Dodaj do ulubionych

Glosuj na HGW a bedziesz placil za cudze smieci

30.10.10, 07:59
Kolejny pomysl z ksiezyca.
HGW chce nowego podatku od warszawiakow w wysokosci az do 22 zlotych od osoby.
Nie od dzis wiadomo ze masa osob mieszka w Warszawie a zameldowana jest w swoich wsiach i miasteczkach aby placic mniejsze podatki i ubezpieczenia samochodowe.
Teraz HGW proponuje aby jeszcze palcic za ich smieci.

Warszawa: będzie nowy podatek w stolicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek a teraz niby nie placisz ??? wlasnie dzieki temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 08:49
      ci co teraz nie placa i podrzucaja smieci innym, do cudzych kontenerow, do parkow, wokol miejskich pojemnikow zaczna placic

• Gość: gość Re: a teraz niby nie placisz ??? wlasnie dzieki t IP: *.chello.pl 30.10.10, 09:28
        przecież mieszkańcy podwarszawskich wsi od dawna podrzucają śmieci do kontenerów pod blokami, sam takich spotkałem parę razy.
        • Gość: jacek problem podrzucania smeci i brudnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 13:20
          parkow i lasow znika w gminach, w ktorych wprowadzono ryczaltowe oplaty za smieci

czas na Warszawe i gminy okoliczne
    • Gość: bolo Mały pisowski kłamczuszek IP: *.centertel.pl 30.10.10, 11:42
      Zacząłem czytać i doszedłem tylko do nagłówka:
      "Życie Warszawy": Niewykluczone, że w przyszłym roku warszawiacy zadecydują w referendum, czy chcą wprowadzenia miejskiego podatku za wywóz nieczystości.

Ale po chwili się przemogłem i przeczytałem jeszcze kawałek dalej:
      Automatycznie zniknęły by umowy podpisywane przez wspólnoty, spółdzielnie i indywidualnych mieszkańców. Każdy obywatel płaciłby miastu, a te zajęło by się resztą.
      I jeszcze:
      Tam, gdzie wprowadzono już takie zasady, miesięczna wysokość opłaty wynosi od 2 do 22 zł. od osoby.

Takie to więc mamy "rewelacje".
      • Gość: BufetowaSzoł Złodziejstwo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 12:40
        ...i tyle!!!
        • Gość: BufetowaSzoł Czas wymeldować się ze Stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 12:42
          • Gość: jacek wracaj do Pisoglowic Brudnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 13:21
            tak twoje miejsce
            • Gość: filut z Pragi Wierny podnozek Bufetowej - jajcus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 13:49
              szczeka i obraza w stylu swojego mistrza Niesiolowskiego Delatora Myszkiewicza

kto wie - moze laczy go nim podobna sytuacja z organami PRL w zwiazku z czym alergicznie reaguje na prawde.

a moze po prostu prowadzi jakas mniejsza lodziarnie pod parasolem Bufetu i dlatego sie tak pulta na perspektywe oczyszczenia biznesu w stolicy
              • Gość: jacek Paranoi i Schzifrenii w wykonaniu czlonkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 14:58
                Partii imienia Stalina juz dziekujemy

smietnik historii czeka - pozostaje tylko pobrac ryczalt od pisoglowcow za wywoz na tenze smietnik
            • Gość: BufetowaSzoł Obywatelu jacku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 15:47
              nie pieprzysz bez sensu, to cytat jakby co :P
              • Gość: jacek Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 17:59
                > nie pieprzysz bez sensu,

zgadza sie

> to cytat jakby co

to nie cytat - oryginal byl krotszy o 4 litery - Freudowska pomylka ??

> :P

a dlaczego zapomniales o "iS" ? czyli "imienia Stalina"
                • Gość: BufetowaSzoł Re: Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:26
                  ...a jednak pieprzysz.
                  O co ci chodzi z tym pisem, bo nie bardzo rozumiem?
                  • Gość: jacek Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 19:24
                    > ...a jednak pieprzysz.

a jednak sobie zaprzeczasz

> O co ci chodzi z tym pisem, bo nie bardzo rozumiem?

ogolnie malo kumaty jestes
                    • Gość: BufetowaSzoł Re: Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 19:44
                      Gość portalu: jacek napisał(a):

[...]
                      > ogolnie malo kumaty jestes

No bo z PO jestem :D
                      • Gość: jacek Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 07:07
                        > > ogolnie malo kumaty jestes
                        >
                        > No bo z PO jestem :D

sam siebie krytykujesz na forum ?
                        • Gość: BufetowaSzoł Re: Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 08:12

> > > ogolnie malo kumaty jestes
                          > >
                          > > No bo z PO jestem :D
                          >
                          > sam siebie krytykujesz na forum ?

...rzeczowa samokrytyka :)
                          • Gość: jacek Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 13:55
                            tego brakuje pisoglowcom - nieprawdaz ?
                            • Gość: BufetowaSzoł Re: Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 20:33
                              ...autopsja?
                              • Gość: jacek Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 20:55
                                > ...autopsja?

eksumacja ?
                                • Gość: BufetowaSzoł a tak własciwie, to o co ci chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 21:11
                                  ...jestes fanem Bufetowej?
                                  • Gość: jacek a tak własciwie, to o co ci chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 07:22
                                    nie jestem

za to jestem fanem rzeczowek dyskusji i rzeczowych argumentow

jesli po raz setny belkoczesz o "bufetowej" to dajesz prawo do mowienia - "kurdupel" albo "lysy"
                                    • Gość: BufetowaSzoł Re: a tak własciwie, to o co ci chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 11:25
                                      Bufetowa, to pseudonim HGW wsród platformianych ziomali :D
                                      • Gość: jacek a wsrod przestraszonych pisiorkow wolaja na nia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 16:59
                                        Walec - bo rozjezdza tych gamoni nawet jak uciekaja na elektrycznych samochodziakch golfowych
                                        • Gość: BufetowaSzoł Nie wiem jak wołają pisiorki, wiem jak w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 14:16
                                          Bufetowa :D
                                          • Gość: jacek Walec - wołają pisiorki, bo rozjezdza tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 18:56
                                            gamoni az pis - zcza !!!
                                            • Gość: BufetowaSzoł Re: Walec - wołają pisiorki, bo rozjezdza tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 14:16
                                              przyjdzie i na nią jakis walec, wtedy nawet nie jęknie buhaha
                                              • Gość: jacek Walec - wołają pisiorki, bo rozjezdza tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 19:32
                                                > przyjdzie i na nią jakis walec, wtedy nawet nie jęknie buhaha

Ziobro ??? buahahahahahha !!!

nosem go wciagnie zanim Zbysio znjadzie droge do Ratusza !!!
                                                • Gość: BufetowaSzoł Tak, ona robi dobre wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:08
                                                  ...na napływowych, trzeba przyznać.
                                                  • Gość: jacek Tak, ona robi dobre wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:18
                                                    ale ty - naplywie - badz uczciwy i glosuj na tego, ktory chce zabrac pieniadze Warszawie - Jaroslaw ma na imie - a jego kandydat Czeslaw

tez naplyw - ale sprzed kilku wiekow i z Ziemi Swietej
                                                  • Gość: BufetowaSzoł A własciwie, chcesz mieć bufetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:25
                                                    twoja sprawa, ja tam mam innego prezydenta :D
                                                  • Gość: jacek A własciwie, chcesz mieć bufetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:28
                                                    > twoja sprawa, ja tam mam innego prezydenta :D

na Wawelu
                                                  • Gość: BufetowaSzoł Prawie zgadłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:34
                                                    ...i mam nadzieję, że będzie nadal, przynajmniej nie kombinuje z duchem świetym jak bufetowa :D
                                                  • Gość: jacek Prawie zgadłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:46
                                                    > ...i mam nadzieję, że będzie nadal, przynajmniej nie kombinuje z duchem świetym
                                                    > jak bufetowa :D

nie on od razu zalatwia wszytsko z Rydzykiem - po co mu jakis mary posrednik (duchem świetym)
                  • Gość: gość Re: Obywatelu z pisoglowic IP: 178.56.101.* 06.11.10, 19:13
                    on tak ma,
                    działa na zasadzie zdartej płyty
                    jak się zatnie to już koniec
                    w zależności od postu, będziesz dla jajcusia:
                    1.pisdogłowiem, pisdzielcem, pisuarem, itp odmiany PISu
                    2.możesz być złodziejskim urzędasem
                    3.śmierdzącym psiarzem
                    4. dowolne epitety w zależności od forum

• Gość: jacek Obywatelu z pisoglowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 20:10
                      oczywiscie metody stosowane przez filutka z Pragi popierasz sercem, mysla i dusza
            • Gość: gość Re: wracaj do Pisoglowic Brudnych IP: 178.56.101.* 06.11.10, 19:07
              powiedział kmiot zamieszkały pod Warszawą
              • Gość: jacek wracaj do Pisoglowic Brudnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 20:11
                > powiedział kmiot zamieszkały pod Warszawą

pieknie sie nam przedstawiles
    • Gość: Kiełbaska Wyborcza Re: Glosuj na HGW a bedziesz placil za cudze smie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 14:06
      O HGW też piszemy - trzeba uzupełnić! Zachęcamy do zgłaszania ciekawych obietnic. W ramach spontanicznych akcji obywatelskich powstało ogólnopolskie forum Kiełbasa Wyborcza :) www.facebook.com/kielbasa.wyborcza Nikt nas nie sponsoruje!!!
    • Gość: dori Re: Glosuj na HGW a bedziesz placil za cudze smie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:56
      Tylko tyle a może aż tyle
      www.youtube.com/watch?v=ZLkRnuZDQbM
    • Gość: WielkiWidzew warszawiaku, myj się IP: *.chello.pl 31.10.10, 08:21
      mieszkańcy wsi to to nic, najgorsi są warszawiacy którzy mają domki jednorodzinne, ta hołota non stop podrzuca na okoliczne śmietniki worki ze śmieciami. a jak brakuje śmietników to wyrzuca przy drodze z pędzącego samochodu lub podrzuca na przestanki autobusowe.
      warszawiacy to jednak brudasy, czerwona swołocz.
      • Gość: jacek jednym slowem slusznie HGW wprowadzic chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 13:58
        oplaty

> warszawiacy to jednak brudasy, czerwona swołocz.

fakt 75% glosowalo w II turze na Lecha K.
        • Gość: filut z Pragi kolejny pierdzistolek Bufetu obraza warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 19:16
          jacy oni wszyscy sa szczerzy w weekend - widac ze w te dni polewaja w wieksze wiadra niz zwykle

• Gość: jacek kolejny pisiorek pierdzistolek obraza Warszawiako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 20:54
            > jacy oni wszyscy sa szczerzy w weekend - widac ze w te dni polewaja w wieksze w
            > iadra niz zwykle

tak dla przypomnienia - Ciupagi 1 to nie Praga
            • Gość: filut z Pragi Warszawiakow tak malo z Bufetem ze wielka litera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 21:15
              pisza tych kilku nielicznych ktorzy poszli na sluzbe do Bufetowej

A prawdziwi warszawiacy wiedza co lodziarze chcieli ukrecic na lotnisku - najpierw ekoharacze, potem developerka miala tam odchodzic - obie sprawy wyceniane byly na grube miliardy dolarow przez macicieli w tym temacie. Zachowaly sie wszystkie zapisy bezczelnych zadan i publicznych wypowiedzi.

teraz pewnie ci lodziarze chca sie podwiesic pod system Bufetu bo tam sa juz znane autorytety w zagospodarowaniu budynkow i gruntow ktore kiedys nalezaly do miasta a dzis juz nie.
              • Gość: jacek Warszawiakow tak wielu za HGW ze wygra w I rundzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 07:33
                > pisza tych kilku nielicznych ktorzy poszli na sluzbe do Bufetowej

na sluzbe to sie wybiera takich nieprzystosownych jak ty

> A prawdziwi warszawiacy wiedza co lodziarze chcieli ukrecic na lotnisku -

to akurat wiadomo od dawna - dziwne ze pochwalasz marnowanie srodkow budzetowych w Okeckim blocie

> najpierw ekoharacze,

haraczy to rzeczywiscie sobie w ULC powyplacali tyle, ze CBA musiala 20 urzednikow przymknac

> potem developerka miala tam odchodzic -

deweloperka ma sie dobrze sprzedajac Kobylke i Bialoleke czy Wilanow - a potem trzeba budowac mosty, tramwaje i drogi - gdyby miasto uwolnilo kilka tysiecy hektarow blisko centrum to banki ziemi deweloperow stracilyby polowe wartosci w jeden dzien

>obie sprawy wyceniane b yly na grube miliardy dolarow przez macicieli w tym temacie.

sam teren lotniska to 8 240 000 m kw - przy sredniej cenie m kw w tamtym rejonie ok $ 200 to o ilu miliardach $ mowimy ??? samo lotnisko - a wokol 3 razy tyle ugorow

kopalnia zlota - tylko zamknieta, a interesy robi tylko ciec

> zachowaly sie wszystkie zapisy bezczelnych zadan i publicznych wypowiedzi.

bardzo prosze o te zapisy

> teraz pewnie ci lodziarze chca sie podwiesic pod system Bufetu bo tam sa juz zn
                > ane autorytety w zagospodarowaniu budynkow i gruntow ktore kiedys nalezaly do m
                > iasta a dzis juz nie.

???????????????? po co klepiesz jak nie masz pojecia ??????????

czy naprawde oprocz lamania prawa i zaprzeczania sprawiedliwosci cos pisiorki potrafia ???
                • Gość: BufetowaSzoł Niestety w warszafce powiat wybiera sołtysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 17:12
                  :(
                  • Gość: jacek na szczescie w Warszawie swiadomi wyborcy HGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 17:23
                    wybieraja
                    • Gość: BufetowaSzoł Re: na szczescie w Warszawie swiadomi wyborcy HGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 14:13
                      no własnie, przecięz piszę, że powiat tzw. "warszawiacy z walizki"
                      • Gość: jacek na szczescie w Warszawie swiadomi wyborcy HGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 18:58
                        wybieraja

a fi.utki "l" z Pragi mozna sobie pis.zczec
                        • Gość: BufetowaSzoł coś ty sie czepił tego pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 14:15
                          a czy ja jestem fanem pis?
                          a co mi bufetowej nie wolno olewać?
                          Toż to szkodnik!
                          • Gość: jacek coś ty sie czepił tego pis - buahahaha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 19:31
                            > a czy ja jestem fanem pis?

fanatykiem

> a co mi bufetowej nie wolno olewać?

nie

> Toż to szkodnik!

pis ? masz racje
                    • Gość: kixx buhaha IP: *.acn.waw.pl 02.11.10, 14:56
                      jajcus,piatka za skormnosc i piatka za inteligencje
    • Gość: szczypan Re: Glosuj na HGW a bedziesz placil za cudze smie IP: *.aster.pl 01.11.10, 10:10
      Płacę 7 zł od osoby w spółdzielni to mi się to nie kalkuluje. Jestem przeciw.
      • Gość: filut z Pragi Bufetowa kalkulacja- uzytkowanie wieczyste 1000% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 07:46
        w gore.

Ze smieciami bedzie tak samo. Ale co tam trzeba zeby nam sie zylo lepiej, szczeglnie w roznych kantorkach pierdzistolkow ktore maja dobry blat z systemem Bufetu
        • Gość: jacek pis-socjalistyczna kalkulacja - 3 miliony mieszkan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 18:59
          oczywiscie za darmo

smieci tez beda za darmo przerabiac - jak w Neapolu
          • Gość: filut z Pragi Bufetowa idzie w slady Bieruta - wywlaszczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 19:40
            warszawiakow przez drastyczne podwyzki oplat za uzytkowanie wieczyste.

To jasna polityka Bufetu - kontynuacja wprost dekretu Bieruta i wypedzenie warszawiakow z ich miasta zeby zrobic miejsce dla sponsorow i mocodawcow Bufetu

juz pare razy probowali rozni takich numerow - czy to w zabek czesani czy rozne czerwony szmaty ale zawsze warszawiacy dawali im rade.

I teraz Bufet razem z 10.000 pierdzistolkami przyjetymi do Ratusza splyna do Wisly jak to nieoczyszczone szambo ktore leje do krolowej polskich rzek.
            • Gość: jacek wywlaszczyc mozna wlascieciela - nie dzierzawce ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:02
              www.dekretowiec.pl/rugi.html
              tak dla przypomnienia nieudolnym propagandzistom nacjonal-pis-socjalizmu

dzierzawca wieczysty ponosi oplaty proporcjonalne do wartosci gruntu - albo zyje kosztem innych, dojezdzajacych do pracy np. z Grodziska Maz., Radomia lub Lodzi
              • Gość: filut z Pragi o juz pierdzistolki z walizki daja glos przeciwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:46
                warszawiakom

Bufeciarnia najbardziej troszczy sie o tych co dojezdzaja do pracy np. z Grodziska Maz., Radomia lub Lodzi lub z Legionowa jak wesola kamanda ober pierdzistolka Ruty z ztmu

Niech Bufetowa kandyduje na soltysa albo wojta tych miast i miasteczek i tam robi dobrze dojezdzajacym jak mlodzi wyksztalceni z tamtych mniejszych miast lykna jej obiecanki jak mlode pelikany

A dla Warszawy czas juz na kogos kto dobrze zrobi warszawiakom
                • Gość: jacek mowisz za swoim wodzem, ze z innego wojewodztwa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 07:15
                  bo przeciez Jaroslaw zarzadzi, ze znakiem "Warszawa" (przekreslone) rozpocznie sie wolne pisowskie wojeowdztwo mazowieckie - nie spijasz slowek wodza z jego ust ???

> Bufeciarnia najbardziej troszczy sie o tych co dojezdzaja do pracy np. z Grodzi
                  > ska Maz., Radomia lub Lodzi lub z Legionowa jak wesola kamanda ober pierdzistol
                  > ka Ruty z ztmu

nie troszczy sie - nie widzi jednak powodu, by dzierzawcy wieczysci ponosili korzysci z rosnacych cen np. przy sprzedazy nieruchomosci - a placili oplaty wieczyste - zrodlo wplywow do budzetu miasta na niskim poziomie

jesli pisowczycu krytykuja HGW za brak inwestycji i zadluzenie miasta - to niech wskaza inne zrodla finansowania - niz kontraktowe oplaty wieczyste

i dla przypmnienia - o reanimacji dekretu Biruta za rzadow PiS w Warszawie:

eela1.blox.pl/2005/05/Dekret-Bieruta-wiecznie-zywy.html

• Gość: filut z Pragi Pierdzistolek jajcus trzesie sie ze strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 07:57
                    jak meduza.

Na sam odglos liter CBA ten wierny Bufeciarz juz popuscil solidna brazowa draske w majciochy

Widac za duzo lodow na pusty zoladek pierdzistolka - przyspieszona konsumpcja napredce ukreconych lodow w systemie Bufetu na koszt warszawiakow skutkuje teraz zastrachaniem i panika

prawidlowa rekacja przekreciarzy na nadchodzace odspawanie ryja od koryta - do Grodziska droga wolna

• Gość: jacek Pierdzistolek pisiore trzesie sie ze strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 19:34
                      przed czerezwyczajka Mariuszka - jak dzis powierdzil NSA - slusznie wywalony ze stolka - mimo, ze byl tak mocno przywiazany, ze nawe jak sie nachlal to nie spadal
    • Gość: Ronny Re: Glosuj na HGW a bedziesz placil za cudze smie IP: *.171.171.84.static.crowley.pl 03.11.10, 10:54
      Napływ mieszka tutaj, jeździ po warszawskich drogach, korzysta z warszawskiej komunikacji, a podatki płaci w Krakowie, na podlaskich i lubelskich wiochach. Zmusic ich do płacenia na Warszawę, a jak nie - to won!
    • Gość: antek Re: Glosuj na HGW a bedziesz placil za cudze smie IP: 94.254.173.* 03.11.10, 11:50
      ale nie rozumiem o co w ogóle tyle szumu przecież jeszcze tego nie wprowadzili i nie wiadomo czy wprowadzą. No ale wszystkiego można przecież się przyczepić żeby tylko skrytykować Gronkiewicz. Szkoda że tak ochoczo nie podejmuje się tematu tego co dobrego zrobiła dla Warszawy i co będzie dalej robić. A z tym płaceniem to też nie jest taki zły pomysł bo może będzie czyściej, takie rzeczy na co dzień się ignoruje i jak ta Warszawa wygląda? Aż mi czasem wstyd gdy mam gości z innych miast że tak tu brudno, bardzo dobrze, niech ktoś sie tym zajmie wreszcie.
      • Gość: BufetowaSzoł A co dobrego zrobiła?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 14:22
        bardzo chcę wiedzieć, no bo chyba nie masz na mysli stadionu dla kiboli?
        • Gość: jacek okulary sobie kup albo do okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 19:36
          > bardzo chcę wiedzieć, no bo chyba nie masz na mysli stadionu dla kiboli?

to juz historia - teraz jest to stadion dla normalnych

teraz czas na Polonie - juz jest swietny pomysl na patrona - Lech Kaczynski !!!

• Gość: filut z Pragi Dla pierdzistolka z walizka Bufet to pani matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 19:59
            inaczej to moglby w najlepszym przypadku trotuary zamiatac w naszym Paryzu polnocy

a tak Bufet wzial go razem z 10.000 innymi prostaczkami z zaciagu wiernych bufeciarzy - pracuje pod dachem na leb deszcz nie pada, Bufet placi za internet - mozna nadgarstek pocwiczyc w godzinach pracy, Ruta podstawia SKMkie do rodzinnej wioseczki

Warszawa da sie lubic, spiewa pierdzistolek codziennie chwalac pania matke Bufetowa i flekuje warszawiakow bez wazeliny na rozkaz Bufeciarni
            • Gość: jacek Dla pierdzistolka pisiolka Jaroslaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:25
              to najlepsza dziewczyna

przy nim czuje sie prawdziwym fi.utkiem "l" z Pragi
              • Gość: filut z Pragi jajcus - jak ci staje do chlopow to poginaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:05
                na pikiete

tam na pewno zapna cie w dupala i moze nawet spuscisz cisnienia z nabialu

przeciez to chyba nie wstyd w kregach Bufeciarni ?

zrob kamin aut i moze nawet jakis czlonek PO zapoda ci pomocnego zaganiacza. Po Piesiewiczu juz niewiele moze zaskoczyc u Bufetowych
                • Gość: jacek Re: "l"fi.tuek jak ci staje do chlopow to poginaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:26
                  > na pikiete

przeciez juz was pogonili sprzed palacu

> tam na pewno zapna cie w dupala i moze nawet spuscisz cisnienia z nabialu

o tak sie zabawialisci pod palacem ???

> przeciez to chyba nie wstyd w kregach Bufeciarni ?

to tylko w pisiarni to norma

> zrob kamin aut i moze nawet jakis czlonek PO zapoda ci pomocnego zaganiacza.

zajmij sie raczej innycmi czlonkami pisiaczkowych

> Po Piesiewiczu juz niewiele moze zaskoczyc u Bufetowych

te dwie kobiety to pedaly byly ???
          • Gość: BufetowaSzoł Re: okulary sobie kup albo do okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:05
            ...gdzie ty widzisz normalnych fanów legii, okulary sobie kup.

Własciwie, to masz racje niech dokonczy ten bajzel, który zrobiła :D

Potem przepadnie w niebyt, taki los bedzie BigBufetowej :D
            • Gość: jacek okulary sobie kup albo do okulisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:27
              > ...gdzie ty widzisz normalnych fanów legii, okulary sobie kup.

wybierz sie sam - pisowski propagandzisto

> Własciwie, to masz racje niech dokonczy ten bajzel, który zrobiła :D
              >
              > Potem przepadnie w niebyt, taki los bedzie BigBufetowej :D

ale to juz nie bedzie zmartwienei pisu - oni juz jak pzpr w 1989 sztandar wyprowadza
              • Gość: BufetowaSzoł Masz obsesję na punkcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:36
                PiS a może to ukrywana miłość?
                • Gość: jacek Masz obsesję na punkcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:48
                  > PiS a może to ukrywana miłość?

polityka milosci to jest to !!!

Platforma Obywatelska im. Lecha Kaczynskiego
                  • Gość: pełowianka Re: Masz obsesję na punkcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 07:37

> > PiS a może to ukrywana miłość?
                    >
                    > polityka milosci to jest to !!!
                    >
                    >
                    > Platforma Obywatelska im. Lecha Kaczynskiego

Amen!
                    • Gość: jacek czy Czesio zdobedzie 10% - male szanse ale ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 12:54
                      pozwolmy pisiaczkom pomarzyc

Platforma Obywatelska im. Lecha Aleksandra Kaczynskiego

w skrocie - POLAK !!!
    • Gość: pełowianka wstyd mi za Hanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 07:39
      zatraca sie coraz bardziej :(
      • Gość: jacek i po co sie podszywasz ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 08:10
        pisiorko ???

i tak cie Jarus z partii wyrzuci
        • Gość: filut z Pragi jajcus - znowu sie lansujesz w gazetach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 09:54
          a tak a propo ?

czy twoi nowi towarzysze pelowiacy juz znaja te numery jakie kreciles na Bratniej w stowarzyszeniu ?

czy teraz pelo idzie w ekopadline ? znajac Bufeciarnie wszystko mozna podac w Bufecie jako kielbase wyborcza
          • Gość: jacek Pomowienia i Straszenie - na tyle stac pisiarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 12:52
            ciekawe czy Czesio zdobedzie 10% czy mniej ???

• Gość: filut z Pragi jajcus - moze jestes gdzies na liscie Bufeciarni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 13:27
              Powiedz, jezeli gdzies usilujesz sie dospawac do Bufetu to pomozemy zapoznac wyborcow z twoim programem i rekordem sukcesow w pracy dla ekostowarzyszen

forum.gazeta.pl/forum/w,290,85502339,85558583,jacek_to_jacek_bartosiewicz_z_ul_Bratniej.html
              Ludzie lubia takich zaradnych co juz miliard papierow mieli w rozumie, szkoda tylko ze wszyscy inni co mieszkali na Wlochach zaliczyli ciezki zonk kiedy zieloni swoim protestem odebrali im odszkodowania z tytulu halasu.

Ale ty pewnie wyszedles na swoje i teraz razem z Bufetem w pocie czola bedziecie rozwijac Warszawe na innych odcinkach gdzie rowniez sa duze pieniadze do zagospodarowania ?
              • Gość: jacek Pomawianie i Szantaz - typowe zagrania pisiorkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 14:56
                dlatego ich kandydaci polegna jak 9 armia pod Stalingradem
                • Gość: filut z Pragi Bufeciarnia wstydzi sie ze atakuje kase Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 17:51
                  mali Bufetowcy powinni brac przyklad z pani matki Bufetowej ktora wylozyla ciepla raczka 500 mln z naszych podatkow na kampanie wyborcza w TVN

I jeszcze jest bardzo z tego faktu dumna - wiec pomniejsze Bufeciatka nie powinny sie wstydzic mniejszych numerkow

Mlodzi wyksztalceni z wielkich miast lubia takich zaradnych ktorzy bolcuja ich od tylu bez wazeliny - wystarczy spojrzec na miasteczko Wilanow gdzie poparcie dla Bufeciarni jest na poziomie tego ktore ma Kim Ir Sen w Korei Pln
                  • Gość: jacek pisiarnia z podkulonymi ogonami zmyka ze stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 18:05
                    szuka posada w rozglosni w Toruniu
                    • Gość: filut z Pragi Bartosiewicz - gdzie pan kandyduje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 18:32
                      elektorat Bufeciarni chce miec pewnosc ze bedzie mial szanse poprzec malego rycerza Bufetowej

pan poda numer okregu wyborczego to wierni Bufeciarze pana popra - chyba nie chce pan tutaj strzepic jezyka po proznicy i za gratis

przeciez nawet w stowarzyszeniach panu sie udalo podczas gdy inni zaliczyli wielka wpadke kiedy eko terrorysci zabrali warszawiakom odszkodowania od lotniska
                      • Gość: jacek martw sie swoim elektoratem - jak uzbierac 10% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 18:42
                        po kolejnych wtopach wodza
        • Gość: pełowianka Re: i po co sie podszywasz ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 06:37
          jajcus, ugotuj pomidorowa, odkurz graty i nie siedź tyle przed kompem, bo to ci szkodzi
          • Gość: jacek pisowianko, po co sie podszywasz ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 07:23
            > jajcus, ugotuj pomidorowa, odkurz graty i nie siedź tyle przed kompem, bo to ci
            > szkodzi

maz pisowiec zagonil cie do roboty ??? nocne gotowanie i sprzatanie ???
            • Gość: filut z Pragi Bartosiewicz - czy wy juz podajecie w Bufecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 09:30
              niech sie pan podzieli informacja z elektoratem w ktorym okregu chce pan sie przyspawac do Bufetu

mlodzi wyksztalceni z wielkich miast czekaja na takich zaradnych dzialaczy co juz niejeden sukces odniesli w powaznych numerach

Bufetowa ekipa tez lubi takich ludzi co obiecuja na wielka skale i jak obiecuja to obiecuja a potem sprawnie umieja wykolowac te pelikany co lyknely obietnice z guana jak astrachanski kawior

Moze warto przypomniec o 1 mld papierow jakie mialy byc wyrwane od lotniska - skonczylo sie inaczej z wielka szkoda dla tych co uwierzyli w obiecanki zielonych - tamta sprawa to najlepsza referencja dla ekipy Bufetu i oczywiscie od razu elektorat Bufeciarni jest przekonany w 140%

pan sie nie wstydzi - zrobimy panu taka kampanie jakiej nie ma nawet Bufet za 500 mln od ITI-TVN
              • Gość: jacek lamanie prawa to domena pisiorkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 12:14
                Pomowienia i Szantaz doskonale ilustruja podejscie pisiorkow do samorzadow - otoz wedlug pisiorkow obywatele maja prawo do wykonywania zalecen wodza

kazda proba samodzielnosci i posiadania wlasnego zdania konczy w pisorganizacji wyrzuceniem, zastraszaniem publicznym pietniowanie przy pomocy pomowien i oszczerstw

kazdy radny, burmistrz, prezydent ma wykonywac wylacznie wole wodza i niszczyc wszystko co sie woli wodza sprzeciwia - ta "piekna" lekcja demoracji dotknela juz Dorna, Kornatowskeiego, Netzele, Kaczmarka, Kluzik-Rostkowaska, Jakubiak i setki innych mniej znanych - znanych z wiernopoddanczego pomawiania, saczenia jadu, atakowania, zdartj plyty bzdurnych oskarzne - "filutka z Pragi" czeka dokladnie taki sam los

• Gość: pelowianka Jajcus nudny jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 11:07
              to chyba psychoza, zmien dostawcę, ten cię robi w człona :D
              • Gość: jacek troche kultury pisowianko !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 12:16
                > to chyba psychoza, zmien dostawcę, ten cię robi w człona :D

co za pisowski belkot !!!

• morfeusz_1 Re: troche kultury pisowianko !!! 07.11.10, 12:27

Ten wątek to jeden wielki bełkot
                  jacek mnie nie przekonał - głosuję na Tkaczuka !
                  • Gość: kixx Re: troche kultury pisowianko !!! IP: *.acn.waw.pl 07.11.10, 14:26
                    jedyne do czego moze przekonac casus jajcusia,to to,ze w zadnym wypadku nie mozna chodzic do lekarza,ktory go leczy

ps.a w zasadzie "leczy"
                    • Gość: jacek troche kultury pisowianko !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 14:48
                      > jedyne do czego moze przekonac casus jajcusia,to to,ze w zadnym wypadku nie moz
                      > na chodzic do lekarza,ktory go leczy
                      >
                      > ps.a w zasadzie "leczy"

wiele wyjasnia, to co napisales, chcialbym jednak uzyskac potwierdzenie - czy naprawde nie zetknales sie w swoim zyciu z ludzmi, ktorzy nie wymagaja okresowej hospitalizacji ???
                      • dawid_tbg Re: troche kultury pisowianko !!! 07.11.10, 15:28
                        :)
                      • Gość: kixx Re: troche kultury pisowianko !!! IP: *.acn.waw.pl 07.11.10, 15:39
                        skad ten wniosek?
                        z toba sie zetknalem niejednokrotnie
                        • Gość: jacek troche kultury pisowianko !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 16:04
                          > skad ten wniosek?

z twoich nedznych postow

> z toba sie zetknalem niejednokrotnie

i wpadles w taka sama pulapke logiczna - chciales wyjsc na blyskotliwego, a wyszlo jak zawsze

buahahahhaaha !!!
                          • Gość: kixx Re: troche kultury pisowianko !!! IP: *.acn.waw.pl 07.11.10, 16:34
                            twoj mozg podczas porodu musial zostac w macicy matki
                            • Gość: jacek troche kultury pisowianko !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 22:37
                              > twoj mozg podczas porodu musial zostac w macicy matki

twojego porodu ?
                          • Gość: filut z Pragi jajcus to gdzie w koncu startujesz do Bufetu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 17:10
                            jakos unikasz odpowiedzi czy tutaj za friko sobie palce zdzierasz czy jak to zwykle krecisz jakis numer tym razem pod Bufet

nie watpie ze twoja referencja na wyrwe 1 mld $$$ musiala zrobic wrazenie nawet na zaprawionych w bojach o pieniadze Bufetowacach - moze nawet wrzucili cie gdzies na jedynke - od tego 1 mld $ co obiecywales ze uzyskasz jako odszkodowanie

Co prawda o zadnych odszkodowaniach nikt nie slyszal i nie uslyszy ale ty jako zasluzony dzialacz stowarzyszen co uwalily protest mieszkancow, chyba szkody nie masz. Moze nie miliard w rozumie ale solidny to byl chyba sukces? teraz Bufet na pewno docenil twoja sprawnosc w rozkrecaniu takich numerow
                            • Gość: kixx zagadka,kto to powiedzial? IP: *.acn.waw.pl 07.11.10, 17:46
                              My nie chcemy groszy. To była kpina. Kto zapłaci nam miliard dolarów
                              • Gość: jacek zagadka,kto to powiedzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 07:29
                                > My nie chcemy groszy. To była kpina. Kto zapłaci nam miliard dolarów

a slyszales kiedys o "reduktio ad absurdum" ?

glupie pytanie - oczywiscie, ze nie !!! ale skoro napisalem na ten temat setki postow - co latwo sprawdzic - teraz trzeba tysiacami postow rzeczywistosc zaklamac, pomiawiajac i oczerniajac - robil to lamiac prawo wielonickowy "pasazer" - teraz robi to "zul z Pragi"

w doborym towarzystwie jestes !! gratulacje !!

• Gość: kixx nie wiem o co ci chodzi w twojej odpowiedzi IP: *.acn.waw.pl 08.11.10, 15:34
                                  to jest cytat z zamieszczonego przez Gazete Stoleczna,nadal dostepnego w sieci na stronie Gayzety artykulu .Slowa te wypowiedzial niejaki Jacek B.
                                  • Gość: jacek ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.sdsl.easynet.be 08.11.10, 22:43
                                    > to jest cytat z zamieszczonego przez Gazete Stoleczna,nadal dostepnego w sieci
                                    > na stronie Gayzety artykulu .Slowa te wypowiedzial niejaki Jacek B.

swiat wedlug ciebie to luzno wystepujace wydarzenia lub slowa - kazde slowo/ zdarzenie nie ma zadnej przyczyny, historii, kontekstu, pamieci, ciaglosci, powiazen, nic pelna idealizacja, pamiec zlotej rybki

a moze kixx -a ???
                                    • Gość: kixx Re: ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.acn.waw.pl 10.11.10, 21:51
                                      jesli juz wypiles to nie pisz na forum
                                      ale jesli masz zamiar cos napisac,to lepiej cos wypij
                                      • Gość: jacek ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 22:33
                                        a kogo obchodza twoje zasady, ktorych sam nie przestrzegasz ?
                                        • Gość: kixx Re: ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.acn.waw.pl 10.11.10, 22:40
                                          pisalem,
                                          WYPIJ
                                          • Gość: jacek ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 12:36
                                            za nie odpowiadam za twoje problemy alkoholowe kicus
                                            • Gość: kixx Re: ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.acn.waw.pl 11.11.10, 13:22
                                              pisalem
                                              piles,nie pisz
                                              nie piles,wypij
                                              • Gość: jacek ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 14:26
                                                Rozewicz zyje ?
                                                • Gość: kixx Re: ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.acn.waw.pl 11.11.10, 21:36
                                                  jajcus
                                                  wypij
                                                  • Gość: jacek ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:52
                                                    ksiegarnia

ksiazka

czytanie
                                                  • Gość: kixx Re: ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 19:47
                                                    o widzisz
                                                    wypiles i juz duzo wiecej sensu w tym co piszesz

ps.zanim odpowiesz,wypij
                                                  • Gość: jacek ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 22:24
                                                    > o widzisz
                                                    > wypiles i juz duzo wiecej sensu w tym co piszesz

mylisz sens z zins -em

> ps.zanim odpowiesz,wypij

zanim odpowiesz, spadnij
                                                  • Gość: kixx Re: ty nawet nie wiesz co jest w twoim poscie IP: *.acn.waw.pl 13.11.10, 09:41
                                                    nie wypiles,to od razu widac
                                                    jajcus,wypij
                                                  • Gość: kixx przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 13:53
                                                    sorry teraz to juz przesadzilem
                              • Gość: gość Re: zagadka,kto to powiedzial? IP: *.centertel.pl 08.11.10, 12:27
                                kixx nie karm trolla, nie ma sensu
                                jacek jest jak wikipedia - wszystko wie, tylko niestety często się myli
                                • Gość: jacek zagadka,kto to powiedzial? IP: *.sdsl.easynet.be 08.11.10, 22:46
                                  > kixx nie karm trolla, nie ma sensu

jesli kixx nie jest trollem >>>to trolli nie ma - po prostu nie ma

> jacek jest jak wikipedia - wszystko wie, tylko niestety często się myli

bez problemu wskaze bledy wikipedii - sama idea wikipedii nie wyklucza bledow - a czy ja sie myle ?? a skad ty nieboze moglbys o wiedziec ????

• Gość: kixx Re: zagadka,kto to powiedzial? IP: *.acn.waw.pl 10.11.10, 21:58
                                    jajcek jest w stnie nawet wykazac,ze mylili sie Kopernik,Darwin,Newton i Einstein
                                    jajcus jest po prostu centrum wszechswiata,ostateczny celem ewolucji,jablko(lub jakikolwiek inny przedmiot-najlepiej wartosciowy)upuszczony w jego poblizu zawsze zmierza do jego kieszeni,a jego mysl jest szybsza od swiatla
                                    • Gość: jacek zagadka,kto to powiedzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 22:35
                                      > jajcek jest w stnie nawet wykazac,ze mylili sie Kopernik,Darwin,Newton i Einste
                                      > in

a w jaki sposob kicus mozes to wiedziec ???

> jajcus jest po prostu centrum wszechswiata,ostateczny celem ewolucji,jablko(lub
                                      > jakikolwiek inny przedmiot-najlepiej wartosciowy)upuszczony w jego poblizu zaw
                                      > sze zmierza do jego kieszeni,a jego mysl jest szybsza od swiatla

czyzbys odstapil mi miejsce, ktore sobie wymarzyles ???

juz nie chcesz byc kicusiem wszechmocnym ???

• Gość: kixx Re: zagadka,kto to powiedzial? IP: *.acn.waw.pl 10.11.10, 22:41
                                        WYPIJ
                                        • Gość: jacek zagadka,kto to powiedzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 12:36
                                          idz do ksiegarni, kup ksiazke, przeczytaj
                                    • Gość: gość Re: zagadka,kto to powiedzial? IP: *.centertel.pl 11.11.10, 14:47
                                      jajcuś to taki Chuck Norris gazetowego forum, pisze szybciej niż myśli.
                                      • Gość: jacek zagadka,kto to powiedzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 15:23
                                        ale nuuuuuuuudny !!!!
                                        • Gość: gosc Re: zagadka,kto to powiedzial? IP: *.centertel.pl 11.11.10, 20:09

> ale nuuuuuuuudny !!!!

to dokładnie tak jak ty
                                          • Gość: jacek zagadka,kto to powiedzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:20
                                            zawsze mozesz sobie poczytac dla odmiany posty kryminalisty z Pragi - na pewno odcenisz ich oryginalnosc i niepowtarzalnosc
                                            • Gość: gość Re: zagadka,kto to powiedzial? IP: *.centertel.pl 11.11.10, 21:44

> zawsze mozesz sobie poczytac dla odmiany posty kryminalisty z Pragi - na pewno
                                              > odcenisz ich oryginalnosc i niepowtarzalnosc

a co siedziałeś z nim w jedne celi, że tak dużo o nim wiesz?

• Gość: jacek zagadka,kto to powiedzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:57
                                                > > zawsze mozesz sobie poczytac dla odmiany posty kryminalisty z Pragi - na
                                                > pewno
                                                > > odcenisz ich oryginalnosc i niepowtarzalnosc
                                                >
                                                > a co siedziałeś z nim w jedne celi, że tak dużo o nim wiesz?

to co teraz zaprezentowales sie nazywa porwanie emocjonalne - i nie ma nic wspolnego z logicznym wnioskowaniem
                                                • Gość: filut z Pragi jajcus herbatnikowal na Rakowieckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 09:40
                                                  w czasie kiedy trzaskali sie po ryjach z jednym deweloperem z Wloch o jakies tam rozliczenia inwestycji na Bratniej, bardzo szczegolowo opisywal swoje doswiadczenia z duzej cely na Rakowieckiej gdzie cale wiadro wazelyny bylo mu potrzebne zeby anusa nie rozjechali na wielkosc rurociagu przyjazn.

na tamtym forum z jego wspomnien mozna by zmajstrowac nowe "Mury Hebronu"
                                                  • Gość: filut z Pragi u nas na Ciupagi 1 nie bylo wazeliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 10:26
                                                    aj aj jak bolalo

a dzis bohaterow dziesiony z PiS wyrzucaja

moze choc Bufetowa przyjmie ???

nawet jazde na szmacie wezme - zeby tylko na denaturat starczylo
                                                  • Gość: filut z Pragi jak widac strzal w dziesiatke - zabolalo jajcusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:36
                                                    moze nawet tak jak wtedy kiedy przerzucili go z Rakowieckiej na Bialoleke a nie mogl zabrac swojego wiaderka ze soba
                                                  • Gość: filut z Pragi co by tu jeszcze glupiego napisac i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 12:13
                                                    powtorzyc po raz 100 ???

moze cos o tych faszystach, co im sie Hitler i hajlowanie podoba ???

oj fajna by byla taka Wielka Polska Katolicka u boku III Rzeszy nie ?
                                                  • Gość: jacek o Wielkiej i Wolnej Polsce zawsze warto pisac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 12:56
                                                    i bedziemy pisac - zadne lewactwo nie zamknie nam ust
                                                  • Gość: jacek lepsza jest Polska szybka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 16:09
                                                    i zadne faszole nie beda zawracac Wisly kijkiem omamani o "wielkosci i powolnosci"
                            • Gość: jacet filutrk kidys startowal do czerwomnych usteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 19:54
                              deser.pl/deser/1,83452,8619381,5_RZECZY__KTORYCH_NIE_WIEDZIELISCIE__O_prof__Staniszkis,,ga.html
                              stara sie odzyskac utracona milosc
                              • Gość: filut z Pragi dzialacz Bartosiewicz startowal do 1 mld $ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 07:07
                                a wyszlo okragle zero dla tych biednych ludzi z OOU kolo lotniska ktorzy juz dostawali odszkodowania

a co wyszlo dla sprytnych dzialaczy - teraz lgnacych do Bufetu oby im tez sie zylo lepiej
                              • Gość: jacek za co siedzial wielbciciel czerwonych usteczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 07:20
                                forum.gazeta.pl/forum/w,51,118145684,118445803,filutrk_kidys_startowal_do_czerwomnych_usteczek.html
                                do dzis marzy o czerwonych usteczkach babci Jadwisi !!!

• Gość: lato_zima Re: rząd, media, opozycja IP: *.web.vodafone.de 08.11.10, 12:52
                                  www.kworum.com.pl/art3411,rzad_media_opozycja_i_idioci.html
                                  cześć!
                                • Gość: filut z Pragi mieszkancy Wloch wciaz czekaja na to co obiecal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 18:48
                                  dzialacz Bartosiewicz z Bratniej (poza obszarem)

tam na Bufet sie nie zalapie bo wlochowianie pamietaja jak Bartosiewicz zaladowal ich w kanal

Moze w Grodzisku sprobuje szczescia ten paz Bufetowej?
                                  • Gość: jacek mieszkancy Pragi wciaz czekaja na to cos ukradl IP: *.sdsl.easynet.be 08.11.10, 22:40
                                    jak nie oddasz to pojdziesz siedziez zulu z Pragi

i znowu babcia Jadzia bedzie listy pisala
                                    • Gość: filut z Pragi jajcus - skup sie na komendach baasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:11
                                      bo inaczej z roboty wylecisz i jakis arabus cie podmieni na zmywaku

pozytwnie ci doradzam - skup sie na tym co twoj rozumek ogarnia

chcialbys sie snobowac na Bufet, ale za cienki w uszach jestes zeby cie wzieli do ekipy - kiedy ty darles morde o miliardach $$$ to oni takie numery robili, ze na Wlochach nie moglisbyscie sobie ich wyobrazic w stowarzyszeniu sasiedzkim nawet jakbys podzielil przez 10
                                      • Gość: jacek skup sie na swoim "baasie" - jak sie przekonali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 20:27
                                        Jakubiak, Migalski, Dorn, Kluzik-R., - nie pomogly wazelina i aktywnosc w wylewaniu pomyj na wrogow "baasa" i jego Alika - potoczyly sie`glowki po bruku, kolejny kandydat do odstrzalu wypyszcza sie wlasnie w TVN24

nie trzeba "arabusow" - zastapi cie na partyjnym "zmywaku" towarzysz z podkarpacia albo z lubelskiego - nie pomoze ci stale lamanie prawa w interesie KPP im Stalina
                                        • Gość: filut z Pragi do meritum - Bufeciarnia ostro spocona ze strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 09:44
                                          wczoraj Bufet nie mial juz zadnej wstegi do przeciecia - skonczyly sie niedorobione ulice, przetrzymane placyki zabaw otwierane na grudniowe mrozy, inwestycje poprzednikow pod ktore mozna sie podwiesic

Dzis jeszcze Bufet bedzie sie przepychac z kwiatami udajac patriotke

ale jak tak dalej pojdzie to Bufetowa ze strachu moze zaczac pytac w przyszlym tygodniu pierdzistolkow co z jej kampania - dlaczego tak malo przygotowali jej wsteg do przeciecia ?

to moze byc katastrofalne dla Warszawy bo pierdzistolki beda musieli improwizowac jeszcze bardziej niz do tej pory
                                          • Gość: jacek fikcja kandydata "nieżelazneg" - Cesiu blagier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 12:35
                                            Cesio blagier uwielbia podkreslac, ze jakoby jest kandydatem "nieżelaznym" - geba Cesia blagiera nie powala wrodzona inteligencja - ale zeby w XXI wieku w Stolicy duzego panstwa UE wciskac takie bzdury ???

otoz - powstaje pytanie - na czym polega dokladnie "nieżelaznosc" kandydata "nieżelaznego" ???

1. srodki na kampanie - koszty kampanii pokrywa PiS
                                            2. sztab wyborczy, aktywisci - PiS
                                            3. prezydent bez poparcia radnych nikim jest - a radni PiS to maja tak "Linke Haende hoch !!!" lapki w gore z wyrazami poparcia ??? - tak za darmo
                                            4. urzednicy - nadal nie maja zatrudnienia urzednicy kancelarii prezydenta, CBA, itp
                                            5. jak "nieżelażność" w PiSie wyglada dowiedzialy sie niedawno dwie PiSwazeliniary, Migalski, Dorn i lista bedzie sie wydluzac

itp itd
                                            Cesiu - to obciach !!!
                                            • Gość: filut z Pragi Bufeciarnia jedzie na rezerwie - brak pomyslow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 16:05
                                              i kaski - widac ze 500 mln przekazanych an ITI-TVN warszawa z naszych podatkow juz na ukonczeniu albo zostalo wydanych na klajstrowanie afer platforemki

walterownia ma chyba jeszcze tylko jeden sondaz w zapasie za 500 mln od Bufetowej ktory podrzuca przed samymi wyborami

wstegi do przecinania sie skonczyly dla Bufetu i dzieki temu czesc miasta ocaleje od przednich pomyslow pierdzistolkow

teraz na kampania Bufeciarnia rzucila mlode koty - takie jak byli dzialacze pseudoekologiczni ktorzy darli morde o wyrwaniu 1 mld $ od lotniska, a teraz musza dobrze jezdzic na szmacie zeby wejsc w laski starej gwardii Bufetowej
                                              • Gość: jacek pis z lapanki szuka "nieżelaznych" kandydatow na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:25
                                                stanowisko, kotre sprawdzilo sie jako odskocznia do prezydentury III RP ....

partia, ktora wygrala wybory zaledniw 3 lata temu - nie ma wlasnych kandydatow na prezydenta stolicy i z lapanki bierze Cesia blagiera !!!

pomyslec, ze TVN zatrudnia konkubine Cesie blagiera - ktora, jeszcze do niedawna wystepowala w Szkle kontaktowym !!!

• Gość: jacek dzis Bufet wyprztykal sie z pomyslow na pijar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 00:20
                                                  nie ma juz wiecej wsteg do przeciecia - Warszawa zaczela oddychac troche swobodniej

a za tydzien ostatnia kulka lodow w Bufecie i rozchodniaczek
                                                  • Gość: filut z Pragi powazne wzocnienie PiS - co za sukces !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 13:52
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8661860,Byly_szef_PSL_wstapil_do_PiS.html
                                                    srednie IQ wzroslo znaczaco zarowno w PiS jak rowniez poza nim !!!

wielki sukces dla ojczyzny - podkreslajacy sluszny kierunek partii i jej wodza

80 lat temu wielki pierwowzor naszego wodza powtarzal "Niemcy moga byc tylko chlopskie, albo zgina" - dzis ta wspaniala maksyma inspiruje linie naszej partii i jej program dla kraju

z takimi ludzmi zdobedziemy Warszawe !!!
                                                  • Gość: jacek Bufeciarnia nie ma juz nic dla Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 07:52
                                                    teraz mysla skad wyrwac jeszcze kaske na ITI-TVN i GW - ostatnie lody to prywatyzacja SPECa za 750 mln oraz wyjecie kamiennic z miasta jak na Noakowskiego zrobil to Bufetowy

nie ma wstegi do przeciecia - Bufeciarnia daje gloden kawalki nie majace nic wspolnego z Warszawa a duzo z Bufetem jako laufrem na posylki Tuska i Komoruskiego
                                                  • Gość: filut z Pragi PiS wroci i prywatyczacje odwroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 08:09
                                                    na zasluzone miejsca przezesow wroca chlopcy Macierewicza

Woyciechowski znowu bedzie prezesem GGKIO na Ochocie i pieciu innych fiirm

juz sie teraz nie da wyrzucic z byla jaka 12- miesieczna odprawa - za 5 lat beda becalowac !!

Czesio kandydat niezalezny zapewni nam trimfalny powrot do zloba !!!
                                                  • Gość: jacek Zlodziejska prywatyzacje sie odwroci bez dwoch zda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 20:33
                                                    n

Bufeciarnia wie ze w poniedzialek rozchodniaczek w Bufecie, ostatnia kulka lodow, panie prosza panow, a panow prosi milicja

zegnaja sie z wolnoscia, swoboda i dziewczyna mloda

dlatego Bufet trzesie tak lydami bo wie co ma za uszami - wystarczy powiedziec Noakowskiego, a juz wiadomo o co chodzi
                                                  • Gość: filut z Pragi zlodziej mowi o zlodziejach - to dobre !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 22:40
                                                    nawet nicka pisiorek ukradl i pod kradzionym nickiem klepie te pisowskie bzury

zobaczyc mine pisiorkow 22.11 - bezcenne !!!
                                                  • Gość: jacek Bufeciarnia w strachu przed Armagedonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 07:45
                                                    miecz kary spadnie nieuchronnie na szyje przestepcow i lotrow

nic dziwnego ze Bufeciarnia w coraz wiekszym strachu - w GW uruchomiony zostal Leszek Maleszka ktorego spuszczono ze smyczy do kasania konkurencji Bufeciarni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka