Dodaj do ulubionych

kursy maturalne

02.09.10, 23:44
czy ktos moze polecic dobre kursy do matury w warszawie. chodzi glownie o biol i chemie. czy sa
tez kursy wczesniejsze niz w trzeciej klasie? ja wolalabym zaczac juz w drugiej i potem
kontynuowac w trzeciej. ale moze sa tylko roczne - o takich tylko slyszalam.
ale ktore sa solidne?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: kursy maturalne 03.09.10, 13:28
      I L.O.
      II lo.
      III l.0.
      itd...
    • julajulka01 Re: kursy maturalne 21.11.13, 21:39
      Polecam kursy maturalne w Bratniaku, mają najlepszych wykładowców i bardzo dobre ceny :) Dzięki nim zdałam maturę na 94% :)))
    • kajoj111 Re: kursy maturalne 03.11.14, 13:38
      Z mojej strony poleciłbym szkołę inżyniera, małe grupy i fajni wykładowcy. Szkoła nie tak bardzo rozreklamowana jak te najbardziej znane, ale uważam, że to plus. www.szkolainzyniera.pl
    • Gość: kasia Re: kursy maturalne IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.15, 21:51
      Polecam Bratniaka na Politechnice. Kurs był prowadzony przez bardzo sympatycznego profesora który znał się na rzeczy, a że niestety był to intensywny kurs przy moich brakach w matematyce to niestety było za mało ale jest to tylko i wyłącznie moja wina. Maja najlepsza kadrę w Warszawie. www.bratniak.edu.pl
    • bednaruq Re: kursy maturalne 09.09.15, 12:12
      Najlepszą ofertę ma autostrada maturalna. małe grupy, duże zaangażowanie wykładowców i efekt jak po korepetycjach a kasa dużo mniejsza
    • madzikq Re: kursy maturalne 06.10.15, 19:50
      A ja polecam Pogromcy Egzaminów, super lokalizacja od razu przy wyjściu z metro politechnika, dobre ceny, profesjonalne podejście :) Są i korepetycje i kursy grupowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka