Dodaj do ulubionych

Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. za ...

11.01.11, 14:57
Miejsce osób promujących narkomanię, pederastię i zboczenia jest w pierdlu.
Obserwuj wątek
    • Gość: rrrrr Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. za ... IP: *.rev.pro-internet.pl 11.01.11, 14:58
      niestety w takim zapyziałym i wsiuńskim kraju zyjemy. druga białoruś. pierdnąć nie można bo jakiś moher nada na psy. do tego 1300zł na miesiąc i chulamy sobie.
    • wolfgang87 Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. za ... 11.01.11, 15:03
      Genialne. A kto za to aresztowanie zaplaci? Pan placi, pani placi. A pan O. posiedzi. I jesli placil jakies podatki, to napewno ich za ten czas nie zaplaci.

"Sąd podzielił nasze zdanie i aresztował podejrzanego na trzy miesiące - dodaje."

A na ch... na 3 miesiace??? 3 miesiace z życia za taka pie...? A ile to będzie mnie kosztowało?

Czy w tym kraju skończy sie kiedys aresztowanie ludzi dla sportu? Moze jakby taki sedzia czy prokuratur placil z wlasnej kieszeni, to by mu sie odechcialo.
      • Gość: wk....ny Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. z IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 16:06
        Właśnie jaki areszt za co? Koleś sam przyszedł na komendę. Dlaczego na 3 miesiące. Szok. 1miesiąc nie wystarczy prokuraturze ? Co oni będą przez 3 miesiące robić? Oczywiście prawie nic. Najlepiej wsadzić do pierdla i sprawa załatwiona.
        Co za beznadziejni ludzie w tym kraju mieszkają.
      • Gość: jood Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. z IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 11.01.11, 21:53
        Żaden problem - kup z pięć gietów, wsadź w kieszeń, i nakładź pierwszemu spotkanemu psu po pysku. Też nie będziesz płacił podatków przez najbliższe trzy miesiące. A ja, czy będziesz siedział, czy nie, podatek zapłacę taki sam.
        • Gość: rae Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. z IP: *.alan.krakow.pl 11.01.11, 23:42
          tyle, że najpierw mniej z niego dostaniesz, a potem Ci go podniosą.
    • krwe Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. za ... 11.01.11, 15:06
      wolska.
    • Gość: kixx uje­bać czlowieka dla zasady IP: *.acn.waw.pl 11.01.11, 15:28
      takie jest polskie prawo
    • rlnd Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. z 11.01.11, 15:34
      To powinienes sie dac zamknac za to trzecie.
    • Gość: (gość portalu) O ile sobie przypominam, to obermatoł Tusk IP: *.home.aster.pl 11.01.11, 15:57
      obiecywał zniesienie obowiązku meldunkowego do końca 2009 roku.
    • Gość: Drevniak Obara jest mało inteligentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 15:59
      Jestem przeciwny karaniu za palenie jointów (choć do tego nie namawiam) ale MrObara wykazał się totalną bezmyślnością. W żadnym kraju świata plucie na policjanta dyżurnego nie uchodzi bezkarnie....
      • rlnd Re: Obara jest mało inteligentny 11.01.11, 16:28
        To ze naplul wiesz od rzecznika policji, czy tez byles obok ?
      • Gość: Fenix Re: Obara jest mało inteligentny IP: 3.1.* / 172.23.192.* 11.01.11, 16:54
        Niekoniecznie mógł mieć taki zamiar. Jak człowiek jest zdenerwowany to zaczyna mówić bardziej "soczyście". Wystarczy że kropla śliny spadła na dyżurnego i już można powiedzieć, że go opluł.
        • Gość: rae Obara jest bardzo inteligentny IP: *.alan.krakow.pl 11.01.11, 18:01
          No niestety, ale pewnie tak było. Myślę że każdy, kto dowiedziałby się że policja trzepie mieszkanie jego rodziny BEZ POWODU, sam by na takiego policjanta nakrzyczał, a jak się krzyczy, to się pluje.

Oni są po prostu bezsilni, więc chwytają człowieka znacznie poniżej pasa. Mam nadzieję, że teraz Pan Tomasz napisze gdzie się tylko da, odwoła się wszędzie tam gdzie można - w Polsce i Europie, bo ta paranoja musi się kiedyś skończyć - i nie będzie nasze państwo za głupie ziele niszczyć ludziom życia, pakować im się do domów, wsadzać do paki itd. Zobaczycie, już wkrótce.
      • Gość: heh Re: Obara jest mało inteligentny IP: 87.204.176.* 23.11.11, 01:52
        Już nie pierwszy raz z resztą. Jak np. pokazał się przy tym Dawidzie Bratko, który wciskał ludziom gó... w formie dopalaczy... Dzięki temu występowi dodatkowe 3% polaków są na nie jeśli chodzi o ganje. Osobiście, dzięki...

Swoją drogą ludzie słuchajcie... Nie można zrobić tego z "pompą"?? Skontaktować się z Januszem Palikotem, dodatkowo innymi posłami, w temacie, coby wrzucić projekt zmiany ustawy i przed każdą debatą na ten temat w sejmie, robić olbrzymie manifestacje, ale pokojowe?? Bez włażenia po słupach, palenia zioła itd. Spokojna idąca manifestacja NORMALNYCH ludzi?? NIE HOŁOTY! Piszę tu o tych, przez których głupotę, oraz popisywanie się, społeczeństwo patrzy na idiotów!
        A może już czas? Czas by przestać się ukrywać i zrobić porządną akcję społeczną? Akcję w której weźmie udział olbrzymia ilość osób będących za legalizacją? Moim marzeniem jest zrobić akcję jedną ale porządną w odpowiednim momencie,... Dzień w którym większość ma wolne od pracy, neutralny świątecznie... Ale jeden olbrzymi na który się umawiamy z pół roku wcześniej, że jedziemy wszyscy z każdych okolic, każdej dzielnicy na jeden porządny marsz. Przed sejmem, spokojny ale olbrzymi marsz normalnych ludzi... Sorry ale... sie z...rozgadałem
    • Gość: Adam Chcą kolesia zmiękczyć. Terroryści Milicjanci. IP: 217.153.61.* 11.01.11, 16:06
      Sam przychodzi na policję a oni mu zarzut, że może unikać policji.
      Jak w końcu zniesiemy obowiązek meldunku to wszystkich będą prewencyjnie aresztować na 3 mies. Tak na wszelki wypadek żeby mieć nas pod ręką.

Areszt za zniewagę policjanta. Co za idiotyzm.
      Oprócz tego że płacimy za poszukiwanie, oskarżanie, sądzenie, przetrzymywanie tych wszystkich groźnych "narkomanów" z 1gr trawki, to teraz zapłacimy jeszcze za jego areszt, bo nie pasuje on "władzy"
      Czeka nas jeszcze proces o odszkodowanie, które też prawdopodobnie wygra i znowu zapłacimy. Wszystko w imię "władzy" które zabrania trawki dla zasady, bo nikt nie ma jaj żeby przyznać się do błędu, że jej delegalizacja była błędem.

"Super Państwo Kurwo!"
      • w.i.l Co za narkomański bełkot! 11.01.11, 16:21
        Brałeś - nie pisz.
        • rlnd Re: Co za narkomański bełkot! 11.01.11, 16:28
          No wlasnie.
        • Gość: zewsząd i znikąd Re: Co za narkomański bełkot! IP: 178.73.48.* 11.01.11, 16:32
          "Narkomański bełkot"?! Przedpiśca nader rzeczowo się wypowiedział. Chyba, że dla ciebie "bełkot = słowa osoby o poglądach innych niż moje". Tacy też się zdarzają, zwłaszcza w polityce jest ich dużo.
          A, i jeszcze takie złośliwe pytanko kontrolne: czy pijesz może czasem piwko, winko, wódeczkę? Byłeś kiedyś wstawiony? Jeśli tak, to nie obrzucaj obelgami zwolenników innych używek, ćpunie.
          • rlnd Re: Co za narkomański bełkot! 11.01.11, 16:36
            Mysle ze w.i.l. cpa kawe i srodki przeciwbolowe.
        • Gość: MJ Mj MJ Re: Co za narkomański bełkot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 16:46
          w.i.l Nie brałeś - tym bardziej nie pisz...
          Twój pierszy post był głupi. A może Ty jesteś głupi? Jak można porównac trawkę do pederastii i "zboczeń" (narkotyki to też kofeina, nikotyna, alkohol i niektóre leki, więc według Ciebie siedziec powinno 7/8 Polski w tym zapewne także i Ty!)

Obara zachował się jak dziecko które kopie z całej siły w krzesło w które przed chwilą się uderzyło... Nic nie tłumaczy jego zachowania. Według mnie jednak areszt nie jest dobrą karą dla niego, powinien dostac dosyc wysoką grzywną.
          • Gość: rae Re: Co za narkomański bełkot! IP: *.alan.krakow.pl 11.01.11, 18:11
            Myślę że nie zachowuje się jak dziecko, tylko został sprowokowany - to policja zachowała się jak banda dresów wchodząc do mieszkania jego matki (a byli tam już (jeśli dobrze pamiętam co mówił) wiele razy i dobrze wiedzieli że on tam nie mieszka). Wyobraź sobie prawo, wg którego ktoś może przeszukać twoje mieszkanie w poszukiwaniu np. burdelu (domu publicznego), dlatego że całujesz się z dziewczyną na ulicy. No, może przesadziłem, ale np za picie piwa na ulicy włamują się i szukają u ciebie gorzelni! Ktoś musi wreszcie zrozumieć że tak nie można - i przestać karać za trawę!
        • Gość: chw Re: Co za narkomański bełkot! IP: *.acn.waw.pl 11.01.11, 20:10
          chcę wyskoczyć z tobą na solo i wdeptać cię w ziemię. czekam na odpowiedź.
          • w.i.l Mordę to ci ćpunie obije policja 11.01.11, 22:09
            Za to jej płacę podatki.
            I za to żebyś siedzał w pierdlu i nie deprawował moich dzieci.
            • Gość: hmm Re: Mordę to ci ćpunie obije policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 22:33
              twoje dzieci maja przejebane, że bardziej się nie da. Taki rodzic to zryty beret od małego, czarna rozpacz, wszystkie zarazy swiata w jednej pustej łepetynie, wciskające swoje "mądrości" w czysty dziecięcy umysł. Nie ma takich narkotyków, które ryłyby banię bardziej niż zdezelowany umysł zamordysty mającego władze nad bezbronnym dzieckiem. Niestety, ale prawdopodobieństwo, że jabłko padnie niedaleko jabłoni jest ogromne.
            • rlnd Re: Mordę to ci ćpunie obije policja 11.01.11, 23:30
              Wystarczy ze ty je deprawujesz ?
    • sharn1 Przymusowy odwyk dobrze mu zrobi 11.01.11, 16:38
      • Gość: wloczykij Może Tusk mu coś podrzuci ze swoich zapasów IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 16:56
        Co by nie mówić o narkotykach to aresztowanie gościa, który zgłosił się na komendę za ukrywanie sie przed policją i to w błachej sprawie, na trzy miesiące, to manipulacja prokuratora i sędziego. A dlaczego go aresztowali. Bo wygrał w czwartek tydzień temu proces z wojewodą mazowieckim, wcześniej z prezydentem Komorowskim i Prezydent Warszawy Hanną Gronkiewicz Waltz. Tacy ludzie nie odpuszczają. Mam tylko nadzieję, że to raczej zainspiruje ludzi niż ich zastraszy.
        • Gość: Q Cieszę się, że część moich podatków.... IP: *.acn.waw.pl 11.01.11, 18:04
          pójdzie na odizolowanie takich popaprańców od społeczeństwa. Nie chcę, aby moje dzieci spotkały na swojej drodze takie ścierwo.
          • rlnd Re: Cieszę się, że część moich podatków.... 11.01.11, 18:11
            Niestety, nadal moga spotkac ciebie, z cala twoja pogarda wobec ludzi.
          • Gość: wloczykij Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 18:13
            Twoje dzieci będą miały szansę spotkać Obarę. Z badań Europejskiego Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii, wynika że 40 % mieszkańców dużych miast pali marihuanę. Jeśli więc nie jesteś wiochmenem to szykuj się do odwiedzenia bachorów w areszcie.

www.se.pl/wydarzenia/kraj/badania-polacy-masowo-pala-marihuane-marihuana-prz_160074.html
            • Gość: Q Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: *.acn.waw.pl 11.01.11, 18:37
              "Jeśli więc nie jesteś wiochmenem to szykuj się do odwiedzenia bachorów w areszcie."

Twoich? Piszesz o swojej przyszłości ??? Czytając takie wpsaniałe wiadomości jak te w artykule - o swoje DZIECI jestem coraz bardziej spokojny... Im mniej odurzonych, śmierdzących popaprańców na ulicy tym większe szanse, że moje dzieci znajdą się 60% części mieszkańców...

• rlnd Re: Cieszę się, że część moich podatków.... 11.01.11, 19:58
                > Im mniej od
                > urzonych, śmierdzących popaprańców na ulicy tym większe szanse, że moje dzieci
                > znajdą się 60% części mieszkańców...
                >

Odurzoni i smierdzacy, na ulicy, to w glownej mierze wielbiciele legalnego narkotyku - alkoholu.
                Jak zamierzasz chronic wlasne dzieci przed nim (duzo zreszta grozniejszym niz marihuana) ?
              • Gość: Jakis tam Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: 77.32.7.* 11.01.11, 21:40
                Jak do chu.....a można być takim debilem, że wkłada się do jednego worka Studenta palącego trawkę i pijanego nieprzytomności manela.

czy Pan chodził kiedyś do szkoły i czy wogóle kiedykolwiek nauczył się chociaż odrużniać krztałty ?
            • Gość: wloczykij Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 18:42
              Pamiętaj też, że domagając się karania za posiadanie, kręcisz bat na własne dzieci. To, że co drugi Warszawiak nie odbiera swoich dzieci z aresztu zawdzięczamy tylko niskiej skuteczności policji. Choc można być w tej połowie, która ma mało towarzyskie pociechy. A fakt, że gość, który poszedł do sądu z prezydentem Polski nadleśniczym Komorowskim i wygrał, dostał trzy miesiące aresztu za tort, (Komorowski za złamanie konstytucji nie poniósł kary) świadczy o tym, że polska konstytucja po rządami PO jest dla sądu mniej warta od torta.
          • Gość: rae Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: *.alan.krakow.pl 11.01.11, 18:15
            Chyba powinieneś zjeść takie ciasteczko, spojrzeć w lustro i pomyśleć trochę nad sobą. Powinno Ci pomóc.
          • Gość: lamusie ty Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 20:54
            wypie...j
            • Gość: Q Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: *.acn.waw.pl 11.01.11, 21:11
              Frajerze, co robiłeś w puszce za parowóz....Wypie...dalaj.
          • Gość: jakiś TAm Re: Cieszę się, że część moich podatków.... IP: 77.32.7.* 11.01.11, 21:37
            To najpierw przeprowadź wywiad społecznościowy u kolegów swoich dziecii coś mi się zdaję że po spotkaniu z Panem Tomaszem doszedł byś do wniosku, że jesteś ograniczony umysłowo, zacofany i upośledzony społecznie. A to tylko część kompleksów których byś się nabawił po rozmowie z nim.

• Gość: precz z ćpunami Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kratami IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 19:25
      I dobrze mu zrobi ta odsiadka. W pierdlu będzie sobie mógł pociągnąć ale druta grypserze. Mam nadzieje że tam ktoś dobierze mu się do d..... i może ten chwast -ziele zmieni orientacje i pójdzie w inny nałóg -zostanie cichodajką ?
      • Gość: wloczyki Trzy miechy za tort, miesiąc za pączka IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 19:39
        Zawsze może pojechać twojego dzieciaka, który trafi tam za pół grama. I tak im sie spodoba, że postanowią zostać dłużej. Wiesz serce tęskni do domu ale dupa się bawi dobrze. Głosuj za karaniem, może i twój dzieciak nauczy się grypsery.
      • rlnd Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kr 11.01.11, 20:00
        Kolega tak ladnie opisuje - z autopsji ?
        • Gość: jakiś tam Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kr IP: 77.32.7.* 11.01.11, 21:44
          kolego pewnie chodził do szkoły i umie rozruzniać kolory, krztałty stany po niektórych używkach alkochol <-> konopie, jak widać niektórym nawet jak się wskarze drogę dalej mają klapki na oczach.
          A przy takim tepie rozwoju miasta to ma Pan raczej z 20 marnych % na uchronienie dzieci przed konopiami i niestety 0% na uchronienie ich przed alkocholem.
          • Gość: Q Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kr IP: *.acn.waw.pl 12.01.11, 08:09
            "kolego pewnie chodził do szkoły i umie rozruzniać kolory, krztałty stany po niektórych używkach alkochol <-> konopie, jak widać niektórym nawet jak się wskarze drogę dalej mają klapki na oczach.
            A przy takim tepie rozwoju miasta to ma Pan raczej z 20 marnych % na uchronienie dzieci przed konopiami i niestety 0% na uchronienie ich przed alkocholem. "

Ty oczywiście też chodziłeś do szkoły...podstawowej.Tylko za dużo ćpałeś.

• rlnd Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kr 12.01.11, 08:50
              Nie. Gdzie indziej powiedzial ze ma dysleksje.

Ale przeciez ty masz w pogardzie innych ludzi, prawda ?
              • Gość: Q Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kr IP: *.acn.waw.pl 12.01.11, 09:20
                Nie - mam w olbrzymiej pogardzie wszystkich zachęcających do picia, ćpania i palenia. Natomiast głęboko współczuję już uzależnionym......

Ps. Teraz taka moda: ktoś jest nieukiem do kwadratu, napisze że jest dyslektykiem, dyskgrafikiem czy innym "dys-" i już mu wszyscy wybaczają nieuctwo. A on jest zwyczjnym "dys-mózgiem".
                • rlnd Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kr 12.01.11, 11:06
                  Wspolczucie dla uzaleznionego:
                  "...pójdzie na odizolowanie takich popaprańców od społeczeństwa. Nie chcę, aby moje dzieci spotkały na swojej drodze takie ścierwo. "

Co do zachecania - nie zauwazyles jeszcze, ze nikt tutaj nikogo nie zacheca, nie namawia do zazywania narkotykow (czy tych legalnych czy tych nielegalnych) ?
                  Depenalizacja czy legalizacja to nie jest zachecanie. Skoro nie lubisz podrobow czy wodki to ich nie kupujesz i nie jesz (pijesz), prawda ?

> Ps. Teraz taka moda: ktoś jest nieukiem do kwadratu, napisze że jest dyslektyki
                  > em, dyskgrafikiem czy innym "dys-" i już mu wszyscy wybaczają nieuctwo. A on j
                  > est zwyczjnym "dys-mózgiem".

Aha. I tak jest oczywiscie z kazdym ? A przynajmniej tak z gory zakladasz. To jak bedzie z ta pogarda do ludzi ?
    • pis_to_pic Ach te obrażalskie P... 11.01.11, 19:58
      To ja poproszę Pana dyżurnego o wniosek o zamknięcie dużej części kibiców po meczu, bądź co bądź ciekawie o was nie mówią, śpiewają itd. Na szacunek drogi P... to trzeba zasłużyć a nie przynależeć do grupy zawodowej. Pomysł z robieniem sajgonu na chacie matki z dala pachnie kretynizmem. Cóż ale przecież nie możemy od was oczekiwać abyście używali głowy, bądź co badź, zarabiacie beznadziejnie i nie potraficie zawalczyć o swoje wynagrodzenie, przyjmujecie do sowich szeregów takich ludzi, którzy właśnie w ten sposób budują wasza reputację, większość zamiast powiedzieć przełożonemu co myśli jakie ma zdanie, to po cichaczem lata do gazety że każą mandaty wystawiać. Jeśli byłaby silna inteligentna grupa w waszej służbie to dawno byście sobie poczyścili tematy. Ale przecież do emeryturki każdy ma 8 latek więc się nie będzie wystawiał.. I debilizm trwa, jak w wojsku tyle że tam potrzebują mądrych inaczej co nie będą pytać czemu ma strzelać.
      • Gość: ana Re: Ach te obrażalskie P... IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 02:02
        przepraszam ze dam tekst "Firmy" ktorej z reszta strasznie nie lubie. ale jest dla mnie tak prawdziwy, ukazuje to co mnie spotkalo... Nienawidze policji za to co zrobili mi i najblizszej mi osobie. I cholera... te "JP" czasem ma jakis sen:
        chodzą nadęci, własną rolą przejęci. W oczach społeczeństwa są prawie jak święci .We własnych oczach są mentorami, Sensacji gwiazdorami jak teksasu strażnikami ,Biją, kradną, oszukują poza podejrzeniami ,Mundur i blacha to polisa dla nich. By mieć święty spokój chodzą za statystykami, Posiłkują się kłamstwami, są sędziami i katami, Znajdą sobie koronnego, manewrują zeznaniami, Dzięki tym zeznaniom sąd skazuje za nic, Mówimy o problemach, których każdy nie zna, O naszej niewinności i policji przestępstwach
        Nawet jak bez wyroku, pozostaje niesmak... wybaczcie ale to jest tak prawdziwe ze nie musze nic dodawac jesli chodzi o wiezienie...Linijka po linijce opisuje to co spotkalo bliska mi osobe, wszystko co zawarte jest w tym tekscie jest żywą prawdą i naprawde tak się dzieje.
        Szczerze? Kazdy mowi przewaznie ze oh kazdy mowi ze tak tej policji nienawidzi ale ze jak dzieje sie krzywda to odrazy wykrecasz 997. Ja Obiecalam sobie ze nigdy tego numeru juz nie wykrece, chocby chcial mnie ktos zabic... Dlaczego? A otóż dlatego że kiedy zostałam któregoś dnia zaatakowana fizycznie i slownie przez chora psychicznie kobiete i wezwałam ich na pomoc, oboje panowie stali tylko i sluchali jak ta kobieta ktora wczesniej nachodzila mnie juz w domu (wczesniej tez wzywalam policje ale zanim dojechali - ok 40 min. jej oczywiscie pod drzwiami mojego domu juz nie bylo-nagrania na telefonie nic nie znacza, Oni musza ja przylapac - w ich tepie to nie mozliwe ;] ,) wyzywla mnie bezpodstawnie od roznych... Czekalam na ich reakcje, zacisnelam zeby do czasu kiedy zaczela obrazac moja rodzine i w koncu wymieklam, powiedzialam jej tylko "zamknij sie". policjant sie nastroszyl na mnie jakby chcial mnie pobic... Jestem mlodą 20 latką, a zaatakowała mnie 50 latka, Podszedl do mnie napiety i powiedzial "z szacunkiem do starszej pani". Nawet nie posluchal co ja mam do powiedzenia mimo ze to ja zadzwonilam, zabral mojego kata na bok i wysluchal co ta baba ma do powiedzenia. W koncu przyszli do mnie i powiedzieli zebym "nie nachodzila tej pani" cholera jasna, czy ja sama na siebie policje wezwalam? Przyznam ze niezle ich wtedy zbluzgalam... W takich przypadkach jednak powiem wam ze gorsza byla ta ignorancja, niz jakby mnie zabrali na komende. Byc moze dziwne by bylo gdyby przywiezli kogos kto do nich dzwonil i wzywal pomocy? Odnotowana mieli interwencje, mimo ze sama nigdy nie mialam konfliktu z prawem zmieszali mnie z blotem (byc moze czerpia z tego przyjemnosc) bo jestem mloda osoba, szara nieistotna jednostka ;]
    • Gość: tbk Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. z IP: *.acn.waw.pl 11.01.11, 20:07
      to idź się zgłosić na policję, bo z pewnością jesteś zboczeńcem
      • Gość: ok no i dobrze że go zamknęli IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 20:47

czubów się zamyka
        wolne konopie kurde balans
        niedługo uaktywnią się zwolennicy wolnego LSD i nekrofilii
        • Gość: Q Re: no i dobrze że go zamknęli IP: *.acn.waw.pl 11.01.11, 21:14
          Nie "dobrze" tylko baaaaaaardzo dobrze !!!!!!!!
          • Gość: jakiś TaM Re: no i dobrze że go zamknęli IP: 77.32.7.* 11.01.11, 21:24
            was też powinni zamknąć za niemyślenie. Kolejna para debili, przepraszam DEBILI !!!
    • Gość: Jakis tam.. Re: Jednak areszt dla Wolnych konopi. Tomasz O. z IP: 77.32.7.* 11.01.11, 21:23
      twoje miejsce jest w pierdlu za bezmuzgie podejście do świata, nie siedzisz chyba tylko za ten tekst o zabieraniu dzieci.
      • w.i.l Bezmózgi jest analfabeta piszący 11.01.11, 22:14
        "bezmuzgie".
        Towar rzucił wam się na "muzgi".
        Cha, cha.
        • Gość: wloczykij Zmaknęli go bo mieszka nie tam gdzie ma meldunek IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 22:33
          Ha, zamknęli go za brak meldunku. Wobec czego w śledztwie w sprawie tortu!!! mógłby być problem z ustaleniem jego miejsca pobytu. Znam kilkadziesiąt osób, które mieszkaja poza miejscem zameldowania. Przy jakimkolwiek śledztwie można je zamknąć z tego paragrafu.

www.wykop.pl/link/551693/cannabis-house/
        • Gość: Jakiś tam Re: Bezmózgi jest analfabeta piszący IP: 77.32.7.* 11.01.11, 22:38
          nie będę ukrywał że mam dyslekcję i analfabetyzm.
          Ale "kolego" nie zmieniaj tematu bo to nie omnie jest tu mowa i o moich problemach.
          A bardziej od ortografii liczy się chyba wiedza, której tobie najwyraźniej brakuje.
          I kogo to obchodzi na kogo głaosowałeś jak to nie ma zbyt wiele z prokuraturą i policją na takim poziomi działań.
    • pamejudd Swietnie! Brawo dla policji! 11.01.11, 22:43
      Konopielka moze sie teraz pogimnastykowac pod cela, probujac wmawiac kolegom ze jaranie skorki od pomaranczy tez wkreca banie.
      • Gość: wloczykij Aresztować wszystkich co podaja do sondu Komorowsk IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 23:55
        Brawo dla policji. Trzy miesiące aresztu za brak meldunku. Nie ma w tym żadnego podtekstu politycznego. Tylko przypadkiem gość wygrał proces sądowy przeciwko Prezydentowi Polski gajowemu i bufetowej.
        A ja się pytam co z tortem, ile on dostał aresztu i czy jest przechowywany w lodówce? Ilu policjantów pilnuje tortu? I ile będzie kosztowało zatrzymanie i badanie tortu? Czy prezydent i premier potępia tort równie zdecydowanie co jednorękich bandytów?
    • Gość: a fe Oto styl rządów Platformy, PIS itd.... IP: 46.112.123.* 12.01.11, 03:25
      Takie metody stosuje ta władza...
      Obara wygrał wiele spraw przeciwko najwyższym urzędnikom w państwie, a ostatnio - z Wojewodą Mazowieckim w NSA w Warszawie. Obara cały czas pokazuje, że się nie boi -zaraz po wygranej poszedł za ciosem i narobił szumu, tak że wszystkie media trąbiły o panice w Sejmie za sprawą placka z haszem. Ktoś najwyraźniej stwierdził, że lepiej go odizolować, bo porusza przed wyborami krępujące tematy, urządza kompromitujące władzę happeningi. I do tego ma rację - nie dość, że prawda jest po jego stronie, to jeszcze przyznają mu to sądy.

Tomku jesteśmy z Tobą !!

• xym Tomasz Obara gość z odległego Wolnego Świata 12.01.11, 12:34
      Marihuana jest lekiem, nie jest groźniejsza ani bardziej uzależniająca od kawy, w połowie krajów Europu, Kanadzie i 15 stanach USA jest już oficjalnie wpisana na listę leków a lekarz może ją przepisać pacjentowi w celach medycznych. Właściwości lecznicze są bardzo szerokie, ale w różnych krajach i miejscach nie wszystkie są uznane jako wystarczające by zalecać konopie. Jednak ściganie i zamykanie posiadaczy konopi to w Europie już ewenement. Tak postępuje się głównie w Azji i Afryce w szczególności w krajach rządzących totalitarnie.

Opodatkowanie VATem i akcyzą medycznych konopi dało by budżetowi państwa od dwóch do czterech miliardów złotych rocznie oraz umożliwiło by legalizację znacznej liczby miejsc pracy, a zarazem odebrało by pieniądze mafii.

Mówisz, że "miejsce ćpunów jest za kratami". Kraje, które wybrały tą drogą poniosły porażkę, narkomania wzrosła. Ale spada kiedy ćpunów się leczy, a nie kiedy się ich zamyka.

Ale konopie nie są narkotykiem, skoro nie uzależniają. Tu można się spierać o definicję narkotyku, bo są dwie, zależnie od encyklopedii i wg jednej sprzecznej ze współcześnie znanymi faktami naukowymi konopie są narkotykiem, a wg nowszej, zgodnej z nowszymi opracowaniami naukowymi konopie nie są narkotykiem.

Wg prawa międzynarodowego państwa sygnatariusze są zobowiązane do zakazania prawnego maku i konopi. Jednak nie zamierzamy zakazać strucli z makiem i nie musimy zakazywać konopi do celów medycznych. Byli byśmy idiotami jako Polacy, gdybyśmy dali sobie wmówić że mamy tak postępować. Konopie i mak to nasza tradycja ale ich użytkowane można i należy regulować dla dobra konsumentów jak i ogółu społeczeństwa.
    • Gość: Zawsze Za ! Jednak areszt dla Wolnych konopi. Obara za kratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 23:26
      Gota z więzienia, niech dalej świat ten zmienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka