milka8619 07.12.10, 15:58 hej, chciałabym zapisać się na siłownię/fitness. które kluby w centrum są godne uwagi? co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.subscribers.sferia.net 07.12.10, 16:35 Everybody Fitness Club w toj toju. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: fitness w Warszawie - gdzie? 24.08.12, 21:57 Millenium Plaza to nie toi toi, tylko kabina prysznicowa. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: fitness w Warszawie - gdzie? 13.09.12, 13:39 trenuje w trenerze indywidualnym na imielinie i ubolewam nad tym, że większość pań chodzi tam tylko na fitness, na siłownie też zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
masazewesola.pl Re: fitness w Warszawie - gdzie? 22.08.15, 08:14 Mambo stara miłosna, Wesolandia Wesoła, zapraszam również na masaże pomiędzy ćwiczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
wawa.1 Re: fitness w Warszawie - gdzie? 07.12.10, 21:34 Gdzie? Najblizej miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: 178.73.48.* 07.12.10, 22:48 Tego wszędzie pełno, do wyboru do koloru.Wszędzie jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
franka1986 Re: fitness w Warszawie - gdzie? 10.12.10, 10:34 Nie zgodzę się z tym, że wszędzie jest jednakowo. Kluby są zróżnicowane - różnią się przede wszystkim ilością/jakością sprzętu, ofertą zajęć fitness... Niektóre miejsca mają kąciki SPA, baseny... Także, przynajmniej wg mnie, wybór nie jest wcale taki prosty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 13:22 a propos everybody - słyszałam, że mają teraz dni otwarte - 6-8 stycznia, można poćwiczyć za darmo i przyjrzeć się, jak to wszystko z bliska wygląda. trzeba się tylko zgłosić wcześniej, potwierdzić obecność, odsyłam do ich strony www.everybody.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika01 Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.205.unused.etelko.pl 13.03.11, 16:58 Rzeczywiście fajny klub, nie ma tłoku i lanserstwa, atmosfera jest inna niż w sieciówkach. Dużo sprzętu, kontakt z instruktorem i bardzo indywidualne podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aktywna Mama Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: 178.73.49.* 06.09.11, 22:43 AKTYWNA MAMA- zajęcia FITNESS dla kobiet, które chcą wrócić do formy po ciąży i nie tylko! w jednej sali dziewczyny ćwiczą pod okiem wykwalifikowanej instruktorki, a w drugiej sali pod okiem pełnej radości i ciepła opiekunki, dzieci kreatywnie i pożytecznie spędzają czas na rysowaniu, czytaniu lub zabawie! Kompletujemy grupy – zapisz się już dziś !!! *dla pań bez dzieci i studentek 10% zniżki e-mail: aktywnamama.waw@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbella Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 30.10.11, 11:32 znajoma mnie namawia na fitness w S4, podobno jeśli idzie o zajęcia typu zumba to pierwsza liga, tylko ciężko czasem o miejsce, tyle ludzi chce na nie się dostać, no ale to chyba dobrze świadczy o jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajla Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 12:36 Pure w Blue City ja chodzę i polecam, jest osobna sala dla kobiet, sprzęt dobrej jakości i fajne instruktorki w ogóle klimat i ludzie spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizemma Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: 94.75.70.* 11.01.12, 09:21 dokładam swoje do s4 na nowowiejskiej - fitness magic bar z trenerem Arkiem Chabrowskim jest naprawdę "magic" :)) mistrzostwo. Plus ma klub też za saunę na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsciemniania Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.play-internet.pl 31.01.12, 17:37 a co mozecie powiedziec o zumbie w S4? Konkretnie, do kogo isc, i dlaczego do tej osoby. prosze bez lania wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganonilka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 13:53 Na zumbe w S4 szukaj zajęć z trenerem o imieniu Arek, świetne zajęcia fitness. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizemma Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 14.02.12, 10:56 Tak jak wcześniej pisałam, polecam zajęcia z Arkiem, ale inne też są fajne np. kiedyś byłam na zajęciach z p. Luizą i też było fajnie, zależy jakie zajęcia, który klub i kiedy ale na stronie s4 masz pełną rozpiskę kiedy i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomorka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 24.08.12, 21:39 Hej!!! :) Pytanko - ktoś może chodzi do s4 na puławskiej na fitness??? Podrzućcie na co się zapisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazzi Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 28.08.12, 08:06 W S4 polecam step, magic bar no i standardowo zumbę :) przetestowałam u nich większość zzajęć fitness w ciągu ostatniego roku i te są najlepsze imho :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.ip.netia.com.pl 29.08.12, 13:23 Hej! W S4 polecam zumbę, jest naprawdę dobra ze świetnymi trenerami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazzi Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 01.09.12, 08:25 A w którym klubie na zumbę chodzisz do S4??? Ja bym chciała chodzić na Bemowo, ewentualnie jak po pracy to może na Puławskiej w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 02.09.12, 08:58 Klub tak naprawdę nie ma większego znaczenia bo w S4 jak masz karnet to możesz wejść np. na każdą ich siłownię a nie tylko tam gdzie się zapisałaś :) A zajęcia fitness są w kilku klubach z tymi samymi trenerami :) Ja akurat zaglądam na Bemowie do klubu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merrela Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.ip.netia.com.pl 07.09.12, 08:34 jak na zumbę czy abt/tbc to s4 ma fajnych trenerów fitness i naprawdę super atmosferę na zajęciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepplela Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 04.02.13, 08:05 hej po ile indoor cycling jest w s4 ??? jaka cena karnetu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selllka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 05.02.13, 08:07 Te zajęcia są dostępne w ramach karnetu na fitness, wejdź na stronę S4 i tam sprawdź cennik. Odpowiedz Link Zgłoś
2kluby Re: fitness w Warszawie - gdzie? 07.02.13, 11:59 Holmes Place, Marriott. Świetna, kameralna atmosfera, Pytajcie o Sylwię. Odpowiedz Link Zgłoś
2kluby Re: fitness w Warszawie - gdzie? 07.02.13, 12:05 Holmes Place, mila, kameralna atmosfera, dobrzy trenerzy, Pytajcie o Sylwie. milka8619 napisała: > hej, chciałabym zapisać się na siłownię/fitness. które kluby w centrum są godne > uwagi? co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.07.13, 13:31 Ale tam jest strasznie drogo, w dodatku w cntr nigdy nie można zaparkować. Kiedyś też chodziłem, konkretnie na Wolę ale teraz przeniosłem się na Targówek, tam jest taka siłownia Saturn Fitness, nie sieciowa ale bardzo przyjemna:D Można spokojnie poćwiczyć i ceny takie całkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selllka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 07:58 A OK :)) no to mam nadzieję, że dotarłaś i zapisałaś się na coś w S4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekolowiecki Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 11:17 Ja polecam w parku na przystanku u czasami w lesie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LucynaP Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: 93.176.243.* 21.10.13, 15:30 Zależy czego szukasz:) Ja miałam spore opory przed zapisaniem się do takiego klubu, bałam się, że będę jedyną "większą" osobą, która tam chodzi, bo takie miałam właśnie doświadczenia z różnych klubów. Zdecydowałam się w końcu na Tuan Club głównie ze względu na to, że mają naprawdę spory wybór różnych zajęć, więc mogłam wypróbować i zdecydować się na najlepsze dla mnie. Ostatnio zakochałam się w Body Pump, jako, że nie lubię ćwiczeń na siłowni, to taka forma idealnie mi to rekompensuje. Wcześniej chodziłam na pojedyncze zajęcia zumby, w różne miejsca, ale ta z Tuana jest nieporównywalnie lepsza:P Mimo tego, że dają wycisk :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena41715 Re: fitness w Warszawie - gdzie? 04.12.13, 00:20 Polecem instruktora fitness, zawsze dopasuje się do naszym potrzeb poza tym sami go sobie wybieramy. Kogoś odpowiedniego można znaleźć na eduexplorer.pl/warszawa/fitness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta co wie Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.r-link.pl 08.01.14, 10:10 Ja chodzę do klubu fitness jatomi, wiem że wiele osób się denerwuje na ich podejście do klienta, ale ja jestem zadowolona. Jeśli chcesz spróbować to można przyjść za free jatomifitness.pl/pl/one-day-pass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BośKa Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: 91.209.141.* 15.01.14, 10:31 Jeżeli zależy ci na kameralnej atmosferze, małych grupach i rzetelnym trweningu to tylko u pani Danusi na Karmelickiej w Warszawie. Od lat tam chodzę i polecam! www.madar.waw.pl/gimnastyka.html#prettyPhoto" border="0" alt="https://www.madar.waw.pl/gimnastyka.html#prettyPhoto"> Odpowiedz Link Zgłoś
agunia367 Re: fitness w Warszawie - gdzie? 23.02.14, 20:09 Nie tylko tam. Ja chodzę do klubu Saturn Fitness na Targówku i powiem Ci, że tam grupy są naprawdę małe i dzięki temu fajnie się ćwiczy, a instruktorzy mają dla każdego czas. Już nie wspomnę, że w klubie panuje świetna atmosfera, każdy mobilizuje się do ciężkiej pracy nad własnym ciałem - to jedyny tego typu klub w mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
vinda Re: fitness w Warszawie - gdzie? 23.02.14, 21:32 Nie przesadzałabym z opiniami w rodzaju "to jedyny taki klub"... Co człowiek to opinia, można spojrzeć na Fitbuku - chociaż Saturn ma faktycznie niezłe oceny www.fitbuk.pl/klub/738-saturn-fitness-centrum.html. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an3zka Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: *.158.216.202.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.02.14, 18:32 Czesc dziewczyny. Ja obecnie chodze do Better Body Studio na Gocławiu. Wczesniej chodzilam i do Olimpusa (bielany), Gymnasion'u (jak jeszcze istnial), do Enery Fitness(dla kobiet saska kepa) i do Zdrofitu, przez krotka chwile Pure. Wszedzie bylo ok, ale bylam traktowana jak masowy anonimowy klient, wiec nie czulam zadnej wiezi i sentymentu do klubu- stad tez czeste zmiany. Do BBS (better body studio) trafilam przypadkiem, a mianowicie ktoregos pieknego dnia znalazlam w swojej skrzynce na listy jednodniowe zaproszenie na zajecia do studia. To miejsce mnie oczarowalo. Nie nalezy do najwiekszych, ale ma fajny klimat, oryginalne zajecia no i kazdy z kazdym sie zna, kazdy traktowany jest indywidualnie :) Wiec jezeli ktoras z Was mieszka na goclawiu to szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktewia Re: fitness w Warszawie - gdzie? IP: 107.191.116.* 25.08.14, 16:38 Z chłopakiem chodzę do www.saturn-fitness.pl/ na Targówku. Profesjonalnie wyposażone miejsce. Nie narzekamy. Często mają promocje i dobrych instruktorów zatrudniają. Odpowiedz Link Zgłoś
masazewesola.pl Re: fitness w Warszawie - gdzie? 22.08.15, 08:08 pomiędzy ćwiczeniami polecam masaże, zapraszam do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Zdrofit 29.08.15, 09:57 Gorąco polecam. Sama chodzę od początku-są w kiku dzielnicach. Bez bajerów-uczciwa usługa za rozsądną kasę. Bardzo opłacalne są karnety długoterminowe, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Zdrofit IP: *.173.14.120.tesatnet.pl 26.01.16, 17:40 Saturn Fitness na Bielanach jest bardzo dobry. Ja tam mieszkam niedaleko i staram się chodzić codziennie, tylko prze regularne cwiczenia można coś osiągnąć, jeżeli ktoś celuje w jakieś lepsze efekty, to systematyczność jest I rzeczą do której trzeba się zmusić Odpowiedz Link Zgłoś