Gość: ModernChef IP: *.aster.pl 27.02.11, 11:02 Przy takiej jakości zdjęciach to na golasa nawet można ich obrabować - i tak złodzieja nikt z nagrania nie rozpozna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CSI Re: Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz IP: *.acn.waw.pl 27.02.11, 12:14 Zoom, zoom, zoom and enhance. Ooooh, yeah ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddfd Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 13:34 Co mu się w szyję stało? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca Kurczę, przecież to mój indyk rozpłodowy! IP: *.cdma.centertel.pl 27.02.11, 14:47 Wczoraj zwiał z fermy. W co on się ubrał???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24.stycznia Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 14:57 o tej porze roku jeszcze choinka stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: *.acn.waw.pl 27.02.11, 16:17 To tusk, jeszcze mu mało?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz IP: 77.236.16.* 27.02.11, 16:18 Jan Krzysztof Bielecki szuka czegoś na zasypanie dziury budżetowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: *.4web.pl 27.02.11, 16:20 Nie wyraził zgody na przetważanie swoich danych osobywch , to dlaczego jego zdjecie jest w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---BOKSER ------- Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 16:50 TECHNIKA CORAZ LEPSZA ZŁODZIEJE CORAZ GŁUPSI . O POLICJI NIC NIE POWIEM SAMI SE DOPISZCIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient banku to się zaczyna robić chore, DOŚĆ TEGO IP: *.home.aster.pl 27.02.11, 16:55 kiedy banki w końcu zrozumieją że klient nie jest od pilnowania ich interesów. Co chwila napad, brak zabezpieczeń i odpowiedniej ochrony a później głupie apele. Chcecie oszczędzać na bezpieczeństwie, trudno- wasz wybór ale to również świadczy o podejściu do klientów którzy korzystają z waszych usług. Nawet gdybym znał gościa z artykułu to mam to gdzieś!!!! Chcecie żeby zwykły obywatel pilnował waszych bankomatów, bronił waszych interesów, a ja się pytam - co ja przeciętny klient mam z tego mieć??? DOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz SKOK to nie bank. 27.02.11, 21:17 W sumie, moze wlasnie dokonal uwlaszczenia spoldzielczej kasy. Ekonomista-rewolucjonista, nie zlodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allle Re: to się zaczyna robić chore, DOŚĆ TEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 21:58 ale skok to nie bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Monitoring pierwsza klasa ! HD po prostu! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.02.11, 17:58 Ten monitoring to chyba jest po to żeby stwierdzić czy coś wchodzi lub coś wychodzi z budynku, gratuluję tak fachowej instalacji w banku, no niby w skoku, ale już wiem zeby tam nie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 18:23 To jest starszy człowiek w wieku około 37 38 lat. Dla pozoru ma ubraną bluzę młodzieniaszka lub po prostu jest starszym Panem, który od różnych środków narkotyzujących zaprzestał rozwijać się umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 18:30 Podobny do Miska Koterskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok SKOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 18:58 zobaczył napis skok to go zrobił sami tego chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Smarek Choinka IP: *.home.aster.pl 27.02.11, 19:16 Napadł na nich na złość. Za nadal ubraną choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tango74online Kamera 27.02.11, 20:15 Nie mogę zrozumieć po diabła są te kamery w bankach, przecież nic na nich nie widać. W czasach HD HD READY DVD BLUE RAY I BÓG wie czego jeszcze, w bankach, gdzie raz w życiu potrzebna jest doskonała jakość obrazu mamy jakość zdjęcia jak z lat 70-tych i mimo że gościu wchodzi bez kominiarki nadal trzeba robić jakiś portret pamięciowy na którym bardziej wygląda jak DUKE NUKEM 3D niż naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazaroff Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: 195.150.64.* 27.02.11, 20:38 hahaha ten portret pamięciowy to żenada... patrząc na zdjęcie odrazu widać że ten chłop wygląda inaczej niż na tym portrecie... zrobili z niego latynosa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yegr Re: Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 21:17 To bardzo dobre kamery- na obrazie z nich można nawet poznać, który pixel przedstawia twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merry Re: Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz IP: *.home.aster.pl 27.02.11, 22:51 ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? IP: *.ekspres.net.pl 28.02.11, 00:08 to pewnie ten guru od emerytur tuskowych jak mu tam..Bonni pomponi?Pewnie byl dowiedziec sie jak nam zapisac skladki na SPECJALNYM koncie w Zakladzie Utylizacji Szmalu I sprawdzic czy tak samo latwo ukrasc nam pieniadze w Banku jak to ci rzadowi zlodzieje chca zrobic nam w OFE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraker.ltd Przy technologii z lat 90-tych IP: *.rev.dartybox.com 28.02.11, 00:40 to wcale sie nie dziwie ze sama radosc robic skok na SKOK nie mowiac juz o innych kasach,bankach... na zachodzie nie ma pojecia gotowka, jezeli klient przynosi to musi ja wrzucic w kopercie do sejfu, w scianie, z ktorego jesc odbierana przez bankowy pojazd opancerzony... A w polsce gotoweczka w kasie i kasjerki, paranoja:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Kubica? IP: *.dclient.hispeed.ch 28.02.11, 00:44 Akurat na chorobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuradomowa Z twarzy podobny do nikogo, niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 07:05 gdyby miał brodę to byłby podobny do tego fachury od porywania i rozwalania meleksów na Cyprze Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz? 28.02.11, 08:41 przypomina jednego z warszawskich "raperów" może był akurat na głodzie wszak sa narkotyki twarde i miękkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bank Re: Napadł na SKOK z odsłoniętą twarzą. Poznajesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 08:46 SKOK to nie bank Odpowiedz Link Zgłoś