niech 09.04.04, 17:27 Miasto troche nam wymarlo. Pewnie poszli odwiedzic groby rodzicow ktorzy zgineli w Powstaniu Wrarszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sąsiad Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 17:37 niech napisało: > Miasto troche nam wymarlo. Pewnie poszli odwiedzic groby rodzicow ktorzy > zgineli w Powstaniu Wrarszawskim Względnie siedzą na Grochowie przed ich jedyną rozrywką... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A gdzie sa warszawiacy? 09.04.04, 17:39 Nie martw sie - to jeszcze nic takiego - na pewno w tiwi powtorza twoje ulubione filmy! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: A gdzie sa warszawiacy? 09.04.04, 17:56 W domach, w kościołach, w knajpach, w drodze do rodzin w kraju. Wesołych Świąt ! Indris Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: A gdzie sa warszawiacy? 09.04.04, 18:04 Niechu ,nie martw sie.Są, tylko zwyczajnie przestali tu bywac. Zyczę wszystkim Wesołych Świat oraz snacznego jaja. PS Zyczenia nie dotycza tow. Indrisa. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Suplement do życzeń 09.04.04, 18:27 A ja zaznaczam, że moje życzenia obejmują omara1. Jako lewicowiec-katolik (w stylu Emmanuela Mounier) mogę nienawidzieć zła ale nie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelek pzdr. wszystkich nie wyłączając Indrisa i Omara IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
prin2 Re: A gdzie sa warszawiacy? 09.04.04, 18:12 jadą jadą jutro będzie jeszcze lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Alleluja! :) 09.04.04, 19:06 Z dalekich rodzinnych stron życzę Przejaciołom z Forum Gazeta.pl ciepłych, spokojnych Świąt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Alle leje!! 09.04.04, 19:23 a ja z bliskich ,ale tez rodzinnych zycze Śwaiąt wesołych i głośnych i mokrych i obżartych i i i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_p Re: Alle leje!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 20:57 I ja się dołączam... PS. Od stania i gotowania dostałem żylaków a brzuch mi się opuścił o jakieś pół metra... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Alleluja!! 09.04.04, 21:39 W moich rodzinnych roztoczańskich stronach mówi się: Oooo! Tarczyczka Ci się obsunęła... Serdeczności, p_p :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_p Re: Alleluja!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 12:39 Serdeczności wzajemne... ale to chyba jednak nie tarczyczka... to SAMARA na kolana padła... Jednakowoż mój brzuch moją dumą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na wsi Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 11:37 Miasto wymarło bo wszyscy "warsawiacy" wyjechali do do rodzinnych wiosek na święta. Teraz dopiero widać ilu jest prawdziwych mieszkańców stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boskazuzanna Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 15:51 Mała garstka została. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A gdzie sa warszawiacy? 11.04.04, 20:49 Ja stoje na strazy warszawskosci. PS. Nawiasem mowiac odbylem solidny warszawski spacer. Ludzie ktorych widzialem na ulicach wygladali na takich co nie odwiedzili rodziny na prowincji chyba ze wylacznie skapstwa. A moze sie poklocili? To miasto jest strasznie wsiowate. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
123core Re: A gdzie sa warszawiacy? 11.04.04, 20:57 niech napisała: > Ohyda.Powiedziała patrząc w lustro.F*** it all Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Pojechali do domu. 11.04.04, 21:55 W piatek najwięcej rdzennych Warszawkowiaków było na dworcach. A swoją drogą jakie teraz dziwne dzielnice mamy: Ruchocice, Lublinek, Biała (s) Poldlaska. I podobno to wszystko teraz jest Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
autochton Re: A gdzie sa warszawiacy? 11.04.04, 23:30 do OJCÓW pojechali ;) aż przyjemnie rowerem pojeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: 69.156.224.* 12.04.04, 04:37 images.toronto.com/feature/238 Odpowiedz Link Zgłoś
szalbierz Re: A gdzie sa warszawiacy? 13.04.04, 10:10 To, że ktoś wujechał na święta nie znaczy że nie jest z Warszawy. Moja żona jest na przykład z Warszawy, ale wyjechala bo spędzaliśmy święta z moją rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A gdzie sa warszawiacy? 13.04.04, 10:22 Ja sie tylko zapytalem gdzie sa ci ktorzy wyjechali. W kazdym razie albo uznali ze w swieta serfowac nie wypada albo tam gdzie wyjechali nie mieli dostepu do sieci. Za to ci ktorych widzialem na ulicach wygladali jakos dziwnie. Jakas pielgrzymka przechodzila przez W-wa albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: A gdzie sa warszawiacy? 13.04.04, 11:12 niech napisała: > Ja sie tylko zapytalem gdzie sa ci ktorzy wyjechali. Uspokoje Cie.Wszyscy juz wrócili i za niedługą chwilke znowu zaczna pisac. W kazdym razie albo uznali > > ze w swieta serfowac nie wypada albo tam gdzie wyjechali nie mieli dostepu do > sieci. Za to ci ktorych widzialem na ulicach wygladali jakos dziwnie. wiem ,wiem drogi Niechu,chcesz powiedziec ze wygladali na buraków.Ja równiez przygladałem sie temu folklorowi :) Jakas > pielgrzymka przechodzila przez W-wa albo co? Powinienes okazac więcej elestycznosci,wyrozumiałosci dla mieszkanców wsi, to w koncu potencjalni wyborcy p.Premiera leppera. Wczoraj np.widziałem jak <tacy> w drodze na wschodni ,posilali sie jedząc na ławce;jajka,twarogi oraz inne produkty,a po spozyciu tychze,wyrzucali papierki pod ławkę. Zaprawde mówięc Ci, bajkowy widok. Odpowiedz Link Zgłoś
szalbierz Re: A gdzie sa warszawiacy? 13.04.04, 12:16 Nie powiesz mi, że brud w Warszawie to sprawa przyjezdnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 17:08 szalbierz napisał: > Nie powiesz mi, że brud w Warszawie to sprawa przyjezdnych. Nie,nie powiem tego ,ale Ty nie powiesz mi ,ze brud w Warszawie to sprawa miejscowych tylko? Sam dzisiaj widziałem jak koles z numerem rej. CB .....podczas oczekiwaniu przy Domaniewskiej na zielone światło opróznił popielniczke. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: A gdzie sa warszawiacy? 13.04.04, 19:38 Gość portalu: omar1 napisał(a): > Sam dzisiaj widziałem jak koles z numerem rej. CB .....podczas oczekiwaniu > przy Domaniewskiej na zielone światło opróznił popielniczke. > Tylko tyle. pewnie jechał służbowym leasing'owanym - firma z siedzibą w Kaczych Dupach - tam podobno tańsze ubezpieczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: *.sympatico.ca 14.04.04, 07:03 Pojechal do Kaczych Dup wynajac samochod zeby pojezdzic sobie po miesci rodzinnym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: A gdzie sa warszawiacy? 14.04.04, 07:53 Ja już wróciłem:) Święta spędziłem w Krakowie:) Rdzennym warszawiakiem nie jestem więc chyba nie musiałem świąt spędzać w Warszawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 09:06 Aniu, to był koles z Bydłoszczy.Może masz i racje ,ale kacze dupy czy Bydłoszcz to to samo. D.z ,a ja juz myslałem ze Cie wcięło gdzies na monciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: A gdzie sa warszawiacy? 14.04.04, 09:11 Gość portalu: omar1 napisał(a): > > D.z ,a ja juz myslałem ze Cie wcięło gdzies na monciaku. Omar na monciak to jeszcze za wcześnie:) Jednak biorąc pod uwagę to, że coraz cieplej się robi nie wykluczam, że już za niedługo i tam wpadnę choćby na chwilkę:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: A gdzie sa warszawiacy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 22:23 ja wybieram sie w te strony w długi weekend ( i nic mnie nie powstrzyma) PS No chyba zeby indris zdecydowal sie ze mna spotkac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Omarku 16.04.04, 10:47 Gość portalu: omar1 napisał(a): > Aniu, to był koles z Bydłoszczy.Może masz i racje ,ale kacze dupy czy Bydłoszcz > > to to samo. Lubie Cie, ale dales teraz ciala. Jest wsród nas forumowiczów przemila osoba wlasnie z Bydgoszczy, która lubie i milo zawsze wspominam. Chciesz psioczyc, psiocz na Torun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar1 Re: Buggi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 09:23 najmocniej przepraszam, ten koles z rejestracja CB byl z Torunia ;) i jeszcze jedno chcetnie poznam "kolegę" z Bydłoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Buggi 17.04.04, 09:25 Kolezanka z Bydgszczy udala sie na nurki w Chorwacji. Wszyscy czekamy az wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Buggi 17.04.04, 09:35 niech napisała: > Kolezanka z Bydgszczy udala sie na nurki w Chorwacji. Wszyscy czekamy az wroci. Witaj! chcesz powiedziec ,ze ta miła osoba z Bydłoszczy jest Buggi? (ale jaja) Odpowiedz Link Zgłoś