Dodaj do ulubionych

Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi...

• Gość: jaxa Zawsze znajdzie się jakiś pretekst... IP: *.acn.waw.pl 30.11.10, 20:16
      Zawsze znajdzie się jakiś pretekst, żeby te buce domagały się przeprosin. Oni po prostu są przeprosinozależni. Od czołowego buca począwszy.
    • kulczynskiego Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi... 30.11.10, 20:56
      Krajewski - głupi jesteś. Jak niby mają być odśnieżone ulice skoro samochody na nich stoją, barani łbie? Niby z łopatami mają biegać między nimi, matole?
    • obywatel_nienumerowanej_rp Gdyby rządzili pisdecy, to winna byłaby Rosja... 30.11.10, 21:00

... a tak - winę - za opady śniegu i brak zimowych opon u wielu kierowców - ponosi (zapewne wybrana przez pomyłkę, przez nieporozumienie i w wyniku sfałszowanych wyborów) - platformowa prezydent.

Wygląda na to, ze podstawowym kryterium przyjęcia do pis są żółte papiery. Żałosne tępaki.

--------------------------------------------------------------
      ... od paru lat próbuję sobie przypomnieć:
      1. kiedy dostałem do wyboru czerwoną i niebieską pigułkę?
      2. dlaczego wybrałem tę gorszą?
    • Gość: jan Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi... IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 21:46
      o bardzo dobrze i niech przeprosi jeszcze za to ze nie ma lisci w zimie na drzewach jak to k--wa wyglada, jade sobie a tu łyse badyle rzygać sie chce
    • Gość: ja ja ja ja się wypowiem IP: 89.72.83.* 30.11.10, 21:50
      a mówiłem by pis na barki i topić w wiśle!
      albo do worów jak kociaki!
      Komu Polska miła jest
      ten rozdepcze PISowską wesz!
    • Gość: LiliMarlene Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi... IP: 89.76.220.* 30.11.10, 22:04
      Wczoraj intensywność opadów śniegu wszystkich przeraziła - zamieć śnieżna przez cały dzień. Służby zwyczajnie nie nadążały z oczyszczaniem - nie mam pretensji, dziś sytuacja się unormowała. Ale dlaczego tramawaje się spóźniały widziałam na własne oczy - skrzyżowanie Solidarności z Jana Pawła po 17: tory notorycznie zastawione przez osobówki, które liczą na to, że się "wcisnął" za skrzyżowanie i niestety się przeliczały, a tramwaje stały i tylko dzwoniły. Policja powinna interweniować, czyli po kolei podchodzić do każdego stojącego i wręczać min. 500 zł mandatu za zastawianie skrzyżowania, może wtedy by się ludzie nie nauczyli wjeżdżać na zółtym.
    • Gość: DD Ci radni PiS to wyjątkowa banda kompletnych idiotó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 22:05
      A co oni zrobili za Kaczyńskiego czy Marcinkiewicza ? Dokładnie nic. Z takimi opadami śniegu jak wczoraj nie radzą sobie ani Niemcy ani Szwajcarzy ani Amerykanie ani nikt inny. Jedyna recepta skuteczna na 100% na wielki śnieg to wybudować wszystkie drogi w tunelach. Ale jaki byłby tego koszt skoro 800 m tunelu Wisłostrady kosztowało 200 mln zł czyli drożej niż tyle samo Metra. Jak na razie nie ma miasta, które byłoby stać na taki luksus. Trochę tuneli ma Bruksela ale i tak w piątek po południu grzęźnie w korkach. Jedyna rada to poczekać aż będzie mniej padać i uprzątnąć teren. I ludzie HGW to robią.
    • amesh Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi... 30.11.10, 22:25
      No i jak nie traktować ich jak idiotów? No jak? Przecież sami się o to proszą... A potem wielkie larum, że taka krzywda im się dzieje. No dzieje się, bo i kto by ich brał na poważnie? A szkoda, bo przy całej niechęci do głupoty, jednak ta odrobina "konserwatyzmu" mi się w PISie podobała. W jakiś tam sposób jednak było widać, że mają cel, że lepiej lub gorzej, ale jednak starają się umocnić znaczenie Polski na arenie i takie tam. No i byli zdrową przeciwwagą dla "spolegliwej" PO. A teraz? Orzą równiutko, co tylko osiągnęli, albo co ludzie zaczęli postrzegać jako ich osiągnięcia. Prezydenta już nie ma, Prezes się rozlatuje, na wierzch wypływają zwykli idioci... Może rzeczywiście tam już nic więcej nie ma?
    • Gość: ja pamiętam a pamiętają grudzień po wyborach samorz. 2002 r.? IP: 89.76.146.* 30.11.10, 22:27
      czy niet?
    • antypejsbuk Ot łaskawca 30.11.10, 23:30
      do jazdy samochodem. Wiem
      > ze to niemozliwie, ale wydaje sie bardziej logiczne. Zaraz ktos napisze ze auto
      > busy sa zapchane, no sa, ale jak nie pojedziesz pierwszym, drugim to trzecim na
      > pewno.

Dobrze, że trzecim, a nie siódmym, łaskawco :)

A niech sobie podnoszą opłaty za parkowanie, stać mnie. Za to nikt mi nie depcze po butach, nie obciera siatami lub brudną kurtką o mój płaszcz.

PS. Wczoraj złamałem się, podjechałem trochę tramwajem. Pasażerowie tak energicznie się wbijali do środka (no szacun, że się wbili, bo ciężko było), że aż nastąpił efekt domina i jeden pasazer wpadał na drugiego. Ktoś wpadł na mnie tak dynamicznie, ze aż wbił mi ręką okulary w twarz.

Wniosek: Jeździć samochodem, a do tramwaju obowiązkowo stare buty, stare ubranie i kontakty zamiast okularów. Przynajmniej wyjdę z tej imprezy bez strat :)
      • Gość: mściciel Re: Ot łaskawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 17:02
        antypejsbuk ty idioto znajdę cię i wysmarkam ci się w ten twój drogi płaszczyk, drżyj jaśnie panie
    • Gość: myślacy Mniej samochodów=mniej utrudnień IP: *.warszawa.mm.pl 30.11.10, 23:35
      IQ typowego pisowca oscyluje koło 50.
      We wtorek na ulicach było mniej samochodów bo ich właściciele poszli po rozum do głowy i przesiedli się do zbiorkomu.
    • Gość: Piotrek Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi... IP: *.aster.pl 30.11.10, 23:58
      No to przepraszam :)
    • 1956mk Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi... 01.12.10, 00:12
      kazdy wasik ,to alfonsik
    • Gość: a Re: Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 00:51
      A kto mnie przeprosi? Kto usunie z życia poblicznego miernoty, buractwo, oszołomów, kotoj...bców i innych różnego rodzaju frustratów?
    • Gość: heh Re: Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż IP: 83.142.202.* 01.12.10, 09:25
      pewnie radni z PiS nie mieli ani zimówek, ani łańcuchów i te korki sami powodowali...

masakra jak można w ogóle kogoś obwiniać za śnieg? tym bardziej, że od kilkunastu dni ostrzegali przed taką pogodą synoptycy... chyba z mrozu już do końca resztki szarych komórek PiSowcom wyżarło...
    • Gość: magda Radni PiS chcą przeprosin za "zimowy paraliż mi... IP: *.home.aster.pl 01.12.10, 14:36
      wara od buspasów!
    • Gość: gh67 Co za debile... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:43
      ... chociaż moment - Błaszczak. No tak, to wiele tłumaczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka