zdzieblo 21.02.02, 12:39 ...są byc może zabawne. Ale ja i tak nie kumam tego gościa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 12:45 Przestańcie juz promowac pana lagę. Niech spadnie na dół katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 13:37 ale czy to jest promocja pozytywna? Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 13:41 pan laga jest jak mnie sie zdaje dorosłem człowiekem i ruchy wszelkie uskuteczniać mu wolno swobodnie. czy panowie mu może zazdroszczom troszeczkie? to ja zapraszam do mojego lokalu na Poznanskiej gdzie można bardzo rużne ruchy odbywać Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 13:49 karzde ruchi som dobre najgorsza jest stagnacja organ nie uzywany zanika czasem jest to stopa czasem dłoń jak i ruwnierz inne organa których nazw nie przytocze albowiem nie kcem być nie kurtularny Odpowiedz Link Zgłoś
zdzieblo Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 13:50 Opowiedz kaziu o tej Poznanńskiej. Własnemi słowamy Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 13:57 jużem kiedyś pisał nie kce mnie sie klawiatury nadwerężać ogulnie rozchodzi sie o to ze tam dziewczyny uprzyjemniajom żywot takiem rurznem meuszczyznoą one w zasadzie działajom jak takie urzondzenia elektryczne - rozładowujom napiencie polecam. pierwsza wizyta gratis Odpowiedz Link Zgłoś
pikusie Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 13:59 I trzecia godzina. Wszystko jasne. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Swobodne ruchy pana lagi IP: *.chello.pl 21.02.02, 14:02 pikusie napisał(a): > I trzecia godzina. Wszystko jasne. Do widzenia. Widzę,że pikusie dobrze zorientowane w temacie.Czyżby stałe klienty? Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 14:05 taa.. i polecioały zobaczyć czy są jakieś nowości Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: Swobodne ruchy pana lagi 21.02.02, 14:05 trzecia nie. tylko pierwsza. potem juz wszystke pikusie muszom posiadać pieniondze i niemi płacić to jest porzondna instytucja usługowa Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Swobodne ruchy pana lagi 22.02.02, 01:45 zdzieblo napisał(a): > Frykcyjne, jak mniemam mozna tam stac w bezruchu tez uzyskując efekt koncowy tenze sam, co przy ruchach wykonywaniu pan laga Odpowiedz Link Zgłoś