedza pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala_z_po Re: My wnusie stalinowców jesteśmy wszędzie. 13.08.10, 13:23 O! wnusia stalinowska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 13.08.10, 11:59 Ujawniło się wreszcie sprawcze kierownictwo kościelne - bliski sercu o. dyrektor. Przestańcie wreszcie pisać (w tym słowie też jest pis) i fotografować, a afery nie będzie. Do tej pory myślałem, że media są w stanie wykreować i z tego żyć gwiazdy w stylu Cichopek. Okazuje się, że afery i zdarzenia też można nakręcić. Bez tego krzyż może postałby tylko troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jachay Widzieliście już? 13.08.10, 11:59 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,8100159,Klotnia_wyborcow_pod_Palacem_Prezydenckim.html Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend rzeczowa argumentacja 13.08.10, 12:09 ..poparta emocjami. Dobry był jegomość w tle: "nie, ty nie jesteś takim samym człowiekiem. To jest porządny człowiek" jachay napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,8100159,Klotnia_wyborcow_pod_Palacem_Prezydenckim.html Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Postawić pomnik przed "Świątynią Opatrzności Bożej 13.08.10, 12:02 W intencji dziękczynnej że pozbawiła nas władzy Kaczyńskich z Rydzykiem jako Prymasem. Sam był dał składkę na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielenin Czemu GW tego nie wspiera?Może jest z tym bydłem? IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 12:02 A że tam przychodzą bandy meneli i przygłupów i platformiany elektorat to prawda. Chlają w barze na rogu po 4zł /kto w ogóle pozwolił żeby taka melina była na przeciw pałacu prezydenta ??!!!/ a potem naćpani i pijani wyzywają i zaczepiają kobiety. Tacy są odważni bo nikt tego nie piętnuje. GW czemu nie zrobisz z tym porządku ? Przecież to wasz elektorat. to wcale nie jest przypadkowe tu macie szerzej gazetapolska.pl/artykuly/kategoria/54/3409/w-jutrzejszej-gp Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Czemu GW tego nie wspiera?Może jest z tym byd 13.08.10, 12:15 Podpici nie są estetami, myślą że te na chodniku to te... jak by tu powiedzieć, tufty. Nic dziwnego że zaczepiają, były już tirówki na drogach, mogą być i krzyżówki pod Pałacem. Sam piszesz że to koło meliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: 213.17.172.* 13.08.10, 12:04 szczerze to po takiej akcji zdjełabym ta cała tablice usuneła krzyż mimo sprzeciwów a pomnik zrobiłabym przy wspołpracy z rodzinami ofiar bo ten cały "głos narodu" co tam stoi to juz nie jest smieszny. przy ogłoszonym referendum wynik byłby oczywisty i nie byłoby dyskusji. niech sie wezma do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Wzieliby sie do uczciwej roboty IP: *.chello.pl 13.08.10, 12:04 Kim sa ci ludzie i co robia w zyciu, ze maja tyle czasu na stanie na ulicy? Sflustrowani emeryci i rencisci, na ktorych my wszyscy ciezko pracujemy. Typowo polskie - potrafimy tylko sie klocic, robic rokosze, madrzyc sie nad grobami i pomnikami. Drodzy katolicy, moze troche wysilku wlozycie w budowanie dobrych relacji spolecznych? Moze zrobicie cos pozytecznego dla tych, ktorzy na was pracuja? Rozumiem, ze to jest dla was za trudne...? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Wzieliby sie do uczciwej roboty 13.08.10, 12:19 Popatrz na te twarzyczki, widać że ludzie po przejściach, na odwyku siedzą. Najważniejsze to czymś się zająć, wtedy tak nie ciągnie. Oni nigdzie nie pracują tylko wynajmują się na czarno do podobnych akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 12:05 uprzejmie proszę przedstawicieli srodowisk GP o wyjaśnienie mi, dlaczego Chrystus i Maryja mieliby przychylnie patrzeć na polski katonacjonalizm. Ja tego nie widzę, więc proszę o uświadomienie. Proszę również o pokazanie mi, dlaczego Polska miałaby być bliższa sercu Chrystusa i Maryi niż inne narody. Kultura judeochrześcijańska opiera swój fundament na Piśmie Świętym, które wspomina właściwie o JEDNYM tylko Narodzie wybranym. Dodajmy: dalekim sercom polskich katonacjonalistów. Liczę na rzeczowe argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.unicum.com.pl 13.08.10, 12:05 dosyć tego cyrku!!! rozgonić towarzystwo na 4 strony !!! Krzyż do Kościoła,mohery z jarkiem i rydzykiem do psyhiatry. Ci spod Krzyża obrażają MOJE wartości religijne a jestem katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapora10 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 12:07 A Sakiewicz jakby nigdy nic "pracuje" sobie dalej w publicznym radiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:08 USUŃCIE WRESZCIĘ TĘ GRUPĘ POPAPRANYCH CHORYCH FANATYKÓW RELIGIJNYCH.WSTYD W CAŁEJ UNII EUROPEJSKIEJ.OD KIEDY SEKTY- KATOLICKIE SĄ LEGALNE.CO ZA BANDA PRYMITYWÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.08.10, 12:09 To ja mam pytanie czy w Polsce istnieje równość wszystkich wobec prawa? Czym się różnią fanatyczni tzw. "obrońcy krzyża" którzy 3 sierpnia szarpali się z funkcjonariuszami policji, straży miejskiej obrzucali ich przedmiotami i obelgami od kiboli rozrabiających na stadionach? Czemu na stadionach policja potrafi sobie poradzić gaz, sprowadzanie rozrabiających na glebe, strzelanie ze strzelb a tutaj "obrońcy krzyża" robią co chcą? Praktycznie w takim samym stopniu obrzucają cały czas obelgami wszystkich m.in. obrazaja politykow, turystow, mieszkańców Warszawy a nawet kler. Przecież to jest chore i niestety pokazuje słabość państwa a co za tym idzie prezydenta i premiera którzy zapadli się pod ziemię. O czym to świadczy że policja nie potrafi sobie poradzić z grupką kilkunastu osób w podeszłym wieku? Jeżeli nie chcą siła ich usuwać a uważam ze tak powinni zrobić (patrz rozroby kibiców) to przychodzić co dzień wlepiać mandaty za nielegalne zgromadzenie, wyzwiska wtedy sami jak uzbierają odpowiednią ilość pod krzyzem się nie pojawia. Mam już dosyc tego całego cyrku Odpowiedz Link Zgłoś