myszykiszek 20.10.10, 22:30 Pitu pitu, pozdrowienia od Turnaua dla Nycza, zero zawartości oprócz obcałowywania pierścienia. Czy takie wpisy nie powinny być raczej na prywatnym blogu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polakonly Przestraszyłem się że chodzi o znakomitego Grzegor 20.10.10, 23:59 rza Turnaua z Krakowa! Pomyślałem nawet już że zachorował psychicznie, ale Bogu dzięki to nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
antek120 Re: Przestraszyłem się że chodzi o znakomitego Gr 21.10.10, 09:34 Bogu dzięki że to nie Grzegorz- bo nigdy by nie poparł Kosciola?- troche cyniczne dziekować za to Bogu. Pan Turnau (Jan) tez jest znakomitym i naprawdę wartościowym, spokojnym w ocenach czlowiekiem i Katolikiem przez duże K. Nie nagrywa płyt nie ma takiego wspaniałego glosu jak Grzegorz ale tez jest postacią medialną nie ulegającą naporom. A co do artykułu to Polak który wierzy w Boga powinien się cieszyć że mamy nowego Kardynała! Gratuluję i mam nadzieję że kard Nyczowi awans nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Przyłączam się do życzeń 22.10.10, 16:56 Pomyślności, Księże Kardynale i dobrej współpracy z Duchem Świętym. O ile wiem, to stryj Grzegorza Turnaua. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_zapatero Powinno być: nycz CZYLI nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.10, 15:08 Czego wymagać od GUBERNATORA kolonii watykanika !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Znają w Watykanie jego zasługi lepiej niż my 21.10.10, 19:21 niebożęta. Pewnie transfery z Kurii Warszawskiej były najbardziej "godne", a i akcja "Krzyż na drogę" była trafioną inicjatywą. Już za samo to - sie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster ględźba turnaua, jak szum... urynała 21.10.10, 16:54 no, tom sobie przykalamburzył; że zaś komuś już się skojarzyło - pitu, pitu, więc chyba jednak jest coś na rzeczy; bo patrzajcie - niby wyraża się o kardynale, a w tle, gdy o krzyżu, to ja słyszę takie jakieś, siurkające, choć powstrzymywane zwieraczem - pis, pis pis; że walka krzyżem, pis piss, świeckich, pisss, pis... choć teraz w modzie zachęta do wizyty u neurologa, ja proponuję, lekarza pierwszego kontaktu, jak nie pomoże - urolog, i to... migiem Odpowiedz Link Zgłoś
zew_atlantyku Hej, karykaturo dziennikarska nr.003 21.10.10, 23:27 Produkujesz sie tak tak codziennie, ze juz nawet nie wiesz dziaduniu, co piszesz. Naprawde pora juz spac, a nie myslec. Glowa tylko po tym boli. A biskupa zostaw w spokoju. On sobie poradzi bez twych starczych sklerotycznych rad. Doooobranoc, kotki na noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: Nycz albo nic IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 13:10 www.youtube.com/watch?v=ldD5SmdjhUU&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś