abdullah_abdullah Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 18:42 KAT wydal najlepsza polska plyte wszechczasow - Ballady . Slyszeliscie kiedys kawalki z tej plyty w TV, radio? Nie ? Dlatego szacun dla KATA, bo cos mi mowi ze gdyby dal sie uglaskac bylby bardziej znany niz wsztskie butki suflera perfekty razem wziete! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otwocczanin Brawo Otwock IP: 46.112.144.* 18.12.10, 18:45 Głupi tytuł. Tu sie nie walczy, tylko nie popiera dziwactw i skrajności. Kto chce epatowac złem i hałasem niech to czyni u siebie, a nie w publicznym miejscu. Ktoś tu argumentuje, że przychodzą na koncerty ojcowie z dziećmi. Gazety dośc często opisują ojców, którzy gwałcą swe córki i rozpijają synów. No i co? Trzeba brac z nich przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Brawo Otwock IP: 199.48.147.* 19.12.10, 01:00 Niech cię Szatan ma w opiece a Lucyfer niech ci zlizuje smołę ze stojącej pały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zirael Re: Brawo Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 21:01 W jakim publicznym? Na zamkniętej imprezie w Smoku, na którą nie wejdziesz bez zakupionego biletu? Odpowiedz Link Zgłoś
pssz czy satanizm jest w Polsce zabroniony? 18.12.10, 18:46 Kat jest starą grupą, działali jeszcze za komuny. Przez tyle let występów nic złego się nie stało. A tu jakiś klecha w sukience namieszał. Ciekawe jaka jest definicja satanizmu. Teraz to byle sukienkowy, albo nawiedzony działacz nazwie grupę metalową satanistyczną i jest kłopot ze zorganizowaniem koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otwocczanin Re: czy satanizm jest w Polsce przymusowy? IP: 46.112.144.* 18.12.10, 18:54 Na szczęście nie ma przymusu organizowania i słuchania satanistów. Kto chce, to w ramach wolności może sobie zaśmiecać głowę ich wypocinami we własnym gronie, bez angażowania w to zasobów miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
habior Re: czy satanizm jest w Polsce przymusowy? 18.12.10, 18:59 Gość portalu: Otwocczanin napisał(a): > Na szczęście nie ma przymusu organizowania i słuchania satanistów. Kto chce, to > w ramach wolności może sobie zaśmiecać głowę ich wypocinami we własnym gronie, > bez angażowania w to zasobów miejskich. z tego co sie orientuje to mial byc koncert biletowany a nie wystepy na rynku???? to o co ci chodzi cepie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też z otwocka No jasne, że nie na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 23:48 Otwock nie ma rynku. Nie ma też kanalizacji, więc na ulicach po każdym deszczu mamy jeziora. Otwock to ciekawe miasteczko. Powiedzenie sąsiadce z osiedla "dzień dobry" może być odebrane jako niemoralna propozycja, którą należy zbyć milczeniem. Tutaj jazda nocą na rowerze wyposażonym choćby w światełko odblaskowe to wstyd. W Otwocku istnieją skrzyżowania o tak absurdalnej organizacji ruchu, jakby ich celem było generowanie wypadków. Remonty i naprawy dróg zawsze są oznaczane fatalnie albo wcale. W Otwocku gdy ktoś grozi, że zadzwoni po chłopaków z miasta, to nie wiadomo, czy ma na myśli policjantów, czy bandytów, ani czy to nie są przypadkiem ci sami ludzie (otwockie lasy pełne są wraków kradzionych samochodów, którymi jakoś nikt się nie interesuje). W otwocku karki urządzają sobie nocne wyścigi z paleniem gumy, które słychać wszędzie, tylko nie na posterunku policji. Itp, itd. Jeśli ktoś się dziwi, że prezydent Otwocka na wniosek księdza zakazał jakiegoś koncertu, to z pewnością nie jest z Otwocka. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Diabeł to tam mówi "dobranoc"? 19.12.10, 11:58 Haha:) Chcesz powiedzieć, że Diabeł to w Otwocku może najwyżej "dobranoc" powiedzieć?? :D :D :D Bez obrazy dla mieszkańców tego miasteczka, to tylko żart:) Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Re: czy satanizm jest w Polsce przymusowy? 18.12.10, 19:29 Gość portalu: Otwocczanin napisał(a): > Na szczęście nie ma przymusu organizowania i słuchania satanistów. Kto chce, to > w ramach wolności może sobie zaśmiecać głowę ich wypocinami we własnym gronie, > bez angażowania w to zasobów miejskich. ........................ Zgadza się. Nie było przymusu uczestnictwa w tym koncercie, on był dla tych co chcieli. Czyli to miało być we własnym gronie, i do tego odpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
critto róbcie tak dalej, a kościół będzie wspomnieniem 18.12.10, 19:45 to co mówisz jest żywym przykładem na to, że w Polsce powinien zapanować ZAPATERYZM - wyrzucić religię ze szkół, a krzyże ze szkół, urzędów i szpitali, zakazać politykom epatowania swoją religijnością (choćby w ramach kodeksu etycznego, bo prawnie tego zabronić nie można). Albo niczego nie zakazywać, ośmieszajcie się dalej, a za 20-30 lat kościoły będą czynne raz w tygodniu, jak we Francji, Danii, północnych Niemczech czy Norwegii, bo nikt nie będzie tam przychodził, albo wręcz sprzedawane na cele niesakralne. Odpowiedz Link Zgłoś
freeexciter Re: czy satanizm jest w Polsce przymusowy? 19.12.10, 00:20 Zmumifikowane krainy spoczęły w popiele, Ofiary tej gry, Skostniałe szkielety skąpane w rdzy, Niewinnie zabrane życiu, Fałszywe duchy padają, By podać na ręce w piekle, Już Niebo płonie i bramy oświetla, Tam Szatan czeka by wkroczyć... "Chemical warfare" SLAYER Odpowiedz Link Zgłoś
wehrmacht-1941 Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 18:50 jak sie panom radnym nie podobalo to przeciez mogli ocalic swe dusze i nie isc na koncert. mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Chołota w czarnych strojach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.10, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Ale satanizm Rydzyka i RM im nie przeszkadza ? 18.12.10, 18:53 Kurestwo,które głosi RM jest OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
habior Re: Chołota w czarnych strojach 18.12.10, 18:55 zgadzam sie z toba... ten kler to hołota. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otwocczanin Re: Chołota w czarnych strojach IP: 46.112.144.* 18.12.10, 18:59 Piszesz z nienawiścią, jakby cała twoja rodzina od pokoleń wysługiwała się antypolskim ciemięzcom. Jakoś panowie w czarnych sutannach cieszą się poważaniem większości Polaków. Nie daje to do myślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
habior Re: Chołota w czarnych strojach 18.12.10, 19:02 Gość portalu: Otwocczanin napisał(a): > Piszesz z nienawiścią, jakby cała twoja rodzina od pokoleń wysługiwała się anty > polskim ciemięzcom. tia... pradziadek był porucznikiem w ck armi najjasniejszego Franciszka Józefa:) > Jakoś panowie w czarnych sutannach cieszą się poważaniem większości Polaków. > Nie daje to do myślenia? Jedzcie gó....... miliony much nie moga sie myslic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Chołota w czarnych strojach 18.12.10, 20:01 Gość portalu: Otwocczanin napisał(a): > Piszesz z nienawiścią, jakby cała twoja rodzina od pokoleń wysługiwała się anty > polskim ciemięzcom. a ty dyszysz nienawiścią do tego, co niechrześcijańskie, choćby do satanistów i metalowców. Spoko, każdy ma prawo kogoś nie lubić czy nienawidzić. > Jakoś panowie w czarnych sutannach cieszą się poważaniem większości Polaków. > Nie daje to do myślenia? coraz mniejszej biorąc pod uwagę to, że do Kościoła np. w Warszawie chodzi 20-30%. Im więcej będzie takich akcji, jak ta, tym mniej będzie do kościoła chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
habior Re: Chołota w czarnych strojach 19.12.10, 01:20 critto napisał: > a ty dyszysz nienawiścią do tego, co niechrześcijańskie, choćby do satanistów i > metalowców. Spoko, każdy ma prawo kogoś nie lubić czy nienawidzić. > > > Jakoś panowie w czarnych sutannach cieszą się poważaniem większości Polak > ów. > > Nie daje to do myślenia? > coraz mniejszej biorąc pod uwagę to, że do Kościoła np. w Warszawie chodzi 20-3 > 0%. Im więcej będzie takich akcji, jak ta, tym mniej będzie do kościoła chodził > o. SPOKO Critto :) ja sobie swietnie sam daje rade:) -inaczej nie moglbym byc moderatorem najwiekszego polskiego portalu satanistycznego :PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_atheist Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: 199.48.147.* 18.12.10, 18:53 "Zdecydowałem się na odwołanie koncertu Kata z powodu treści przekazywanych w tekstach. Miałem na uwadze psychikę młodych odbiorców, na których psychodeliczne, satanistyczne i nawołujące do samobójstw teksty mogły wywrzeć negatywne skutki. Mój głos sprzeciwu był wyrazem woli mieszkańców" Jak prezydentowi zależy na psychice młodych ludzi to nich zakaże religii w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Katecheza w szkole musi zostać!! 18.12.10, 20:08 no coś Ty, młodzież dzięki temu się wspaniale rozwija!! W czasach, gdy religia była w salkach katechetycznych, a księża skupiali się na wierze, zamiast na polityce, Kościół miał duże poparcie, także wśród młodych. Sam pamiętam akcję "wypożyczania' figur Matki Boskiej (za zgodą księdza) i grupowe modlitwy młodych ludzi w mieszkaniach, czy pełne kościoły na roraty. Teraz, gdy ksiądz czy katecheta naucza w szkole, bierze pieniądze podatników i czuje się jak "waaaadza", która może ukarać krnąbrnego, niewiernego ucznia niższą oceną, coraz więcej młodych ludzi zaczyna myśleć samodzielnie, coraz więcej nie cierpi Kościoła i od niego odchodzi. Katecheza w szkole MUSI ZOSTAĆ!! Bo kto inaczej odbierze młodzież Kościołowi, no kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto1969 Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 18:59 a było powiedziane " 15 stycznia nadjedzie .... KAWALERIA SZATANA":) Odpowiedz Link Zgłoś
jawiemswoje Popieram zakaz!! 18.12.10, 18:59 Nie Każdy zespół ma coś ciekawego do powiedzenia. Ta muzyka bez żadnych pozytwnych przekazów.Oparta na prymitywnych instynktach.W czasach gdy naokoło tyle zła ,brudu,degeneracji młodzież powinna pielęgnowac w sobie dobro .. . p.s Tez kiedyś słuchałem podobnej muzyki ,jeżdziłem na koncerty do Jarocina na szczęście zmądrzałem czego i GW życzę Odpowiedz Link Zgłoś
izarys Re: Popieram zakaz!! 18.12.10, 20:37 Kapelę znad Baryczy niech sobie zaproszą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pas_ Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: 95.108.0.* 18.12.10, 19:02 nooo tak. njagorsza jest autocenzura, bo wtedy debilizm dochodzi do głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: *.206.112.242.static.telsat.wroc.pl 18.12.10, 19:02 Biedaki, jak się grać i śpiewać nie umie, no to się sięga po jakieś "kontrowersyjne" teksty. Satanistyczne klimaty się do tego świetnie nadają, gawiedź to kupi, a paru wyjców, którzy nie mają za grosz talentu, usiłuje się na tym wypromować. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
habior Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:09 Gość portalu: gość napisał(a): > Biedaki, jak się grać i śpiewać nie umie, no to się sięga po jakieś "kontrowers > yjne" teksty. Satanistyczne klimaty się do tego świetnie nadają, gawiedź to kup > i, a paru wyjców, którzy nie mają za grosz talentu, usiłuje się na tym wypromow > ać. Żałosne. Zalosne to sa seanse nienawisci pospieszalskiego i kaczynskiego, w temacie promocja to zonk misiu... to raczej odcinanie kuponów od dawnej sławy bo Kat wypromowal sie ćwierc wieku temu ales za glupi by to wiedziec :) www.youtube.com/watch?v=2zQbyifVY-U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: *.206.112.242.static.telsat.wroc.pl 18.12.10, 19:13 a co ma do rzeczy kaczyński i pospieszalski? (NB, nie z mojej bajki obaj panowie) Odpowiedz Link Zgłoś
habior Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:23 Gość portalu: gość napisał(a): > a co ma do rzeczy kaczyński i pospieszalski? (NB, nie z mojej bajki obaj panowi > e) a co ma do rzeczy muzyka operowa? btw ..lubie Wagnera :PPP de gustibus non est disputandum jeden słucha "barki noego " inny Kat-a ,Slayera ,Bathory etc... tylko ze fan metalu nigdy nie powie iz muzyka operowa to shit... i nie odmowi jej racji bytu. Dla mnie shit to disco polo ale jak ktos lubi imprezki w remizie to jego sprawa, nigdy nie powiem by tego zakazac bo ćpaja,chlaja i sie ciupciaja po kątach. Nie właze innym pod kołdre i nie nawołuje do zakazu procesji w boze cialo chociaz to obraza moje uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: *.206.112.242.static.telsat.wroc.pl 18.12.10, 19:34 @Habior Ja nigdzie nie napisałem, żeby zakazać Kat-a, napisałem tylko, że moim zdaniem to shit, tak samo, jak Ty piszesz, że Twoim zdaniem disco polo to shit (moim też, zresztą). Odpowiedz Link Zgłoś
fla Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:47 Parę ładnych lat temu porzuciłam glany i inne tego typu akcesoria, ale nawet wtedy, gdyby ktoś mój gust muzyczny zrównał z gustem muzycznym fanów Kata to bardzo bym się nań pogniewała. Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 20:05 Gdyż ponieważ, nawet wtedy słuchałam li tylko Mozarta, chadzałam li tylko do opery, a na śniadanie musi tylko kawior. Odpowiedz Link Zgłoś
fla Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 20:13 Ależ skąd, po prostu wybieram rzeczy najlepsze w swoim gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 20:19 > Ależ skąd, po prostu wybieram rzeczy najlepsze w swoim gatunku gdyby to była prawda to byś za mnie wyszła, teraz już za późno, hehe (fakt tu wybór nie jest jednostronny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: *.n4u.abpl.pl 18.12.10, 19:05 Prostackie katolstwo walczy z wszystkim, co nie jest po myśli okupantów watykanskich i jest w zgodzie z racjonalnym myśleniem. Dla debili spod znaku krzyża najważniejsze są słowa katabasa-pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlos Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: 74.73.44.* 18.12.10, 19:07 Zaraz zaraz, jakie stereotypy, a poniższy cytat to niby do czego się odnosi: "Prącie trzy na metr czarne jak w habicie ksiądz/ Chłoszcze brzuch, gwałci cię na krzyżu wszelkich wiar/ Spijam dziewczęcą krew błony dziewiczej*" Co to wogóle znaczy? Mnie nie obchodzi czy to jest konwencja gatunku czy nie, goście śpiewają jakby byli pod wpływem prochów, ten tekst jest jakiś wyuzdany, potworny. Istnieją granice i zostały one przekroczone, niech idą śpiewać gdzie indziej. Magistrat ma jak najbardziej prawo zakazu czegoś takiego. W Polsce jest wiele miast, niech szukają szczęścia gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: 85.232.231.* / 10.56.5.* 18.12.10, 20:25 > Istnieją granice i zostały one przekroczone bo ty tak mówisz? buahahahahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 21:44 a co, może to nieprawda?? W USA całe parafie bankrutują od odszkodowań i ugód wypłacanych poszkodowanym przez księży-pedofili. W Irlandii dzieje się podobnie, a to dopiero wierzchołek góry lodowej. Wasz Kościół ZAWSZE NIENAWIDZIŁ PRAWDY!! Nienawidziliście i nienawidzicie tych, którzy mówią o Was prawdę, sami papieże zakazywali rozgłaszania przypadków pedofilii, nie mówiąc o chorej nagonce i orgii kościelnej nienawiści wobec o. Ludwika Wiśniewskiego, który powiedział spasionym biskupom parę słów prawdy i jeśli już, to on jest prawdziwym chrześcijaninem, a nie oni, zaangażowani w ksenofobię i fanatyzm ojca Rydzyka. KONIEC mojej tolerancji dla KLERU i jego fanów!! Od tej pory będę Was potępiał i krytykował, gdzie się tylko da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sosiu-1 Otwock! typowa małomiasteczkowa wiocha! 18.12.10, 19:07 Co widać i słychać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otwocczanin Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: *.home.aster.pl 18.12.10, 19:09 pomijając Kata, na którego koncert idzie ten, kto chce, to Otwock jest ponurym miasteczkiem, gdzie kościołów i ogromnych posiadłości zakonnych jest pewnie 100x więcej niż placów zabaw, kin (0) i miejsc rozrywki (z pizzeriami włącznie ; ) razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
mw102 Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:09 I znowu wchodzi "Panie Prezydencie , głosowaliśmy na Pana ! Nie do przyjęcia jest "edukacja" dzieci przez takie zespoły satanistyczne,ćwe i asio, grajcie sobie swoją "muzykę" w piwnicach gdzie nikt Was nie usłyszy !Pod pretekstem "tzw. demokracji" wyłażą wszystkie szczury i inna swołocz bo niby "wszystko wolno".Zastanów się jednak pal...cie jeden z drugim z tzw. zespołu co Wy propagujecie?Bardzo słuszna decyzja , nie potrzeba nam "czegoś takiego",potrzeba nam kultury ale nie w takim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 21:54 Wynocha do Watykanu, jak ci się wolność słowa nie podoba. Polska jest krajem demokratycznym, pluralistycznym i nawet satanista ma prawo wychowywać dzieci po swojemu. Widać, że trzeba się wziąć za ustawową deklerykalizację Polski, bo kler i jego fani za wysoko podnoszą głowy. Choć z drugiej strony można zostawić status quo - przynajmniej więcej młodzieży się do Kościoła zniechęci dzięki takim "wspaniałym" księżom jak Michalik, Głódź, Wielgus czy Paetz i takim zakonnikom, jak o. Rydzyk. Niech będzie katecheza w szkołach z księdzem prowadzącym wykłady polityczne, gwarantowane jest że większość uczniów będzie olewać religię, a po osiągnięciu pełnoletności wielu się z religii wypisze, nie mówiąc o wypisaniu się z Koscioła. Ja już dawno publicznie wyrzekłem się wszelkiej więzi z Kościołem katolickim, wyrzekłem się wiary w Trójcę Świętą, zbawienie, potępienie, zmartwychwstanie i wszystkie inne dogmaty kościelne. Nie wypisywałem się, bo szkoda mi papieru i czasu na formalności. Mam 33 lata i ponad 16 lat żyję bez Kościoła i dobrze mi z tym. Co więcej, przekazuję swój światopogląd innym i będę to robił. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabajk Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:11 Grunt to mieć dystans do problemu Odpowiedz Link Zgłoś
velobase Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:15 W dziwnym kraju żyjemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Brawo dla burmistrza. Liczy się tylko SLAYER!!! IP: 194.42.110.* 18.12.10, 19:20 KAT to kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Tylko czy SLAYER zechce przyjechać do Otwocka? 18.12.10, 21:35 Trochę nie chce mi się wierzyć, że chłopcy ze Slayera, urzeczeni werdyktem burmistrza Otwocka, spakują się i przyjadą do tego miasteczka, żeby pokazać, na czym polega thrash metal. Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:20 najsmieszniejsze jest to ze najwiecej chamstwa agresji i przemocy slownej znalesc mozna w tekstach tych poboznych i prawych - najezdzajacych na "brzydkich" satanistow i metalowcow. posluchajcie troche metalu moi mili to moze mniej bedzie trzeba czasu potem spedzic przy konfesjonale. Odpowiedz Link Zgłoś
knock.out.4 Co innego gdyby to był zespół faszystowski 18.12.10, 19:25 wtedy wolność słowa ulega zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Wściekła nienawiść klerykałów pokazuje siłę Kata 18.12.10, 19:28 Wściekła nienawiść klerykałów, fanów Kościoła katolickiego o mentalności typu "zakazać wszystkiego" pokazuje, jak wielka jest siła przekazu zespołu KAT. A pan Nowak musiał przeprosić jedną z obrażonych przez siebie osób, bodajże Adama "Nergala" Darskiego za nazwanie go przestępcą... KAT w sposób bardzo wyrazisty ŚPIEWA o tym, czego zwolennicy rządów kleru w Polsce woleliby nie słyszeć... A tym bardziej woleliby, aby nie słyszeli tego inni, np. młodzież, która i tak coraz bardziej odchodzi od Kościoła katolickiego. Dodajmy, że z Kostrzewskiego, głównego twórcy tekstów KATA, żaden satanista; jest ateistą, czasem daje się wręcz poznać jako antyteista, czyli wróg Boga i wiary w Boga. W radykalny sposób zajmuje się tematem teodycei, twierdząc, że wszelkie zło na Ziemi to wina "Boga Biblii". Ja w Boga Biblii nie wierzę, jestem panteistą o pogańskich skłonnościach, więc mnie to mało obchodzi. Ale szanuję Kostrzewskiego i KATA za ostrą twórczość; docenia ją też wielu innych ludzi o rozmaitych poglądach. I żaden wściekły jazgot i skowyt klerykałów nie zmieni tego, że słowa piosenek KATa są popularniejsze od tego, co księża mówią z ambon. A młodzież ma kolejny powód, aby "olać Kościół". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: *.aster.pl 18.12.10, 19:28 a jakiś tam Wielmoży Pan Moderator nie przepuszcza komentarzy które godzą w Wyborczą. Napisałem komentarz około godziny temu i nadal echo!! czyli znaczy się ze jak ktoś nie myśli jak żydoeropejczyk to jest beeeeee. cikawe czy chociaż to przejdzie do publikacji. Trochę odwagi Panie Cenzorze!!!!!!!!!! w końcu o wolną Polskę Pana pracodawcy walczyli, czyli o taką gdzie każdy ma prawo powiedzieć to co myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce mi peka Jak pod Warszawą walczy się z szatanem IP: 178.73.49.* 18.12.10, 19:32 Strach sie bac:) W Otwocku jakies mochery... a na scenie paru dziadow, bez nowego pomyslu na zycie... Jak ktos chce, niech zamiast jechac do Wawy, na kulture, idzie na koncert oderwany od rzeczywistosci... bez dopalaczy i ciagniecia laski w dyskotekowym kiblu, z dziadami ucinajacymi kupony z komuny jako zbuntowana postac zla ;) Powinno sie wszystkim chetnym zapewnic WOLNY WYBOR. Dziady chca zarobic - dziaciaki nieogarnete placic... o co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
d4x Jak pod Warszawą walczy się z szatanem 18.12.10, 19:38 Ale jaja :D ja nie mogę :D Odpowiedz Link Zgłoś