Dodaj do ulubionych

Nycz albo nic

20.10.10, 22:30
Pitu pitu, pozdrowienia od Turnaua dla Nycza, zero zawartości oprócz obcałowywania pierścienia.

Czy takie wpisy nie powinny być raczej na prywatnym blogu?

Obserwuj wątek
    • polakonly Przestraszyłem się że chodzi o znakomitego Grzegor 20.10.10, 23:59
      rza Turnaua z Krakowa! Pomyślałem nawet już że zachorował psychicznie, ale Bogu dzięki to nie on.
      • antek120 Re: Przestraszyłem się że chodzi o znakomitego Gr 21.10.10, 09:34
        Bogu dzięki że to nie Grzegorz- bo nigdy by nie poparł Kosciola?- troche cyniczne dziekować za to Bogu. Pan Turnau (Jan) tez jest znakomitym i naprawdę wartościowym, spokojnym w ocenach czlowiekiem i Katolikiem przez duże K. Nie nagrywa płyt nie ma takiego wspaniałego glosu jak Grzegorz ale tez jest postacią medialną nie ulegającą naporom. A co do artykułu to Polak który wierzy w Boga powinien się cieszyć że mamy nowego Kardynała! Gratuluję i mam nadzieję że kard Nyczowi awans nie zaszkodzi.
      • kamyk_wj Przyłączam się do życzeń 22.10.10, 16:56
        Pomyślności, Księże Kardynale i dobrej współpracy z Duchem Świętym.
        O ile wiem, to stryj Grzegorza Turnaua.
    • polski_zapatero Powinno być: nycz CZYLI nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.10, 15:08
      Czego wymagać od GUBERNATORA kolonii watykanika !!!
      • polakonly Znają w Watykanie jego zasługi lepiej niż my 21.10.10, 19:21
        niebożęta. Pewnie transfery z Kurii Warszawskiej były najbardziej "godne", a i akcja "Krzyż na drogę" była trafioną inicjatywą. Już za samo to - sie należy.
    • organmaster ględźba turnaua, jak szum... urynała 21.10.10, 16:54
      no, tom sobie przykalamburzył; że zaś komuś już się skojarzyło - pitu, pitu, więc chyba jednak jest coś na rzeczy; bo patrzajcie - niby wyraża się o kardynale, a w tle, gdy o krzyżu, to ja słyszę takie jakieś, siurkające, choć powstrzymywane zwieraczem - pis, pis pis; że walka krzyżem, pis piss, świeckich, pisss, pis... choć teraz w modzie zachęta do wizyty u neurologa, ja proponuję, lekarza pierwszego kontaktu, jak nie pomoże - urolog, i to... migiem
    • zew_atlantyku Hej, karykaturo dziennikarska nr.003 21.10.10, 23:27
      Produkujesz sie tak tak codziennie, ze juz nawet nie wiesz dziaduniu, co piszesz.
      Naprawde pora juz spac, a nie myslec. Glowa tylko po tym boli.
      A biskupa zostaw w spokoju. On sobie poradzi bez twych starczych sklerotycznych rad.
      Doooobranoc, kotki na noc
    • Gość: 33 Re: Nycz albo nic IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 13:10
      www.youtube.com/watch?v=ldD5SmdjhUU&feature=player_embedded

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka